W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karolcia23369 wrote:Jestem Karolina mam 26 lat mieszkam od nie całego roku w Tychach a pochodzę z Zakopaneg.Męzatka jestem od 21 wrzesnia 2013r wiec nie długo:D starałam sie 2 cykle , z 6 lat temu jedna ciąze straciłam.Nie pracuje i siedze sobie w domku:)
Kasiula09 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam naimie Ewelina mam 23lata. Staramy sie juz prawie rok w styczniu mielismy mala przerwe . Z ovu jestem juz 3 cykl . Wciaz czekam na owulacje mam nadzieje ze sie pojawi w sobote jade na kolejna wizyte do gina i po wyniki badan hormonalnych. Na poczatku przestalismy sie zabezpieczac kochalismy sie czesto ale nic z tego nie bylo a od 3 cyklu sie przykladamy bardziej
iza30, Kasiula09 lubią tę wiadomość
-
iza30 wrote:KAsiu strasznie mi przykro z powodu straty dzidzusia ale w koncu sie uda i wtedy bedziesz sie cieszyc swoim szczesciem.
Trzymam kciuki obys szybko mogla znowu zaczac starnka i oby sie szybciutko udalo, fajnie ze dolaczylas do nas
Też mam nadzieje że szybko zaczniemy starania. A ten wątek jest super bo w końcu od poczatku wiem co sie dzieje a nie jak w niektórych nie wiadomo o co chodzi i te same dziewczyny rozmawiaja tylko miedzy sobąEwelina23, Karolcia23369, iza30, Nusia1989 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelinko i się uda Życzę wam tego z całego SERCA i z każdej osobna:* fajnie mieć wsparcie w was zawsze można pogadać wyplakać sie :*
A TAK W OGÓLE WYSYŁAM WIRUSKI:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 15:14
Kasiula09, Ewelina23, iza30, Nusia1989, Ciapulinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNazywam się Gosia, mam 23 lata. Od 18 sierpnia 2013r jestem szczęśliwą mężatką. Mam za sobą 4 miesiące nieudanych starań, mimo tego nie tracę nadziei. Kocham dzieci więc do całkowitego spełnienia brakuje nam tylko powiększenia naszej dwuosobowej rodziny. Mam nadzieję że niebawem doczekamy się tej wspaniałej chwili
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Mam naimie Ewelina mam 23lata. Staramy sie juz prawie rok w styczniu mielismy mala przerwe . Z ovu jestem juz 3 cykl . Wciaz czekam na owulacje mam nadzieje ze sie pojawi w sobote jade na kolejna wizyte do gina i po wyniki badan hormonalnych. Na poczatku przestalismy sie zabezpieczac kochalismy sie czesto ale nic z tego nie bylo a od 3 cyklu sie przykladamy bardziej
-
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:Nazywam się Gosia, mam 23 lata. Od 18 sierpnia 2013r jestem szczęśliwą mężatką. Mam za sobą 4 miesiące nieudanych starań, mimo tego nie tracę nadziei. Kocham dzieci więc do całkowitego spełnienia brakuje nam tylko powiększenia naszej dwuosobowej rodziny. Mam nadzieję że niebawem doczekamy się tej wspaniałej chwili
jak tak czytałam to mi się łezka w oku zakręciła tak pozytywnie życzę wam tego;) -
nick nieaktualnya dziewczyny nie wiem czy chcecie ale mi koleżanka poleciła Castagnus lek ziołowy wspomaga cykle ay były regularne oraz wspomaga zajść w ciąże,Ja to brałam i jak widać chyba pomogło.Jest to lek bez recepty i kosztuje 17,50
iza30, edytka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:Gosia a jakieś wspomagacze typu testy owulacyjne itp stosujesz?
Jedyną pomocą którą stosuję jest temperatura. Leków nie używam, zawsze stawiałam na naturalność, i do tej pory jakoś się tego trzymam. Z owulacją wszystko ok, bo sama miałam monitoring ale starania były odłożone z powodu wymrażania nadżerki więc dlatego w listopadzie się nie udało. Teraz planujemy sie przyłożyć, zobaczymy czy to da jakiś sensiza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nusia1989 wrote:Jedyną pomocą którą stosuję jest temperatura. Leków nie używam, zawsze stawiałam na naturalność, i do tej pory jakoś się tego trzymam. Z owulacją wszystko ok, bo sama miałam monitoring ale starania były odłożone z powodu wymrażania nadżerki więc dlatego w listopadzie się nie udało. Teraz planujemy sie przyłożyć, zobaczymy czy to da jakiś sens
Nusia1989 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolcia23369 wrote:fajne modeleczka:)
Karolcia23369, iza30 lubią tę wiadomość
-
Nusia1989 wrote:Jedyną pomocą którą stosuję jest temperatura. Leków nie używam, zawsze stawiałam na naturalność, i do tej pory jakoś się tego trzymam. Z owulacją wszystko ok, bo sama miałam monitoring ale starania były odłożone z powodu wymrażania nadżerki więc dlatego w listopadzie się nie udało. Teraz planujemy sie przyłożyć, zobaczymy czy to da jakiś sens
To powodzenia i trzymam kciuki żeby się udało:)