Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula przykro mi :( ale teraz głowa do góry macica musi sie zregenerowac do przyjęcia fasolki aby słaba nie była.Trzymam mocno kciukaski:*

Kasiula09 lubi tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia23369 wrote:
    Jestem Karolina mam 26 lat mieszkam od nie całego roku w Tychach a pochodzę z Zakopaneg.Męzatka jestem od 21 wrzesnia 2013r wiec nie długo:D starałam sie 2 cykle , z 6 lat temu jedna ciąze straciłam.Nie pracuje i siedze sobie w domku:)
    Ja tez kocham polskie gory szkoda ze mam do nich tak daleko :/

Kasiula09 lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam naimie Ewelina mam 23lata. Staramy sie juz prawie rok w styczniu mielismy mala przerwe . Z ovu jestem juz 3 cykl . Wciaz czekam na owulacje mam nadzieje ze sie pojawi :-) w sobote jade na kolejna wizyte do gina i po wyniki badan hormonalnych. Na poczatku przestalismy sie zabezpieczac kochalismy sie czesto ale nic z tego nie bylo a od 3 cyklu sie przykladamy bardziej :-)

iza30, Kasiula09 lubią tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    KAsiu strasznie mi przykro z powodu straty dzidzusia :( ale w koncu sie uda i wtedy bedziesz sie cieszyc swoim szczesciem.
    Trzymam kciuki obys szybko mogla znowu zaczac starnka i oby sie szybciutko udalo, fajnie ze dolaczylas do nas :)

Też mam nadzieje że szybko zaczniemy starania. A ten wątek jest super bo w końcu od poczatku wiem co sie dzieje a nie jak w niektórych nie wiadomo o co chodzi i te same dziewczyny rozmawiaja tylko miedzy sobą

Ewelina23, Karolcia23369, iza30, Nusia1989 lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    Oj dokladnie Ewelina ja tez teraz odkad mam ovu zaczełam zauwazac rozne dziwne rzeczy a cylk kazdy inny
    No zobacze co bedzie dalej :-)

iza30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinko i się uda Życzę wam tego z całego SERCA i z każdej osobna:* fajnie mieć wsparcie w was zawsze można pogadać wyplakać sie :*

A TAK W OGÓLE WYSYŁAM WIRUSKI:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 15:14

Kasiula09, Ewelina23, iza30, Nusia1989, Ciapulinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nazywam się Gosia, mam 23 lata. Od 18 sierpnia 2013r jestem szczęśliwą mężatką. Mam za sobą 4 miesiące nieudanych starań, mimo tego nie tracę nadziei. Kocham dzieci więc do całkowitego spełnienia brakuje nam tylko powiększenia naszej dwuosobowej rodziny. Mam nadzieję że niebawem doczekamy się tej wspaniałej chwili :)

iza30 lubi tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia a jakieś wspomagacze typu testy owulacyjne itp stosujesz?

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinko to Twoje zdjęcie??w awatarze?

• iza30 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Mam naimie Ewelina mam 23lata. Staramy sie juz prawie rok w styczniu mielismy mala przerwe . Z ovu jestem juz 3 cykl . Wciaz czekam na owulacje mam nadzieje ze sie pojawi :-) w sobote jade na kolejna wizyte do gina i po wyniki badan hormonalnych. Na poczatku przestalismy sie zabezpieczac kochalismy sie czesto ale nic z tego nie bylo a od 3 cyklu sie przykladamy bardziej :-)
    Trzymam kciuki Kochana za same dobre wiesci od gina <3

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    Nazywam się Gosia, mam 23 lata. Od 18 sierpnia 2013r jestem szczęśliwą mężatką. Mam za sobą 4 miesiące nieudanych starań, mimo tego nie tracę nadziei. Kocham dzieci więc do całkowitego spełnienia brakuje nam tylko powiększenia naszej dwuosobowej rodziny. Mam nadzieję że niebawem doczekamy się tej wspaniałej chwili :)

jak tak czytałam to mi się łezka w oku zakręciła tak pozytywnie życzę wam tego;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dziewczyny nie wiem czy chcecie ale mi koleżanka poleciła Castagnus lek ziołowy wspomaga cykle ay były regularne oraz wspomaga zajść w ciąże,Ja to brałam i jak widać chyba pomogło.Jest to lek bez recepty i kosztuje 17,50

iza30, edytka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia23369 wrote:
    Ewelinko to Twoje zdjęcie??w awatarze?
    Tak kochana :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Gosia a jakieś wspomagacze typu testy owulacyjne itp stosujesz?

Jedyną pomocą którą stosuję jest temperatura. Leków nie używam, zawsze stawiałam na naturalność, i do tej pory jakoś się tego trzymam. Z owulacją wszystko ok, bo sama miałam monitoring ale starania były odłożone z powodu wymrażania nadżerki więc dlatego w listopadzie się nie udało. Teraz planujemy sie przyłożyć, zobaczymy czy to da jakiś sens

iza30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Tak kochana :-)

fajne modeleczka:)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    Trzymam kciuki Kochana za same dobre wiesci od gina <3
    Dziekuje Izus. A ty sie kuruj szybciutko i odpoczywaj abys z podwojna sila roszyla do staran <3

iza30 lubi tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    Jedyną pomocą którą stosuję jest temperatura. Leków nie używam, zawsze stawiałam na naturalność, i do tej pory jakoś się tego trzymam. Z owulacją wszystko ok, bo sama miałam monitoring ale starania były odłożone z powodu wymrażania nadżerki więc dlatego w listopadzie się nie udało. Teraz planujemy sie przyłożyć, zobaczymy czy to da jakiś sens
    Trzymam kciuki <3

Nusia1989 lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia23369 wrote:
    fajne modeleczka:)
    Dziekuje. Tu robilam sesje zdjeciowa bo chcialam dac Piotrkowi swoje zdjecia na nasze pierwsze walentynki bo nie wiedzialam co mu kupic a to byly poczatki jak bylismy razem :-)

Karolcia23369, iza30 lubią tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Dziekuje Izus. A ty sie kuruj szybciutko i odpoczywaj abys z podwojna sila roszyla do staran <3
    dziekuje Kochana <3 buziaczki

Ewelina23 lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:

To powodzenia i trzymam kciuki żeby się udało:)

preg.png
‹‹ 2 3 4 5 6 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ