W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
TO moja kolej mam na imię Kinga mam 22 lata jestem z Warszawy .
O dzidziusia staramy sie tak serio serio to 5 cykli . Mam pcos .
nieregularne miesiaczki ale mam nadzieje na grudniowe testowanko a jesli nie wypali to trudno bo wiem ze mam kochajacego i cudownego mezczyzne u boku z ktorym kochamy sie jak nastolatkowieNusia1989, Kasiula09, iza30, Paulia87, Ladybird:) lubią tę wiadomość
-
Hej hej Mam na imię Paulina lat 27 zapasem szczęśliwa mężatka od 18.08.2012 r razem jesteśmy od 12 lat, jestem z Łodzi... 27 cs za mną w tym 2 poronienia jedno 2011r 6 tc a drugie 13tc z bliźniaczkami 05.04.2013r.. Po odczekaniu 3 miesięcy wróciliśmy pełni nadziej do starań jest to 4 cykl z ovu...
Fanie że Was poznaje bo np o Gosi wiedziałam mało:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 15:37
Kasiula09, Karolcia23369, iza30, Ewelina23, Ladybird:), Kaśka lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyJackie wrote:TO moja kolej mam na imię Kinga mam 22 lata jestem z Warszawy .
nieregularne miesiaczki ale mam nadzieje na grudniowe testowanko a jesli nie wypali to trudno bo wiem ze mam kochajacego i cudownego mezczyzne u boku z ktorym kochamy sie jak nastolatkowie
Tak jak ja tez mam najwspanialszego męża na swiecie;) a za fasolkujecie życze wam tego:D i abyś miała regularne;) -
nick nieaktualnymartyna lat 19 od 6 czerwca mezatka staranka rok juz mam 2letnia corcie z owu 2cykl jak dostane malpe za pare dni oby nie .. 2lata po cc po zapaleniu przydatkow po zapalenie otrzewnej macicy .. trzymam kciuki za wszystkie zeby sie wkoncu udalo
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:TO moja kolej mam na imię Kinga mam 22 lata jestem z Warszawy .
nieregularne miesiaczki ale mam nadzieje na grudniowe testowanko a jesli nie wypali to trudno bo wiem ze mam kochajacego i cudownego mezczyzne u boku z ktorym kochamy sie jak nastolatkowie
Moi rodzice mieszkają w Warszawie
A o ciąże się nie martw jesteś młodziutka i jestem pewna, że za moment się uda !!! -
Jackie wrote:TO moja kolej mam na imię Kinga mam 22 lata jestem z Warszawy .
nieregularne miesiaczki ale mam nadzieje na grudniowe testowanko a jesli nie wypali to trudno bo wiem ze mam kochajacego i cudownego mezczyzne u boku z ktorym kochamy sie jak nastolatkowieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 15:40
-
Cześć, mam na imię Patrycja. Mam 26 lat, jestem żoną od 1.5 roku. Od maja tego roku staramy się o fasolkę. Udało nam się za pierwszym razem, ale nie cieszyliśmy się długo. Teraz, po zabiegu, jestem w 5 cyklu, a w 4 cyklu starań. Od połowy poprzedniego cyklu na ovu. Ten cykl z wiesiołkiem i dziurawcem - mam nadzieję, że będzie już szczęśliwy.
Witam Was wszystkieKasiula09, Paulia87, Nusia1989, iza30 lubią tę wiadomość
-
Ciapulinka wrote:Cześć Dziewczyny, będę do Was zaglądać, dobrze? Mam 30 lat, za sobą 9 miesięcy starań o pierwszego dzidziusia. Na ovu właśnie zaczęłam 7 cykl więc jestem już prawie weteranką
Zapraszamy im nas tu wiecej tym lepiej:)Paulia87 lubi tę wiadomość
-
Kinga ale takie maleństwo by Nam się przydało my z mężem po 12 latach razem byśmy byli najszczęśliwsi na świecie... byliśmy przez 13tygodni...A teraz chcemy całe życie mając siebie i bobaska:)
iza30 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Kinga ale takie maleństwo by Nam się przydało my z mężem po 12 latach razem byśmy byli najszczęśliwsi na świecie... byliśmy przez 13tygodni...A teraz chcemy całe życie mając siebie i bobaska:)
Zycze z calego serduszko wiadomo ze malenstwo by zblizylo odzywilo milosc ale tam jestescie mlode piekne fajne laski wiec wszystko w najblizszym czasiePaulia87, iza30 lubią tę wiadomość
-
Ciapulinka wrote:Cześć Dziewczyny, będę do Was zaglądać, dobrze? Mam 30 lat, za sobą 9 miesięcy starań o pierwszego dzidziusia. Na ovu właśnie zaczęłam 7 cykl więc jestem już prawie weteranką
Wlasnie zjadlam obiadek Kapusniak, w koncu sama ugotowalam obiadek od zlamania nogiCiapulinka lubi tę wiadomość
-
Ciapulinka lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Hej hej Mam na imię Paulina lat 27 zapasem szczęśliwa mężatka od 18.08.2012 r razem jesteśmy od 12 lat, jestem z Łodzi... 27 cs za mną w tym 2 poronienia jedno 2011r 6 tc a drugie 13tc z bliźniaczkami 05.04.2013r.. Po odczekaniu 3 miesięcy wróciliśmy pełni nadziej do starań jest to 4 cykl z ovu...
Fanie że Was poznaje bo np o Gosi wiedziałam mało:)
Widzisz kochana, człowieka poznaje się całe życie
W sumie też o tobie mało wiedziałam, ale teraz nie musimy się o to martwić, mamy super wątek i dzięki niemu napewno się lepiej poznamyPaulia87 lubi tę wiadomość
-
Jackie wrote:Zycze z calego serduszko wiadomo ze malenstwo by zblizylo odzywilo milosc ale tam jestescie mlode piekne fajne laski wiec wszystko w najblizszym czasie
Ewelina23, Kasiula09 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]