W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej. Jestem. Byłam beznadziejna na tej rozmowie, ale udało się - awansowalam. Nie jestem z siebie zadowolona, ale trudno. Za bardzo się zdenerwowalam i nie umiałam nic powiedzieć. Zapomniałam jak się nazywam...
Witam nowe kobietki :* później napisze coś o sobie, bo teraz na telefonie siedzę, a nienawidzę na nim pisać.Karolcia23369, Nusia1989, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Hej. Jestem. Byłam beznadziejna na tej rozmowie, ale udało się - awansowalam. Nie jestem z siebie zadowolona, ale trudno. Za bardzo się zdenerwowalam i nie umiałam nic powiedzieć. Zapomniałam jak się nazywam...
Witam nowe kobietki :* później napisze coś o sobie, bo teraz na telefonie siedzę, a nienawidzę na nim pisać.
Kochana to jak awansowałas to gratulacje;:D::* a mówiłam że sobie poradzisz:* -
nick nieaktualnymika1987 wrote:Aaa dodam ze mam 26lat. mieszkam i pracuje w Wawie ,ale nie pochodze z niej:)tylko z pieknym terenow ziemi Lubuskiej:)to moj pierwszy cykl staran tak na serio..ale cos czuje ze nic z tego..
Kochana trzymamy kciukimika1987 lubi tę wiadomość
-
myszkaazi wrote:Hej. Jestem. Byłam beznadziejna na tej rozmowie, ale udało się - awansowalam. Nie jestem z siebie zadowolona, ale trudno. Za bardzo się zdenerwowalam i nie umiałam nic powiedzieć. Zapomniałam jak się nazywam...
Witam nowe kobietki :* później napisze coś o sobie, bo teraz na telefonie siedzę, a nienawidzę na nim pisać.Karolcia23369 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Hej. Jestem. Byłam beznadziejna na tej rozmowie, ale udało się - awansowalam. Nie jestem z siebie zadowolona, ale trudno. Za bardzo się zdenerwowalam i nie umiałam nic powiedzieć. Zapomniałam jak się nazywam...
Witam nowe kobietki :* później napisze coś o sobie, bo teraz na telefonie siedzę, a nienawidzę na nim pisać.
Gratuluje kochana -
nick nieaktualnyhej dziewczyny mam problem bo w tamtym cyklu kul mnie jajnik i pamiętam ze tak co miesiąc miałam w tym cyklu nie kulo mnie a dziś mam 22dc w 11dc bylam u gina pęcherzyk miał 12 13mm w sobote 13dc test owu pozytywny lekoo tylko mnie podbrzusze bolało , mam cykle nie regularne teraz powinnam mieć @ 8,7,9 grudnia @ a szyjka jest wysoko zamknieta co myślicie? proszę o odpowiedz
-
nick nieaktualnyKarolcia23369 wrote:mika mało której za 1 razem sie udaje wiec jak Ci się nie uda to sie nie denerwuj;) Zycze powodzonka;)
iza30, mika1987, Karolcia23369 lubią tę wiadomość
-
wogole Laski bylam dzisial u gina ale na nfz i wiecie co...nie chcial mi zlecic badan na hormony,bo chcialam sprawdzic ich stan:)stwierdzil ze mam regularne cykle i ze jak tam 3.5 tyg mi sie okres spoznil to nicc zlego i tu cytuje:Moze Pani aspiryne brala:)masakra brak slow..
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:hej dziewczyny mam problem bo w tamtym cyklu kul mnie jajnik i pamiętam ze tak co miesiąc miałam w tym cyklu nie kulo mnie a dziś mam 22dc w 11dc bylam u gina pęcherzyk miał 12 13mm w sobote 13dc test owu pozytywny lekoo tylko mnie podbrzusze bolało , mam cykle nie regularne teraz powinnam mieć @ 8,7,9 grudnia @ a szyjka jest wysoko zamknieta co myślicie? proszę o odpowiedz
szyjka sie może w każdym momencie otworzyc zazwyczaj pare godizn przed spodziewana @.Mnie tam nic nie kuło:D ale każda z nas ma inaczej jak widac:)
iza30 lubi tę wiadomość
-
mika1987 wrote:wogole Laski bylam dzisial u gina ale na nfz i wiecie co...nie chcial mi zlecic badan na hormony,bo chcialam sprawdzic ich stan:)stwierdzil ze mam regularne cykle i ze jak tam 3.5 tyg mi sie okres spoznil to nicc zlego i tu cytuje:Moze Pani aspiryne brala:)masakra brak slow..