X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dziewczyny ucieka posiedziec z synem, bede pozniej :)

20150409580413.png

200707184670.png
  • mika1987 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    zmien lekarza, bo on chyba tam siedzi z przymusu

Nie no docelowo to 19 ide prywatnie, ale chcialam za darmo sobie zrobic poziom hormonow zeby pojsc z wynikami do gina, ale ten jak widac nie poszedl mi na reke:/

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • PERELKA175 Koleżanka

Wysłany: 2 grudnia 2013, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze dziewczyny, w zasadzie uświadomiłam sobie że właściwie na swój temat wam nic nie powiedziałam:) Jak byłam kiedyś na innym forum to tam zawsze na wstępie pisało się coś o sobie:) Byłam już tutaj na innych wątkach w forum, ale tam w zasadzie rozmowy wyglądały jak " pytania retoryczne". Większość dziewczyn patrzyła tylko na siebie i swoje problemy. Mam nadzieję, że tak tu nie będzie:) Z resztą już widzę , że nie jest:)
    Chciałam wam tylko powiedzieć, że ja staram się o zajście w ciąże chyba już około 3 lat z przerwami na laparoskopie ( 2 ), ale nie tracę nadzieji. Najprawdopodobniej jakoś w w styczniu- lutym będę miała laparoskopowo sprawdzaną drożność jajowodów, a jutro wybieram się do endokrynologa:)

Mika- tak już jest z tymi lekarzami na NFZ...Dlatego ja już jakiś czas temu wybrałam i chodzę prywatnie do ginekologa. Póki co jestem zadowolona:)
    Nusia- gratuluję awansu:) Ja bym wszystko zrobiła, żeby dostać jakiś mały awans, albo chociaż żebym zostało jakoś doceniona w pracy:) Póki co ostatnio szefowa odebrła mi premię za to że " w końcu" zawalczyłam o swój szacunek i odezwałam się walcząc o swoje prawa...No ale tak już jest...

Nusia1989 lubi tę wiadomość

PERELKA175
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PERELKA175 wrote:
    Kurcze dziewczyny, w zasadzie uświadomiłam sobie że właściwie na swój temat wam nic nie powiedziałam:) Jak byłam kiedyś na innym forum to tam zawsze na wstępie pisało się coś o sobie:) Byłam już tutaj na innych wątkach w forum, ale tam w zasadzie rozmowy wyglądały jak " pytania retoryczne". Większość dziewczyn patrzyła tylko na siebie i swoje problemy. Mam nadzieję, że tak tu nie będzie:) Z resztą już widzę , że nie jest:)
    Chciałam wam tylko powiedzieć, że ja staram się o zajście w ciąże chyba już około 3 lat z przerwami na laparoskopie ( 2 ), ale nie tracę nadzieji. Najprawdopodobniej jakoś w w styczniu- lutym będę miała laparoskopowo sprawdzaną drożność jajowodów, a jutro wybieram się do endokrynologa:)

Mika- tak już jest z tymi lekarzami na NFZ...Dlatego ja już jakiś czas temu wybrałam i chodzę prywatnie do ginekologa. Póki co jestem zadowolona:)
    Nusia- gratuluję awansu:) Ja bym wszystko zrobiła, żeby dostać jakiś mały awans, albo chociaż żebym zostało jakoś doceniona w pracy:) Póki co ostatnio szefowa odebrła mi premię za to że " w końcu" zawalczyłam o swój szacunek i odezwałam się walcząc o swoje prawa...No ale tak już jest...

Chyba kochana pomyliłaś nick :)

Karolcia23369 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PERELKA175 wrote:

Dokładnie tu sie wspieramy:) i doradzamy sobie:).Tak to jest na NFZ niestety ale cóz nic się pewnie NFZ nie zmieni:)Ja własnie czekam na męzusia aż wróci z pracy:D

Nusia1989 lubi tę wiadomość

• mika1987 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo Perelko wspolczuje takiej szefowej..ale nietety sytuacje tego typu zdarzaja sie dosc czesto..bo ludzie patrza tylko na swoj czubek nosa niestety:( ja to wogole jestem rytmiczka i pracuje z dziecmi od 1,5 roku do 6..prowadze rytmike, ucze gry na pianinie:)zapraszam hehe przyszle mamuski na lekcje dla swoich pociech:)))

Nusia1989, Karolcia23369, mycha28 lubią tę wiadomość

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to od 2 miesięcy pracuję jako tłumaczka j.angielskiego :) narazie na tą pracę próbuję nie narzekać :)choć wiadomo później ta atmosfera zniknie i powstanie chaos, histeria i wojna na którą jestem i muszę być przygotowana :)

• PERELKA175 Koleżanka

Wysłany: 2 grudnia 2013, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj przepraszam, nie Nusia tylko do myszkiazi miało być- "gratuluję awansu:) Ja bym wszystko zrobiła, żeby dostać jakiś mały awans, albo chociaż żebym zostało jakoś doceniona w pracy:) Póki co ostatnio szefowa odebrła mi premię za to że " w końcu" zawalczyłam o swój szacunek i odezwałam się walcząc o swoje prawa...No ale tak już jest..."
    Mika to masz bardzo ciekawą prace:) Ja jestem kosmetyczką i pracuję w salonie kosmetycznym:) Jeszcze studiuję także dużo mam na głowie...:) Chętnie poszłabym już na macierzyński żeby odpocząć od tego wszystkiego:)

iza30, myszkaazi lubią tę wiadomość

PERELKA175
  • mycha28 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was wszystkie te ktore znam i ktore dopiero poznałam :D

Ewa 28 lat w małżeństwie od 26 maja 2012 roku razem jesteśmy 7 lat. wiele przeszlismy w naszym zwiazku i do szczęścia brakuje nam tylko małej kruszynki.

Tak ogólnie to od ślubu sie nie zabezpieczamy ( 5 lat brałam anty ) ale dopiero od 8 miesiecy tak bardziej sie przykładamy i juz 8 cykl jestem na ovu :)

mialam nadzieje że może ten mikołajkowy będzie szczęśliwy ale chyba raczej nie :(

dziewczyny głupia jestem zrobiłam test ( pepino czułość 10) i negatyw :(
    na co ja liczyłam :( czekam na @

Nusia1989, Karolcia23369, iza30 lubią tę wiadomość

Wojtus 2530 g, 50 cm <3 Szymus 2380 g, 50 cm <3
    201602151781.png
  • mika1987 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia a Twoj maz juz wie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 17:37

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak bardzo:D chciałam coś wymyślić że jak zajde o mu jakos fajnei powiem ale to jest taka radośc ze się nie dało:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha28 wrote:

Ewa 28 lat w małżeństwie od 26 maja 2012 roku razem jesteśmy 7 lat. wiele przeszlismy w naszym zwiazku i do szczęścia brakuje nam tylko małej kruszynki.

Tak ogólnie to od ślubu sie nie zabezpieczamy ( 5 lat brałam anty ) ale dopiero od 8 miesiecy tak bardziej sie przykładamy i juz 8 cykl jestem na ovu :)

mialam nadzieje że może ten mikołajkowy będzie szczęśliwy ale chyba raczej nie :(

kochana nie smutaj jak nie ma @ to jest nadzieja same mi to pisałyscie:*

mycha28, iza30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha28 wrote:

Kochana test był zrobiony w 9dpo, więc w tym przypadku negatywny wynik to rzecz oczywista, a pozatym do @ masz jeszcze czas, więc narazie to nie kombinuj z testami :) Poczekaj jeszcze kilka dni, może jednak sie uda, skąd wiesz ;)

• mycha28 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    Kochana test był zrobiony w 9dpo, więc w tym przypadku negatywny wynik to rzecz oczywista, a pozatym do @ masz jeszcze czas, więc narazie to nie kombinuj z testami :) Poczekaj jeszcze kilka dni, może jednak sie uda, skąd wiesz ;)

WIEM ŻE ZA WCZESNIE GO ZROBIŁAM ALE NIE MOGŁAM SIE POWSTRZYMAĆ JUZ TYLE OBJAWÓW MAM CIĄŻOWYCH JAK NIGDY :P ( OCZYWIŚCIE PEWNIE WIĘKSZOSĆ SOBIE UROIłAM :) )

OBIECUJĘ ZE JUZ SPOKOJNIE CZEKAM ROZWOJU WYDARZEŃ :) I NIE ZROBIĘ TESTU WCZESNIEJ JAK W TERMINIE @ :)

Nusia1989, iza30 lubią tę wiadomość

201602151781.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha28 wrote:
    WIEM ŻE ZA WCZESNIE GO ZROBIŁAM ALE NIE MOGŁAM SIE POWSTRZYMAĆ JUZ TYLE OBJAWÓW MAM CIĄŻOWYCH JAK NIGDY :P ( OCZYWIŚCIE PEWNIE WIĘKSZOSĆ SOBIE UROIłAM :) )

OBIECUJĘ ZE JUZ SPOKOJNIE CZEKAM ROZWOJU WYDARZEŃ :) I NIE ZROBIĘ TESTU WCZESNIEJ JAK W TERMINIE @ :)

wiem cos o tym a to czekanie dobija strasznie no nie:D

mycha28 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja jestem glupia !!!!
    Iza wez mnie kopnij w dupe bo jestes najblizej :/ caly dzien nie palilam bo zapomialam pieniedzy z domu i nie mialam za co kpic a po pracy przyjechalam do domu wzielam pieniadze i poszlam do sklepu kupic papierosy no co za debil ze mnie :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 17:55

iza30 lubi tę wiadomość

• mika1987 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycho28 testy najlepiej po dniu spodziewanejn misiaczki..albo i dalej:)niektorym te wyniki b szybko wychodza ale sa i takie ktore czekajaaaa....takze nie denerwuj sie:)

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • mika1987 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Iza wez mnie kopnij w dupe bo jestes najblizej :/ caly dzien nie palilam bo zapomialam pieniedzy z domu i nie mialam za co kpic a po pracy przyjechalam do domu wzielam pieniadze i poszlam do sklepu kupic papierosy no co za debil ze mnie :/

Skad ja to znam:)
    ja dzis tez caly dzien nie palilam ale zapewne jak wroci moj to zapale..a przeciez trzeba to juz napradwe rzucic:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 17:57

Ewelina23 lubi tę wiadomość

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:

No tak już jest, ja też palę ale mimo że chce to nie mogę;) no cóż miejmy nadzieje że chociaż ten maluszek da mi jakąś perspektywę na to aby wkońcu rzucić to świństwo

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• mycha28 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mika1987 wrote:
    Mycho28 testy najlepiej po dniu spodziewanejn misiaczki..albo i dalej:)niektorym te wyniki b szybko wychodza ale sa i takie ktore czekajaaaa....takze nie denerwuj sie:)

obyś miała racje :)

wiem że to może być za wcześnie ale to było silniejsze ode mnie :)

201602151781.png
‹‹ 6 7 8 9 10 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ