W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze dziewczyny, w zasadzie uświadomiłam sobie że właściwie na swój temat wam nic nie powiedziałam:) Jak byłam kiedyś na innym forum to tam zawsze na wstępie pisało się coś o sobie:) Byłam już tutaj na innych wątkach w forum, ale tam w zasadzie rozmowy wyglądały jak " pytania retoryczne". Większość dziewczyn patrzyła tylko na siebie i swoje problemy. Mam nadzieję, że tak tu nie będzie:) Z resztą już widzę , że nie jest:)
Chciałam wam tylko powiedzieć, że ja staram się o zajście w ciąże chyba już około 3 lat z przerwami na laparoskopie ( 2 ), ale nie tracę nadzieji. Najprawdopodobniej jakoś w w styczniu- lutym będę miała laparoskopowo sprawdzaną drożność jajowodów, a jutro wybieram się do endokrynologa:)
Mika- tak już jest z tymi lekarzami na NFZ...Dlatego ja już jakiś czas temu wybrałam i chodzę prywatnie do ginekologa. Póki co jestem zadowolona:)
Nusia- gratuluję awansu:) Ja bym wszystko zrobiła, żeby dostać jakiś mały awans, albo chociaż żebym zostało jakoś doceniona w pracy:) Póki co ostatnio szefowa odebrła mi premię za to że " w końcu" zawalczyłam o swój szacunek i odezwałam się walcząc o swoje prawa...No ale tak już jest...
Nusia1989 lubi tę wiadomość
PERELKA175 -
nick nieaktualnyPERELKA175 wrote:Kurcze dziewczyny, w zasadzie uświadomiłam sobie że właściwie na swój temat wam nic nie powiedziałam:) Jak byłam kiedyś na innym forum to tam zawsze na wstępie pisało się coś o sobie:) Byłam już tutaj na innych wątkach w forum, ale tam w zasadzie rozmowy wyglądały jak " pytania retoryczne". Większość dziewczyn patrzyła tylko na siebie i swoje problemy. Mam nadzieję, że tak tu nie będzie:) Z resztą już widzę , że nie jest:)
Chciałam wam tylko powiedzieć, że ja staram się o zajście w ciąże chyba już około 3 lat z przerwami na laparoskopie ( 2 ), ale nie tracę nadzieji. Najprawdopodobniej jakoś w w styczniu- lutym będę miała laparoskopowo sprawdzaną drożność jajowodów, a jutro wybieram się do endokrynologa:)
Mika- tak już jest z tymi lekarzami na NFZ...Dlatego ja już jakiś czas temu wybrałam i chodzę prywatnie do ginekologa. Póki co jestem zadowolona:)
Nusia- gratuluję awansu:) Ja bym wszystko zrobiła, żeby dostać jakiś mały awans, albo chociaż żebym zostało jakoś doceniona w pracy:) Póki co ostatnio szefowa odebrła mi premię za to że " w końcu" zawalczyłam o swój szacunek i odezwałam się walcząc o swoje prawa...No ale tak już jest...
Chyba kochana pomyliłaś nickKarolcia23369 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPERELKA175 wrote:Kurcze dziewczyny, w zasadzie uświadomiłam sobie że właściwie na swój temat wam nic nie powiedziałam:) Jak byłam kiedyś na innym forum to tam zawsze na wstępie pisało się coś o sobie:) Byłam już tutaj na innych wątkach w forum, ale tam w zasadzie rozmowy wyglądały jak " pytania retoryczne". Większość dziewczyn patrzyła tylko na siebie i swoje problemy. Mam nadzieję, że tak tu nie będzie:) Z resztą już widzę , że nie jest:)
Dokładnie tu sie wspieramy:) i doradzamy sobie:).Tak to jest na NFZ niestety ale cóz nic się pewnie NFZ nie zmieni:)Ja własnie czekam na męzusia aż wróci z pracy:D
Nusia1989 lubi tę wiadomość
-
ooo Perelko wspolczuje takiej szefowej..ale nietety sytuacje tego typu zdarzaja sie dosc czesto..bo ludzie patrza tylko na swoj czubek nosa niestety:( ja to wogole jestem rytmiczka i pracuje z dziecmi od 1,5 roku do 6..prowadze rytmike, ucze gry na pianinie:)zapraszam hehe przyszle mamuski na lekcje dla swoich pociech:)))
Nusia1989, Karolcia23369, mycha28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj przepraszam, nie Nusia tylko do myszkiazi miało być- "gratuluję awansu:) Ja bym wszystko zrobiła, żeby dostać jakiś mały awans, albo chociaż żebym zostało jakoś doceniona w pracy:) Póki co ostatnio szefowa odebrła mi premię za to że " w końcu" zawalczyłam o swój szacunek i odezwałam się walcząc o swoje prawa...No ale tak już jest..."
Mika to masz bardzo ciekawą prace:) Ja jestem kosmetyczką i pracuję w salonie kosmetycznym:) Jeszcze studiuję także dużo mam na głowie... Chętnie poszłabym już na macierzyński żeby odpocząć od tego wszystkiego:)iza30, myszkaazi lubią tę wiadomość
PERELKA175 -
Witam was wszystkie te ktore znam i ktore dopiero poznałam
Ewa 28 lat w małżeństwie od 26 maja 2012 roku razem jesteśmy 7 lat. wiele przeszlismy w naszym zwiazku i do szczęścia brakuje nam tylko małej kruszynki.
Tak ogólnie to od ślubu sie nie zabezpieczamy ( 5 lat brałam anty ) ale dopiero od 8 miesiecy tak bardziej sie przykładamy i juz 8 cykl jestem na ovu
mialam nadzieje że może ten mikołajkowy będzie szczęśliwy ale chyba raczej nie
dziewczyny głupia jestem zrobiłam test ( pepino czułość 10) i negatyw
na co ja liczyłam czekam na @Nusia1989, Karolcia23369, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymycha28 wrote:Witam was wszystkie te ktore znam i ktore dopiero poznałam
Ewa 28 lat w małżeństwie od 26 maja 2012 roku razem jesteśmy 7 lat. wiele przeszlismy w naszym zwiazku i do szczęścia brakuje nam tylko małej kruszynki.
Tak ogólnie to od ślubu sie nie zabezpieczamy ( 5 lat brałam anty ) ale dopiero od 8 miesiecy tak bardziej sie przykładamy i juz 8 cykl jestem na ovu
na co ja liczyłam czekam na @
kochana nie smutaj jak nie ma @ to jest nadzieja same mi to pisałyscie:*mycha28, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymycha28 wrote:Witam was wszystkie te ktore znam i ktore dopiero poznałam
na co ja liczyłam czekam na @
Kochana test był zrobiony w 9dpo, więc w tym przypadku negatywny wynik to rzecz oczywista, a pozatym do @ masz jeszcze czas, więc narazie to nie kombinuj z testami Poczekaj jeszcze kilka dni, może jednak sie uda, skąd wieszmycha28, iza30 lubią tę wiadomość
-
Nusia1989 wrote:Kochana test był zrobiony w 9dpo, więc w tym przypadku negatywny wynik to rzecz oczywista, a pozatym do @ masz jeszcze czas, więc narazie to nie kombinuj z testami Poczekaj jeszcze kilka dni, może jednak sie uda, skąd wiesz
WIEM ŻE ZA WCZESNIE GO ZROBIŁAM ALE NIE MOGŁAM SIE POWSTRZYMAĆ JUZ TYLE OBJAWÓW MAM CIĄŻOWYCH JAK NIGDY ( OCZYWIŚCIE PEWNIE WIĘKSZOSĆ SOBIE UROIłAM )
OBIECUJĘ ZE JUZ SPOKOJNIE CZEKAM ROZWOJU WYDARZEŃ I NIE ZROBIĘ TESTU WCZESNIEJ JAK W TERMINIE @Nusia1989, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymycha28 wrote:WIEM ŻE ZA WCZESNIE GO ZROBIŁAM ALE NIE MOGŁAM SIE POWSTRZYMAĆ JUZ TYLE OBJAWÓW MAM CIĄŻOWYCH JAK NIGDY ( OCZYWIŚCIE PEWNIE WIĘKSZOSĆ SOBIE UROIłAM )
OBIECUJĘ ZE JUZ SPOKOJNIE CZEKAM ROZWOJU WYDARZEŃ I NIE ZROBIĘ TESTU WCZESNIEJ JAK W TERMINIE @
wiem cos o tym a to czekanie dobija strasznie no nie:D
mycha28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle ja jestem glupia !!!!
Iza wez mnie kopnij w dupe bo jestes najblizej caly dzien nie palilam bo zapomialam pieniedzy z domu i nie mialam za co kpic a po pracy przyjechalam do domu wzielam pieniadze i poszlam do sklepu kupic papierosy no co za debil ze mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 17:55
iza30 lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:Ale ja jestem glupia !!!!
Iza wez mnie kopnij w dupe bo jestes najblizej caly dzien nie palilam bo zapomialam pieniedzy z domu i nie mialam za co kpic a po pracy przyjechalam do domu wzielam pieniadze i poszlam do sklepu kupic papierosy no co za debil ze mnie
Skad ja to znam:)
ja dzis tez caly dzien nie palilam ale zapewne jak wroci moj to zapale..a przeciez trzeba to juz napradwe rzucic:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 17:57
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Ale ja jestem glupia !!!!
Iza wez mnie kopnij w dupe bo jestes najblizej caly dzien nie palilam bo zapomialam pieniedzy z domu i nie mialam za co kpic a po pracy przyjechalam do domu wzielam pieniadze i poszlam do sklepu kupic papierosy no co za debil ze mnie
No tak już jest, ja też palę ale mimo że chce to nie mogę no cóż miejmy nadzieje że chociaż ten maluszek da mi jakąś perspektywę na to aby wkońcu rzucić to świństwoEwelina23 lubi tę wiadomość
-
mika1987 wrote:Mycho28 testy najlepiej po dniu spodziewanejn misiaczki..albo i dalej:)niektorym te wyniki b szybko wychodza ale sa i takie ktore czekajaaaa....takze nie denerwuj sie:)
obyś miała racje
wiem że to może być za wcześnie ale to było silniejsze ode mnie