W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Ale ja jestem glupia !!!!
Iza wez mnie kopnij w dupe bo jestes najblizej caly dzien nie palilam bo zapomialam pieniedzy z domu i nie mialam za co kpic a po pracy przyjechalam do domu wzielam pieniadze i poszlam do sklepu kupic papierosy no co za debil ze mnie
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
karmelek wrote:no halo!!
to tu jestesmy czy tam!! bo widze ze xie wszystkie przeniosly!!
a ja tam taki poemat strzelilam!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 18:56
-
Ja jestem Trochę mi się humor poprawił, ale ogólnie jestem na siebie zła, bo wypadłam nie tak dobrze, jakbym chciała, ale z drugiej strony teraz już luzik Nic stresującego mnie w tym miesiącu już raczej nie spotka. Ta dzisiejsza rozmowa to była jedyna rzecz, której się obawiałam i którą tak ogromnie się stresowałam, że szkoda gadać. Teraz mogę sobie bezstresowo czekać na fasolkę!
Jak się cieszę, że już mi prawie, prawie infekcja przeszła... Wiecie co jest najlepsze, że mi przeszło jak odstawiłam Iladian. Dosłownie po 4 globulkach Lactovaginalu był już mega komfort, posmarowałam raz Clotrimazolem wargi, bo mnie szczypały i jakby ręką odjął. Dodatkowo łykam vit. C i piję herbatkę z żurawiny, bo pęcherz lubi się zarazić. Aaaa i zapomniałam - piję wapno i podejrzewam, że jego zasługa też jest ogromna
U mnie objawów w zasadzie brak - kłuje mnie jajnik jak zawsze, boli głowa i mi zimno, jakbym się przeziębiła. No jedynie te "sztuczne" cycki takie dziwne, jakby mi spuchły. Czekam, tylko sama nie wiem na co, czy na @ czy II kreseczki...iza30, Nusia1989 lubią tę wiadomość
-
myszkaazi wrote:Ja jestem Trochę mi się humor poprawił, ale ogólnie jestem na siebie zła, bo wypadłam nie tak dobrze, jakbym chciała, ale z drugiej strony teraz już luzik Nic stresującego mnie w tym miesiącu już raczej nie spotka. Ta dzisiejsza rozmowa to była jedyna rzecz, której się obawiałam i którą tak ogromnie się stresowałam, że szkoda gadać. Teraz mogę sobie bezstresowo czekać na fasolkę!
Jak się cieszę, że już mi prawie, prawie infekcja przeszła... Wiecie co jest najlepsze, że mi przeszło jak odstawiłam Iladian. Dosłownie po 4 globulkach Lactovaginalu był już mega komfort, posmarowałam raz Clotrimazolem wargi, bo mnie szczypały i jakby ręką odjął. Dodatkowo łykam vit. C i piję herbatkę z żurawiny, bo pęcherz lubi się zarazić. Aaaa i zapomniałam - piję wapno i podejrzewam, że jego zasługa też jest ogromna
U mnie objawów w zasadzie brak - kłuje mnie jajnik jak zawsze, boli głowa i mi zimno, jakbym się przeziębiła. No jedynie te "sztuczne" cycki takie dziwne, jakby mi spuchły. Czekam, tylko sama nie wiem na co, czy na @ czy II kreseczki... -
nick nieaktualny
-
Jestem po wielkich bojach!! Dostawę robiłam jakos dziwacznie a obiad już nie wspomnę robiłam pierś z kurczaka z ziemniakami i co ziemniaki przesolilam a piersi nie dosolilam rany gdzie ja mam łeb!!!!
Byle do jutra moze mi się poprawi!!!iza30 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Ja jestem Trochę mi się humor poprawił, ale ogólnie jestem na siebie zła, bo wypadłam nie tak dobrze, jakbym chciała, ale z drugiej strony teraz już luzik Nic stresującego mnie w tym miesiącu już raczej nie spotka. Ta dzisiejsza rozmowa to była jedyna rzecz, której się obawiałam i którą tak ogromnie się stresowałam, że szkoda gadać. Teraz mogę sobie bezstresowo czekać na fasolkę!
U mnie objawów w zasadzie brak - kłuje mnie jajnik jak zawsze, boli głowa i mi zimno, jakbym się przeziębiła. No jedynie te "sztuczne" cycki takie dziwne, jakby mi spuchły. Czekam, tylko sama nie wiem na co, czy na @ czy II kreseczki...
Kochana a teraz jak się czujesz? Masz jakieś objawy na @? -
Nusia1989 wrote:Kochana a teraz jak się czujesz? Masz jakieś objawy na @?
-
Paulia87 wrote:Jestem po wielkich bojach!! Dostawę robiłam jakos dziwacznie a obiad już nie wspomnę robiłam pierś z kurczaka z ziemniakami i co ziemniaki przesolilam a piersi nie dosolilam rany gdzie ja mam łeb!!!!
Byle do jutra moze mi się poprawi!!!iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iza30 wrote:Jak wam minal dzionek?
iza30 lubi tę wiadomość
-
Hej Anulek witamy!!!! Eh ja tp zawsze coś odpieprze!! Mąż się śmiał że w ciąży jestem bo jak byłam to zawsze albo nie dosolilam albo przesolilama ja do niego ze chyba urojonej !!! Hihi
myszkaazi, iza30 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]