W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:No właśnie ja sama nie wiem jak się czuję. Mam wrażenie, że jestem przeziębiona. Jest mi bardzo zimno, boli mnie głowa, trochę bolą piersi, ale bardziej sprawiają wrażenie takich, jakby miały za moment wyskoczyć ze stanika. Mam też wrażenie, jakby co jakiś czas ktoś mi przykładał lód na sutki i ciągnie i kłuje mnie w podbrzuszu co jakiś czas. Poza tym nic. Dzisiaj np. nie mam tych bóli @, a kilka dni wstecz je odczuwałam. Ja mam wrażenie, że w każdym cyklu przed @ czuję się inaczej, ale w tym najmniej rzeczy mi dokucza, to co opisałam to drobnostki, w porównaniu z tym, co działo się w poprzednim cyklu. Ja sama nie wiem...
Kochana ja coś czuję że jednak się udało! Ale nie chce obiecywać ani dawać nadziei, bo ja wiem jak to jest jak się rozczarowujesz widząc @. Więc nie myśl o tym, zobacz jutrzejszą tempkę, jeśli się podniesie to jesteśmy na dobrej drodze, a jeśli spadnie to sama będziesz wiedzieć co cię będzie czekać Aaaa i jeszcze jedno, nie rezygnuj z owu, jeśli coś cię dołuję to zawsze możesz nie korzystać z wykresuWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 20:13
iza30 lubi tę wiadomość
-
Nusia1989 wrote:Kochana ja coś czuję że jednak się udało! Ale nie chce obiecywać ani dawać nadziei, bo ja wiem jak to jest jak się rozczarowujesz widząc @. Więc nie myśl o tym, zobacz jutrzejszą tempkę, jeśli się podniesie to jesteśmy na dobrej drodze, a jeśli spadnie to sama będziesz wiedzieć co cię będzie czekać Aaaa i jeszcze jedno, nie rezygnuj z owu, jeśli nie chcesz być na tym to poprostu nie korzystaj z wykresu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja brałam!! Lutke bierze się 10 dni jeśli wystąpi krwawienie NIE PLAMIENIE to się odstawia.... Musi zacząć się krwawienie!! Ja bym zrobiła test na potwierdzenie ze nie jesteś w ciąży Twój cykl trwa od 06.10 jest bardzo długi więc nie ryzykowalabym!!! Idę do męża do wyrka na film wejdę jutro kochane dobrej nocy wam życzę!!! Całuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 20:17
Nusia1989, iza30 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
aniu ja też nigdy nie brałam..
myszkaazi ja też trzymam kciuki mocno za Ciebie!
ja znów się wyspałam ostatnio jestem bardzo słaba! szkoda że ta małpa przylazła! ale cóż w grudniu już jej nie będzie!iza30, Karolcia23369, myszkaazi lubią tę wiadomość
-
Paulia87 wrote:Ja brałam!! Lutke bierze się 10 dni jeśli wystąpi krwawienie NIE PLAMIENIE to się odstawia.... Musi zacząć się krwawienie!! Ja bym zrobiła test na potwierdzenie ze nie jesteś w ciąży Twój cykl trwa od 06.10 jest bardzo długi więc nie ryzykowalabym!!! Idę do męża do wyrka na film wejdę jutro kochane dobrej nocy wam życzę!!! Całuje
-
nick nieaktualny
-
Nusia1989 wrote:Kochana ja coś czuję że jednak się udało! Ale nie chce obiecywać ani dawać nadziei, bo ja wiem jak to jest jak się rozczarowujesz widząc @. Więc nie myśl o tym, zobacz jutrzejszą tempkę, jeśli się podniesie to jesteśmy na dobrej drodze, a jeśli spadnie to sama będziesz wiedzieć co cię będzie czekać Aaaa i jeszcze jedno, nie rezygnuj z owu, jeśli coś cię dołuję to zawsze możesz nie korzystać z wykresuiza30 wrote:zgadzam sie w 100% jesli niebedziesz chciala to nie korzystaj z wykresu ale nas nie opuszczajAnia1986 wrote:dziewczyny brała poze ktoras z Was luteine na wywolanie @? bo ja mam dzis 9 dzien brania i pojawilo sie brazowe plamienie i nie wiem czy juz odstawic , czy wybrac do konca?poradzcie cos:)Paulia87 wrote:Ja brałam!! Lutke bierze się 10 dni jeśli wystąpi krwawienie NIE PLAMIENIE to się odstawia.... Musi zacząć się krwawienie!! Ja bym zrobiła test na potwierdzenie ze nie jesteś w ciąży Twój cykl trwa od 06.10 jest bardzo długi więc nie ryzykowalabym!!! Idę do męża do wyrka na film wejdę jutro kochane dobrej nocy wam życzę!!! Całuje
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
karmelek wrote:aniu ja też nigdy nie brałam..
myszkaazi ja też trzymam kciuki mocno za Ciebie!
ja znów się wyspałam ostatnio jestem bardzo słaba! szkoda że ta małpa przylazła! ale cóż w grudniu już jej nie będzie! -
a ja mam męża na siłowni, dziecko śpi, a ja zaległam przed tv nawet nie mam siły wstać sobie herbaty zrobić co za lenistwo!
byliśmy wczoraj w częstochowie na zakupach ależ moje dziecko obkupiłam! tyle pięknych rzeczy jest dla dzieci przy okazji rzuciłam okiem na takie malusie śpioszki ahh.. juz niedługo będę znów takie kupować hmm.. a dla siebie jakoś niec szczególnego nie znalazłam dobrze że chociaż mąż się też obkupił ja polece jak będą wyprzedażemyszkaazi lubi tę wiadomość
-
Karolcia23369 wrote:kada ja tam nic nie czułam:D i nic nie boli poza krzyżem;/i pieczacymi sutkami:D
Karolcia23369, iza30 lubią tę wiadomość