W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Na to nie ma reguły. Mnie w tej sierpniowej ciąży bolał strasznie brzuch i piersi od samej owulacji. Pewnego dnia podczas jazdy na rowerze miałam taki skurcz brzucha, że myślałam, że nie dojadę (chyba wtedy było zagnieżdżenie, tak wynikało z późniejszej analizy ). Jedni nie mają żadnych objawów, drudzy mają mnóstwo. Ja w 5 tc czułam się dość dobrze, tylko właśnie ciągle mnie ciągnęło podbrzusze, a na oddziale leżałam z dziewczyną, która trafiła do szpitala, bo była odwodniona od wymiotowania - na początku 6 tygodnia!!! Co ciąża, to inne objawy lub ich brak.
myszkazii dokladnie tak jest w 1 ciązy mnie bolał jajnik przy zagnieżdzeniu a teraz nic;)iza30, myszkaazi lubią tę wiadomość
-
karmelek wrote:a ja mam męża na siłowni, dziecko śpi, a ja zaległam przed tv nawet nie mam siły wstać sobie herbaty zrobić co za lenistwo!
byliśmy wczoraj w częstochowie na zakupach ależ moje dziecko obkupiłam! tyle pięknych rzeczy jest dla dzieci przy okazji rzuciłam okiem na takie malusie śpioszki ahh.. juz niedługo będę znów takie kupować hmm.. a dla siebie jakoś niec szczególnego nie znalazłam dobrze że chociaż mąż się też obkupił ja polece jak będą wyprzedażeiza30 lubi tę wiadomość
-
Karolcia23369 wrote:myszkazii dokladnie tak jest w 1 ciązy mnie bolał jajnik przy zagnieżdzeniu a teraz nic;)
iza30 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, w tym watku jestem nowa wiec licze na was
W poprezdnim cyklu zakonczylo sie negatywnymi testami i krwawieniem lecz to krwawienie nie bylo takie jak zawsze... Takie troche brazowawe no i ze 3 dni.... Zrobilam ze 3 testy i ciazowa kreseczka strasznie bladziutka i jeden innej firmy negatywny... Wiec dalam sobie spokoj. Teraz juz 10 dzien cyklu i pojawil sie taki dziwnie jasno rozowawy sluz oczywiscie bardzo malutko go. Wiec znowu dzis zrobilam test i znowu dwie kreski ale jedna dalej slabiutka i zglupialam... Co o tym sadzicie? Moze ktoras z was miala podobne objawy?
Pozdrawiam wszystkie kobitki -
Ovulka wrote:Hej dziewczyny, w tym watku jestem nowa wiec licze na was
W poprezdnim cyklu zakonczylo sie negatywnymi testami i krwawieniem lecz to krwawienie nie bylo takie jak zawsze... Takie troche brazowawe no i ze 3 dni.... Zrobilam ze 3 testy i ciazowa kreseczka strasznie bladziutka i jeden innej firmy negatywny... Wiec dalam sobie spokoj. Teraz juz 10 dzien cyklu i pojawil sie taki dziwnie jasno rozowawy sluz oczywiscie bardzo malutko go. Wiec znowu dzis zrobilam test i znowu dwie kreski ale jedna dalej slabiutka i zglupialam... Co o tym sadzicie? Moze ktoras z was miala podobne objawy?
Pozdrawiam wszystkie kobitki
Myszkaazi pochwal się dokładnie która to kiecka
my jeszcze planów na sylwestra nie mamy pewnie jak zwykle ze znajomymi na domówce ale dwa lata pod rząd my organizowaliśmy więc mam nadzieję że ktoś teraz nas wyręczy )iza30 lubi tę wiadomość
-
Ovulka wrote:Hej dziewczyny, w tym watku jestem nowa wiec licze na was
Pozdrawiam wszystkie kobitki -
Poczekam jeszcze do konca cylku, poniewaz mieszkam za granica i to nie jest takie proste... Musze sie uzbroic w cierpliwosc. Tydzien temu bylam u lekarza poniewaz walcze ze swoja tarczyca uhhh, i mowilam ze staramy sie o dzidIusia i powiedziala ze porobi mi testy tez, lecz nie wszystko zrozumialam jakie, no i czekam na wymiki a noz widelec wyjdzie to na co czekam
-
Ojejku dziewczyny.. Ja przez te objawy już czasem wariuje:) moja podświadoma chęć zostania mamą praktycznie co miesiąc wmawia mi , że objawy na @ są tymi ciążowymi, także doskonale was rozumiem..:)A potem jest wielkie rozczarowanie:( No ale cóż...
Ovulka -mój ostatni okres też był taki dziwny, identyczny jak Twój. Już myślałam, że to jest to, ale testy również wychodziły negatywne.W środku tego cyklu znowu miałam plamienia i to pierwszy raz. Jutro idę do endokrynologa. Może on mi cod podpowie to dam Ci znać od czego to mogło byćPERELKA175 -
Dziekuje, bo to znowu wszytsko dalo mi do myslenia, ze moze sie udalo... A wtedy podswiadomosc dziala tak ze czuje jakbym byla w 100% ciazy ... Masakra ;( Pracuje w przedszkolu, i jak te malenstwa sie do mnie tula to az mi sie lezka czasem w oku zakreci
Karolcia23369 lubi tę wiadomość
-
Witam nowe kobietki i te które powróciły po chwilowej nieobecności
Nie ma tej sukienki na stronie. Ona była na wystawie ostatnio - koronkowa, z krótkim rękawem, wstążką w pasie, czarna, mieniąca się. Szła jak ciepłe bułki i teraz jedna z nich jest u mnie -
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Ja brałam!! Lutke bierze się 10 dni jeśli wystąpi krwawienie NIE PLAMIENIE to się odstawia.... Musi zacząć się krwawienie!! Ja bym zrobiła test na potwierdzenie ze nie jesteś w ciąży Twój cykl trwa od 06.10 jest bardzo długi więc nie ryzykowalabym!!! Idę do męża do wyrka na film wejdę jutro kochane dobrej nocy wam życzę!!! Całuje
edit: po juz jest krwawienie;)ale na wkladke sie nie wydostaje to pewnie od jutra rozpoczne nowy cykl, a wiec dzis odstawiam lutke:)
Pozdrawiam i zycze miłej nockiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 21:19