Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra laseczki ja uciekam do lozka brak weny na pisanie mam nadzieje ze jutrzejszy dzien bedzie lepszy :)
    Dobrej nocki i kolorowych snow :) biziaki

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już zmykam z mezem posiedzieć :) miłej nocy wam życzę kochane:):*do jutra:)

iza30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia23369 wrote:
    Ja już zmykam z mezem posiedzieć :) miłej nocy wam życzę kochane:):*do jutra:)
    azaa wlasnie Karolinka ja Ci jeszcze gratulacji nie zlozylam!<gapa>
    ogromne gratulacje i nudnych juz 8 miesiecy!:)

• karmelek Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tym co lecą spać życzę dobrej nocki :)
    ja chyba też już się zbierm, niedługo będzie mąż i kolacje trzeba zjeść i spać :)

przesyłam buziaki!! :)

iza30 lubi tę wiadomość

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też idę spać :) Dobrej nocki wszystkim :*

iza30 lubi tę wiadomość

f2w39n73pzr0nefs.png
  • ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane a ja dołączam do waszego wątku :*

iza30 lubi tę wiadomość

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    witamy serduszko :D ! <3

myszkaazi lubi tę wiadomość

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    witamy serduszko :D ! <3
    jak tam kochana ?

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    Hej kochana co u ciebie ?? mam nadzieje ze zobaczysz teraz upragnione 2 kreseczki <3 za co trzymam mocno kciuki <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany,doczytałam Was :)
    Iza,dzięki za zaproszenie tutaj :) <3 Fajny wątek się szykuje,oby taki pozostał :)
    Cześć dziewczyny :) Ja mam 33 lata,dwójkę dzieci (9 i 6 lat) a teraz od 05.11. oczekuję trzeciego skarbu <3
    Większość dziewczyn już znam w wcześniejszego wątku,a nowe pozdrawiam.
    Życzę Wam wszystkim,abyście szybko zaszły w ciążę,a tym co się już udało gratuluję i zdrówka :) ANITA

iza30 lubi tę wiadomość

• karmelek Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plumb jak po wizycie?? :)

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Hej kochana co u ciebie ?? mam nadzieje ze zobaczysz teraz upragnione 2 kreseczki <3 za co trzymam mocno kciuki <3
    też mam kochana taką nadzieję, ale nie chcę się rozczarować choć tempke mam piękną :)

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    plumb jak po wizycie?? :)

Byłam u położnej.Siedziałam tam godzinę.Mnóstwo pytań zadawała.Tutaj( tj. w Anglii) karta ciąży to wielgachny zeszyt A4 z 36 stronami,a w nich wykresy i pełno pytań.Na większość z nich już dziś musiałam odpowiedzieć.
    Jutro jadę do kliniki ciężarówek na krew.Muszę czekać teraz na list ze szpitala z wezwaniem na usg (ok.12 tyg). A kolejna wizyta z położną w 16 tyg.
    Niestety serduszka nie udało się usłyszeć,bo oni to robią dopiero w 16 tyg,a tak szybciej to na usg mogę podpatrzeć.
    Zatem teraz czekam na usg :) Ale ogólnie wszystko jest dobrze bez zastrzeżeń.

iza30 lubi tę wiadomość

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Byłam u położnej.Siedziałam tam godzinę.Mnóstwo pytań zadawała.Tutaj( tj. w Anglii) karta ciąży to wielgachny zeszyt A4 z 36 stronami,a w nich wykresy i pełno pytań.Na większość z nich już dziś musiałam odpowiedzieć.
    Jutro jadę do kliniki ciężarówek na krew.Muszę czekać teraz na list ze szpitala z wezwaniem na usg (ok.12 tyg). A kolejna wizyta z położną w 16 tyg.
    Niestety serduszka nie udało się usłyszeć,bo oni to robią dopiero w 16 tyg,a tak szybciej to na usg mogę podpatrzeć.
    Zatem teraz czekam na usg :) Ale ogólnie wszystko jest dobrze bez zastrzeżeń.
    cieszę się kochana, że wszystko jest ok z maleństwem :)

Plumb80 lubi tę wiadomość

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Kochana :)
    Ja idę spać już.Dobranoc i buziaki dla Was <3

iza30 lubi tę wiadomość

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Dziękuję Kochana :)
    Ja idę spać już.Dobranoc i buziaki dla Was <3
    dobranoc kochana :*trzymajcie się cieplutko :)

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Ja kupiłam sobie kieckę na sylwestra :) Idziemy w to samo miejsce, gdzie byliśmy rok temu. Było ekstra! Chyba nigdy w życiu się tak nie wybawiłam jak wtedy! Z tą sukienką to były przeboje. Spodobała mi się w czwartek jak byłam z bratem po kurtkę, ale nie miałam ochoty na zakupy, pojechałam jedynie towarzysko. W piątek umówiłam się mężem na wyprawę do galerii, a później mieliśmy odwiedzić znajomych. Tak też zrobiliśmy. No i po prostu zakochałam się w tej kiecce, weszliśmy do sklepu i oczywiście nie było rozmiaru - tylko s i xs... Podłamałam się nieco, ale mówię trudno. Mój mąż wpadł na genialny pomysł, że w sobotę skoczymy do Orsaya do innego pobliskiego miasta. No i pojechaliśmy. Wchodzimy do sklepu, oczywiście na wieszaku tylko s. Myślę sobie, a co tam, może się wcisnę. Niestety brakowało mi 2 cm, żeby się zasunąć. Prawie się popłakałam. Nagle M. mówi do mnie "Stój w tej przebieralni, dwie kabiny obok dziewczyna też tą sukienkę przymierza, może nie kupi, a zobaczymy jaki wzięła rozmiar". No i nie kupiła, odwiesiła przy kabinach i się okazało, że to było moje M ;)
    hehe to nei zle ;p alee gdzie tam twój maz się patrzy ;p hihi ze tak zapytam

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak wogole to was nadrobiłam, ale kurde na chwile weszłam bo chyba mnie pod pacha przewiało albo co boli mnie strasznie cos mi napuchło kulka się zrobila az reki nie mogę podnieść ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia23369 wrote:
    Ja też nie brałam luteiny nigdy...Ale was musiałam nadrobić:d mąz już zjadł obiado kolacje a ja kolacje:D dziewczyny nie szukajcie sobie na siłe objawów:)
    no ale lekarz ci może przepisac ja jak bylam w drugim miesiącu to brałam

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    mi sie dzis chyba zagniezdza fasoleczka starsznie mnie boli szyjika macicy i wokol jej no i jajnik ..
    hehehe kubel zimnej wody ;p a nie zagniezdanie , to już jest cos z glowa żeby sobie takie akcje wkrecac sorry ale trzeba wkoncu ci kopniaka dac bo naprawdę jestem mlodsza od ciebie ale takich głupot to ja sobie nie wkręcam ..

iza30 lubi tę wiadomość

‹‹ 11 12 13 14 15 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ