W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny:)Mój dobry humor prysł Coś mnie podkusiło żeby zrobić dziś test i oczywiście negatywny wyszedŁ.. Przeczytałam gdzieś , że komuś test wyszedł dodatni już 5 dni przed @. Okres powinnam dostać 10 grudnia... Powiedzcie mi , ze jest szansa że test nie był jeszcze wiarygodny:(PERELKA175
-
nick nieaktualny
-
PERELKA175 wrote:Cześć dziewczyny:)Mój dobry humor prysł Coś mnie podkusiło żeby zrobić dziś test i oczywiście negatywny wyszedŁ.. Przeczytałam gdzieś , że komuś test wyszedł dodatni już 5 dni przed @. Okres powinnam dostać 10 grudnia... Powiedzcie mi , ze jest szansa że test nie był jeszcze wiarygodny:(
-
iza30 wrote:Hejka wrocilam po calym dniu leniuchowania, zrobilam tylko obiadek i leze nic mi sie nie chce
Zycze wszystkim bogatego Mikołaja :*Ania1986 wrote:Ty test rob
jeny, jeszcze iza nie robiłaś? ja bym nie wytrzymała tyle..rybka lubi tę wiadomość
-
Dziekuje stardust:) Nie wiem co mnie podkusiło żeby zrobić ten test teraz... Naczytałam się niewiadomo czego znowu i takie są tego efekty... Z resztą ovufriend pokazuje mi , że dziś test wyszedłby na 35 % pozytywnie jeżeli byłabym w ciaży. Ale ja głupiutka jestem:)
rybka lubi tę wiadomość
PERELKA175 -
PERELKA175 wrote:Dziekuje stardust:) Nie wiem co mnie podkusiło żeby zrobić ten test teraz... Naczytałam się niewiadomo czego znowu i takie są tego efekty... Z resztą ovufriend pokazuje mi , że dziś test wyszedłby na 35 % pozytywnie jeżeli byłabym w ciaży. Ale ja głupiutka jestem:)
-
stardust87 wrote:nie głupiutka, tylko doczekać się nie możesz ja to bym nachętniej zawsze robiła test już dzień po owulacji
Chyba każda tak ma która bardzo chce mieć dziecko, zawsze najgorsze jest to czekanie kiedy można zrobic test wieć taka już nasz natura że sie nie możemy doczekać.