🎃 w październiku fiku miku, latem bobas na kocyku 🎃
-
WIADOMOŚĆ
-
myszajda wrote:Hej 🙋♀️ chciałam się przywitać bo po cichu Was czytam i zaczynam się czuć jak jakaś stalkerka 😅
Im częściej zaglądam na to forum tym bardziej się nakręcam i doszukuję wczesnych objawów ciąży. To pierwszy cykl starań po majowym poronieniu pierwszej ciąży (8 tc, dwa łyżeczkowania 🤕) i czerwcowej laparotomii (usunięcie torbieli, fragmentu jajnika i połowy jajowodu). Wiem, że są nikłe szanse żeby tak od razu się udało tym bardziej, że od lekarza usłyszałam, że po operacji może być trudniej, ale dziś 5 dpo a ja czuję się jakbym zaraz miała dostać miesiączkę przez ból podbrzusza. Dodatkowo od 2 dni moje zęby są nadwrażliwe na ciepło i zimno 🤔
Może w środę zrobię test 🤫
Na szczęście widzę, że nie tylko ja tu wariuję 😅
Mówią ze ból zęba zwiastuje ciąże 😉 ale na tym forum mamy dowody ze absolutny brak objawów to tez ciąża 😀 trzymam kciuki i czekamy na środę
myszajda lubi tę wiadomość
14.02- beta 674🥰
15.03 - 1,9cm bejbika ❤️
26.03 - 3,6cm ❤️
12.04- 6,7 cm ❤️ USG prenatalne Ok
22.04 - wyniki NIFTY- ryzyka niskie / babyGIRL🥰💖 -
Zdecydowanie przespałam pik 😁 dzisiaj temperatura w dół, szyjka otwarta to lecę jeszcze szybko ❤️ przed pracą 😁😂wieczorem było teraz trzeba poprawić 😁
Marti1984, Zagadka919, MałaMi*, Kira, Gwiazdeczka 93, Namisa, Blondyna.B, Mel11, Nati94, Barbaritka84, emerald_m, Itka lubią tę wiadomość
34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27->16.06 263,26-> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy GS 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm Misia Haribo
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
🔹09.12 29+5 III prenatalne 1456 g zdrowego 🐻
🔹07.01 33+6 2522 g 🍈
Walcz maluszku 🙏❤️🫶
-
BuBu90 wrote:Zdecydowanie przespałam pik 😁 dzisiaj temperatura w dół, szyjka otwarta to lecę jeszcze szybko ❤️ przed pracą 😁😂wieczorem było teraz trzeba poprawić 😁
Działaj😁🤪24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
Hejo! 😀
U mnie dziś przymrozek, -1 🥶. Dramat. Niby człowiek wiedział... 😅😂
U mnie znów biało, temp spadła 😬 ale nie niżej niż najniższa temperatura, więc jutro może odbije i jest nadzieja! 😀 Niby mam dziś termin okresu ale w ogóle go nie czuje. 🤔 Biorę pod uwagę, że może się przesunąć. 🧐 I oczywiście siedzę na stronie wykresów i szukam podobnych do mojego. 😂Marti1984 lubi tę wiadomość
11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
Ultra-Dżasta wrote:Hejo! 😀
U mnie dziś przymrozek, -1 🥶. Dramat. Niby człowiek wiedział... 😅😂
U mnie znów biało, temp spadła 😬 ale nie niżej niż najniższa temperatura, więc jutro może odbije i jest nadzieja! 😀 Niby mam dziś termin okresu ale w ogóle go nie czuje. 🤔 Biorę pod uwagę, że może się przesunąć. 🧐 I oczywiście siedzę na stronie wykresów i szukam podobnych do mojego. 😂
Nie tylko Ty zaklinasz swój wykres, u Ciebie nieznacznie spadła więc jest jeszcze nadzieja😊
Ja od 5 siedze i sie modle nad swoim żeby tempka dalej rosła i już nie spadała🙈 a sikłabym już na test chociaż dopiero 8dpo😂Marti1984, Ultra-Dżasta lubią tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
Co taki bezruch dziś pod kibelkiem??? Gdzie sikaczki?
Nie no, KaJa, trochę rozsądku. Do jutra czekaj 😂😂😂 -
Marti1984 wrote:Co taki bezruch dziś pod kibelkiem??? Gdzie sikaczki?
Nie no, KaJa, trochę rozsądku. Do jutra czekaj 😂😂😂
Haha po prostu jak widze wasze sikańce to zazdraszczam 😆24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
KaJa wrote:Haha po prostu jak widze wasze sikańce to zazdraszczam 😆
Jeszcze troszkę 🤞🤞🤞🤞🤞 -
Czytoto wrote:Dziewczyny kochane❤️
Trzymam za was bardzo mocno kciuki, dziękuje za wspólnie spędzonych kilka ostatnich miesiący 😘
Ja póki co znikam. Nie wiem na jak długo, kilka tygodni, miesiecy, zobaczymy 🙂
Ciągły brak naturalnych owulacji skutecznie ostudził mój początkowy zapał i chyba potrzebuje resetu zanim wejdziemy w stymulację☺️
Mam nadzieje, ze jak tu wrócę, to już żadnej z was nie zastanę na kolejnym miesięcznym wątku, bo wszystkie będziecie w dwupaku🍀
Buzia😘 -
Hej hej! ☺️
Zrobilam ten test testeo jeszcze przed beta, ale kurde trzeba czekać zanim on się wybarwi to jakies pol godziny, ale w koncu jest kreska mocniejsza od środy. Śniło mi sie dzisiaj z 3 razy, że beta raz była 122, potem 88, a potem że byłam w drodze. Chyba z tego strachu snia mi się pozytywne rzeczy żebym sie nie martwila.. Ale skoro na tym testeo dalej jest taka lipna to kreska to ja nie wiem przy jakiej becie on by wyszedl taki mega pozytyw 🤔 Do dupy te testy i jeśli je robicie to lepiej róbcie te facelle niz te testeo bo serio nie warto..19 cs.
1 cykl z letrozolem
2022r. - Córeczka ❤️ -
abrakadabra wrote:Hej hej! ☺️
Zrobilam ten test testeo jeszcze przed beta, ale kurde trzeba czekać zanim on się wybarwi to jakies pol godziny, ale w koncu jest kreska mocniejsza od środy. Śniło mi sie dzisiaj z 3 razy, że beta raz była 122, potem 88, a potem że byłam w drodze. Chyba z tego strachu snia mi się pozytywne rzeczy żebym sie nie martwila.. Ale skoro na tym testeo dalej jest taka lipna to kreska to ja nie wiem przy jakiej becie on by wyszedl taki mega pozytyw 🤔 Do dupy te testy i jeśli je robicie to lepiej róbcie te facelle niz te testeo bo serio nie warto..
Śmigaj na betę, olej testy 🤞🤞 -
Zrobilam ten test testeo jeszcze przed beta, ale kurde trzeba czekać zanim on się wybarwi to jakies pol godziny, ale w koncu jest kreska mocniejsza od środy. Śniło mi sie dzisiaj z 3 razy, że beta raz była 122, potem 88, a potem że byłam w drodze. Chyba z tego strachu snia mi się pozytywne rzeczy żebym sie nie martwila.. Ale skoro na tym testeo dalej jest taka lipna to kreska to ja nie wiem przy jakiej becie on by wyszedl taki mega pozytyw 🤔 Do dupy te testy i jeśli je robicie to lepiej róbcie te facelle niz te testeo bo serio nie warto.. -
KaJa wrote:Nie tylko Ty zaklinasz swój wykres, u Ciebie nieznacznie spadła więc jest jeszcze nadzieja😊
Ja od 5 siedze i sie modle nad swoim żeby tempka dalej rosła i już nie spadała🙈 a sikłabym już na test chociaż dopiero 8dpo😂
Hahaha 😂 słuchaj, póki piłka w grze wszystko jest możliwe. ☺ Trzeba być dobrej myśli. W ostatnim czasie moje cycki tak przyrosły, jak nigdy. I sutki są takie inne. 😅 Przed @ miałam kiedyś bóle piersi, lecz nigdy nie rosły. Ten objaw mnie najbardziej ciekawi. 😅
11.2022r., Karol ❤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
Zrobilam ten test testeo jeszcze przed beta, ale kurde trzeba czekać zanim on się wybarwi to jakies pol godziny, ale w koncu jest kreska mocniejsza od środy. Śniło mi sie dzisiaj z 3 razy, że beta raz była 122, potem 88, a potem że byłam w drodze. Chyba z tego strachu snia mi się pozytywne rzeczy żebym sie nie martwila.. Ale skoro na tym testeo dalej jest taka lipna to kreska to ja nie wiem przy jakiej becie on by wyszedl taki mega pozytyw 🤔 Do dupy te testy i jeśli je robicie to lepiej róbcie te facelle niz te testeo bo serio nie warto..
Idź na betę, jeśli Cię to uspokoi. ☺11.2022r., Karol ❤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
tylko_czytam wrote:Mówią ze ból zęba zwiastuje ciąże 😉 ale na tym forum mamy dowody ze absolutny brak objawów to tez ciąża 😀 trzymam kciuki i czekamy na środę
Od wczoraj boli mnie pol szczeki, moze nie to że jest to taki ból konkretny. Tylko jest wrazliwa połowa zębów. Mialam je leczone jakis czas temu wiec nie wiem skąd to sie wzielo.. doslownie jakbym pol nocy zaciskala jedna strone19 cs.
1 cykl z letrozolem
2022r. - Córeczka ❤️ -
Ultra-dżasta,Kaja Wasze wykresy mają potencjał,oby to było to 🙌🤗 ❤️
Abrakadabra czekamy na Twój wynik bety 🤗✊😃Ultra-Dżasta, abrakadabra, KaJa lubią tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Paulina1106 wrote:Celina- odstawiałaś acard do badań?
Odstawiałam, niektórzy pisali że trzeba, inni że nie.
Ale, ponieważ bałam się że finalnie odstawiałam za wcześnie i wyjdą wyniki lekko zafałszowane, zrobiłam krew wczoraj, żeby mieć zapas na ewentualne poprawki 😛
Acard działa podobno przeciwplytkowo, niby nie wpływa na aptt i inr. I fakt, INR mam jak zawsze, aptt mam za to coraz dłuższe w porównaniu z ostatnimi miesiącami 😉👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
Obudziłam się właśnie, zmierzyłam temp na śpiocha, a tu taki skok, że aż usiadłam 😂
Pobiegłam zrobić test, ale biel aż razi. A specjalnie pojechałam wczoraj do doza po polecane testy (mam strumieniowe). Brzuch to mi się tak z tych emocji ścisnął. Jutro pewnie mi się ściśnie jak spadnie temp na łeb na szyję 🤦♀️🤦♀️
Cześć kobitki ❤️BuBu90, Ultra-Dżasta, Ivanka93 lubią tę wiadomość