🎃 w październiku fiku miku, latem bobas na kocyku 🎃
-
WIADOMOŚĆ
-
KaJa wrote:Może zbadaj proga. Nawet jak nie bedzie to 7dpo to bedzie widać po wyniku, że już jesteś w fazie lutealnej. Ja tak zrobiłam ostatnio, nie wiedzialam ile dni po owu jestem, wyszło że 4dpo miałam proga 14. Zawsze to jakieś rozwiązanie a najlepiej na monit jakbyś poszła jeszcze do innego lekarza
Bylam we wtorek i dalej ona nie wiedziala, napisala mi na tym wywiadzie znak zapytania czy to ciałko żółte czy nie... Chcialam proga badac 7-8 dpo ale nie wiem właśnie czy dzisiaj nie podjade dla pewności i spokoju -
nick nieaktualny
-
Marti1984 wrote:Koniecznie kup inny test. Nie Pink, nie facelle, jakiś normalny 😉 trzymam kciuki, żeby się potwierdziło 🤞🤞🤞👶
Możesz jakiś polecić?Starania o 🤱👶 od maja 2021
Wcześniej 10 lat tabletek anty ❌
W międzyczasie puste 🥚 płodowe
(łyżeczkowanie 9 tydz)
Psia mama 🐕🐩 x2
30.09.2021 -> ⏸
1.10.2021 -> ⏸; beta 85,910 mIU/ml
2.10.2021 -> beta 142,7 mIU/ml
6.10.2021 -> 620 mIU/ml
8.10.2021 -> pęcherzyk 5 mm 🥰
...
12.05.2022 -> Majusia ur 35 tc 💖
Morfologia 👍
TSH 👍
Glukoza ❌😔 101,11
HCV 👍
HIV 👍
Toksoplazmoza 👍
Kiła 👍
Różyczka👍
-
Gosiaczkova wrote:Możesz jakiś polecić?
Ja lubię te z DOZa.KaJa, Gosiaczkova lubią tę wiadomość
-
anka wrote:Ja zawsze wole miec jakis plan b o invitro sama juz myslalam.
A badałam cos z imunologi? 7 lat to szmat czasu... wiek tez gra jednak ważna rolę... a jakie masz amh?
Ja już sama się w tym gubię tyle tego było i nie znam się, ale chyba tylko przeciwciała przeciwplemnikowe, może coś zostało przeoczone, albo jeszcze nie wygrzebane bo gdzieś głębiej problem zakopany, ja już nie mam na to siły, a AMH jak na swój wiek też mam ponad normę 5,23 i cykle książkowe z pięknymi owulkami.
raaatuuunkuuu inaczej to sobie wyobrażałam, ja się wykończę do czasu tych ⏸️ jak żyć? Jak tu żyć jak ja się czuję jakbym się szaleju najadła 🤪Lat 39
Starania od 2012
AMH-5,23/Badania wzorowe, rurki drożne, plemniki są cykle i owulki jak w zegarku, więc o co do.. chodzi, że nie wychodzi?!😤
IVF 02.2022 P.krótki
25.02(12dc)punkcja(12p./7pobrano/6kom.zapł./2blastki z 5 doby❄️❄️2AB)
24.03(16dc)-FET/c.sztuczny/embryoglue + AH
Ciąża bezzarodkowa💔-poronienie niezupełne/12.05-zabieg😟
10.08(18dc)-FET/c.nat/embryoglue🙏-Null😓
IVF II P. krótki
16.09(2dc)-start-28.09(14dc)-punkcja(15p./ estradiol >5000/pobrano 2 kom🤷♀️🤯😥/ 1 jedyny blastek-ocalały
❄️421 😍... czeka🍍💖🍀
... i się doczekał 04.03.23 FET/c.nat./embryoglue + AH
Betka: 5dpt-24,34/7dpt-101,02/9dpt-246,96/11dpt-495,07/13dpt-1235,84/16dpt-5851,83/20dpt-20394,85
16.03(16dpt)-jest pęcherzyk
27.03(23dpt)-jest serduszko❤️
-
nick nieaktualnyAniMka wrote:Ja już sama się w tym gubię tyle tego było i nie znam się, ale chyba tylko przeciwciała przeciwplemnikowe, może coś zostało przeoczone, albo jeszcze nie wygrzebane bo gdzieś głębiej problem zakopany, ja już nie mam na to siły, a AMH jak na swój wiek też mam ponad normę 5,23 i cykle książkowe z pięknymi owulkami.
raaatuuunkuuu inaczej to sobie wyobrażałam, ja się wykończę do czasu tych ⏸️ jak żyć? Jak tu żyć jak ja się czuję jakbym się szaleju najadła 🤪 -
Marti1984 wrote:Ja lubię te z DOZa.
Też polecam, nie pokazują fałszywych cieni. Owulaki też mają dobre😊24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
anka wrote:Imunologia jest bardzo rozszerzona różne ana itp.... a genetyka?
Tak wiem, immunologia to kopalnia bez dna.
Z pomocą medyczną zaczęliśmy przygodę dopiero w lipcu, więc pewnie jeszcze sporo w zanadrzu, ale przecież nie będzie takiej potrzeby, bo ja widzę już te ⏸️ narazie oczyma wyobraźni ale mam jeszcze trzy dni do @ a jak nie zobaczę to napewno testy mam wadliwe😉, bo ono tam jest 😁 prawda? 😜Lat 39
Starania od 2012
AMH-5,23/Badania wzorowe, rurki drożne, plemniki są cykle i owulki jak w zegarku, więc o co do.. chodzi, że nie wychodzi?!😤
IVF 02.2022 P.krótki
25.02(12dc)punkcja(12p./7pobrano/6kom.zapł./2blastki z 5 doby❄️❄️2AB)
24.03(16dc)-FET/c.sztuczny/embryoglue + AH
Ciąża bezzarodkowa💔-poronienie niezupełne/12.05-zabieg😟
10.08(18dc)-FET/c.nat/embryoglue🙏-Null😓
IVF II P. krótki
16.09(2dc)-start-28.09(14dc)-punkcja(15p./ estradiol >5000/pobrano 2 kom🤷♀️🤯😥/ 1 jedyny blastek-ocalały
❄️421 😍... czeka🍍💖🍀
... i się doczekał 04.03.23 FET/c.nat./embryoglue + AH
Betka: 5dpt-24,34/7dpt-101,02/9dpt-246,96/11dpt-495,07/13dpt-1235,84/16dpt-5851,83/20dpt-20394,85
16.03(16dpt)-jest pęcherzyk
27.03(23dpt)-jest serduszko❤️
-
Zagadka919 wrote:Bo ja przyznam szczerze lubię to co robię, ale patrząc na to co wyrabia Rząd i te ciągłe zmiany przepisów to myślę nad zdobyciem innego zawodu, bardziej uniwersalnego 😁
Przez te wszystkie zmiany co nasz rząd planuje, to też mam takie myśli żeby się przebranżowić, zmienić zawód na coś bardziej uniwersalnego. Jednak nie mam innego pomysłu na swoją karierę więc po macierzyńskim pewnie wrócę do pracy księgowo-kadrowej. Bo chyba lubię to co robię
Zagadka, a Ty, jak mogę spytać. Czym się dokładnie zajmujesz? Same kadry-płace czy i księgowość również? -
Dzień dobry,
Człowiek wchodzi rano na spokojnie w pracy, żeby zobaczyć co u Was i patrzy że ma 5 stron do nadrobienia Dziewczyny, dajecie czadu w tym pisaniu.. Ale to fajnie. Widać, że mamy wsparcie między sobą
Ja od wczoraj zaczęłam sikać na owulki. Wczoraj wieczorem biel, czysta biel. Dzisiaj rano to samo, biel. Jestem w 11dc. Powiedzcie mi kiedy lepiej sikać, rano czy wieczorem?
Gosiaczkova ładna kreseczka, powtórz jutro inny test. Powiem Ci, że ja w 1 ciąży miałam jeszcze jaśniejszą, ciężko było zobaczyć a jednak mam córkę Trzymam mocno kciuki za II kreskiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2021, 10:13
-
Chyba zaczyna świrować 🤪 śnił mi się dzisiaj mój ginekolog, ze badał mnie razem ze swoim asystentem i tak się przejęli moim brakiem ciąży ze stwierdzili ze w następnym cyklu pomogą cokolwiek to miało oznaczać 😂
Z tego wszystkiego nasikałam na test ciążowy zupełnie nie wiem po co przecież cykl bezowulacyjny był 🤣 chyba tak dla sportuDeLaCruz, Nati94, Marti1984, Ultra-Dżasta, MałaMi*, Kira, Zagadka919, Namisa, Paulina1106, Niebieska Gwiazda, milam lubią tę wiadomość
14.02- beta 674🥰
15.03 - 1,9cm bejbika ❤️
26.03 - 3,6cm ❤️
12.04- 6,7 cm ❤️ USG prenatalne Ok
22.04 - wyniki NIFTY- ryzyka niskie / babyGIRL🥰💖 -
Milixx wrote:Dzień dobry,
Człowiek wchodzi rano na spokojnie w pracy, żeby zobaczyć co u Was i patrzy że ma 5 stron do nadrobienia Dziewczyny, dajecie czadu w tym pisaniu.. Ale to fajnie. Widać, że mamy wsparcie między sobą
Ja od wczoraj zaczęłam sikać na owulki. Wczoraj wieczorem biel, czysta biel. Dzisiaj rano to samo, biel. Jestem w 11dc. Powiedzcie mi kiedy lepiej sikać, rano czy wieczorem?
Gosiaczkova ładna kreseczka, powtórz jutro inny test. Powiem Ci, że ja w 1 ciąży miałam jeszcze jaśniejszą, ciężko było zobaczyć a jednak mam córkę Trzymam mocno kciuki za II kreski
Rano nie sikaj 😉 sikaj po południu i wieczorem, żeby piku nie przegapić 🤞🤞 ale nie ranoMilixx lubi tę wiadomość
-
tylko_czytam wrote:Chyba zaczyna świrować 🤪 śnił mi się dzisiaj mój ginekolog, ze badał mnie razem ze swoim asystentem i tak się przejęli moim brakiem ciąży ze stwierdzili ze w następnym cyklu pomogą cokolwiek to miało oznaczać 😂
Z tego wszystkiego nasikałam na test ciążowy zupełnie nie wiem po co przecież cykl bezowulacyjny był 🤣 chyba tak dla sportu
Ja tylko tu zostawię taką informację, że mi się śniła taka 🐒, że mnie zalewało i poszłam zrobić teścik ⏸️🤭🤭DeLaCruz lubi tę wiadomość
-
Marti1984 wrote:Ja tylko tu zostawię taką informację, że mi się śniła taka 🐒, że mnie zalewało i poszłam zrobić teścik ⏸️🤭🤭
Coś w tym jest, bo też pamiętam taką akcję chyba w ciąży córką 😜Marti1984 lubi tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Milixx wrote:Dzień dobry,
Gosiaczkova ładna kreseczka, powtórz jutro inny test. Powiem Ci, że ja w 1 ciąży miałam jeszcze jaśniejszą, ciężko było zobaczyć a jednak mam córkę Trzymam mocno kciuki za II kreski
Byle nie z pierwszego moczu. Ja robie ok 12-13 a następny wieczorem😊 lepiej robić dwa razy dziennie jeśli jest krótki pikNati94, Milixx lubią tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
tylko_czytam wrote:Chyba zaczyna świrować 🤪 śnił mi się dzisiaj mój ginekolog, ze badał mnie razem ze swoim asystentem i tak się przejęli moim brakiem ciąży ze stwierdzili ze w następnym cyklu pomogą cokolwiek to miało oznaczać 😂
Z tego wszystkiego nasikałam na test ciążowy zupełnie nie wiem po co przecież cykl bezowulacyjny był 🤣 chyba tak dla sportu
U mnie w ogóle zawsze pierwszym objawem ciąży były mega realne sny, które idealnie zapamiętywałam. Poza ciąża rzadko pamiętam swoje sny.
-
KaJa wrote:Byle nie z pierwszego moczu. Ja robie ok 12-13 a następny wieczorem😊 lepiej robić dwa razy dziennie jeśli jest krótki pik