X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 🎃 w październiku fiku miku, latem bobas na kocyku 🎃
Odpowiedz

🎃 w październiku fiku miku, latem bobas na kocyku 🎃

Oceń ten wątek:
  • Anulka1992 Autorytet

Wysłany: 20 października 2021, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gravity muszę ci opisać swoją historię. Kiedy zobaczyłam 2 kreski od razu poleciałam do lekarza ledwo znalazł malutki pęcherzyk ciążowy ( szukał bo bardzo długo. Już mówił że nic tam nie ma ale w końcu coś tam zobaczyl ). Za kilka dni bolał mnie brzuch napisałam do lekarza kazał przyjść na wizytę. Jak poszłam przeżyłam najgorsze 2 dni w moim życiu. Lekarz uznał że w macicy jest puste jajo które mało urosło od poprzedniego USG ale za to w jajowodzie jest ciąża która się dobrze rozwija- ma pani ciążę pozamaciczna - usłyszałam ! Że on pracuje na oddziale od razu mnie tam zostawił przeplakalam cały dzień i całą noc. Musiałam podpisać papieru ze zgodą na operację- laparoskopię. Miałam mieć usunięty jajowód i ten "pusty pęcherzyk" z macicy. Na drugi dzień rano byłam już w piżamie do operacji miałam podany antybiotyk, kroplówki, cewnik założony. W ostatniej chwili postanowili jeszcze zrobić USG. Robił je inny lekarz. I co?? W macicy pojawił się malutenki zarodek !!! A to co było w jajowodzie okazało się torbielą ciałka żółtego!! Nie robimy operacji wszystko odwołujemy! Moje życie przez te 2 dni przekręciło się do góry nogami 2 razy. Ale jaki z tego morał? Trzeba wierzyć do końca. Jest jeszcze u ciebie bardzo wcześnie. Na sprzęcie mógł nie zauważyć pęcherzyka. Tego ci życzę z całego serducha❤️ teraz jestem w 23tc i to puste jajo płodowe to moja mała córeczka która rozwija się bardzo dobrze. A o terbieli nawet zapomnieliśmy. Chciałam cię wesprzeć w ten sposób mam nadzieję że mi się udało, ponieważ wiem i przekonałam się na własnej skórze że lekarze czasem zbyt pochopnie coś powiedzą a ty się martwisz. Trzymaj się❤️ wogole przepraszam że się tak wcielam w wątek . Czasem was czytam przechodzę z miesiąca na miesiąc, zostałam od swoich starań i jakoś lubię poczytac jak wamm się udaje😊

paula876, 910608, tylko_czytam, Lolita, Anciaancia, Gravity, Ultra-Dżasta, Rudakostka, Milkana, Miisia94, AniMka, Blondyneczka, Vivian, KaJa, MartiMarti, Mel11, Milixx, Gosiaczkova, Gwiazdeczka 93, paulina.ika, Paulina1106, Czytoto, Zagadka919, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość

• Blondyna.B Autorytet

Wysłany: 20 października 2021, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam zestaw testów owulacyjnych i ciążowych. Zrobiłam jeden ciążowy z ciekawości czy nie ma złudnych cieni jak jest brak ciąży no i jakie było moje zdziwienie jak otworzyłam a tam test który robiłam przy ciąży jako testeo 10 a teraz jest jako Horien Medical 25 😅 a przy zakupie były jeszcze pod inną nazwą 😂😂😂
    Oczywiście owulak prawie biały ale będę sikać codziennie jako że lubię sikać ma testy 🤭

karm3lka lubi tę wiadomość

👩🏼28 lat
    👦🏻28 lat

👶🏼11.12.2022 Noemi ❤️

09.01.2021 - Terminacja w 23tc, rozległy rozszczep kręgosłupa z wodogłowiem
    05.2021 - ciąża biochemiczna
    09.2021 - poronienie zatrzymane ciąża bliźniacza
    02.2022 - ciąża biochemiczna

age.png
  • AniMka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie przepadam za słodyczami, ale ostnio mam fazę, że do kawy coś muszę bo się uduszę 🤤😉

Ultra-Dżasta lubi tę wiadomość

Lat 41
    Starania od 2012
    AMH-5,23/Badania wzorowe,rurki drożne,plemniki jakieś są;) cykle i owulki jak w zegarku,więc o co do.. chodzi,że nie wychodzi?!😤
    IVF I
    25.02.22punkcja(12p/7pobr/6kom.zapł/2bl❄️❄️2AB)
    24.03(16dc)FET/c.sztuczny/
    Ciąża bezzarodkowa💔-poronienie niezupełne/12.05-zabieg😟
    10.08(18dc)-FET/c.nat/🙏-Null😓
    IVF II
    28.09.22punkcja(15p/estr >5000/pobr 2 kom🤷‍♀️/1 blastek-ocalały❄️421 😍...czeka🍍
    ... i się doczekał;) 04.03.23 FET/c.nat/
    27.03(23dpt)-jest serduszko❤️
    06.11.23-jest i ON 🤱

09.24-ciąża nat🌱/wypadek/strata🍂
    -walczymy o rodzeństwo🤞🍀
    IVF III
    12.03.25 punkcja
    (8p/1kom/1blast-3BB🐣
    17.03.25 ET/
    C.b.💔
    IVF IV
    02.05.25 punkcja
    (5p/4kom/3zar/1blast4BB🍀)
    07.05 ET/✖
    IVF V
    06.10.25 punkcja
    (9p/3kom/3blast)
    11.10 ET 4BB🍀🤞
    ❄️3AA❄️4BB

age.png
  • paula876 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam po wczorajszym dniu. Szalone tempo :)
    Gravity będzie dobrze, tak jak dziewczyny piszą ba pewno jeszcze za wcześnie i zaraz się pojawi. Trzymam wszystkie kciuki za wynik bety, bądź dobrej myśli 🍀🍀

Gravity lubi tę wiadomość

👩🏽‍💼 27l. 🙋🏽‍♂️35l. 👧🏼 4l.

f2w3csqv213i3mbp.png
  • tylko_czytam Autorytet

Wysłany: 20 października 2021, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniMka wrote:
    Hej 👋 komu komu kawusię bo robię ☕
    Mam też ciasteczko🍰😁
    Miłego dnia 💖😘

Kocham słodycze, jakby się dało to mogłabym żyć tylko na ciastach i czekoladzie 😋 mam cicha nadzieje ze jak będę w ciąży to mnie odrzuci od słodkiego bo inaczej będę się toczyć a nie chodzić 🤪

AniMka, Gosiaczkova lubią tę wiadomość

Ix2Tp2.png
    14.02- beta 674🥰
    15.03 - 1,9cm bejbika ❤️
    26.03 - 3,6cm ❤️
    12.04- 6,7 cm ❤️ USG prenatalne Ok
    22.04 - wyniki NIFTY- ryzyka niskie / babyGIRL🥰💖
  • tylko_czytam Autorytet

Wysłany: 20 października 2021, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka1992 wrote:
    Gravity muszę ci opisać swoją historię. Kiedy zobaczyłam 2 kreski od razu poleciałam do lekarza ledwo znalazł malutki pęcherzyk ciążowy ( szukał bo bardzo długo. Już mówił że nic tam nie ma ale w końcu coś tam zobaczyl ). Za kilka dni bolał mnie brzuch napisałam do lekarza kazał przyjść na wizytę. Jak poszłam przeżyłam najgorsze 2 dni w moim życiu. Lekarz uznał że w macicy jest puste jajo które mało urosło od poprzedniego USG ale za to w jajowodzie jest ciąża która się dobrze rozwija- ma pani ciążę pozamaciczna - usłyszałam ! Że on pracuje na oddziale od razu mnie tam zostawił przeplakalam cały dzień i całą noc. Musiałam podpisać papieru ze zgodą na operację- laparoskopię. Miałam mieć usunięty jajowód i ten "pusty pęcherzyk" z macicy. Na drugi dzień rano byłam już w piżamie do operacji miałam podany antybiotyk, kroplówki, cewnik założony. W ostatniej chwili postanowili jeszcze zrobić USG. Robił je inny lekarz. I co?? W macicy pojawił się malutenki zarodek !!! A to co było w jajowodzie okazało się torbielą ciałka żółtego!! Nie robimy operacji wszystko odwołujemy! Moje życie przez te 2 dni przekręciło się do góry nogami 2 razy. Ale jaki z tego morał? Trzeba wierzyć do końca. Jest jeszcze u ciebie bardzo wcześnie. Na sprzęcie mógł nie zauważyć pęcherzyka. Tego ci życzę z całego serducha❤️ teraz jestem w 23tc i to puste jajo płodowe to moja mała córeczka która rozwija się bardzo dobrze. A o terbieli nawet zapomnieliśmy. Chciałam cię wesprzeć w ten sposób mam nadzieję że mi się udało, ponieważ wiem i przekonałam się na własnej skórze że lekarze czasem zbyt pochopnie coś powiedzą a ty się martwisz. Trzymaj się❤️ wogole przepraszam że się tak wcielam w wątek . Czasem was czytam przechodzę z miesiąca na miesiąc, zostałam od swoich starań i jakoś lubię poczytac jak wamm się udaje😊

Ojej nawet nie wyobrażam sobie co czułaś, szok, lekarze powinni być super ostrożni w takich diagnozach 🥺

Ix2Tp2.png
    14.02- beta 674🥰
    15.03 - 1,9cm bejbika ❤️
    26.03 - 3,6cm ❤️
    12.04- 6,7 cm ❤️ USG prenatalne Ok
    22.04 - wyniki NIFTY- ryzyka niskie / babyGIRL🥰💖
  • Lolita Autorytet

Wysłany: 20 października 2021, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gravity, myślę o Tobie ciepło. Będzie dobrze, musi być 😗

Madżi, ja standardowo nic nie widzę 😅 ale poka poka wynik z 10!

Gravity, 910608 lubią tę wiadomość

Qx7mp2.png
    11.2019 cb 💔 02.2021 SYNEK ❤️ 10.2021 - 12 dpo (1 cs) ⏸ 🍀
  • AniMka Autorytet

Wysłany: 20 października 2021, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam, że szczególnie przy staraniach o dziecko wolała bym być facetem 🙄

Miisia94, Gosiaczkova lubią tę wiadomość

Lat 41
    Starania od 2012
    AMH-5,23/Badania wzorowe,rurki drożne,plemniki jakieś są;) cykle i owulki jak w zegarku,więc o co do.. chodzi,że nie wychodzi?!😤
    IVF I
    IVF II
    06.11.23-jest i ON 🤱

-walczymy o rodzeństwo🤞🍀
    IVF III
    12.03.25 punkcja
    (8p/1kom/1blast-3BB🐣
    17.03.25 ET/
    C.b.💔
    IVF IV
    02.05.25 punkcja
    07.05 ET/✖
    IVF V
    06.10.25 punkcja
    (9p/3kom/3blast)
    11.10 ET 4BB🍀🤞
    ❄️3AA❄️4BB

age.png
  • Mamma-mia Autorytet

Wysłany: 20 października 2021, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiaczkowa, teraz w dobie usg 3D i 4D bardzo trudno o pomyłkę przy podawaniu płci dziecka :)

SaszaGrej, witaj :)

KaJa, ooo dopadło Cię? Mnie trochę też już zaczyna... ale to dobrze! <3
    mnie zemdlił zapach masła hahahah 🤣🤣

Olipop5, tak, jest wiarygodna. @ może trwac krócej czasami, wszystko zależy od grubości endometrium. Im grubsze tym silniejsze i dluższe krwawienie.

Ultra-Dżasta - yyy strasznie słaba akcja z tym nowym pracownikiem... To gruby nietakt ze strony szefostwa, że przekazują takie informacje nowozatrudnionemu.

Gravity, nieee, to niemożliwe, nie wierzę w to! Kochana przeciez pęcherzyk widać dopiero jak jest bhcg 1000-1500 i to naprawdę jest on maciupeńki wtedy... dlatego mówiłam CI poprzednio, że teraz to troche taka loteria czy będzie widac czy nie, bo zależy o ile % urośnie beta... Także może byc tak, ze to kwestia 1 dnia usg za wcześnie u Ciebie... Trzymam niezmiernie kciuki!!!
    Przy pozamacicznej najcześciej przyrosty bety za ogromne i mimo, ze beta wysoka, to nic nie widac, ale gdzie tam żeby stwierdzać coś takiego gdzie 1 dni temu beta była dopiero ponad 700... a wiadomo, ze ona zwalnia z czasem. Z tego, co ja wiem, to o podejrzeniu pozamacicznej mozna mowic dopiero wtedy, gdy bhcg jest powyzej 2000 a pecherzyka w macicy nie widac.
    Ja wierze, że będzie dobrze!! <3 Tulę!

age.png
  • Ultra-Dżasta Autorytet

Wysłany: 20 października 2021, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle napiszę Wam, że jestem z siebie dumna 😂, tzn. doprecyzuję - ze swojego organizmu. Jestem 3 cykl w aplikacji. Teraz mocno się przykładam do temperatury, owulaków i pomimo tego, że jestem w fazie przed-owulacyjnej i nie wiadomo co jeszcze wyjdzie w tym miesiącu, to widzę różnicę jaka jest w porównaniu do poprzedniego miesiąca 😱. Temp się utrzymuje prawie codziennie na tej samej lub podobnej wartości i może nie będzie problemu ze skokiem temperatury. 😁 I tak sobie kilka razy dziennie patrzę na ten wykres (np. na przerwie w pracy 😂) i się zachwycam. Wiem, dziwna jestem, ale jak to Grzeszczak w radiu teraz śpiewa cieszę się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest. 😇😁😂😂

Karina123, 910608 lubią tę wiadomość

11.2022r., Karol ❤
    12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤

👩‍🏭 28 l.
    👨‍🔧 26 l.

🏃‍♀️🧗‍♀️🏞❤
    IG: @czytanki.matki
  • Mamma-mia Autorytet

Wysłany: 20 października 2021, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka1992 wrote:
    dlatego wlasnie ważne jest, aby nie oczekiwać za szybko, ze coś tam będzie na usg, bo człowiek ma wtedy tyle stresu.... są pewne normy i na nie trzeba patrzeć, ale tutaj na razie jest przecież norma i tego musimy się trzymać <3

age.png
  • Gravity Autorytet

Wysłany: 20 października 2021, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka1992 wrote:

Dziękuję, że się podzieliłaś swoją historią, naprawdę dziękuję. Przeżyłaś prawdziwy rollercoaster, bardzo współczuję, że musiałaś przez to przejść.. A jednocześnie mam bardzo cichutką nadzieję, że moja historia będzie wyglądała podobnie 🙏

age.png

Starania od 11.2020

👩 35l 👨40l

06.21 💔 cb
    10.21 💔 cp (metotreksat)

03.2022 HSG - lewy jajowód niedrożny, prawy - światło jajowodu ograniczone
    06.2022 laparoskopia - oba jajowody drożne

06.22 cb 💔
    07.22 cb 💔

25.09 ⏸
    27.09 beta 68,6 prog 71
    29.09 beta 231
    01.10 beta 756 prog 55,8
    13.10 3,8mm Okruszka z ❤ Cudzie trwaj 🌈
    03.11 2,2cm cudnego Bąbelka🥰
    28.11 USG prenatalne 6,2cm Dzidziulka, ryzyka niskie 🥳
    13.01 300g chłopaczka 😊❤
    17.02 720g Marcelka 😍
    22.03 1430g Kluseczka 🤯
    06.04 1780g Misiaczka 🐻
    11.05 3145g Pączusia 😳

06.06.2023 nasz tęczowy synek jest już z nami 😌 - 3680g, 56cm Miłości
  • MartiMarti Autorytet

Wysłany: 20 października 2021, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka1992 wrote:

Od tego momentu :
    Kiedy zobaczyłam 2 kreski od razu poleciałam do lekarza ledwo znalazł malutki pęcherzyk ciążowy ( szukał bo bardzo długo. Już mówił że nic tam nie ma ale w końcu coś tam zobaczyl ). Za kilka dni bolał mnie brzuch napisałam do lekarza kazał przyjść na wizytę. Jak poszłam przeżyłam najgorsze 2 dni w moim życiu. Lekarz uznał że w macicy jest puste jajo które mało urosło od poprzedniego USG ale za to w jajowodzie jest ciąża która się dobrze rozwija- ma pani ciążę pozamaciczna - usłyszałam ! Że on pracuje na oddziale od razu mnie tam zostawił przeplakalam cały dzień i całą noc. Musiałam podpisać papieru ze zgodą na operację- laparoskopię. Miałam mieć usunięty jajowód i ten "pusty pęcherzyk" z macicy. Na drugi dzień rano byłam już w piżamie do operacji miałam podany antybiotyk, kroplówki, cewnik założony….

Do tego momentu to moja historia w 100 % tylko ze u mnie skonczylo się operacją bo już było za późno , jajowod pękł … ciągali mnie po lekarzach od dwóch tygodni tylko jakiś jeden stary lekarz skierował mnie do szpitala bo wyczuł ze może być pozamaciczna … inni nie widzieli w ogóle ciąży pozamacicznej mimo to ze leżałam w szpitalu tydzień później i codziennie miałam usg wypisali mnie bo wszystko było Ok … a tydzień pozniej na SOR mąż mnie zawiózł z ostrym bólem brzucha i na stół odrazu 😒

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2021, 10:24

2018 - ciąża pozamaciczna , usunięcie jajowodu
    2019 -👰🏼‍♀️🤵🏻
    2020- 😭
    2021-😭

Po 4 cieżkich latach stał się cud i urodziłam synka
    2022- 👶🏼 25.08.2022

2023- sierpień zaczynamy starania o drugiego bobaska. Mam wielką nadzieję że uda się 🙏🏼

On 🧑🏻 42l
    Badania nasienia idealne.

Ona👩🏼 29l
    Insulinooporność, policystyczne jajniki ,brak jednego jajowodu.
    Badania; tarczyca,cukier -ok
    insulina - wysoka
    prolaktyna-ok
    wedlug lekarza , nic tylko zachodzić :)
  • Karina123 Autorytet

Wysłany: 20 października 2021, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka1992 dobrze, że obejrzał Cię drugi lekarz. Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie <3
    Ja dzisiaj zatestowałam ale biało, to dopiero 8 dpo ale nie mogłam wytrzymać, cierpliwość jest moją najsłabszą stroną wszystko chciałabym już wiedzieć.
    Co do kawki, to właśnie popijam w pracy, jednak bez słodyczy (nie przepadam)

👩🏼
    ➡️ PCOS, zrosty, mięśniak, usunięty polip endometrialny
    suple: fertistim, dha, cynk, nac, q10, wit.d
    👦🏻
    ➡️ obniżone parametry nasienia
    suple: fertistim

👩🏼‍❤️‍👨🏻🐶🐶
  • BuBu90 Autorytet

Wysłany: 20 października 2021, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskra444 wrote:
    Trzymam kciuki, zalecenia podobne do naszych :) i widzisz gdzie jestem 😁😁😁

Liczę, że i ja będę w tym miejscu za jakiś czas ❤️

34 cs o pierwsze dziecko za nami
    Ja 35l. 👩‍🦰
    On 35l.👨‍🦱

28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔

Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
    🔹10.06 12 dpo ⏸️
    🔹14.06 126,27 --> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
    🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy 7mm z echem zarodka 🥰
    🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
    🔹16.07 8+3 1.91 cm 🧸
    🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
    🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
    🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
    🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹
    🔹05.11 24+6 997 g 🥔
    🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
    🔹09.12 29+5 III prenatalne 1456 g zdrowego 🐻
    🔹07.01 33+6 2522 g 🍈
    🔹28.01 36+6 3350 g 🦁
    Witaj maluszku ♥️ 13.02.2025 3220 g, 56 cm SN
    age.png
  • Mamma-mia Autorytet

Wysłany: 20 października 2021, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katsy wrote:
    Gravity, po prostu to Wasza pierwsza wspólna zabawa w chowanego z fasolką 😉 będzie dobrze 🤞🤞
    tak to jest z tymi ciążami :) Człowiek sobie wmawia po kolei, że: "byle tylko do 1 usg, jak zobacze pecherzyk, to się uspokoję", później "był pęcherzyk, ale nie było echa serca zarodka, martwię sie, musze zobaczyc serduszko!", dalej - "byle tylko do 12 tc, minie ten czas, to później się uspokoję....", kolejno 16 tc- "byle już maluch nie był taki mały... to przestanę się stresować, a w ogole to dlczego jeszcze nie znam płci?!", następnie - 20 tc"ojej on nadal tak mało waży.... byle do 25 tc to bede spokojniejsza, ze w razie czego go odratuja...", 25 tc - "jakby tak dotrwac do 30, to byłoby dobrze, wtedy wystarcza tylko sterydy na rozwoj płuc i jest dużo możliwości leczenia", 34 tc - "no, jest nieźle, ale jeszcze byle wytrzymać chociaż 2 tygodnie, jeszcze nie wychodz" i tak aż do 36/37 tc 😂😂 a później jest "mogłby wyjść w 38 tc, byłby w sam raz, taki nie za duży, nie za mały, zmęczona już jestem", 40 tc - "już dawno powinieneś wyjść!" 😂😂😂

Powiem tak - martwienie się o własne dziecko to coś, co odczuwa matka codziennie. Każdego dnia, od poczęcia, przez narodziny i na pewno nie kończy się to na jego 18 urodzinach :) kochamy, to się martwimy <3

Ultra-Dżasta, Gravity, paula876, Kamczi, 910608, Mel11, Milixx, Gosiaczkova lubią tę wiadomość

age.png
  • Sparky Autorytet

Wysłany: 20 października 2021, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondyna.B wrote:
    Kupiłam zestaw testów owulacyjnych i ciążowych. Zrobiłam jeden ciążowy z ciekawości czy nie ma złudnych cieni jak jest brak ciąży no i jakie było moje zdziwienie jak otworzyłam a tam test który robiłam przy ciąży jako testeo 10 a teraz jest jako Horien Medical 25 😅 a przy zakupie były jeszcze pod inną nazwą 😂😂😂
    Oczywiście owulak prawie biały ale będę sikać codziennie jako że lubię sikać ma testy 🤭

No właśnie jakieś podejrzane mi się wydają te testeo. W porównaniu z facelle paskowymi 10, wybarwialy się strasznie opornie 🙄

age.png

11.03.24 - ⏸️ (3 cs)
    13.11.24 - Laura 👶🏼🩷

age.png

24.01.22 - ⏸️ (14 cs)
    28.09.22 - Oliwier 👶🏼🩵
  • Sparky Autorytet

Wysłany: 20 października 2021, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gravity trzymam za Ciebie mocno kciuki 🤞🏻❤️

age.png

11.03.24 - ⏸️ (3 cs)
    13.11.24 - Laura 👶🏼🩷

age.png

24.01.22 - ⏸️ (14 cs)
    28.09.22 - Oliwier 👶🏼🩵
  • BuBu90 Autorytet

Wysłany: 20 października 2021, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madżi88 ja niestety nic nie widzę, ale znów okularów nie mam 😊

34 cs o pierwsze dziecko za nami
    Ja 35l. 👩‍🦰
    On 35l.👨‍🦱

28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔

Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
    🔹10.06 12 dpo ⏸️
    🔹14.06 126,27 --> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
    🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy 7mm z echem zarodka 🥰
    🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
    🔹16.07 8+3 1.91 cm 🧸
    🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
    🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
    🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
    🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹
    🔹05.11 24+6 997 g 🥔
    🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
    🔹09.12 29+5 III prenatalne 1456 g zdrowego 🐻
    🔹07.01 33+6 2522 g 🍈
    🔹28.01 36+6 3350 g 🦁
    Witaj maluszku ♥️ 13.02.2025 3220 g, 56 cm SN
    age.png
  • AniMka Autorytet

Wysłany: 20 października 2021, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane 💞 bardzo poruszające są Wasze historie 🤗
    A los bardzo przewrotny, nie zbadane są wyroki.. 🙃
    W nas jest siła i moc i wierzę, że każda z nas będzie nagrodzona 🤞🍀😘

Lat 41
    Starania od 2012
    IVF I
    IVF II
    06.11.23-jest i ON 🤱

-walczymy o rodzeństwo🤞🍀
    IVF III
    12.03.25 punkcja
    (8p/1kom/1blast-3BB🐣
    17.03.25 ET/
    C.b.💔
    IVF IV
    02.05.25 punkcja
    07.05 ET/✖
    IVF V
    06.10.25 punkcja
    (9p/3kom/3blast)
    11.10 ET 4BB🍀🤞
    ❄️3AA❄️4BB

age.png
‹‹ 329 330 331 332 333 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ