W październiku jesień🍁, plucha🌧, świetna pora na spłodzenie malucha 🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysza_Polna wrote:U mnie dalej brak 🐒 Chciałabym już pójść w jedną stronę albo drugą 🤷
Zawieszenie jest najgorsze . Ja czekam na małpę. Listopad już rozpisany. Temperatura zaczyna spadać więc za kilka dni będzie.Mysza_Polna lubi tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )
IVF listopad 🔜 -
@mimim29 patrzyłam na Twój wykres. Rzeczywiscie Ci mega skacze temperatura. A mierzysz o tej samej godzinie?
Ja dopierocpierwszy miesiac mierze, wczesniej cos tam probowalam ale tylko przez kilka dni
@Madzialsm ja we Włoszech 😉MadziaIsm lubi tę wiadomość
10sc 🙏
12.22 - badania przed staraniami, przeciwciała, glukoza (5.2) , TSH (1.6->1.15)
02.23 - rozpoczęcie starań
12.23 - planowa wizyta w klinice
Leki i suplementacja:
♀Euthyrox, Cyclodynon, olej z wiesiolka, Q10, kwas foliowy, Omega 3, Witamina C, Witamina D, probiotyki
♂Q10, multiwitamina, Omega 3, olej z czarnuszki, Witamina D, probiotyki -
Wszystkim, które zostajecie w tym wątku życzę dużo zdrówka i żeby szczęśliwie rosły fasolki ❤️
karola_b, Emimo, Lani, MadziaIsm, Wojka, Bluesky lubią tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Czyli nie sikasz dziś ?goska000 wrote:Zawieszenie jest najgorsze . Ja czekam na małpę. Listopad już rozpisany. Temperatura zaczyna spadać więc za kilka dni będzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2023, 09:32
-
Cześć, cześć!
Ja dzielnie czekam na powtórkę bety w czwartek, tak jak mój lekarz zalecił.
Nic się nie dzieje, nie mam żadnych plamień, krwawień, silnych bóli.
Wierzę, że mimo słabego przyrostu bety na samym początku wszystko będzie dobrze.
Tymczasem jestem uziemiona z moją prawie 2-latką. Załapała jakieś choróbsko w żłobku, walczymy z katarkiem i odrywającym kaszlem. Mojego męża też zaczyna "brać ". Mam nadzieję, że ja się uchronię.
Dziewczyny na początku ciąży, który jesteście tydzień i dzień? Mi aplikacja pokazuje 4+3 od ostatniej miesiączki, 2+4 od owulacji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2023, 09:39
Emimo lubi tę wiadomość
-
Pusshka wrote:Ja też będę pierwszy raz weryfikować owu na NFZ - idę jutro, jestem bardzo ciekawa tej wizyty 😅
@Nowanna, Hach, dajcie znać jak po wtorkowych wizytach
O prosze, fajnie ze nie jestem sama 🙂. Ja co prawda poszłam tak z bomby do ginekologa na NFZ, nie był to mój lekarz ani nie byłam u niego wcześniej. Poszłam i spytałam czy może sprawdzić czy wszystko ok i opowiedziałam mu naszą historię. Właściwie nie nazwał tego monitoringiem, ale prosił przyjść jutro .
Dopiero się zorientowałam, że zaraz listopad i nowy wątek, ale jeszcze w tym dam znać co na wizycie.
Ciekawa jestem co można wypatrzyć na USG dzień-dwa po owulacji 🤔.
-
karola_b wrote:Cześć, cześć!
Ja dzielnie czekam na powtórkę bety w czwartek, tak jak mój lekarz zalecił.
Nic się nie dzieje, nie mam żadnych plamień, krwawień, silnych bóli.
Wierzę, że mimo słabego przyrostu bety na samym początku wszystko będzie dobrze.
Tymczasem jestem uziemiona z moją prawie 2-latką. Załapała jakieś choróbsko w żłobku, walczymy z katarkiem i odrywającym kaszlem. Mojego męża też zaczyna "brać ". Mam nadzieję, że ja się uchronię.
Dziewczyny na początku ciąży, który jesteście tydzień i dzień? Mi aplikacja pokazuje 4+3 od ostatniej miesiączki, 2+4 od owulacji.
Datę mi wylicza na 1 lipca pierwsza corcie mam z 31 lipca 2020Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2023, 09:49
karola_b, Wojka lubią tę wiadomość
26.06.24- Zoja na świecie! ❤️
15.02- polowkowe- córeczka 👧🏽
19.12- prenatalne- 55,3 mm dzidzia ❤️
04.12- 23mm dzidzia ❤️
13.11- 31 dpo, 4mm dzidzia ❤️
02.11- 20dpo
📈 Beta- 1635 mIU/ml
31.10- 18 dpo
📈 Beta- 618.60 mIU/ml
28.10.23r- 15 dpo ⏸️
👩 28 lat
🧔 33 lata
👧 3 lata
👧
🎂moje- 18.12 -
nick nieaktualnyJa się nagimnastykowałam w aplikacjach żeby w miarę poprawnie mi to policzyło. Miałam cykle 28 dniowe, ale owulka się przesunęła (czyli cykl nie byłby liczony jako 28 tylko 32).
Po gimnastyce elektronicznej wypada mi 5+2 czyli 6 tydzień ( przed kombinowaniem zaczynałabym już 7 tydzień) data na 29.06karola_b, MadziaIsm, Emimo lubią tę wiadomość
-
dziewczyny prosimy o wiruski
Wojka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAktualizacja w sprawie ginekologa.
Zdecydowałam się iść prywatnie. Mimo, że kobiety w ciąży mają pierwszeństwo to proponowano mi terminy grudniowe, styczniowe i jeden nawet na luty. SZCZERZE? SZOK TOTALNY!.
Prosił o napisanie smska z terminem ostatniej miesiączki i że da znać. Powinnam dziś wiedzieć na kiedy mam wizytę bo powiem wam szczerze, że czuję, że się spóźniam z terminami. Dobrze, że robiłam bety i sprawdzałam progesteron. Zmartwienie zmalało. Może mnie przyjmie pod koniec tygodnia, albo na początku przyszłego. Byłby to początek 7 tyg jest szansa, ze zobaczę serduszko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2023, 10:38
Lani lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie 5+1 termin wychodzi na 30.06
Wojka u mnie to samo z lekarzami. Albo nie mają nikogo na NFZ, albo od nowego roku mają zamykać ginekologa w danej przychodni, albo są sami ze złymi opiniami. Już nie wiem gdzie szukać, a wzięłam szerszy zakres masakra.. myślę jeszcze nad luxmedem itd, ale muszę się poradzić, bo nie chcę się wkopać w beznadziejną umowę. Nerwowo z tym…
Wiruski będę również rozsyłać na późniejszym etapieWojka, karola_b, MadziaIsm lubią tę wiadomość
👩 29l.
👧 Lena 2014r
👦 Aleksander 2015r
👦Kajtuś 2017r
👼 Dawidek 2022r
7CS🍀🌈
23.10.2023r 11dpo ⏸🤰
23.10.2023r 11dpo bhcg 10,8mIU/ml , progesteron 9,34ng/ml
25.10.2023r 13dpo bhcg 40,9mIU/ml, progesteron 14,97ng/ml
06.11.2023r mamy pęcherzyk ciążowy USG 5+6, OM 6+3
20.11.2023r mamy serduszko 👶🏼🩷
20.12.2023r prenatalne dziewczynka 👧🏼
28.02.2024r II prenatalne dziewczynka 👧🏼
-
Wojka wrote:Aktualizacja w sprawie ginekologa.
Zdecydowałam się iść prywatnie. Mimo, że kobiety w ciąży mają pierwszeństwo to proponowano mi terminy grudniowe, styczniowe i jeden nawet na luty. SZCZERZE? SZOK TOTALNY!.
Prosił o napisanie smska z terminem ostatniej miesiączki i że da znać. Powinnam dziś wiedzieć na kiedy mam wizytę bo powiem wam szczerze, że czuję, że się spóźniam z terminami. Dobrze, że robiłam bety i sprawdzałam progesteron. Zmartwienie zmalało. Może mnie Rzymie pod koniec tygodnia, albo na początku przyszłego. Byłby to początek 7 tyg jest szansa, ze zobaczę serduszko?
Tak, na początku 7 tygodnia jest szansa na serduszko. Ja byłam 6+1 i już biło ❤Wojka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLani wrote:U mnie 5+1 termin wychodzi na 30.06
Wojka u mnie to samo z lekarzami. Albo nie mają nikogo na NFZ, albo od nowego roku mają zamykać ginekologa w danej przychodni, albo są sami ze złymi opiniami. Już nie wiem gdzie szukać, a wzięłam szerszy zakres masakra.. myślę jeszcze nad luxmedem itd, ale muszę się poradzić, bo nie chcę się wkopać w beznadziejną umowę. Nerwowo z tym…
Wiruski będę również rozsyłać na późniejszym etapie
Dlatego ja zdecydowałam się prywatnie. Wiem, że każda wizyta 200 zł i te badania, ale to moja pierwsza ciąża wolę być doopiekowana. Zwłaszcza, że nie narzekamy finansowo to już wgl nie powinnam się zastanawiać.Emimo lubi tę wiadomość
-
Wojka wrote:Ja się nagimnastykowałam w aplikacjach żeby w miarę poprawnie mi to policzyło. Miałam cykle 28 dniowe, ale owulka się przesunęła (czyli cykl nie byłby liczony jako 28 tylko 32).
Po gimnastyce elektronicznej wypada mi 5+2 czyli 6 tydzień ( przed kombinowaniem zaczynałabym już 7 tydzień) data na 29.06
Mój syn urodził się 30.06...1999 ❤️Wojka, Azjak lubią tę wiadomość
🧑 43
🧔31
🧍 24
💃14
14.10.23 ⏸️
3.11.23 ❤️
20.02.24 💔😇 Milusia -
MadziaIsm wrote:U mnie wg om 5 t i 6 d, a wg owu 32 dzień czyli 4 t I 4 d
to wczesna ciąża bardzo. Madzialsm zero stresu. Jest wszystko dobrze. proszę wyslać nam wiruski w wątku listopadowym.MadziaIsm, Wojka lubią tę wiadomość