W sierpniu gwiazdy spadają, marzenia o dzieciach spełniają🌠
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem na wyjeździe, więc tylko na szybko przeczytałam i nadrobiłam.
Natis - już gratulowalam, ale nie zaszkodzi tutaj jeszcze raz ❤️
Coma - trzymam kciuki i czekam na rozwój wydarzeń 🤞😃Natis lubi tę wiadomość
👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
Natis wrote:Pomiędzy 20-25 mogą wyjść podwyższone. Mi Endo zawsze powtarzał, że androgeny i hormony badamy pomiędzy 2-5dc
Mnie endo nawet się nie zapytała co i kiedy kazał mi zrobić ginekolog. 150 zł, recepta i następny 🤦♀️Starania od 06.2020 - 06.2024 - jestem mamą 🥹
👰♀️ M. - 29 lat, 🤵♂️ P. - 32 lata
2022 i 2023
6 stymulacji (Aromek) - 5 x nic, 1 x cb 💔
🍀In vitro to HiT🍀
07.23 - start IVF, krótki protokół 🍍
Mamy ❄️❄️ 4AB i 3BB z piątej doby
09.23 - FET, 4AB 🍍
06.06.25, 5:03 - 3290 g cudownego Henia 😍
A po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój -
Trzymam kciuki za pierwsze kreseczki!!!!! Niech ciemnieją ❤️
A ja słuchajcie rozśmieszam samą siebie. Psychicznie niby odpuszczam ten cykl, bo mam te plamienia, a w zeszłym miesiącu już w tym czasie miałam piękny płodny śluz. No więc jakoś w głowie mam bardziej działanie we wrzesniu, sprawdzenie co z tym cyklem się zadziało i kiedy już tak sobie to układam w głowie to wchodzi mi tok myślenia -
Aha, właśnie to jest ten moment, że sobie odpuszczasz i to właśnie dzięki temu zaskoczy, ale będzie niespodzianka że skreśliłam ten cykl i dwie kreski się pojawiły 😅
MA SA KRA 😅 nie tak łatwo odpuścić, a jak już nie odpuszczasz to martwisz się wszystkim i znów wchodzi myślenie o tym cyklu co to jeszcze można zrobić i skąd te plamienia.Tęczowa dzidzia, którą bardzo chcemy poznać 🌈
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiasa wrote:Hej mi tez ostatnio lekarz powiedzial ze w czasie miesiaczki beta moze rosnac nawet do 20 🤔 wlasnie szukalam zrodel zeby o tym doczytac bo nigdy wczesniej o tym nie slyszalam 🤦♀️
Ja też o tym nie słyszałam, ale jeszcze żadnych artykułów naukowych na to nie znalazłam. Być może lekarze nam tak mówią bo myślą, że jesteśmy głupie i uwierzymy w każdą bzdurę którą nam wcisną. -
Revelka wrote:Ja też o tym nie słyszałam, ale jeszcze żadnych artykułów naukowych na to nie znalazłam. Być może lekarze nam tak mówią bo myślą, że jesteśmy głupie i uwierzymy w każdą bzdurę którą nam wcisną.
A Ty robisz testy żeby sprawdzić czy kreska ciemnieje?Revelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kremówka, na pewno będę Ci pomagać. 9ego wyjeżdżam na tydzień ale na pewno wieczorami bede nadrabiać i meldować😁
U mnie jeszcze jakieś 2 dni do @ ale chociaż dzisiaj lepiej sie poczułam w końcu. Jedynie spać mi sie chce ciągle😜
Coma, niech kreseczka ciemnieje✊😊Kremówka, Natis lubią tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
nick nieaktualnyabrakadabra wrote:A Ty robisz testy żeby sprawdzić czy kreska ciemnieje?
Dzisiaj nie testowałam bo nie chciałam się dzisiaj dodatkowo stresować. Jutro rano pójdę na betę i zobaczymy. Nie wiem jak u Was ale mnie każde testowanie prawie doprowadza do palpitacji serca. -
smoothie wrote:Gratuluję kresek dziewczyny
Mój pierwszy cykl po poronieniu i już doczekałam się owulacji. Już tzn. spodziewałam się jej za 2 dni!!Czy to możliwe,że pęcherzyk który w piątek miał ok 20mm pękł/pęknie dzisiaj?
Najgorzej, że przed pozytywnym testem owu ❤️ było tylko raz, no nie spodziewałam się pozytywnego owulaka w 11dc ehhh
Zalezy przy jakiej wielkości pękają Ci pecherzyki, mi pekaja jak maja ok 21 mm. Dodam ze rosnie 2 mm na dobe -
nick nieaktualnyJak 7 dpo o i to szybko ovi znika albo serio wczesniej ci sam pękł i ovi tak nie zareagowało bo juz było po peknieciu 🤔
-
Hej dziewczyny, po 2 dniach opóźnienia i wielkiej nadziei, przyszła dzisiaj wredna bolesna 🐒
Wygląda na to, że w tym miesiącu nawiedzi mnie jeszcze raz pewnie w okolicy 28.08, dlatego proszę o wpisanie mnie na listę na 28.08 😉💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
anka wrote:Jak 7 dpo o i to szybko ovi znika albo serio wczesniej ci sam pękł i ovi tak nie zareagowało bo juz było po peknieciu 🤔
Właśnie takie miałam rozkimny, ze może dlatego tak szybko znika bo pęcherzyk sam pękł i juz nie mialo co robić ovitrelle 🙈😂 -
nick nieaktualny