W sierpniu🌞 komary🦟🦟 bzykają nad uchem, na wiosnę🌸🌺 będę już chodzić z brzuchem 🤰🏼🤰🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
MiaSakura wrote:Dziewczyny widzę ze objawy podobne. Ja tez mam młodości okropne i do tego ciagle chce mi się spać. Zastanawiam się ile wytrzymam w pracy 🙈
Pracujecie? Myślałyście już o zwolnieniu?Zostałam mamą 25.04.2024 💓 -
Właśnie czuje się słabo i podobnie jak Landrii co chwile muszę spać. Ale boje się ze będę się nudzić. 🙈
Ja uwielbiam czytac książki, jeśli umiesz i lubisz mozesz robić coś artystycznego np malować. Chodzę też na długie spacery w wolnej chwili po pracy, mam wrażenie że naprawdę mi lepiej dzięki temu.
Wron Kraa ale może masz racje chociaż na chwile i może będzie mi lepiej za jakiś czas.
Mam podobnie jak Ty jeśli chodzi o wizytę, bardzo się stresuję ale jednocześnie nie mogę sie doczekać, marze żeby zobaczyć serduszko.
Tobie życzę wszystkiego najlepszego, daj koniecznie znać po wizycie.22.08.23 ⏸️🙏🏼
10.05 witamy naszą wyczekaną Misię🥹♥️ -
@Landrii na początku nie mogłam się odnaleźć, bo ja wciąż wcześniej byłam w biegu, ale po dwóch tygodniach mam już pewna rutynę która mnie ratuje. Też drzemię w ciągu dnia. Kocham gotować więc mój miły już twierdzi że on jest teraz w ciąży spożywczej i że mam się opanować No staram się ogarniczac do jednodaniowych obiadów ale deser jest obowiązkowy:)
Dużo dziergam, czytam i oglądam zaległe filmy i seriale. Widzialyscie The Letdown na Netflixie? Jest super i na czasie, o rodzinie z małym bobasem.
@MiaSakura dziękuję za moc ciepłych słów! To oczekiwanie nas wykończy:) również trzymam kciuki za Ciebie i wasze ❤️!
👗35l. AMH 2.2
👖36l.
Pierwsza ciąża
27.04.2023 💔 8tc
A teraz:
1.08.2023 ⏸️ Beta 76
3.08 Beta 308
21.08 mamy ❤️ w 6t3d
20.09 3.96 cm w 10t6d
27.09 5.3 cm prenatalne - zdrowy brzdąc:)
18.10/15.11 wszystko ok!
6.12 459g naszego ☀️
27.12 to 💓
17.01 już 1300g 🌞
7.02/28.02 wszystko ok!
19.03 Klara jest już z nami! 36i4, 53 cm, 2750g -
Wron Kraa wrote:@Landrii na początku nie mogłam się odnaleźć, bo ja wciąż wcześniej byłam w biegu, ale po dwóch tygodniach mam już pewna rutynę która mnie ratuje. Też drzemię w ciągu dnia. Kocham gotować więc mój miły już twierdzi że on jest teraz w ciąży spożywczej i że mam się opanować No staram się ogarniczac do jednodaniowych obiadów ale deser jest obowiązkowy:)
Dużo dziergam, czytam i oglądam zaległe filmy i seriale. Widzialyscie The Letdown na Netflixie? Jest super i na czasie, o rodzinie z małym bobasem.
@MiaSakura dziękuję za moc ciepłych słów! To oczekiwanie nas wykończy:) również trzymam kciuki za Ciebie i wasze ❤️!Zostałam mamą 25.04.2024 💓 -
Landrii wrote:U mnie gotowanie odpada, tylko wejdę to kuchni to rzygam jak kot 😭
Bidulka! Ojam!👗35l. AMH 2.2
👖36l.
Pierwsza ciąża
27.04.2023 💔 8tc
A teraz:
1.08.2023 ⏸️ Beta 76
3.08 Beta 308
21.08 mamy ❤️ w 6t3d
20.09 3.96 cm w 10t6d
18.10/15.11 wszystko ok!
6.12 459g naszego ☀️
27.12 to 💓
17.01 już 1300g 🌞
7.02/28.02 wszystko ok!
Dziewczyny, ja zwariuję.. proszę uspokójcie mnie. Czy miała któraś z Was plamienia na początku ciąży? Nie jest jakoś strasznie obfite, bo dosłownie odrobinkę śluzu na papierze o kolorze kawy z mlekiem. Nic mnie przy tym nie boli. Dzwoniłam do mojej lekarki, ale powiedziała, że to się zdarza i na razie mam odpoczywać. Dopiero jak to się zacznie notorycznie powtarzać, to wtedy może będzie trzeba coś przepisać.
Wiem, że najlepiej zachować spokój, ale strasznie mnie to stresuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2023, 13:42
-
Incognitka jak ja uwielbiam kurki ❤️
Niestety od lasów odgania mnie wizja kleszczy ale za to wiem, że mogę rozglądać się za kupnem
EwelinaWer jak już będziesz pewna terminu to daj znać, chętnie dopiszę na pierwszej stronie 🙃
MiaSakura planuje pracować do końca roku ale plany sobie, a życie sobie
W życiu nie spodziewałam się, że ciąża to stały stres - każda wizyta to jednak lekka niepewność
Malinowa, a w którym tygodniu jesteś?
U mnie wczoraj pojawiło się żywoczerwone plamienie i wystraszyłam się bardzo ale lekarz twierdzi, że mogło pęknąć jakieś naczynko i jeśli to jednorazowe i nie boli mnie brzuch ani krzyż to nie ma powodu do niepokoju - jedynie wypoczywać🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
MiaSakura wrote:Dziewczyny widzę ze objawy podobne. Ja tez mam młodości okropne i do tego ciagle chce mi się spać. Zastanawiam się ile wytrzymam w pracy 🙈
Pracujecie? Myślałyście już o zwolnieniu?18.03.2023⏸️➡️04.2023 8/9tc💔19.08.23⏸️18.12.2023 19+6tc💔
Mój Maleńki wraz z Tobą odeszła część Nas💔
Kiedyś Cię przytulę😍
Trombofilia złożona: v-leiden, PAI-1, MTHFR
👫Kariotypy prawidłowe, ryzyko 1%
25.09.24 🟢 -
Lipcowa wrote:Incognitka jak ja uwielbiam kurki ❤️
Niestety od lasów odgania mnie wizja kleszczy ale za to wiem, że mogę rozglądać się za kupnem
EwelinaWer jak już będziesz pewna terminu to daj znać, chętnie dopiszę na pierwszej stronie 🙃
MiaSakura planuje pracować do końca roku ale plany sobie, a życie sobie
W życiu nie spodziewałam się, że ciąża to stały stres - każda wizyta to jednak lekka niepewność
Malinowa, a w którym tygodniu jesteś?
U mnie wczoraj pojawiło się żywoczerwone plamienie i wystraszyłam się bardzo ale lekarz twierdzi, że mogło pęknąć jakieś naczynko i jeśli to jednorazowe i nie boli mnie brzuch ani krzyż to nie ma powodu do niepokoju - jedynie wypoczywać
Końcówka piątego. Za dwa tygodnie mam znowu usg, ale chyba oszaleję do tego czasu. Nie myślałam, że będzie przy tym tyle nerwów i stresu. Teraz co jestem w łazience, to sprawdzam czy nic się nie dzieje 😟 A Ty teraz jesteś w którym tygodniu? Końcówka 7? Dobrze widzę? To przynajmniej Cię lekarz uspokoił, bo można się przy tym strachu najeść.
Dziękuję za odpowiedź! Troszkę mnie to uspokoiło 🥰
-
ASiA91 wrote:Dziewczyny a czy was też pobolewa brzuch?
Kropek się rozpycha! O ile to nie jest mocny ból czy skurcze, nie masz się czym martwić.👗35l. AMH 2.2
👖36l.
Pierwsza ciąża
27.04.2023 💔 8tc
A teraz:
1.08.2023 ⏸️ Beta 76
3.08 Beta 308
21.08 mamy ❤️ w 6t3d
20.09 3.96 cm w 10t6d
18.10/15.11 wszystko ok!
6.12 459g naszego ☀️
27.12 to 💓
17.01 już 1300g 🌞
7.02/28.02 wszystko ok!
Kasiasiasia wrote:Hej, u mnie 6 tc i w zeszłym tygodniu też pojawiło się delikatne plamienie, ale od tamtej pory narazie cisza. Brzuch czasem ciągnie i kłuje, a oprócz tego jest cały czas wzdęty i wygląda jak w 5 miesiącu 🙈🙎♀️32
🙎♂️34
👶 2020
Projekt rodzeństwo od 01.23
Cb 04.23 -
Malinowa ja mam tak samo! Chodzę non stop do toalety i sprawdzam czy wszystko jest ok 😉
Dołączam do teamu wzdęty brzuch! 😁
Dzisiaj na spacerze odznaczał się tak ładnie, akurat mi pasuje 🤣😅🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
O właśnie, apropo spaceru to jak u Was z aktywnością? Bardzo ograniczacie? Ja wcześniej codziennie chodziłam na długie spacery (8-10 km), teraz skróciłam do 4-5 km i mam nadzieję, że jeszcze długo będę sobie mogła na to pozwalać😊
Lipcowa, MiaSakura lubią tę wiadomość
-
MiaSakura wrote:Ja zaczynam 7 tydzień i dziś lekkie plamienia brązowe, podobno to normalne
No to mnie uspokoiłyście! 🥹 Ja od razu panika, że może progesteron niski.. Ogólnie to obecna lekarka na razie nie skierowała mnie na żadne badania, bo powiedziała, że jak będzie zarodek i serduszko, to wtedy założymy kartę ciąży i będziemy robić badania. A Wy od razu miałyście wszystko sprawdzane czy znowu niepotrzebnie panikuję i powinnam cierpliwie czekać? 😊 -
Kasiasiasia wrote:Hej, u mnie 6 tc i w zeszłym tygodniu też pojawiło się delikatne plamienie, ale od tamtej pory narazie cisza. Brzuch czasem ciągnie i kłuje, a oprócz tego jest cały czas wzdęty i wygląda jak w 5 miesiącu 🙈18.03.2023⏸️➡️04.2023 8/9tc💔19.08.23⏸️18.12.2023 19+6tc💔
Mój Maleńki wraz z Tobą odeszła część Nas💔
Kiedyś Cię przytulę😍
Trombofilia złożona: v-leiden, PAI-1, MTHFR
👫Kariotypy prawidłowe, ryzyko 1%
25.09.24 🟢 -
Kasiasiasia wrote:Hej, u mnie 6 tc i w zeszłym tygodniu też pojawiło się delikatne plamienie, ale od tamtej pory narazie cisza. Brzuch czasem ciągnie i kłuje, a oprócz tego jest cały czas wzdęty i wygląda jak w 5 miesiącu 🙈
Cieszę się, że nie jestem z tym sama i jest nas więcej 🫣 Ojj, ja również team wzdęty brzuch 😅