W sierpniu🌞 komary🦟🦟 bzykają nad uchem, na wiosnę🌸🌺 będę już chodzić z brzuchem 🤰🏼🤰🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
JaMiNi wrote:U mnie od samego początku wiedza nasi rodzicie i siostra, przy poprzedniej ciąży czekaliśmy na wizytę serduszkową ale się okazało ze serduszka nie ma wiec musieliśmy przekazać informacje ze jestem w ciąży ale niestety idę do szpitala. Teraz nie chcieliśmy czekać co by się nie działo i tak byśmy nie ukrywali ciąży. Najgorsze było to ukrywanie kiedy wiedzieliśmy ze ciąża nie ma szans.
Faktycznie, bardzo trudny moment, przykro mi 😓
Teraz będzie już dobrze 🧡1cs
28.08 II kreski
02.09 beta 132
05.09 beta 589
15.09 beta 14440, prog 69
25.09 mamy serduszko 💗 1,3cm okruszka
27.10 prenatalne I i 6,6cm dzidzi 😍
22.12 prenatalne II i 326 g dziewczynki 🌸
16.02 prenatalne III i 1180 g kruszyny
27.03 mamy już 2300g 😍
23.04 3150g
👩🏻 31l.
Leki: Hashimoto - Letrox 175
Badania ✅ Suple: Preria Duo, wit D
👱🏼♂️ 30l.
Badanie nasienia ✅
-
Bezula wrote:A ja zapytam jeszcze raz bo mi tylko Lipcowa na pytanie odpowiedziała - kiedy informujecie najbliższych? 🥹 jestem bardzo ciekawa!
Mąż narazie nie chce nic mówić,żeby później w razie czego unikać stresu😔 choć wydaje mi się, że to bez sensu🙄 bo przecież prędzej czy później się dowiedzą czy będzie dobrze czy źle 🥴 nie chcę ukrywać ale to musi być nasza wspólna decyzja 😊 A przez to teraz będę musiała się ukrywać, że jestem na zwolnieniu i ściemniać jak pracuje 🤔18.03.2023⏸️➡️04.2023 8/9tc💔19.08.23⏸️18.12.2023 19+6tc💔
Mój Maleńki wraz z Tobą odeszła część Nas💔
Kiedyś Cię przytulę😍
Trombofilia złożona: v-leiden, PAI-1, MTHFR
👫Kariotypy prawidłowe, ryzyko 1%
25.09.24 🟢 -
Incognitka wrote:U nas wie tylko moja siostra i jej mąż 🙂
Mąż narazie nie chce nic mówić,żeby później w razie czego unikać stresu😔 choć wydaje mi się, że to bez sensu🙄 bo przecież prędzej czy później się dowiedzą czy będzie dobrze czy źle 🥴 nie chcę ukrywać ale to musi być nasza wspólna decyzja 😊 A przez to teraz będę musiała się ukrywać, że jestem na zwolnieniu i ściemniać jak pracuje 🤔
Jak ty sobie radzisz ze stresem przed wizyta, ja wchodzę ze strachem poziom milion na tyle ze na usg dopochwowym to nogi mi latają na wszystkie stronyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2023, 11:24
-
JaMiNi wrote:To najgorsze takie ukrywanie i wymyślanie kłamstw i wymówek.
Jak ty sobie radzisz ze stresem przed wizyta, ja wchodzę ze strachem poziom milion na tyle ze na usg dopochwowym to nogi mi latają na wszystkie strony18.03.2023⏸️➡️04.2023 8/9tc💔19.08.23⏸️18.12.2023 19+6tc💔
Kiedyś Cię przytulę😍
25.09.24 🟢 -
Incognitka wrote:Dopiero jak zobaczyłam lekarza to dopadł mnie stres, a tak czułam spokój. Przed wizytą włączyłam detektor tętna płodu i słyszałam serduszko więc czułam, że musi być dobrze😊
-
JaMiNi wrote:Juz ci deketor wyłapał serduszko ?18.03.2023⏸️➡️04.2023 8/9tc💔19.08.23⏸️18.12.2023 19+6tc💔
Kiedyś Cię przytulę😍
25.09.24 🟢 -
MiaSakura wrote:Dziewczyny a jak wasze plamienia? u mnie nadal jakby lekkie, co drugi dzień śluz zabarwiony na jasno brązowo… wykończy mnie to, a gin dopiero w środę
U mnie to samo, ale staram się tym bardzo nie przejmować bo nie ma śladów krwi ani nie boli mnie brzuch. Wizyta w czwartek. -
JaMiNi wrote:Cudnie mój kropek wczoraj miał 3,5 mm, a kiedy miałaś ostatnia miesiączkę? Bo testowaliśmy tego samego dnia, ja miałam 25 i mam termin na 1 maja z om,lekarka powiedziała ze dzien ostatniej miesiączki plus 6 dni 🫣
Ostatnia miesiączka 26/07
Mam w pon wizyte dowiem się dokładnie bo tak to wychodziło mi 1 Maj
Jeszcze nie było serduszka 🥺 -
U mnie wie tylko siostra i stary 😁
Za ok tygodnie chcemy powiedzieć rodzicom i znajomym z którymi trzymamy kontakt, reszcie świata nie zamierzam się chwalić typu FB (nie uważam że to źle że ktoś dodaje zdjęcia, po prostu nie czuje się w obowiązku informacji publicznej 😄)
Rodzicom wywołamy zdjęcie gdzie trzymamy zdj USG+ telegram z czekolady z napisem "Widzimy się w Maju " 😁
To mega wyczekiwana ciąża w naszych rodzinach także wiem że radość będzie wielka 🥺Bezula lubi tę wiadomość
-
EwelinaWer19 wrote:O to ja testowałam z wami i mi narazie z USG wyszło 30/04
Ostatnia miesiączka 26/07
Mam w pon wizyte dowiem się dokładnie bo tak to wychodziło mi 1 Maj
Jeszcze nie było serduszka 🥺Angi90 lubi tę wiadomość
-
Mama się dowiedziała od razu, ciocia to samo. Babcia się sama domyśliła ale o tym już tu pisałam. Wiedziało kilka znajomych i też ciocia męża, która obiecała nikomu nie mówić, ale chyba nie zatrzymała tego dla siebie 😜 oficjalnie rodzinie męża chcieliśmy mówić najszybciej w 8 tygodniu po wizycie u mojego lekarza prowadzącego, ale ze trafiłam do szpitala z wymiotami to teście pytali co die stało i oczywiście wyszło szybciej. Mój tata się dowie chyba jak już urodzę xD ale z nim nie gadam od 2 lat i niech to się nie zmienia
Już postanowiłam, że wnuków to on nie pozna. Najwyżej gdzieś na zdjęciu kiedyś zobaczy, że jest dziadkiem.
Ja mogłam w dzieciństwie pomarzyć o ojcu to on może tylko pomarzyć o niańczeniu wnukówMalinowa92 lubi tę wiadomość
Zostałam mamą 25.04.2024 💓 -
MiaSakura wrote:Dziewczyny a jak wasze plamienia? u mnie nadal jakby lekkie, co drugi dzień śluz zabarwiony na jasno brązowo… wykończy mnie to, a gin dopiero w środę
U mnie na razie spokój i oby tak dalej 😌
Daj znać, co gin powie! Trzymam kciuki! 🥰 -
Dziewczyny, a pojawiły się u Was jakieś nowe objawy?
U mnie nadal utrzymują się bóle głowy, czasem bóle jak na okres i do tego coś nowego - ból sutków. A! I mam bardziej wrażliwy węch - też coś nowego 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2023, 20:31
-
Malinowa92 wrote:Dziewczyny, a pojawiły się u Was jakieś nowe objawy?
U mnie nadal utrzymują się bóle głowy, czasem bóle jak na okres i do tego coś nowego - ból sutków. A! I mam bardziej wrażliwy węch - też coś nowego 😊Zostałam mamą 25.04.2024 💓 -
Witajcie w sobotni wieczór ☺️ spędzacie aktywnie czy odpoczywacie? ☺️
Landrii wyszłaś już do domku? ☺️
Incognitka piękny maluch! ☺️ Nudnej ciąży 🍀
Zaaktualizowałam Nasz kalendarz wizyt i terminów 🙃
Bezula moje plany na weekend to typowy odpoczynek 😉
Malinowa z nowych objawów to gdy np szybko idę to łapię się na tym, że sapie jak lokomotywa 🤣
Dodatkowo to coraz częściej po prostu mnie odcina - staram się póki co żyć dawnym tempem ale coraz częściej w trakcie dnia czuję się jakby ktoś po prostu odciął mi zasilanie 😉 i muszę położyć się chociaż na pół godziny, bo inaczej zasnę na stojąco 🤣🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
Lipcowa wrote:Witajcie w sobotni wieczór ☺️ spędzacie aktywnie czy odpoczywacie? ☺️
Landrii wyszłaś już do domku? ☺️
Incognitka piękny maluch! ☺️ Nudnej ciąży 🍀
Zaaktualizowałam Nasz kalendarz wizyt i terminów 🙃
Bezula moje plany na weekend to typowy odpoczynek 😉
Malinowa z nowych objawów to gdy np szybko idę to łapię się na tym, że sapie jak lokomotywa 🤣
Dodatkowo to coraz częściej po prostu mnie odcina - staram się póki co żyć dawnym tempem ale coraz częściej w trakcie dnia czuję się jakby ktoś po prostu odciął mi zasilanie 😉 i muszę położyć się chociaż na pół godziny, bo inaczej zasnę na stojąco 🤣Bezula, Lipcowa lubią tę wiadomość
Zostałam mamą 25.04.2024 💓 -
Oj tak, zapomniałam o zmęczeniu! A w nocy znowu nie da rady zasnąć 😅
A mam jeszcze jedno pytanko. Miałyście kiedyś problem z opryszczką? Ja ją często miałam przed ciążą i zauważyłam, że znowu zaczęła mi się robić i to w nosie.. co jak się pojawia w ciąży? Co z tym robić? 😳 -
Malinowa ja miałam na ustach na początku ciąży i leczyłam ją miejscowo kremami ☺️
Pomogło ☺️🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
Malinowa92 wrote:Dziewczyny, a pojawiły się u Was jakieś nowe objawy?
U mnie nadal utrzymują się bóle głowy, czasem bóle jak na okres i do tego coś nowego - ból sutków. A! I mam bardziej wrażliwy węch - też coś nowego 😊
U mnie nadal nic prócz pobolewania w dole brzucha, typowo jak na okres, ale to taki lekki ból - taki, że nawet nie wzięłabym tabletki gdyby to był okres.
1cs
28.08 II kreski
02.09 beta 132
05.09 beta 589
15.09 beta 14440, prog 69
25.09 mamy serduszko 💗 1,3cm okruszka
27.10 prenatalne I i 6,6cm dzidzi 😍
22.12 prenatalne II i 326 g dziewczynki 🌸
16.02 prenatalne III i 1180 g kruszyny
27.03 mamy już 2300g 😍
23.04 3150g
👩🏻 31l.