W sierpniu🌞 komary🦟🦟 bzykają nad uchem, na wiosnę🌸🌺 będę już chodzić z brzuchem 🤰🏼🤰🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny!💕Palinkaaa wrote:Cześć dziewczyny
Ja po testowaniu
Jest cień nadziei 🥰
Ja i mój mąż dostrzegliśmy bardzo jaśniutka linie
Test słabej jakości 25 . Jestem w 10dpo.
Sprawdzę jutro czy to była zmyłka 😏😏🥰😜
https://ibb.co/Kqt5bvV
Widzicie coś ? 🙄🙄🙄
edit: Kochana, dopiero zauważyłam, że w odbiciu lustra widać i nie wiem czy tak zdjęcie zrobione czy co ale na teście nie widzę, a w tym odbiciu są 🤣
Natt.yo. wrote:Dziewczyny! Nie wiem co się tu dzieje, nie wierzę w to. Okres mi się spóźnia 1 dzień i postanowiłam że zrobię sobie test bo mam jeden i tu takie coś, nie wierzę. Nie jestem wpisana na testowanie bo mieliśmy dopiero zacząć leczenie w poradni niepłodności.
Jestem w totalnym szoku
https://ibb.co/tBK0KWW
Jakie piękne! 😍 Gratuluję! Mierzyłaś może temperaturę albo jakieś testy owu robiłaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2023, 11:29
💏 2014
👦2015
💔2017 poronienie samoistne
🧑2019
Starania o 3 maleństwo 💖 (od 7.2022)
💁♀️ 28
-niedoczynność tarczycy
- poza tym wszystko ok
*letrox 75, vita-miner prenatal -
iskierka✨ wrote:Hej dziewczyny!💕
Jakie piękne! 😍 Gratuluję! Mierzyłaś może temperaturę albo jakieś testy owu robiłaś?
Dziekuje 🥰
Niee, ten cykl totalnie odpuściłam, nawet nie patrzyłam kiedy owu w aplikacji wypada 😊👩- 24lat 🧑- 27lat
- endometrioza 3 stopnia wykryta w 2020 roku
- 20.08.2022 💒
- starania od września 2022
- 4 sierpnia test ciążowy pozytywny! Udało się! ❤️
- 16 sierpnia pierwsza wizyta 0,45cm kropka
- 30 sierpnia usłyszeliśmy serduszko, 2 cm naszego człowieczka ❤️
- Mikołaj 💙 3 kwietnia 2024r, 57cm i 3240g 💙
-
Paula29 wrote:Prawie jak ciąża z zaskoczenia 😁 gratulacje 😊 daj znać jak tam reakcja męża. Kiedy robisz betę?
Noo dokładnie 😄 dziękuję! ❤️ myślę że jutro rano pojadę, tylko nie wiem czy wyniki będą jutro czy dopiero w poniedziałek 😊Paula29 lubi tę wiadomość
👩- 24lat 🧑- 27lat
- 20.08.2022 💒
-
Natt.yo. wrote:Dziekuje 🥰
Niee, ten cykl totalnie odpuściłam, nawet nie patrzyłam kiedy owu w aplikacji wypada 😊
💏 2014
👦2015
💔2017 poronienie samoistne
🧑2019
Starania o 3 maleństwo 💖 (od 7.2022)
💁♀️ 28
-niedoczynność tarczycy
- poza tym wszystko ok
*letrox 75, vita-miner prenatal -
iskierka✨ wrote:Wow..zazdroszczę! Ja nie potrafię sobie odmówić choćby mierzenia temperatury 🤣🤣 To jest mocniejsze ode mnie 🙈 Ja po prostu uwielbiam chyba nakręcać się ciążowo
Ja kilka wcześniejszych cykli też zawsze robiłam testy owulacyjne, w tym cyklu chyba nie miałam za bardzo czasu bo mieliśmy trochę wyjazdów, no i mieliśmy zacząć leczenie więc odpuściłam, bo już mieliśmy skierowania z mężem na badania 😊👩- 24lat 🧑- 27lat
- 20.08.2022 💒
-
Marikamb wrote:Dziewczyny, mam wrażenie, ze mam często dziwne pytania, a ze dawno żadnego nie miałam to uwaga😅
Czy kiedykolwiek jakakolwiek staraczka zauważyła u siebie biegunkę jako jeden z pierwszych objawów ciąży?
Sprawa jest taka - cykle zazwyczaj 28-29, ale zdarzają się tez odchyły to tego wiec nie ma co się przywiązywać.
Obecny cykl dziś 31 dzień od 2 dni o 4-5 rano wybudzają mnie te nieprzyjemne dolegliwości i to tylko w pierwszej części dnia.
Dla doprecyzowania, w diecie nic nie zmieniłam, jem to samo co dotychczas (ja z tych co trzyma mocno dietę) i ogólnie nic w życiu nie zmieniłam.
Czy to stres czy powoli myśleć o wizycie w Rossmanie po test?Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Niesia90 wrote:Ja mam biegunki na koniec cyklu przez progesteron ale jest to też częsty 1szy objaw ciąży więc warto sprawdzić
Dziękuje za odpowiedz, szczerze nie spotkałam się z takim objawem, a sama nie miewam takich dolegliwości w cyklu.
Kupię dziś test, ale poczekam jeszcze do niedzieli z testowaniem.
Ogólnie nie specjalnie czuje jakby miała przyjść 🐒.
Czuje sie słabo i trochę mam zawroty głowy, ale z czego to wynika to mogę tylko gdybać.
Poproszę o kciuki, napewno nie zaszkodzą 🤞🏋️🏃♀️
Marzec 2022 8tc 💔 poronienie wstrzymane - łyżeczkowanie 😭
Starania od VI 2022
💁♀️
AMH 1,97 ng/ml
TSH - 2,020
9.11 - wykryty 1 mały guzek tarczycy
Mutacja MTHRF 1298A > układ heterozygotyczny
Kariotypy ✅
Badanie drożności 10.10.23
Prawy jajowód drożny
Lewy jajowód niedrożny
💁♂️
Kariotypy ✅
Morfologia: 3%
11.12.2023 - IUI ❌
31.01.2024 - IUI ❌
27.02.2024 - IUI ❌
11.09 punkcja 💉 -> 17 🥚 -> 4❄️
6BB (hatched blastocysta)
4BB (blastocysta)
4AB (blastocysta)
5/6BB (hatched blastocysta)
16.10 I transfer blastocysta 4AB ✖️
II transfer ⏳ -
Marikamb wrote:Dziękuje za odpowiedz, szczerze nie spotkałam się z takim objawem, a sama nie miewam takich dolegliwości w cyklu.
Czuje sie słabo i trochę mam zawroty głowy, ale z czego to wynika to mogę tylko gdybać.
Poproszę o kciuki, napewno nie zaszkodzą 🤞
Trzymam kciuki! ❤️ Ja też miałam zawroty głowy przez chwilę No i też nie czułam się jak na 🐒Marikamb lubi tę wiadomość
👩- 24lat 🧑- 27lat
- 20.08.2022 💒
-
Natt.yo. wrote:Dziewczyny! Nie wiem co się tu dzieje, nie wierzę w to. Okres mi się spóźnia 1 dzień i postanowiłam że zrobię sobie test bo mam jeden i tu takie coś, nie wierzę. Nie jestem wpisana na testowanie bo mieliśmy dopiero zacząć leczenie w poradni niepłodności.
Jestem w totalnym szoku
https://ibb.co/tBK0KWW
Gratulacje spokojnej ciążyNatt.yo. lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Marikamb wrote:Dziękuje za odpowiedz, szczerze nie spotkałam się z takim objawem, a sama nie miewam takich dolegliwości w cyklu.
Poproszę o kciuki, napewno nie zaszkodzą 🤞
Trzymam mocno kciukiMarikamb lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Ja w tym miesiącu się wyłączyłam z myślenia kiedy owulacja itd. Tzn trochę próbuje zgadnąć ale na wakacjach aż tak tym nie żyje. Zobaczymy za dwa tygodnie czy dziewczyny mają rację, że jak o tym nie myślisz to zajdziesz 😜 szczerze mówiąc, nie czuje, żeby to był mój cykl, ale zobaczymyZostałam mamą 25.04.2024 💓
-
Natt.yo piękne kreseczki ❤️ gratulacje!
Kurcze dziewczyny, powiedzcie co robicie dla swoich mężów na specjalne okazje? Mój ma w tym roku 30 urodziny i zastanawiam się co zrobić, żeby było wyjątkowo, ale nie za miliony.Natt.yo. lubi tę wiadomość
-
Miczka wrote:Cześć dziewczyny. Gratuluję ⏸️. Ładnie rozpoczyna się sierpień ❤️ oby tak dalej 🙂 u mnie okresu nie widać ale to chyba po luteinie muszę czekać kilka dni? Po ilu dniach od odstawienia zazwyczaj Wam przychodził? Ja mam cykle regularne, a tu dzień spóźnienia więc świruje 😅 ciąży nie ma, bo testy białe.. 🥺
Edit: pojawił się delikatny brązowy śluz, więc chyba za rogiem 🐒 to dobrze, bo chce zacząć nowy cykl.
Planuje brać cały cykl NAC, w 3-7 większą dawkę.
Też biorę NAC wcześniej 1800 a teraz 1200 😁 ale czy pomoze to się okaże.Miczka lubi tę wiadomość
-
MarzycielkaMadzik wrote:Przykro mi 🤞 za to by jednak 🐒 się nie rozkręciła.
Też biorę NAC wcześniej 1800 a teraz 1200 😁 ale czy pomoze to się okaże.
Hej, widze ze piszecie o NAC. Opowiesz cos o tym? W jakim celu sie to bierze i kiedy?11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
Dziewczyny, cykle mam dość długie bo 30-32dni, w aplikacji pokazuje mi teraz 5 tydzień i 5 dni, na kiedy najlepiej się umówić do ginekologa jeśli beta będzie git? Moi rodzice jadą za granicę jakoś w przedostatnim weekendzie sierpnia i chciałabym im powiedzieć jeszcze zanim pojadą, ale też chcę być już po wizycie. Wiem że jeszcze wcześnie itd ale jestem dobrej myśli 😊👩- 24lat 🧑- 27lat
- 20.08.2022 💒
-
iskierka✨ wrote:Hej dziewczyny!💕
Jakie piękne! 😍 Gratuluję! Mierzyłaś może temperaturę albo jakieś testy owu robiłaś?
Haha wiesz ze ja tez zauważyłam ze w odbiciu lustra widać lepiej niż na pierwszym planie 😜😜
Jutro rano zrobię test i zobaczymy 🤗
Raczej powinien ściemnieć jeśli to ciąża 🤪 -
Natt.yo. wrote:Dziewczyny, cykle mam dość długie bo 30-32dni, w aplikacji pokazuje mi teraz 5 tydzień i 5 dni, na kiedy najlepiej się umówić do ginekologa jeśli beta będzie git? Moi rodzice jadą za granicę jakoś w przedostatnim weekendzie sierpnia i chciałabym im powiedzieć jeszcze zanim pojadą, ale też chcę być już po wizycie. Wiem że jeszcze wcześnie itd ale jestem dobrej myśli 😊
Natt.yo. lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️