W sierpniu🌞 komary🦟🦟 bzykają nad uchem, na wiosnę🌸🌺 będę już chodzić z brzuchem 🤰🏼🤰🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć, wpadłam się przywitać 👋 długo mnie tu nie było, długo nie śledziłam wątków, ale cały czas o Was myślę ☺️ życzę powodzenia w nowym miesiącu , a dwóm kreseczkom gratuluję 😍 ja nadal pozostaje w trybie odpuszczenia 🫠 pozdrawiam ❤️
Beige, Hach, Angi90 lubią tę wiadomość
Starania od : 10.2021 -
klaudia_23 wrote:Hej, widze ze piszecie o NAC. Opowiesz cos o tym? W jakim celu sie to bierze i kiedy?
Biorę do 14dc po 3tabl bu było 1800 a potem schode do 1200. -
Część dziewczyny☺️
Jestem nowa w tym wątku ☺️
Test owulacyjny pozytywny 29.07, miała być owulacja . Dziś progesteron pokazał 1,50 ng/ml i też czułam owuliaciję. Nie wiem czy to jest normalne. Prawda słyszałam że może być podwójna owulacja w jednym cyklu w większych odstępach czasu w ciągu jednego cyklu. Temperaturę też sprawdzałam. Czy może mi ktoś w tym pomóc ?
Trzymam za wszystkich mocno kciuki 🤞☺️ -
MonikaeS wrote:Hejka u mnie 🐒 no cóż może kolejny miesiąc będzie owocny
MonikaeS lubi tę wiadomość
-
MimiM29 wrote:Cześć, wpadłam się przywitać 👋 długo mnie tu nie było, długo nie śledziłam wątków, ale cały czas o Was myślę ☺️ życzę powodzenia w nowym miesiącu , a dwóm kreseczkom gratuluję 😍 ja nadal pozostaje w trybie odpuszczenia 🫠 pozdrawiam ❤️
Pamiętaj, że jesteśmy tu dla każdej razem i z osobna.
Odezwij się czasami do Nas co tam u Ciebie-nie koniecznie w trybie staraniowym
Buźka💐🍀MimiM29 lubi tę wiadomość
-
Irenka07 wrote:Część dziewczyny☺️
Jestem nowa w tym wątku ☺️
Test owulacyjny pozytywny 29.07, miała być owulacja . Dziś progesteron pokazał 1,50 ng/ml i też czułam owuliaciję. Nie wiem czy to jest normalne. Prawda słyszałam że może być podwójna owulacja w jednym cyklu w większych odstępach czasu w ciągu jednego cyklu. Temperaturę też sprawdzałam. Czy może mi ktoś w tym pomóc ?
Trzymam za wszystkich mocno kciuki 🤞☺️
Możliwa jest podwójna owulacja w coqgu miesiąca
Ale najbardziej to Ci powiedziałby lekarz jakby zerknal co tam w jajnikach wygląda 🤗
Chcesz zostać z Nami na dłużej? Może opowiesz kilka słów o sobie?💐Irenka07 lubi tę wiadomość
-
KarolinaAnastazja wrote:Możliwa jest podwójna owulacja w coqgu miesiąca
Ale najbardziej to Ci powiedziałby lekarz jakby zerknal co tam w jajnikach wygląda 🤗
Chcesz zostać z Nami na dłużej? Może opowiesz kilka słów o sobie?💐
Dzięki ☺️
Chętnie zostanę z wami na dłużej🤗💐
Staramy się około 3 lat.
W czerwcu wykonano mi zabieg sono-HSG . Jajowody obustronnie drożne.
W listopadzie miałam Histereskopie, usunięto polipy i wyłyżeczkowano jamę macicy.
Cykl w grudniu lekarz powiedział bez Ovitrelle.
W styczniu, lutym Ovitrelle, staranie się w sposób naturalny.
W marcu tak samo, i to był ostatni.
Owulacje mam co miesiąc.
Powiedział lekarz jeśli się nie uda to wtedy insymunacija.
W maju i czerwcu miałam IUI, nie udały się😔
Została nam jeszcze jednyn.
W tym miesiącu pomyśleli zrobić przerwę i spróbować w sposób naturalny, może się uda i nie trzeba będę robić ten trzeci☺️🤞 -
Irenka07 wrote:Dzięki ☺️
Staramy się około 3 lat.
W listopadzie miałam Histereskopie, usunięto polipy i wyłyżeczkowano jamę macicy.
Owulacje mam co miesiąc.
W tym miesiącu pomyśleli zrobić przerwę i spróbować w sposób naturalny, może się uda i nie trzeba będę robić ten trzeci☺️🤞
Długa droga za Wami, ale trzymam kciuki, aby udało się naturalnie, tak wakacyjnie! 🤞Irenka07 lubi tę wiadomość
👩❤️👨🐈🐈⬛🐕
05.2023 - 💔
07.2023 - 💔
06.2024 - 🩵 -
Cześć wszystkim! Także liczę, że sierpień będzie dla nas dobry ❤️🌼 krótko o mnie:
- ja 28 lat, mąż 32
- X 2019 narodziny przez CC syna, zaszłam w tę ciążę w pierwszym cyklu starań
- X 2021 poronienie zatrzymane w okolicach 10 tc. Łyżeczkowanie na cito (traciłam przytomność po lekach), w tę ciążę zaszłam w drugim cyklu starań,
- od sierpnia 2022 konkretne starania i nic.
Czemu mam dużą nadzieję na ten sierpień?
- od 3dc Miovelia NAC i PCOS
- 10dc rutynowa wizyta u gin, która mówi, że jest pęcherzyk, spory, pęknie w przeciągu 3 dni i mamy działać! Dużo śluzu płodnego
- w końcu w tym miesiącu mam unormowaną prolaktynę i estradiol
- mąż zrobił badania nasienia - są w porządku. Jedynie ma podwyższoną prolaktynę
- wizyta w gin w 14dc potwierdziła pęknięcie pęcherzyka. Zalecenie: w tym cyklu bez leków, prócz folianu (Solgar), Wit. D3.
- progesteron w 18dc 15,70 - do powtórzenia jutro, czyli 21dc.
Trzymam kciuki za to lato! Aby wypoczynek przyczynił się w sprawie ❤️☀️Wron Kraa, Hach, Irenka07 lubią tę wiadomość
-
MarzycielkaMadzik wrote:Ja biorę bo słyszałam że zwiększa ilość sluzu a mam go bardzo mało, praktycznie zerowe.
Biorę do 14dc po 3tabl bu było 1800 a potem schode do 1200.
A czy widzisz, ze rzeczywiscie pomaga ten NAC? Tez mam problemy ze sluzem i sie tak zastanawiam nad tym11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
Staramy się około 3 lat.
Owulacje mam co miesiąc.
W tym miesiącu pomyśleli zrobić przerwę i spróbować w sposób naturalny, może się uda i nie trzeba będę robić ten trzeci☺️🤞
Bardzo długa droga za Wami. Trzymam mocno kciuki, żeby w końcu spełniło się wasze marzenie o dziecku 🥰 życzę wytrwałości w tym wszystkim i szczęśliwego zakończenia! ❤❤Irenka07 lubi tę wiadomość
-
Eufrozyna wrote:
- 10dc rutynowa wizyta u gin, która mówi, że jest pęcherzyk, spory, pęknie w przeciągu 3 dni i mamy działać! Dużo śluzu płodnego
- mąż zrobił badania nasienia - są w porządku. Jedynie ma podwyższoną prolaktynę
- wizyta w gin w 14dc potwierdziła pęknięcie pęcherzyka. Zalecenie: w tym cyklu bez leków, prócz folianu (Solgar), Wit. D3.
Trzymam kciuki za to lato! Aby wypoczynek przyczynił się w sprawie ❤️☀️
No to trzymamy kciuki, żeby ten cykl był dla Was owocny!!Eufrozyna lubi tę wiadomość
-
Eufrozyna wrote:Cześć wszystkim! Także liczę, że sierpień będzie dla nas dobry ❤️🌼 krótko o mnie:
- ja 28 lat, mąż 32
- X 2019 narodziny przez CC syna, zaszłam w tę ciążę w pierwszym cyklu starań
- X 2021 poronienie zatrzymane w okolicach 10 tc. Łyżeczkowanie na cito (traciłam przytomność po lekach), w tę ciążę zaszłam w drugim cyklu starań,
- od sierpnia 2022 konkretne starania i nic.
Trzymam kciuki za to lato! Aby wypoczynek przyczynił się w sprawie ❤️☀️
Cześć! Miło Nam, że dołączyłaś do Naszego grona.
Zapisać Cię na testowanie? 🍀Eufrozyna lubi tę wiadomość
-
Staramy się około 3 lat.
Owulacje mam co miesiąc.
Miło Cię poznać, mam nadzieję, że zostaniesz na Sierpniowym wąteczku 🍀🤞Irenka07 lubi tę wiadomość
-
klaudia_23 wrote:A czy widzisz, ze rzeczywiscie pomaga ten NAC? Tez mam problemy ze sluzem i sie tak zastanawiam nad tym
Na sluz polecam olej z wiesiołka -
@alauda- jak tam nastawienie na sikanko? 😉🤗
Rozkładam namiocik kochana przed kibelkiem 🏕🤞🤞🤞 -
AGNESS13 POSZUKIWANA Z TESTEM II LUB @!🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🤔🤔🤔🤔