W sierpniu🌞 komary🦟🦟 bzykają nad uchem, na wiosnę🌸🌺 będę już chodzić z brzuchem 🤰🏼🤰🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Bezula, nadzieja umiera ostatnia, trzymam mocno kciuki za Twojego czworonożnego przyjaciela 🍀🤞❤️
Lipcowa, trochę tęsknię za brzuszkiem, tymi kopniaczkami, mimo wszystko lubiłam ten stan i mam nadzieję że jeszcze będzie mi dane to poczuć 😊🥰Lipcowa lubi tę wiadomość
👩- 24lat 🧑- 27lat
- endometrioza 3 stopnia wykryta w 2020 roku
- 20.08.2022 💒
- starania od września 2022
- 4 sierpnia test ciążowy pozytywny! Udało się! ❤️
- 16 sierpnia pierwsza wizyta 0,45cm kropka
- 30 sierpnia usłyszeliśmy serduszko, 2 cm naszego człowieczka ❤️
- Mikołaj 💙 3 kwietnia 2024r, 57cm i 3240g 💙
-
Natt.yo chyba wiem co czujesz, bo mnie też naszły myśli, że szkoda, że ta przygoda z brzuszkiem już się kończy i nie wiadomo kiedy i czy się powtórzy 🙃 ale ta przygoda z Maluszkiem chyba też jest fajna prawda? 😊
Asia plan na mnie to obserwacja, a jeśli samo nie pójdzie to od środy indukcja 😊🙃🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
Lipcowa wrote:Natt.yo chyba wiem co czujesz, bo mnie też naszły myśli, że szkoda, że ta przygoda z brzuszkiem już się kończy i nie wiadomo kiedy i czy się powtórzy 🙃 ale ta przygoda z Maluszkiem chyba też jest fajna prawda? 😊
Asia plan na mnie to obserwacja, a jeśli samo nie pójdzie to od środy indukcja 😊🙃Lipcowa lubi tę wiadomość
🙎♀️32
🙎♂️34
👶 2020
Projekt rodzeństwo od 01.23
Cb 04.23 -
Lipcowa, tak, nie może być inaczej, Mikołaj jest Nasz, wymarzony ❤️
Lipcowa lubi tę wiadomość
👩- 24lat 🧑- 27lat
- endometrioza 3 stopnia wykryta w 2020 roku
- 20.08.2022 💒
- starania od września 2022
- 4 sierpnia test ciążowy pozytywny! Udało się! ❤️
- 16 sierpnia pierwsza wizyta 0,45cm kropka
- 30 sierpnia usłyszeliśmy serduszko, 2 cm naszego człowieczka ❤️
- Mikołaj 💙 3 kwietnia 2024r, 57cm i 3240g 💙
-
Landrii wrote:Jak jutro dostanę skierowanie na indukcję to jeszcze poczekać czy jechać do szpitala w ten sam dzień?
Na skierowaniu powinnaś mieć datę kiedy masz wiele wstawić na oddział 😊🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
Landrii najlepiej podpytać u źródła
Asia o proszę - poród już naprawdę blisko 😊 ogólnie jak się czujesz? 😊🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
Lipcowa właśnie sama się zastanawiam czy już wkrótce czy długo się jeszcze pomecze. Ogólnie to czuje już skurcze, kucie w szyjce główkę nisko. Po dzisiejszym badaniu trochę boli mnie wszystko na dole no ale cóż.. zobaczymy
A jak u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia, 19:30
🙎♀️32
🙎♂️34
👶 2020
Projekt rodzeństwo od 01.23
Cb 04.23 -
Dostałam skierowanie, jutro z rana mam się stawić do szpitala. Rozwarcie na 6cm lekarz zrobił masaż szyjki ale mówi że wątpi że coś to da i nie jest pewny czy nie będę musiała mieć CC bo mała jest duża. Siedzi nisko ale ma wątpliwości czy przejdzie przez kanał rodny i mówi że to może być powód czemu nie mam regularnych skurczy. Cieszę się i jednocześnie stresuje że jutro już się prawdodobnie zobaczymyZostałam mamą 25.04.2024 💓
-
Kasiasiasia wrote:Cc to głównie moja decyzja, ale też wskazanie ortopedyczne bo mam rwę kulszową i jak przez ostatnie kilka miesięcy miałam spokój bo w końcu trafiłam na dobrego fizjo, któremu udało się pozbyć bólu, tak od tygodnia znowu mam problem i ledwo się ruszam więc cieszę się, że mam zaplanowany zabieg bo nie wyobrażam sobie takiego wysiłku jakim jest poród przy tym bólu.😬
Odnośnie cukrów to tak, mam insuline nocną - od jakiegoś czasu zauważyłam, że wyniki zaczęły się stabilizować więc nawet troszkę schodzę z dawki, a po porodzie mam całkiem odstawić i po 3 miesiącach zrobić krzywą. A jak u Ciebie? Ile masz jednostek?
Jestem z małopolskiego, a Ty? Faktycznie byłoby śmiesznie jakbyśmy się spotkały rano w piątek w szpitalu 🙈
A to się nie dziwię. Sama podjęłabym taką decyzję 🫣
A ile masz obecnie jednostek? Ja mam 24j i diabetolog też mówiła, że jak będzie ok, to mam schodzić z dawki. Ale że ostatnio mimo insuliny na czczo mam ponad 100.. to powiedziała, żebym dzisiaj przecięła dawkę na pół, a jutro będą sami decydować w szpitalu jak to dalej ma wyglądać. Po porodzie też mam całkiem odstawić insulinę i po 3 miesiącach zrobić krzywą 😁
A to ja z podkarpackiego, ale i tak niedaleko 😊
Jak samopoczucie? Jutro wielki dzień! Ja mam mieszane uczucia. Z jednej strony duża ekscytacja, że niedługo poznam tego małego człowieczka, co tak wyprawia salsę na moich zebrach, a z drugiej jakiś taki strach i niepokój 😅
Jeszcze musiałam się pilnie kontaktować z moim ginekologiem, bo wyszła mi wysypka na całym ciele i od 4 dni nie mogę spać, bo tak swędzi.. Na szczęście uspokoił, kazał kupić maść i powiedział, że dopóki to nie wygląda na ospę, to mam się stawiać jutro w szpitalu i nikt mnie tam nie będzie odsyłał 🙈 -
Malinowa92 wrote:A to się nie dziwię. Sama podjęłabym taką decyzję 🫣
A ile masz obecnie jednostek? Ja mam 24j i diabetolog też mówiła, że jak będzie ok, to mam schodzić z dawki. Ale że ostatnio mimo insuliny na czczo mam ponad 100.. to powiedziała, żebym dzisiaj przecięła dawkę na pół, a jutro będą sami decydować w szpitalu jak to dalej ma wyglądać. Po porodzie też mam całkiem odstawić insulinę i po 3 miesiącach zrobić krzywą 😁
A to ja z podkarpackiego, ale i tak niedaleko 😊
Jak samopoczucie? Jutro wielki dzień! Ja mam mieszane uczucia. Z jednej strony duża ekscytacja, że niedługo poznam tego małego człowieczka, co tak wyprawia salsę na moich zebrach, a z drugiej jakiś taki strach i niepokój 😅
Jeszcze musiałam się pilnie kontaktować z moim ginekologiem, bo wyszła mi wysypka na całym ciele i od 4 dni nie mogę spać, bo tak swędzi.. Na szczęście uspokoił, kazał kupić maść i powiedział, że dopóki to nie wygląda na ospę, to mam się stawiać jutro w szpitalu i nikt mnie tam nie będzie odsyłał 🙈
Jeszcze w zeszlym tygodniu miałam 25j, a wczoraj już 18 bo codziennie odejmowałam ze względu na niskie pomiary. Dziś mam odjąć jeszcze 2-4j więc myślę, że dam 15, jutro na czczo i pewnie cały dzień bez jedzenia więc obawiam się jaka będzie reakcja organizmu, ale mam nadzieję, że będą to kontrolować 😬 Ja też mam mieszane uczucia, raz się nie mogę doczekać, za chwilę chce mi się płakać i wymyślam milion czarnych scenariuszy, ale myślę, że to normalne przed tak dużym wydarzeniem w życiu☺️. Dobrze, że lekarz Cię uspokoił co do tej wysypki, oby nic większego się z tego nie rozwinęło! Trzymam kciuki za jutro 🍀