W sierpniu przy gwiazdach wypowiem życzenie, na wiosnę spełni się moje marzenie 🌠✨🍼🩷
-
WIADOMOŚĆ
-
Martt95 wrote:Jedź do apteki🤞🏻🫣
Miałam nadzieję, że któraś z Was mnie tu zjedzie, żebym się ogarnęła.... haha, dzięki Martt95Martt95, ŚWIEŻYNKA97, kleopatr4 lubią tę wiadomość
Starania od 12/23
3/25 CB
drożność jajowodów - jeden drożny, drugi udrożniony w trakcie badania
4-7/25 stymulacja letrozolem, potwierdzona monitoringiem
Badania
Ona:
Hormony - OK, jedynie testosteron minimalnie ponad normę
Walka z obniżoną ferrytyną!
6,5 -> 11 -> 20 -> 5 (po CB) -> 11 -> 36
Suplementacja:
FeMe, wit. D, jod, foliany, magnez, omega, cholina, Glucophage
On:
Morfologia nasienia 2% -> 1% - wdrążenie suplementacji, reszta badań piękna
Suplementacja:
TenFertilON, wit. D, B12, olej z czarnuszki, omega -
Martt95 no to było dziwne bardzo, w pracy, gdzie mam bardzo ciepły pokój i bez klimy nie da się wysiedzieć, w ogóle jej nie włączyłam i siedziałam w swetrze, do tego wodnisty śluz. Porównałam sobie te objawy z córkami ipodobnie bardzo 😅 No i zupełnie inne faza lutealna jak poprzednio,cicho wierzyłam, że to to. Tylko raz poczuła. Podbrzusze jak na okres właśnie w czwartek i wczoraj jak wstałam z krzesła to tak mnie mocno pociągnęło w podbrzuszu takie uczucie jakby naciągnięcia macicy 😅 do tego męża zaciągnęłam na wieczór do łóżka, co mi się samej z siebie w tej fazie cyklu nie zdarza 😅
Szatynka, ja też się ciążowi nie czułam ani nie czuje. I ja się bardziej ciążowo czułam w nieudanych cyklach, zawsze wtedy pełen pakiet objawów 😅 nie namawiam na testowanie dziś, ale pamiętaj, że nawet jak nie wyjdzie dziś czy jutro to szanse są nadal, bo to mega wcześnie
mon08kow nie namawiam, ale ja bym pobiegła 🤣Martt95, mon08kow, kleopatr4 lubią tę wiadomość
-
mon08kow wrote:Miałam nadzieję, że któraś z Was mnie tu zjedzie, żebym się ogarnęła.... haha, dzięki Martt95
Ja to dla twojego dobra psychicznego, teraz pewnie o niczym innym nie myślisz 🫣😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia, 11:44
mon08kow lubi tę wiadomość
30♀️ PCOS, IO
35♂️
Czas zostać mamą po raz trzeci- 2cs
A👧 10.10.2018
J👧🏼 29.04.2021 -
Martt95 wrote:Ja to dla twojego dobra psychicznego, teraz pewnie o niczym innym nie myślisz 🫣😀
Oczywiście, że nie... ja o niczym innym nie myślę, próbuję pracować, ale nie idzie... za to mój mąż................ działa w ogrodzie, wpada do domu i pyta co z przesyłką z allegro, myślałam że też czeka na testy, ale jakże się myliłam... czeka... na trawę do zasiania haha. Super... oj te chłopy.)
ŚWIEŻYNKA97, Luna11, Fox, Promyczek39, kleopatr4 lubią tę wiadomość
Starania od 12/23
3/25 CB
drożność jajowodów - jeden drożny, drugi udrożniony w trakcie badania
4-7/25 stymulacja letrozolem, potwierdzona monitoringiem
Badania
Ona:
Hormony - OK, jedynie testosteron minimalnie ponad normę
Walka z obniżoną ferrytyną!
6,5 -> 11 -> 20 -> 5 (po CB) -> 11 -> 36
Suplementacja:
FeMe, wit. D, jod, foliany, magnez, omega, cholina, Glucophage
On:
Morfologia nasienia 2% -> 1% - wdrążenie suplementacji, reszta badań piękna
Suplementacja:
TenFertilON, wit. D, B12, olej z czarnuszki, omega -
krolik wrote:Dobra zrobiłam 🤣 nie dało mi spokoju to uczucie rozbicia z czwartku na piątek i patrzcie tu 🙈
https://zapodaj.net/plik-gK2MkWORj7
Ostatnio przy biochemie później wychodziły i były chyba dużo jaśniejsze. Także mocno wierzę, że teraz będzie dobrze 🥹K 👩&L👨
32 &37
——————————————————
👨 brak libido❌ ❌ ❌
——————————————————
Ja:
B12: maj: 413 | czerwiec: 523 | sierpień : 701
D3: maj: 37,6 | czerwiec: 42,9 | sierpień: 85,7
Ferrytyna: maj:16,9 | czerwiec: 44,2 | sierpień: 55,7
Kwas foliowy: maj: 6,53 | czerwiec: 12,2 | sierpień : 14,1
2dc
FSH: czerwiec: 5,55 |
LH: czerwiec: 5,3 |
TSH: maj: 1,96 | czerwiec: 2,3 |
FT4: czerwiec: 1,29 (0,92-1,68)
FT3: czerwiec: 3,28 (2-4,4)
A-tpo:10 (0-34)
A-tg: 19,2 (0-115)
Homocysteina: czerwiec: 8,4|
Estradiol: czerwiec: 20,7 (30,9-90,4)
Prolaktyna: czerwiec: 36,1 (4,79-23,3)
DHEA: czerwiec: 297 (98,8-340)
Testosteron: czerwiec : 43 (8,4-48,1)
SHBG: czerwiec: 55,7 (32,4-128)
Insulina: czerwiec: 9,8 (2,6-24,9)
Glukoza: czerwiec: 88 (70-99)
AMH: 46,9[6,56]( brak objawów PCOS, podobno obraz lekko policystycznych jajników) -
mon08kow wrote:Oczywiście, że nie... ja o niczym innym nie myślę, próbuję pracować, ale nie idzie... za to mój mąż................ działa w ogrodzie, wpada do domu i pyta co z przesyłką z allegro, myślałam że też czeka na testy, ale jakże się myliłam... czeka... na trawę do zasiania haha. Super... oj te chłopy.
)
Hahahahahahaa wiem ze nie powinno, ale rozbawiło. Z moim zawsze jest tak samo.... 😂mon08kow, Promyczek39 lubią tę wiadomość
30♀️ PCOS, IO
35♂️
Czas zostać mamą po raz trzeci- 2cs
A👧 10.10.2018
J👧🏼 29.04.2021 -
mon08kow wrote:Oczywiście, że nie... ja o niczym innym nie myślę, próbuję pracować, ale nie idzie... za to mój mąż................ działa w ogrodzie, wpada do domu i pyta co z przesyłką z allegro, myślałam że też czeka na testy, ale jakże się myliłam... czeka... na trawę do zasiania haha. Super... oj te chłopy.
)
Hahahaha 😆 mojemu nawet nie mówię żeby mi dokupił testy, widział kreskę, ale mówi, że uwierzy w terminie @ bo on nie cieszy się z wyniku meczu przed 90 minutą 🙈 i teraz dla niego bez sensu żebym powtarzała. Nie rozumie tych emocji 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia, 12:22
mon08kow, ŚWIEŻYNKA97, Luna11, Martt95, Promyczek39 lubią tę wiadomość
-
krolik wrote:Dobra zrobiłam 🤣 nie dało mi spokoju to uczucie rozbicia z czwartku na piątek i patrzcie tu 🙈
Ostatnio przy biochemie później wychodziły i były chyba dużo jaśniejsze. Także mocno wierzę, że teraz będzie dobrze 🥹
Zapowiada się pięknie 🤭🥰
mon08kow ... jakbym swojego słyszała z tą paczką i tymi obowiązkami, a jak tu pracować jak myśli skupiają sie na jednym 😃🫢
Lec to apteki i trzymamy kciuki😍
Ściskam za biele i małpy ☹️👿
mon08kow, krolik lubią tę wiadomość
👱♀️28 ♥️ 32👦
starania od 07.25 -
krolik wrote:Hahahaha 😆 mojemu nawet nie mówię żeby mi dokupił testy, widział kreskę, ale mówi, że uwierzy w terminie @ bo on nie cieszy się z wyniku meczu przed 90 minutą 🙈 i teraz dla niego bez sensu żebym powtarzała. Nie rozumie tych emocji 🙈
Hahaha, padłam z tym meczem. Dobry tekst 😂
Trzymamy kciuki, Króliku!krolik lubi tę wiadomość
👧 27
TSH, glukoza, ferrytyna, B12, D3, prolaktyna, progesteron (20 dc), morfologia, usg piersi, cytologia ✅️
Ostatnie badanie 12 dc (14.07.)
Pęcherzyk w LJ 23 mm
Endometrium 7,8 mm
🧑 47
Ruch A+B 26,53% ↘️
Morfologia 4%
Reszta ✅️
7cs -
Monini15
Piękne kropki! Cudowna wiadomość 🥹❤️
krolik
Ja tam widzę juz piękną krechę 😅 to bardzo poważny cień! ❤️ Trzymam kciuki
Aaa ja dzisiaj byłam na badaniu bety - mam nadzieję, że wynik będzie 0 (<5,0).
Dostałam tez cały zestaw badań- ale wszystkie do zrobienia pewnie w 2 dniu cyklu. Mam trochę nadzieję, że upoluję owulację 🫣 ale tak czy inaczej chyba sie nie nastawiam i uda sie zrobić pełną diagnostykę.
Przepraszam Was, że tak niewiele wnoszę do wątku, ale patrząc na Waszą wiedzę i doświadczenia to ja totalna amatorka jestem 🫣krolik lubi tę wiadomość
-
Kociara_96 wrote:Kiki jak tam, powtarzasz dziś testowanie?
Jutro jadę na betę i proga, na szczęście jest punkt otwarty, inny ale robią wyniki w tym samym labie
Dzisiaj obudziłam się calutka mokra, ja, pościel.. 🥲 Identycznie jak w tamtej ciąży w maju, więc biorę to za dobry znak. No i temperatura podskoczyła względem wczoraj, bo wczoraj było 36.74 a dzisiaj 37.01 więc się uspokoiłam, podbrzusze też ciągnie, także chyba na razie coś tam się dzieje
Dzisiaj moja siostra wbija do mnie ze swoim pieskiem któremu wyprawia u mnie na ogródku jego pierwsze urodziny 😂 Pewnie będą pić alko z jej chłopakiem i moim mężem, więc ja już dzisiaj o suchym pysku w towarzystwie, ale to dobrze bo jutro nie będę się źle czuła 😅krolik, Belia, Kociara_96, mon08kow, kleopatr4 lubią tę wiadomość
K. 28 👩🏼❤️👨🏼 A. 29 + 🐶
🍼 starania od 01.2025
czas na diagnostykę 💉
· · · · · · · ·
• 08.25 - cb 💔
• 06.25 - cb 💔
• 05.25 - 6+4 tc – 💔🪽
· · · · · · · ·
ZDROWIE 🏩
▫️hashimoto & niedoczynność
▫️POTS, hipotonia ortostatyczna ❤️🩹
_____
Tiny miracle in progress… 🍼⏳🤍 -
Ostatnio przy biochemie później wychodziły i były chyba dużo jaśniejsze. Także mocno wierzę, że teraz będzie dobrze 🥹
Ta emotka - 🤩 teraz nabiera nowego znaczenia 🥰krolik lubi tę wiadomość
K. 28 👩🏼❤️👨🏼 A. 29 + 🐶
🍼 starania od 01.2025
czas na diagnostykę 💉
· · · · · · · ·
• 08.25 - cb 💔
• 06.25 - cb 💔
• 05.25 - 6+4 tc – 💔🪽
· · · · · · · ·
ZDROWIE 🏩
_____
@krolik widać kreskę! Oby ciemniała z każdym dniem 😊 kiedy planujesz betę?
-
Ostatnio przy biochemie później wychodziły i były chyba dużo jaśniejsze. Także mocno wierzę, że teraz będzie dobrze 🥹krolik lubi tę wiadomość
-
Krolik z tym uczuciem chłodu też tak mam, dzisiaj 28 stopni a ja siedzę pod kocem 😀
Martt95, krolik lubią tę wiadomość
K. 28 👩🏼❤️👨🏼 A. 29 + 🐶
🍼 starania od 01.2025
czas na diagnostykę 💉
· · · · · · · ·
• 08.25 - cb 💔
• 06.25 - cb 💔
• 05.25 - 6+4 tc – 💔🪽
· · · · · · · ·
ZDROWIE 🏩
_____
krolik wrote:Hahahaha 😆 mojemu nawet nie mówię żeby mi dokupił testy, widział kreskę, ale mówi, że uwierzy w terminie @ bo on nie cieszy się z wyniku meczu przed 90 minutą 🙈 i teraz dla niego bez sensu żebym powtarzała. Nie rozumie tych emocji 🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia, 14:56
krolik, ŚWIEŻYNKA97 lubią tę wiadomość
👩39 l. 🧔♂️40 l.
👶 Wrzesień 2024 córeczka ( udało się w 2 cs )
Starania o drugie dziecko 🤞👶 zaczynamy 4 cs -
Ja dziś byłam na krwi bo dostałam skierowanie od gina na proga, morfologię, tsh i Ferrytyne (25 dc) i dorzuciłam sobie beta hcg 😁 tyle że z wynikami trzeba czekać do pon 😔
Ale coś nie czuje się jakoś inaczej niż zwykle więc raczej się nie łudzę że coś wyjdzie. W maju na początku staran brajan wjechał na pełnej tak że mi co chwilę coś śmierdziało i zwracałam uwagę na każde ukłucie 🤷♀️