W sierpniu przy gwiazdach wypowiem życzenie, na wiosnę spełni się moje marzenie 🌠✨🍼🩷
-
WIADOMOŚĆ
-
Martt95 wrote:Gdzie ta owulacja..... specjalnie czekam by mój M miał siłę do działania bez nacisku żeby nie usłyszeć znowu że musze mu dać odpocząć 🤦🏽♀️
Tyle że moje owulaki sobie ze mnie łacha drą… Dzis kreski sa takie same a stosunek wychodzi 0,83 i to jest wysoko. Apka pokazuje że jutro początek płodnych. Najbliższa doba lub dwie dadzą mi odpowiedź. Jak jutro kreska będzie ciemniejsza od kontrolnej to mam pik i lepiej żeby tak było bo inaczej oszaleje z tym ciałem co się nie może zdecydować!!!mon08kow, Maalwii lubią tę wiadomość
#1 Wrzesień 2024 po diagnozie PCO i 2cs z inozytolem, który aktywował owulację
Starania o #2 (częste kp, czy są ovu?, co z pco?, długie cykle)
Suplementacja:
ONA:
🌞D3K2, Omegasense, VitaMinBest 1kaps, Inozytol + Quatrefolic, Nucleozin
🌚Magnez, sok z wiśni
ON:
D3K2, Omegasense, VitaMinBest, Nucleozin, sok z granatu
#2026jestmój -
kleopatr4 Ja właśnie dzisiaj zaczęłam czuć że coś sie zaczyna rozkręcać. Ale dzisiaj nie damy rady... późno wracam z pracy i mąż w soboty też pozwala sobie na pracę po nocach. Za to jutro.... planuję wcześniej skończyć pracę by jeszcze wieczorem zacząć działać bo to może być ten dzień... 🫣
Ja póki co bez owulek probuje wyliczyć... mam nadzieję ze temperatura prawdę mi powie 🙃30♀️ PCOS, IO
35♂️
Czas zostać mamą po raz trzeci- 2cs
A👧 10.10.2018
J👧🏼 29.04.2021 -
Dżiiiizzzz tak mnie brzuch boliK. 28 👩🏼❤️👨🏼 A. 29 + 🐶
🍼 starania od 01.2025
czas na diagnostykę 💉
· · · · · · · ·
• 08.25 - cb 💔
• 06.25 - cb 💔
• 05.25 - 6+4 tc – 💔🪽
· · · · · · · ·
ZDROWIE 🏩
▫️hashimoto & niedoczynność
▫️POTS, hipotonia ortostatyczna ❤️🩹
_____
Tiny miracle in progress… 🍼⏳🤍 -
I plecy na dole, już sobie wkręcam pozamaciczną 😅K. 28 👩🏼❤️👨🏼 A. 29 + 🐶
🍼 starania od 01.2025
czas na diagnostykę 💉
· · · · · · · ·
• 08.25 - cb 💔
• 06.25 - cb 💔
• 05.25 - 6+4 tc – 💔🪽
· · · · · · · ·
ZDROWIE 🏩
_____
Dziewczyny zrobiłam…. Teraz muszę ogarnąć jak tutaj fotkę wstawićStarania od 12/23
3/25 CB
drożność jajowodów - jeden drożny, drugi udrożniony w trakcie badania
4-7/25 stymulacja letrozolem, potwierdzona monitoringiem
Badania
Ona:
Hormony - OK, jedynie testosteron minimalnie ponad normę
Walka z obniżoną ferrytyną!
6,5 -> 11 -> 20 -> 5 (po CB) -> 11 -> 36
Suplementacja:
FeMe, wit. D, jod, foliany, magnez, omega, cholina, Glucophage
On:
Morfologia nasienia 2% -> 1% - wdrążenie suplementacji, reszta badań piękna
Suplementacja:
TenFertilON, wit. D, B12, olej z czarnuszki, omega -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia, 19:31
Martt95, Maalwii, krolik, Gnom, Świeżynka97, Paula6432, Locus, kikix0o, Monia•, Yoanne, PA, Luna11, onalola, Roma95, ELka, Imazolka, kleopatr4, Promyczek39, cukrzyk1991, bambusek-94, oliwia79, Pogubiona, Dżozu, Mucha94, Sylwia_G-K, assialbnn, Fox, Idawoll, Mika1992, .aś., Velaria, Nowa1991, ŚWIEŻYNKA97, Milunia, dailydamn, ferrytynka25, Kociara_96 lubią tę wiadomość
Starania od 12/23
3/25 CB
Badania
Ona:
Suplementacja:
On:
Suplementacja:
kikix0o wrote:I plecy na dole, już sobie wkręcam pozamaciczną 😅
Kochana będzie dobrze ❤️
A mnie właśnie boli mniej niż wszystkie te ostatnie dni i też zrobiłam test za sprawą tego co zobaczyłam u krolik 🙈🤣 zrobiłam Pink i negatyw ale nie dobija mnie to wcale 🤣kikix0o lubi tę wiadomość
-
Aaaaaa ❤️❤️❤️ Czułam że to jest to 🥹🤭
Mocno i szczerze kibicuje 🤞🏻✊🏼✊🏼✊🏼mon08kow lubi tę wiadomość
30♀️ PCOS, IO
35♂️
Czas zostać mamą po raz trzeci- 2cs
A👧 10.10.2018
J👧🏼 29.04.2021 -
Maalwii wrote:Kochana będzie dobrze ❤️
A mnie właśnie boli mniej niż wszystkie te ostatnie dni i też zrobiłam test za sprawą tego co zobaczyłam u krolik 🙈🤣 zrobiłam Pink i negatyw ale nie dobija mnie to wcale 🤣
Który jesteś dzień po? Mi teraz bardzo wcześnie wyszło, z córkami tego dnia miałam bodajże już teraz średnio mi dobrze oszacować kiedy wtedy była owulacja, a taki cień to dopiero 10/11 dpo wychodził.
A wiecie co, test owulacyjny robiłam z pierwszego siku więc gdyby mnie wtedy nie podkusiło to bym ten pik przegapiła, bo drugi już była blada kreska. -
mon08kow lubi tę wiadomość
K. 28 👩🏼❤️👨🏼 A. 29 + 🐶
🍼 starania od 01.2025
czas na diagnostykę 💉
· · · · · · · ·
• 08.25 - cb 💔
• 06.25 - cb 💔
• 05.25 - 6+4 tc – 💔🪽
· · · · · · · ·
ZDROWIE 🏩
_____
krolik wrote:Który jesteś dzień po? Mi teraz bardzo wcześnie wyszło, z córkami tego dnia miałam bodajże już teraz średnio mi dobrze oszacować kiedy wtedy była owulacja, a taki cień to dopiero 10/11 dpo wychodził.
A wiecie co, test owulacyjny robiłam z pierwszego siku więc gdyby mnie wtedy nie podkusiło to bym ten pik przegapiła, bo drugi już była blada kreska.
Dziś 10 dpo teoretycznie bo nie jestem też pewna co do dokładnej daty owulacji, z objawów to ból podbrzusza już od dawna i parę dni po kalendarzowej owulce ból piersi aż do dziś a głównie sutków nie wiem czy mam schiza ale też widzę ciemniejsze obwódki ale sama nie wiem, śluz też się pojawił zupełnie wszystko inaczej niż w każdym cyklu 🙈 -
No masz. Juz mi w trymiga piszcie jakie miałyście objawy!!! Chcę zakręcić brajana na zaś. Sierpień ty szaleńcu😍
#1 Wrzesień 2024 po diagnozie PCO i 2cs z inozytolem, który aktywował owulację
Starania o #2 (częste kp, czy są ovu?, co z pco?, długie cykle)
Suplementacja:
ONA:
🌞D3K2, Omegasense, VitaMinBest 1kaps, Inozytol + Quatrefolic, Nucleozin
🌚Magnez, sok z wiśni
ON:
D3K2, Omegasense, VitaMinBest, Nucleozin, sok z granatu
#2026jestmój -
@mon08know konkretna krecha! Wielkie gratulacje ☺️ rozkręca się ten sierpień ⭐️⭐️
Ja dalej czekam na pierwsze USG więc ciężko mi w to uwierzyć i się odnaleźć w ciążowej rzeczywistości 😅 jeszcze do 19.08 muszę wytrzymać!kleopatr4 lubi tę wiadomość
-
kleopatr4 wrote:No masz. Juz mi w trymiga piszcie jakie miałyście objawy!!! Chcę zakręcić brajana na zaś. Sierpień ty szaleńcu😍
Moje objawy to brak objawów owulacji 🙈 już przekreślałam ten cykl… a później podwyższona temperatura, próg wysoki, bóle podbrzusza minimalne jak na miesiaczke i totalnie dziwne uczucie od poniedziałku. Nie jestem w stanie tego opisać. Jakby motyle w brzuchu 😂kleopatr4 lubi tę wiadomość
Starania od 12/23
3/25 CB
Badania
Ona:
Suplementacja:
On:
Suplementacja:
krolik wrote:Nie żebym namawiała, ale młodszą córkę wyłapałam testem wieczornym 😅