W sierpniu przy gwiazdach wypowiem życzenie, na wiosnę spełni się moje marzenie 🌠✨🍼🩷
-
WIADOMOŚĆ
-
mon08kow gratulacje, ale piękne kreseczki 🩷🩷🩷 Kiedy lecisz na betę?
-
Trzymam mocno 🤞
Aż się pokusiłam bo obie miałyśmy w ten sam dzień pik na owulaku i dziś 10dpo zatestowałam ... rażąca biel. Jajnika już nie czuję za to skurcze się pojawiły... a tak mam co cylk kilka dni przed @. Także już wiem że nie udało się. 15 sierpień to już tylko formalność małpowa. A żeby mnie nie kusiło to zużyłam dwa testy dziś. Nie mam żadnego już... I nie kupuję bo nie ma sensu.
Myślę, że moje jajeczka z racjj wieku są złej jakości i dlatego same niepowodzenia cyklowe. Owulacje są naturalne i ładne skoro 8dpo prog 15.5. Piki na owulakach zawsze wyłapie. Pięknie też zareagowałam na dwie wcześniejsze stymulacje ...po dwa pęcherzyki na jajnikach i dwa razy podwojne owulacje. A mimo to ciąży brak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia, 10:16
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:Trzymam mocno 🤞
Aż się pokusiłam bo obie miałyśmy w ten sam dzień pik na owulaku i dziś 10dpo zatestowałam ... rażąca biel. Jajnika już nie czuję za to skurcze się pojawiły... a tak mam co cylk kilka dni przed @. Także już wiem że nie udało się. 15 sierpień to już tylko formalność małpowa. A żeby mnie nie kusiło to zużyłam dwa testy dziś. Nie mam żadnego już... I nie kupuję bo nie ma sensu.
Myślę, że moje jajeczka z racjj wieku są złej jakości i dlatego same niepowodzenia cyklowe. Owulacje są naturalne i ładne skoro 8dpo prog 15.5. Piki na owulakach zawsze wyłapie. Pięknie też zareagowałam na dwie wcześniejsze stymulacje ...po dwa pęcherzyki na jajnikach i dwa razy podwojne owulacje. A mimo to ciąży brak.
A mi tam przebija kreska 🫣 -
szatynka nie koniecznie z racji wieku... Ja niby mloda 🍑 a tez owulacje słabej jakości zawsze miałam... cicho wierzę że może właśnie z wiekiem coś tam sie naprawiło i tym razem szybciej zaskoczy 🫣30♀️ PCOS, IO
35♂️
Czas zostać mamą po raz trzeci- 2cs
A👧 10.10.2018
J👧🏼 29.04.2021 -
oliwia79 wrote:Ktory to u Cb cykl staran ?
sa u Cb jakies objawy ? Ja za kazdym razem cos doszukuje ale pierwszy raz mam takie mocne bole lędźwiowe
4 cs o pierwsze bobo, ale nie dużo mi zostało do czterdziestki więc łatwo już nie będzie.
Z objawów to cały czas tkliwe piersi czego wcześniej nigdy nie miałam i kilka dni temu wyleciała kulka beżowo brązowego śluzu. -
szatynka wrote:Trzymam mocno 🤞
Nie poddawaj sięa robiłaś badania? Morfologię itd.? Może tu jednego puzzelka brakuje
-
Gratulacje dziewczyny kreseczek na testach 💗
Ja dzisiaj w nocy podczas kochania się z mężem dostałam tak okropnego bólu podbrzusza, że się wystraszyłam. Strasznie rwało i bolało. Mało co nie zemdlałam. Nie mogłam wstać ani się nawet przekręcić. Leżałam na plecach plackiem do rana i myślałam że umrę.. nie wiem co to było, może to przez tą endometriozę… rano już mniej bolało ale do tej pory boli ale już nie tak 😒
Trochę się wystraszyłam że może się udało podczas owulacji i kropka uszkodziliśmy i dlatego dostałam takiego napadu bólu ale to chyba niemożliweWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia, 10:35
👩🏼28👨🏽27
4x🐈🐈⬛🐈🐈⬛
•endometrioza
2 cs ❤️
⏸️ 23.12.2023
27.12,2023 - beta hcg 332,86 mIU/ml
30.12.2023 - beta hcg 1076,36 mIU/ml
19.01.2023 - usg, jest kropek 1,20cm i serduszko 😻
26.04.2024 - połówkowe, 484g dziewczynki 👧🏼🩷
27.06.2024 - III badania prenatalne, 1512g 🩷
29.08.2024 - sn na świat przyszła Sara🥰
-
dailydamn wrote:mon08kow gratulacje, ale piękne kreseczki 🩷🩷🩷 Kiedy lecisz na betę?
Chciałam dzisiaj, ale wszystkie laboratoria są pozamykaneMyślę, że pójdę we wtorek, wtedy wypada mi 14 dpo.
później kolejny raz w czwartek i sobotę...
dailydamn lubi tę wiadomość
Starania od 12/23
3/25 CB
drożność jajowodów - jeden drożny, drugi udrożniony w trakcie badania
4-7/25 stymulacja letrozolem, potwierdzona monitoringiem
Badania
Ona:
Hormony - OK, jedynie testosteron minimalnie ponad normę
Walka z obniżoną ferrytyną!
6,5 -> 11 -> 20 -> 5 (po CB) -> 11 -> 36
Suplementacja:
FeMe, wit. D, jod, foliany, magnez, omega, cholina, Glucophage
On:
Morfologia nasienia 2% -> 1% - wdrążenie suplementacji, reszta badań piękna
Suplementacja:
TenFertilON, wit. D, B12, olej z czarnuszki, omega -
krolik wrote:Oliwia79 wpisałam sobie nawet w google teraz i wyskakuje info, że może nawet wspierać implantację. Ogólnie myślę, że tu pasowałoby zrobić szerszy research jak to z tym jest i pewnie zależy od badań
Ale!
Jak ktoś ma słaba aktywność komórek NK to może mu nawet ułatwić implantację. Ogólnie lepiej odstawić po owulacji jeśli prowadzi się świadome starania, jeśli nie ma się wiedzy o aktywności komórek NK w endometrium.IT_Girl, Kociara_96 lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 x letrozol ❌
29♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB
🌈naturals 🙈 accofil, neoparin, encorton, luteina
30.07⏸️12dpo - beta 45,9→4.08 beta 559→6.08 beta 1326
11.08 GS 7,7mm YS 2,2mm
-
Dziewczyny... właśnie poczułam ból prawego jajnika. Zaobserowałam śluzu plodny, po wczorajszym spadku tempeatury dzisiaj poszła w gore i aplikacja ovu zmieniła mi owulacje na dzisiaj. Mam nadzieje ze komórka jajowa dopiero wystartowała i mamy te 24h na działanie 😬🫣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia, 11:13
mon08kow, Maalwii, krolik, kleopatr4 lubią tę wiadomość
30♀️ PCOS, IO
35♂️
Czas zostać mamą po raz trzeci- 2cs
A👧 10.10.2018
J👧🏼 29.04.2021 -
Milunia wrote:4 cs o pierwsze bobo, ale nie dużo mi zostało do czterdziestki więc łatwo już nie będzie.
Z objawów to cały czas tkliwe piersi czego wcześniej nigdy nie miałam i kilka dni temu wyleciała kulka beżowo brązowego śluzu.
Haha u Nas tez 4 cykl tak samo o pierwsze bobo .
To moze cos sie zapowiada🤔Milunia lubi tę wiadomość