W styczniu🥂💏seksik dla rozgrzania, wrześniem dzidziuś do bujania👶🏼🤱🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondyna, kciuków nie puszczam 🙏🤞🤞🤞
Blondyna.B, Blond27 lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
-
Milixx wrote:Ja jestem w 3dc, liczy się? 😄😄 też 3 jest 😆
Milixx lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Livka wrote:Cześć dziewczyny, nadrobiłam Was, udało się 😁 dużo tych @... jakiś pechowy ten styczeń. . również myślami jestem w lutym, chociaż nie mam pojęcia czy trafimy w owu przez wyjazdy narzeczonego.. dzisiaj mam 10 DC i mam pytanie, bo wczorajszych amorach dostałam dosyć mocnego krwawienia. A nic mnie nie bolało, jak myślicie olać temat czy iść do lekarza? Nigdy tak nie miałam, no może raz w życiu, jak byłam jeszcze nastolatką 🤣
Hej wtrącę się nie po to żeby pisać czarne scenariusze, ale żeby podzielić się swoją historią ku przestrodze, że takie sytuacje się zdarzają. Miałam tak rok temu w grudniu 12 dc i po stosunku nagle krwawienie w kolejnych dniach było trochę plamienie trochę krwawienie, raz bolał mnie brzuch po 3 dniach zgłosiłam się na sor i okazało się że to była cp która rozerwała mi jajowód, a stosunek to „przyspieszył”? Dodam ze okres miałam normalnie o czasie i z normalną intensywnością więc w ogóle nie brałam pod uwagę ciąży. Pewnie to nie będzie miało z Tobą żadnego związku, ale czytając Twój post wróciły mi wspomnienia…
Dziewczyny mi udało się po roku w listopadzie, ale zaglądam często na kolejne wątki i podpatruję co jakiś czas co u Was i trzymam kciuki ✊ dla każdego wyjdzie słońce tylko w odpowiednim czasie 😉32 lata
niedoczynność tarczycy
05.2020 - synek👶🏻
starania o drugie dzieciątko od 11.2020
12.2020 - cp, usunięcie lewego jajowodu
04.2021 - cb
19.04.2022 - 26 tc. synek aniołek, potwierdzony ZD
19.08.22 ⏸
22.08. beta 155 (14dpo)
24.08. beta 375 (16dpo), prog 50
01.09. jest pęcherzyk
08.09. jest ❤️
14.10. prenatalne
16.12. połówkowe
-
Blondyna.B wrote:A Ty jeszcze masz te plamienia?
Tak, dzisiaj brzuch boli coraz mocniej właśnie jak na 🐵. Myślę że do wieczora się rozkręci...15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Ja jestem 1dpo, więc jesteśmy sąsiadkami 😁Natka2 lubi tę wiadomość
Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
Natka2 wrote:Liczy, bo przez moje późne cykle będziemy prawie równo w ciąży, zobaczysz 😁
Jak widzisz, czekam cały czas na Ciebie 😊 Teraz ty w styczniu wysikasz II kreski, ja w lutym wysikam II kreski i w październiku prawie razem na porodówkę pojedziemy 🍀Natka2, Blond27 lubią tę wiadomość
-
Angelaaaa wrote:Ja może dzisiaj bede testować..ale wolałabym jakby było pełno ⏸️ a tu cisza
Testuj Testuj 😈 czas odczarować styczeń. Czekam na ⏸️ kreseczki ✊Blond27 lubi tę wiadomość
-
Meduza wrote:Hej wtrącę się nie po to żeby pisać czarne scenariusze, ale żeby podzielić się swoją historią ku przestrodze, że takie sytuacje się zdarzają. Miałam tak rok temu w grudniu 12 dc i po stosunku nagle krwawienie w kolejnych dniach było trochę plamienie trochę krwawienie, raz bolał mnie brzuch po 3 dniach zgłosiłam się na sor i okazało się że to była cp która rozerwała mi jajowód, a stosunek to „przyspieszył”? Dodam ze okres miałam normalnie o czasie i z normalną intensywnością więc w ogóle nie brałam pod uwagę ciąży. Pewnie to nie będzie miało z Tobą żadnego związku, ale czytając Twój post wróciły mi wspomnienia…
Dziewczyny mi udało się po roku w listopadzie, ale zaglądam często na kolejne wątki i podpatruję co jakiś czas co u Was i trzymam kciuki ✊ dla każdego wyjdzie słońce tylko w odpowiednim czasie 😉
U mnie podobnie - myślałam , że miesiączka, 5 dni krwawienia a później okazało się, że to cp. Jajowód cały, raczej samo się oczyściło i nie miałam zabiegu. Tak podpytam, jak później wyglądała u Ciebie diagnostyka? Od razu lekarz kierował na badanie drożności? Idę dopiero w piątek do swojego, a w środę mam zbadać bete, czy spadła.Blond27 lubi tę wiadomość
07.23 Misia 🩷👶 -
Wojcinka wrote:Ja miałam drożne i mnie zajebsicie bolało, ale potraktujcie to jako wyjątek potwierdzający regułę 😉
No i ja nie miałam sono tylko zwykłe hsg
Jak miałam w 2013 to ból był taki jakby wyrywali mi macice na żywca.Nie potrafiłam sama zejść z fotela.Dwie pielęgniarki mi pomogły.Zemdlałam.Miałam tak niskie ciśnienie,że prawie zapaści dostałam.
Powiedziałam sobie,że już nigdy w życiu.Wolałabym iść 10 razy na laparo niż na to.I tak poszłam ponownie w tamtym roku.I nie bolało.Ale przede mną była dziewczyna to tak wyła,że na korytarzu było ją słychać.Bałam się.Ale najwięcej to strachu się najadłam.Szczerze mówiąc nie wiem od czego to zależy.Ale broń Boże,nie chcę Cię straszyć Domi.👱♀️-39
5 lat starań
PCOS,bielactwo,MTHFR(C677)-układ hetero
MTHFR(A1298)-układ hetero,PAI-1 układ hetero,KIR-AA,HLAC-C1,C2❌
Kariotyp✅ -
Milixx wrote:Jak widzisz, czekam cały czas na Ciebie 😊 Teraz ty w styczniu wysikasz II kreski, ja w lutym wysikam II kreski i w październiku prawie razem na porodówkę pojedziemy 🍀👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Paulina666 wrote:To ja też jestem wyjątkiem 😊
Jak miałam w 2013 to ból był taki jakby wyrywali mi macice na żywca.Nie potrafiłam sama zejść z fotela.Dwie pielęgniarki mi pomogły.Zemdlałam.Miałam tak niskie ciśnienie,że prawie zapaści dostałam.
Powiedziałam sobie,że już nigdy w życiu.Wolałabym iść 10 razy na laparo niż na to.I tak poszłam ponownie w tamtym roku.I nie bolało.Ale przede mną była dziewczyna to tak wyła,że na korytarzu było ją słychać.Bałam się.Ale najwięcej to strachu się najadłam.Szczerze mówiąc nie wiem od czego to zależy.Ale broń Boże,nie chcę Cię straszyć Domi.💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Kluska95 wrote:U mnie podobnie - myślałam , że miesiączka, 5 dni krwawienia a później okazało się, że to cp. Jajowód cały, raczej samo się oczyściło i nie miałam zabiegu. Tak podpytam, jak później wyglądała u Ciebie diagnostyka? Od razu lekarz kierował na badanie drożności? Idę dopiero w piątek do swojego, a w środę mam zbadać bete, czy spadła.
U mnie skończyło się usunięciem jajowodu wiec kazali mi się zgłosić na kontrole z wynikami histopatologicznymi. Nie badałam bety w ogóle ale to trochę inna sytuacja. Trzymaj się dzielnie super ze jajowód uratowany ✊Kluska95 lubi tę wiadomość
32 lata
niedoczynność tarczycy
05.2020 - synek👶🏻
starania o drugie dzieciątko od 11.2020
12.2020 - cp, usunięcie lewego jajowodu
04.2021 - cb
19.04.2022 - 26 tc. synek aniołek, potwierdzony ZD
19.08.22 ⏸
22.08. beta 155 (14dpo)
24.08. beta 375 (16dpo), prog 50
01.09. jest pęcherzyk
08.09. jest ❤️
14.10. prenatalne
16.12. połówkowe
-
Domi_naturelover wrote:Właśnie mam świadomość, że może być koszmar, a może to pójść łatwo i bezbolesnie Dowiem się w przyszłym tygodniu 😄 Mój 💁🏼♂️ jedzie ze mną, gdyż ja się mega boje tego bólu, będzie mnie dosłownie trzymał za rączkę 😔
Wyobraź sobie,że tylko sonoHSG dzieli Cię od 👶
Moja znajoma też miała problem i po hsg zaciążyła.Domi_naturelover lubi tę wiadomość
👱♀️-39
5 lat starań
PCOS,bielactwo,MTHFR(C677)-układ hetero
MTHFR(A1298)-układ hetero,PAI-1 układ hetero,KIR-AA,HLAC-C1,C2❌
Kariotyp✅ -
Ja miałam testować wczoraj, ale przełożyłam na dziś, na wieczór 🥵 póki co okres spóźnia się 3 dni, ale jestem na kwarantannie dlatego mi się nie spieszy, bo będę się stresować w razie czego 🙈 a mogłam przejść bezobjawowo covid i mi się przesunęło, dowiem się dziś wieczorem 🌷