W styczniu🥂💏seksik dla rozgrzania, wrześniem dzidziuś do bujania👶🏼🤱🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola1988 wrote:No ale spokojnie, beta 2 dni temu była 16, to tak w 2 dni nie spadnie do 0… a tak przekornie zapytam robiłaś test? Może ściemniał? A nóż widelec moze jesteś tym wyjątkiem biologicznym
Milam, jak masz możliwość, wybierz się może do lekarza, będziesz spokojniejsza.Lolka997, Blond27 lubią tę wiadomość
-
Emii wrote:Ja mam e recepre na ovitrelle Mogę Ci podać Bo mi sprzedali zastrzyk w klinice A ma recepcie mam że niewykorzystany
Dodałam do przyjaciółek 😊
14.02- beta 674🥰
15.03 - 1,9cm bejbika ❤️
26.03 - 3,6cm ❤️
12.04- 6,7 cm ❤️ USG prenatalne Ok
22.04 - wyniki NIFTY- ryzyka niskie / babyGIRL🥰💖 -
Dzięki za odzew, poczekam jeszcze. W niedzielę wyjeżdżamy na ferie, jakby się do piątku nic nie zaczęło to chyba jeszcze skoczę na betę, do gina na razie nie będę chyba szła. A test zaraz zrobię z ciekawości, jeszcze mi kilka zostało
-
Ani0nka wrote:Mam pytanie czy któraś z Was przy poronieniu zatrzymanym sama się oczyściła? Jeśli tak to po jakim czasie?
Zaczęłam krwawić po ok 3 tygodniach od zatrzymania ale i tak musiałam jechać do szpitala i skończyło się zabiegiem.
Bardzo ci współczuję dokładnie wiem co przeżywasz ☹️ dużo siłyMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualnyAni0nka wrote:Hejka, niestety poroniłam, w najbliższym czasie będę jechała na zabieg do szpitala. Będę tu do Was zaglądać bo na pewno się nie poddam
Wiecie dziewczyny te 🐒 są naprawdę wredne, jak człowiek zaplanuje sobie wyjście z dzieckiem do aquaparku to przychodzi i 4 dni wcześniej, a jak czekam na nią żeby rozpocząć nowy cykl to nawet objawów jeszcze nie ma, a dzisiaj powinna przyjść.Blond27 lubi tę wiadomość
-
Pani Miśka wrote:Miliam jakby koleżanka, która pytała o 50 nie chciała 75 to ja bardzo chętnie. Wysłałam zaproszenie w razie czego ☺Właśnie mi przepadła wizyta u endo 😕
Ja się chętnie pozbędę, to są 2 nieotwarte opakowania i tylko mi miejsce zajmują.
Na ciążowym nadal kreska, i to wcale nie taki cień cienia jak był w poniedziałek . Pójdę jutro na betę i chyba jednak ogarnę lekarza na piątek niech mi dobrze jajowody obejrzy.
-
Pani Miśka wrote:Miliam jakby koleżanka, która pytała o 50 nie chciała 75 to ja bardzo chętnie. Wysłałam zaproszenie w razie czego ☺Właśnie mi przepadła wizyta u endo 😕Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
A mi pykneło 1000 postów 😲 a pamiętam jak pisałam 1 post 😆
Po za tym. Wróciłam z pracy i siknełam na owulaka znowu - i II blada. Nie wiem czy to wina rozwodnionego siku czy już po piku. Odczekam teraz kilka godzin i wieczorem znowu sikne -
Pani Miśka wrote:Miliam jakby koleżanka, która pytała o 50 nie chciała 75 to ja bardzo chętnie. Wysłałam zaproszenie w razie czego ☺Właśnie mi przepadła wizyta u endo 😕
A jak się sprawdza to zaproszenie? Bo nie mogę znaleźć. Jak wchodzę w PRZYJACIÓŁKI to nic nie widzę tam -
milam wrote:
Milam a Ty mialas jedna owu czy były dwie? Bo ta kreseczka nie wyglada na blada itd. A moze jednak twoja beta zaczela odbijac i będzie wszystko ok -
Jedno ciałko żółte z prawego jajnika więc raczej jedna owulacja. Szczerze to liczyłam że już się nic nie pokaże i że jutro dostanę 🙈 Ale to się nie zanosi. Osobiście nie wierzę w coś takiego jak odbicie bety po tym jak już spadła i w tym momencie jedyne co mi przychodzi do głowy to pozamaciczna. No albo nowotwór jajnika tfu tfu
-
milam wrote:Jedno ciałko żółte z prawego jajnika więc raczej jedna owulacja. Szczerze to liczyłam że już się nic nie pokaże i że jutro dostanę 🙈 Ale to się nie zanosi. Osobiście nie wierzę w coś takiego jak odbicie bety po tym jak już spadła i w tym momencie jedyne co mi przychodzi do głowy to pozamaciczna. No albo nowotwór jajnika tfu tfu
Różne cuda się zdarzają, trzeba wierzyć do końca ze będzie dobrze 💪🏼
Powtórz betę i niech lekarz Cię obejrzy, trzymam kciuki 🤞🏻milam, Lolka997 lubią tę wiadomość
Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
Starania naturalne od 01/2021
Poronienie zatrzymane 9/12 tc 11/2021 💔
Starania w klinice od 2023
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 7 tc 💔 -
milam wrote:Jedno ciałko żółte z prawego jajnika więc raczej jedna owulacja. Szczerze to liczyłam że już się nic nie pokaże i że jutro dostanę 🙈 Ale to się nie zanosi. Osobiście nie wierzę w coś takiego jak odbicie bety po tym jak już spadła i w tym momencie jedyne co mi przychodzi do głowy to pozamaciczna. No albo nowotwór jajnika tfu tfu
Czasem takie cuda sie zdarzają i kilka razy widziałam tu na forum, ze dziewczynie spadla beta a pozniej poszla do góry tak jak powinna i zdrowy dzidziuś się urodził. Także poki jest nadzieja to trzeba wierzyć, że bedzie dobrze. Zrób betę i dawaj koniecznie znaćmilam lubi tę wiadomość
-
Milixx wrote:A mi pykneło 1000 postów 😲 a pamiętam jak pisałam 1 post 😆
Po za tym. Wróciłam z pracy i siknełam na owulaka znowu - i II blada. Nie wiem czy to wina rozwodnionego siku czy już po piku. Odczekam teraz kilka godzin i wieczorem znowu sikne
Wstaw focie, zawsze lubię sobie później porównać ze swoimi 🙈15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Ja miałam poronienie zatrzynane w 6+4 rozpoznane w 7+6 i zabieg w 10 tc... Nic a nic się u mnie samo wtedy nie zaczęło oczyszczać. W szpitalu najpierw dostałam tabletki po których po wielu godzinach rozpoczęły się skurcze i oczyszczanie, a następnego dnia miałam zabieg i od razu wypis do domu. To było 5 lat temu ale pamiętam że następną @ dostałam tylko z kilkudniowym opóźnieniem.