W styczniu🥂💏seksik dla rozgrzania, wrześniem dzidziuś do bujania👶🏼🤱🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
jo_ana wrote:W tych tabletkach jest tlenek tytanu, który między innymi we Francji został zakazany w produktach spożywczych i uznany za rakotwórczy. Też brałam te tabsy w ciąży, ale jak się teraz o tym dowiedziałam to już ich na pewno nie kupię.👱♀️-39
4 lata starań
PCOS,bielactwo,MTHFR(C677)-układ hetero
MTHFR(A1298)-układ hetero,PAI-1 układ hetero,KIR-AA,HLAC-C1,C2❌
Kariotyp✅
-
Domi_naturelover wrote:Uhh, nadrobiłam Was!
Gratulacje pięknych bet i przyrostów! ❤️
Przykro mi Zamieszana, z pewnością jest to bardzo ciężkie i przykre doświadczenie… Trzymaj się i wracaj ze zdwojoną siłą 😔❤️
Milixx, to chyba typowa sinusoida szaraczkowa. Na przestrzeni miesiąca przechodzi się przez fazy „motywacja, wyjebane, na bank się nie uda, czuję że się udało” i tak w kółko 😔 Mam nadzieję, że Twoje samopoczucie się poprawi!
Blondyna, ja niestety nie pomogę z tymi badaniami, nie mam zielonego pojęcia
Przepraszam, że nie odniosę się do wszystkich waszych wpisów personalnie, ale po dzisiejszej wycieczce górskiej jestem ledwo żywa, jakaś kiepska dyspozycja 🙄 W zamian przesyłam GORĄCE uściski i buziaki z MROŹNYCH Tatr 😇 ❤️
Miłego zdobywaniu szlaków 😘Domi_naturelover lubi tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Kluska95 wrote:Dziewczyny, jestem załamana 😭 w święta robiłam test , to był 34 dzień cyklu i wyszedł negatywny (ok 26-27 dnia cyklu robilam bete i też negatywna). Dostałam dziwnego plamienia 27 grudnia, które drugiego dnia juz było jak taka miesiączkowa krew i trwało 5 dni - jak okres. W sylwestra impreza i lał się alko. Dziś zrobiłam z ciekawości test owulacujny - choć płodne powinnam mieć za kilka dni i wyszedł pozytywny. Przestraszyłam się, że coś jest nie tak i zrobiłam ciążowy i są dwie kreski. Do tego dostałam dziś znów jakiegoś plamienia.
Wysłałam wlasniemęża po testy, ale chyba jajko zniosę zanim wróci. Czy któreś z Was wychodziły przekłamane testy z firmy Nova test? To jest 25mlu wiec nie mam pojęcia kiedy w ogóle mogło by dojść do zapłodnienia, skoro miałam normalnie te 5 dni 'trochę dziwnego okresu' 😭 jeśli to jakimś cudem ciąża, to z wyrzutów sumienia picia alko na sylwestra się chyba zapłacze 😭😭😭
Alkoholem się nie martw bo też mi się zdarzyło że się napiłam a tydzień później zrobiłam test. Na tak wczesnym etapie nic nie zagraża dzieckuMaja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Faktycznie wychodzi na to, że raz dziennie to za mało. Ze względu na pracę, będę miała trudności, żeby je jakoś rozsądnie rozłożyć w ciągu dnia. Weekendami wiadomo inna bajka, tutaj mam szersze możliwości 🙂 wygląda na to, że będzie to mocno eksperymentalny miesiąc 😉
-
Kluska95 wrote:Dziewczyny, jestem załamana 😭 w święta robiłam test , to był 34 dzień cyklu i wyszedł negatywny (ok 26-27 dnia cyklu robilam bete i też negatywna). Dostałam dziwnego plamienia 27 grudnia, które drugiego dnia juz było jak taka miesiączkowa krew i trwało 5 dni - jak okres. W sylwestra impreza i lał się alko. Dziś zrobiłam z ciekawości test owulacujny - choć płodne powinnam mieć za kilka dni i wyszedł pozytywny. Przestraszyłam się, że coś jest nie tak i zrobiłam ciążowy i są dwie kreski. Do tego dostałam dziś znów jakiegoś plamienia.
Wysłałam wlasniemęża po testy, ale chyba jajko zniosę zanim wróci. Czy któreś z Was wychodziły przekłamane testy z firmy Nova test? To jest 25mlu wiec nie mam pojęcia kiedy w ogóle mogło by dojść do zapłodnienia, skoro miałam normalnie te 5 dni 'trochę dziwnego okresu' 😭 jeśli to jakimś cudem ciąża, to z wyrzutów sumienia picia alko na sylwestra się chyba zapłacze 😭😭😭
Spokojnie jedna impreza nie zaszkodzi na tak wczesnym etapie ciąży. Daj znać jak teraz wyjdą testy, a w poniedziałek naukę że warto pójść na betę jeśli będą pozytywne może owulacja się przesunęła i wcześniej wychodziły testy negatywne . -
Zamieszana93 wrote:U mnie już niestety po wszystkim. Beta spadła o ponad połowę. Idę ryczeć 😓💔
Trzymaj się 😢💔Zamieszana93 lubi tę wiadomość
👱♀️-39
4 lata starań
Kariotyp✅
-
3 dodatkowetesty są z bladą kreską ale dużo piłam żeby sikać i myślę, że mocz był mocno rozwodniony. Jutro rano sprawdzę.
Z alko mnie pocieszyłyście, ale martwi mnie to dzisiejsze plamienie i ta 'miesiączka' od 27 do 31 grudnia. Próbujemy ogarnąć z mężem, kiedy mogło by potencjalnie dojść do zapłodnienia.
Ale mierzyłam temperature w tym tygodniu i jest niska - ok 36.4 więc też nie wskazuje na ciążę.
Kurcze nic mi się nie zgadza 😭😭😭07.23 Misia 🩷👶 -
Blondyna.B wrote:Dziewczyny, bo tutaj wiele z Was bierze heparynę. Przyszły mi wyniki z układu krzepnięcia (czekam jeszcze na antytrombina III) ale już widzę, że się bardzo pogorszyło - po poronieniu miałam o kilka ponad normę d-dimer i fibrynogen
Któraś jest w stanie mi coś o wynikach podpowiedzieć? Albo wątek gdzie podpytać?
Już sobie szukam hematologa...
💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Starania o Nasze cudo ❤od lipca 2020 tak na luzie....
Styczeń 2022 zaczynamy starania tak na 100%... -
Gratuluję!!!Niech kropek rośnie w siłę 💪
Miisia94 lubi tę wiadomość
👱♀️-39
4 lata starań
Kariotyp✅
-
Kluska95 wrote:3 dodatkowetesty są z bladą kreską ale dużo piłam żeby sikać i myślę, że mocz był mocno rozwodniony. Jutro rano sprawdzę.
Z alko mnie pocieszyłyście, ale martwi mnie to dzisiejsze plamienie i ta 'miesiączka' od 27 do 31 grudnia. Próbujemy ogarnąć z mężem, kiedy mogło by potencjalnie dojść do zapłodnienia.
Ale mierzyłam temperature w tym tygodniu i jest niska - ok 36.4 więc też nie wskazuje na ciążę.
Kurcze nic mi się nie zgadza 😭😭😭
Skoro testy sa pozytywne to coś musi być na rzeczy... -
Hej dziewczyny. Do okresu zostało 5 dni,nawet nie wiecie jak korci żeby testować 🤣 mam w domu jedna 3-latke,synka Ignasia urodzonego w 18tc (holoprozencefalia) i aniołka którego straciłam w październiku w 6tc. Trzymam za was wszystkie kciuki i gratuluje dziewczynom którym się udało ❤
-
Madżi88 wrote:https://zapodaj.net/7ab8ae0d42fe2.jpg.html
Dzisiejsze moje siki.. chyba w końcu zacznę wierzyć że jest jakaś mała fasolka na pokładzie 🤩🤩🥰🥰👱♀️-39
4 lata starań
Kariotyp✅
-
Kasik85 wrote:Nie miałaś ostatnio covida albo nie szczepiłam się niedawno??? Bo i jedno i drugie podnosi ddimery...dość sporo masz ponad normę...
-
Ulalala wrote:
Little to są moje z dwóch dni...a robiłam już 7dni wcześniej...jak zaczęły ciemniejsze wychodzić to z każdym siku...ale kupiłam 50szt...to zapas duży...
Little_s lubi tę wiadomość
💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Mnie jak na złość dopadł taki ból brzucha - jajników. W sumie nie wiem co mnie boli, ale tak typowo na owulacje. Zamiast serduszkować to bym poszła spać najchętniej 😪😪🙈Starania o pierwszego bobasa od 06.2021
03.22 - poronienie 7tc 💔
👩 28
AMH - 4,61
Hashimoto, owulacje są potwierdzone.
10.22 Drożność jajowodów ✅
Od 11.22 3x IUI ❌
03.2023 IVF - Ovaleap 125, Orgalutran, Gonapeptyl, IMSI +HBA
27.03 punkcja - 12 komórek (6 zapł., 6 mrozimy).
🧑 29
Hormony, USG jąder, posiewy ✅
Morfologia : 2.22 0% --> 5.22 1% --> 12.12 0% -
Margolciaa wrote:Mnie jak na złość dopadł taki ból brzucha - jajników. W sumie nie wiem co mnie boli, ale tak typowo na owulacje. Zamiast serduszkować to bym poszła spać najchętniej 😪😪🙈💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Domi jakie piękne widoki, zazdroszczę 🏔️😊 Mocno zimno macie? Muszę kiedyś dzieciaki zabrać w góry 😊 Co do samopoczucia.. Nadal jest ciężko 😪 ale jakoś funkcjonuje.
Dziewczyny gratuluję pięknych bet 🤰
Widzę, że mamy nowe starczki. Hej, hej witam Was 👋 Czy wpisać Was do naszego kalendarza testujących? 😊
Kluska95 spokojnie, alkohol wypity w sylwka na pewno nie zaszkodził. Zrób jutro rano test i jak będzie II Kreseczka to ruszaj na betę żeby rozwiać wszystkie wątpliwości ✊🍀 -
Ulalala wrote:Spokojnie jedna impreza nie zaszkodzi na tak wczesnym etapie ciąży. Daj znać jak teraz wyjdą testy, a w poniedziałek naukę że warto pójść na betę jeśli będą pozytywne może owulacja się przesunęła i wcześniej wychodziły testy negatywne .
Pójdę jutro i w poniedziałek... Obstawiam biochem, który jeszcze wychodzi na teście skoro miałam 5 dni takiego krwawienia. Dziwne tylko, że dwa dni przed nim test był biały jak vizir 🤷♀️ albo pękł jakiś krwiak czy cokolwiek, a ktoś tam się w brzuchu zadomowił jednak. Że stresu chce mi się wymiotować 😭 myślę, że beta z tych dwóch pomiarów da jakiś pogląd.07.23 Misia 🩷👶