W styczniu🥂💏seksik dla rozgrzania, wrześniem dzidziuś do bujania👶🏼🤱🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Czy ktoradopisać na pierwszą stronę a może którejś mam wpisać 👶 albo co smutniejsze 🍹?
Chwilę mnie nie było i ile mam do nadrobienia 😄 ale to dobrze, widać że coś się dzieje 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2022, 22:02
-
Domi_naturelover wrote:Uhh, nadrobiłam Was!
Gratulacje pięknych bet i przyrostów! ❤️
Przykro mi Zamieszana, z pewnością jest to bardzo ciężkie i przykre doświadczenie… Trzymaj się i wracaj ze zdwojoną siłą 😔❤️
Milixx, to chyba typowa sinusoida szaraczkowa. Na przestrzeni miesiąca przechodzi się przez fazy „motywacja, wyjebane, na bank się nie uda, czuję że się udało” i tak w kółko 😔 Mam nadzieję, że Twoje samopoczucie się poprawi!
Blondyna, ja niestety nie pomogę z tymi badaniami, nie mam zielonego pojęcia
Przepraszam, że nie odniosę się do wszystkich waszych wpisów personalnie, ale po dzisiejszej wycieczce górskiej jestem ledwo żywa, jakaś kiepska dyspozycja 🙄 W zamian przesyłam GORĄCE uściski i buziaki z MROŹNYCH Tatr 😇 ❤️
Matko jak pięknie 😍😍😍😍 uwielbiam góry ❤Domi_naturelover lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Dziewczyny, jak mnie boli ząb i kuje podbrzusze.. Masakra 😪 Dobrze, że jutro nie będę miała czasu myśleć o tym wszystkim. Od rana będę zajęta szykowaniem imprezy urodzinowej dla syna więc może nie będę sobie objawów wyszukiwać 😄
-
Cały dzień nie miałam kiedy zajrzeć na forum a tu tyle się dzieje.
Byłam ze swoim z klinice niepłodność. Jego badania na szczęście w normie. Moje też sa dobre więc starania naturalne jak na razie ( w sumie 2 cykle starań). Chyba na razie nie będę robić badania drożnościz może w marcu lub kwietniu.👩💼36
Badania etap I i II ok.
Tsh -2,9 -> 1,9 ->2,6 -
Blondyna.B wrote:Dziewczyny, bo tutaj wiele z Was bierze heparynę. Przyszły mi wyniki z układu krzepnięcia (czekam jeszcze na antytrombina III) ale już widzę, że się bardzo pogorszyło - po poronieniu miałam o kilka ponad normę d-dimer i fibrynogen
Któraś jest w stanie mi coś o wynikach podpowiedzieć? Albo wątek gdzie podpytać?
Już sobie szukam hematologa...
Hej. 😊
Po poronieniu podwyzszony poziom fibrynogenu i D-dimerow mógł wynikać ze stanu zapalnego, jaki był z tym związany.
Generalnie takie wyniki badań mogą wskazywać np. na stan zapalny, skrzep, cukrzycę, a nawet ciążę (bo w tym stanie zwiększa się ryzyko wlasnie tworzenia skrzepów itp., stąd zalecenie heparyny w niektórych przypadkach). Pytanie czy masz jakieś objawy? Łatwe siniaczenie, bóle, problemy z oddychaniem? Czy ostatnia morfologia była w normie?
Pozostałe czynniki krzepnięcia wyglądają dobrze, więc pewnie jest okej, a przyczyna leży gdzieś głębiej, więc skonsultowałabym się jak najszybciej z hematologiem, tak jak piszesz. Robilas może białko C i S?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2022, 22:44
Ciągle_na_coś_czekam lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Gwiazdeczka 93 wrote:Śliczna fotka ❤️💕🤩 mojemu koledze udało się wejść na Kozi Wierch,- tam średnio że zdjęciem,ale na Zawracie takie śliczne słońce ☀️ jak u Cb☺️🤩
Miłego zdobywaniu szlaków 😘
Dla mnie dość ważne miejsce - pod szczytem zostałam poproszona o rękę o wschodzie słońca ❤️
Milixx wrote:Domi jakie piękne widoki, zazdroszczę 🏔️😊 Mocno zimno macie? Muszę kiedyś dzieciaki zabrać w góry 😊 Co do samopoczucia.. Nadal jest ciężko 😪 ale jakoś funkcjonuje.
Dziewczyny gratuluję pięknych bet 🤰
Widzę, że mamy nowe starczki. Hej, hej witam Was 👋 Czy wpisać Was do naszego kalendarza testujących? 😊
Kluska95 spokojnie, alkohol wypity w sylwka na pewno nie zaszkodził. Zrób jutro rano test i jak będzie II Kreseczka to ruszaj na betę żeby rozwiać wszystkie wątpliwości ✊🍀
Jak na zimę - cieplutko Wyobraźcie sobie, że w czwartek rano jeszcze w Zakopanem i okolicach było zielono... w styczniu Na szczęście trochę sypnęło jak przyjechaliśmy, kilka stopni na minusie.
Jeśli zdecydujecie się kiedyś wybrać, to daj znać! Baaardzo chętnie coś doradzę, polecę "rodzinną" trasę na spacerek Trochę już Tatry schodziliśmy 😊Milixx, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Margolciaa wrote:Mnie jak na złość dopadł taki ból brzucha - jajników. W sumie nie wiem co mnie boli, ale tak typowo na owulacje. Zamiast serduszkować to bym poszła spać najchętniej 😪😪🙈
Milixx wrote:Dziewczyny, jak mnie boli ząb i kuje podbrzusze.. Masakra 😪 Dobrze, że jutro nie będę miała czasu myśleć o tym wszystkim. Od rana będę zajęta szykowaniem imprezy urodzinowej dla syna więc może nie będę sobie objawów wyszukiwać 😄💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Domi_naturelover wrote:Gdzieś na forum (nie pamiętam na jakim wątku) widziałam wiadomość, że u jednej dziewczyny w obu ciążach pierwszym objawem był ból ósemki 😄 Szykujecie jakąś tematyczną imprezkę?
O matko, nie miałam pojęcia że ból 8 może być objawm ciąży 😮 to teraz mi dałaś do myślenia 😄
Co do imprezki. To zwykła objado-kolacja dla najbliższej rodziny. Będzie tort - traktor i balony. Tematyczną imprezkę miał w przedszkolu. Jak będzie starszy to na pewno jakieś fajne tematyczne imprezki będę organizować, lubię takie organizację imprez. -
Dziewczyny ja się mało odzywam bo od wczoraj do niedzieli mam 4 latka pod dachem. Mojego synusia (chrzestnego) 😜. I o telefonie praktycznie zapomniałam 🥴🥴🥴.
Ale gratuluję bet 🙏❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2022, 22:46
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Co do imprezki. To zwykła objado-kolacja dla najbliższej rodziny. Będzie tort - traktor i balony. Tematyczną imprezkę miał w przedszkolu. Jak będzie starszy to na pewno jakieś fajne tematyczne imprezki będę organizować, lubię takie organizację imprez.Milixx lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
-
Ana94 wrote:Dziewczyny od kiedy najlepiej mierzyć temperaturę? Od 1 dnia miesiączki czy po jej zakończeniu? I gdzie najlepiej mierzyć ta temperaturę?
Dziekuje za wszystkie porady:-)Ana94 lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Domi,nie zawsze aż tak. Ale zdecydowanie czuje kiedy jest owulacja 🤗 lekarz twierdzi, że to norma 🙈
Ale jednak się skusiłam na ❤❤🤯, i dobrze bo pomogło na te bóle 🤣
Domi_naturelover, Lolka997, Koteczka82 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego bobasa od 06.2021
03.22 - poronienie 7tc 💔
👩 28
AMH - 4,61
Hashimoto, owulacje są potwierdzone.
10.22 Drożność jajowodów ✅
Od 11.22 3x IUI ❌
03.2023 IVF - Ovaleap 125, Orgalutran, Gonapeptyl, IMSI +HBA
27.03 punkcja - 12 komórek (6 zapł., 6 mrozimy).
🧑 29
Hormony, USG jąder, posiewy ✅
Morfologia : 2.22 0% --> 5.22 1% --> 12.12 0% -
Ana94 wrote:Dziewczyny od kiedy najlepiej mierzyć temperaturę? Od 1 dnia miesiączki czy po jej zakończeniu? I gdzie najlepiej mierzyć ta temperaturę?
Dziekuje za wszystkie porady:-)Ana94 lubi tę wiadomość
💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Starania o Nasze cudo ❤od lipca 2020 tak na luzie....
Styczeń 2022 zaczynamy starania tak na 100%... -
Księgowa wrote:Hej. 😊
Po poronieniu podwyzszony poziom fibrynogenu i D-dimerow mógł wynikać ze stanu zapalnego, jaki był z tym związany.
Generalnie takie wyniki badań mogą wskazywać np. na stan zapalny, skrzep, cukrzycę, a nawet ciążę (bo w tym stanie zwiększa się ryzyko wlasnie tworzenia skrzepów itp., stąd zalecenie heparyny w niektórych przypadkach). Pytanie czy masz jakieś objawy? Łatwe siniaczenie, bóle, problemy z oddychaniem? Czy ostatnia morfologia była w normie?
Pozostałe czynniki krzepnięcia wyglądają dobrze, więc pewnie jest okej, a przyczyna leży gdzieś głębiej, więc skonsultowałabym się jak najszybciej z hematologiem, tak jak piszesz. Robilas może białko C i S?
Dziś idę do Hematologa - udało się znaleźć szybki termin.
Co do objawów to nie ale zawsze bardzo łatwo mi się siniaki pojawiały. Ciąży wątpię - bo jestem może 2dpo i też tego pewna nie jestem więc tak szybko by nie wzrosło.Księgowa lubi tę wiadomość
-
Domi_naturelover wrote:Gdzieś na forum (nie pamiętam na jakim wątku) widziałam wiadomość, że u jednej dziewczyny w obu ciążach pierwszym objawem był ból ósemki 😄 Szykujecie jakąś tematyczną imprezkę?