W styczniu🥂💏seksik dla rozgrzania, wrześniem dzidziuś do bujania👶🏼🤱🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Milixx wrote:Jeżeli mi się uda to chce zatestować 2 dni przed terminem 🐒. Miałam plan testować w dniu 🐒 ale nie wytrzymam 🤣
Na moim wykresie nic nie ma 😆 odpuściłam w tym cyklu mierzenie temperatury, za dużo w rozjazdach byłam i nie byłaby miarodajna.
Ja mam ten termometr microlife i na razie działa bez zarzutu 👍 -
Zamieszana93 ja przy cb miałam betę 21.8 a za 3 dni od wykonania bety. Pewnie lada chwila się zacznie plamienie. Posmuć ile potrzebujesz 🥰 potem poprawę koronę i wracaj do starań 🍀
Zamieszana93 lubi tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Będzie, czuję to ☺️ Millix czekasz do terminu @ z testowaniem? Podejrzę Twój wykres jak znajdę.
Kochane, chcę kupić termometr owulacyjny- polecacie Microlife, dobrze pamiętam? Rozpocząć mierzenie po @?
Testy owu na allegro są jeszcze niebieskie? Jeśli nie, to jakie macie opinie o różowych? Ładnie pokazują pik?
Zacznę pierwszy raz wykres (kilka robiłam w pierwszej ciąży więc jak pierwszy raz 🤣)
Tutaj moje różowe z tego cyklu...Nati94 lubi tę wiadomość
💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Starania o Nasze cudo ❤od lipca 2020 tak na luzie....
Styczeń 2022 zaczynamy starania tak na 100%... -
Zamieszana właśnie ostatnio o Tobie myślałam, że zniknęłaś i co tam u Ciebie… oby @ szybko przyszła i byś mogła zacząć już na spokojnie nowy cykl, trzymaj się 💛
Zamieszana93, Blond27 lubią tę wiadomość
Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
Starania naturalne od 01/2021
Poronienie zatrzymane 9/12 tc 11/2021 💔
Starania w klinice od 2023
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 7 tc 💔 -
Milixx miałaś sikać w weekend! Ja już mam swoje 2 kreski, co prawda obydwie słabe, ale równe i premom oznaczył je jako high, zobaczymy wieczorem 🙂
Nati94, Milixx, Blond27, Wojcinka lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Nati94 następny cykl jest nasz
Milixx wstaw mi 🍹i chyba będę potrzebować więcej niż jednego, właśnie odwiedziła mnie@ 😔
piękny tort, twój synek jest chyba fanem traktorów 😊
Nati94 następny cykl jest twój, ja w tym miesiącu odpuszczam, za dużo stresu w pracy + sesja na uczelni, to był nasz 3 cykl, więc to dopiero początki, mąż zaproponował że zrobi badania, wcześniej nic u niego nie sprawdzaliśmy, a u mnie było wszystko w normie...co polecacie, od czego powinien zacząć?Nati94, Blond27 lubią tę wiadomość
-
Czy to nie są te niebieskie? Może ktoś ma jeszcze niebieskie i podpowie. W aukcji nie ma pokazanych testów w opakowaniu a wydaje mi się, że niebieskie tak wyglądały ..
Niebieskooka, mimo wszystko trzymam kciuki, w pierwszą ciążę zaszłam na końcówce studiów lic, broniłam się z córką w brzuchu, druga w nadmiarze pracy, więc nie odpuszczajcie tak łatwo 🍀 -
Nati94 wrote:
Może warto samego sprzedawcę pytać czy jeszcze ma te z krótszą datą? -
Blondyna.B wrote:Opakowanie mają to samo. Niebieskie są w datą do 04/2022 a wszystkie co są do kupienia na aukcjach są z datą "przynajmniej pół roku".
Może warto samego sprzedawcę pytać czy jeszcze ma te z krótszą datą? -
Nati94 wrote:
Czy to nie są te niebieskie? Może ktoś ma jeszcze niebieskie i podpowie. W aukcji nie ma pokazanych testów w opakowaniu a wydaje mi się, że niebieskie tak wyglądały ..
Niebieskooka, mimo wszystko trzymam kciuki, w pierwszą ciążę zaszłam na końcówce studiów lic, broniłam się z córką w brzuchu, druga w nadmiarze pracy, więc nie odpuszczajcie tak łatwo 🍀
https://allegro.pl/oferta/testy-owulacyjne-horien-medical-opakowanie-50szt-10433688463
Ja też używam różowych, na górze wysłałam do nich link
Kasik jak I ładnie pokazuje, z ilu dni są te testy? U mnie są negatywne, jedynie troche kreseczka testowa ciemnieje i nagle jest mocniejsza niż kontrolna a następnego dnia znów jasna.Nati94 lubi tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Cześć.
Millix wpisz mi @, przyszła w terminie, chociaż coś się zaczynało dziać na testach.
Madżi ładna krecha 💚
Asha jest kreska, powtórz 🍀
Wszystkim gratuluję II, za resztę trzymam kciuki na nowy cykl ✊ może mi się uda jeszcze zatestować w ostatnim dniu stycznia/początek lutego, o ile cykl będzie taki jak zawsze ☺️ mam urodziny 3.02, kropek czeka, żeby dać się w prezencie 😁
Wstrętna 🐵, nie lubię...
Ale chociaż tyle dobrego że przyszła w terminie i w miarę się wszystko wyregulowalo...15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Ale chociaż tyle dobrego że przyszła w terminie i w miarę się wszystko wyregulowalo... -
Nati94 wrote:Trudno, zamówię te różowe w takim razie..będę robić je 3 x dziennie w okolicy piku 😁 może wyłapią. I dużo ❤️, to nie może zawieść ☺️ nie chcę Wam pisać, ile miałam ❤️ w szczęśliwym cyklu z pierwszym dzieckiem. Teraz wspominam to z rozbawieniem, że tyle razy mogliśmy 🤣 trzeba chyba wyłapać więcej czasu wieczorami i dobrze się bawić i może będą efekty 🙂🙂👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Zamieszana93 wrote:Od kilku lat biorę też Letrox, mam lekka niedoczynność. W dniu robienia pierwszej bety zrobiłam też pakiet tarczycowy i wszystko było w normie, ale TSH wynosiło 2050. Czytałam, że niby na początku ciąży nie powinno przekraczać 2500, więc raczej ok, ale już sama nie wiem czy nie wybrać się do endo po większą dawkę. Wszędzie szukam przyczyny. 😥
Co o tym myślicie?
Ja mam mocniejsza dawkę przepisaną przez endo i leży w domu. Po zobaczeniu dwóch kresek mam odrazu zrobic wyniki i jeżeli będą podwyższone zacząć brać mocniejszą dawkę do wizyty u endo.15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
To bardzo miłe.
@ właśnie przyszła, chociaż tyle... Cieszę się, że przynajmniej zaczyna się nowy cykl i w jakiś sposób zamyka to, co zadziało się w poprzednim.
jo_ana, milam lubią tę wiadomość
👩💼 30 lat
💊 Prenacaps OVI💊Letrox 37,5 mcg💊Olej z wiesiołka 💊Pueria UNO💊NAC (3-7dc)
👨💼30 lat
💊Fertistim💊NAC
01.2022 - (5tc) cb 🤍
02.2022 - ⏸️(w 5 cyklu starań)
11.2022 - 🩵👶
01.2024 początek starań o 2 👶
01.2024 - (4/5tc) cb 🤍 -
Aneta2506 wrote:Ja mam mocniejsza dawkę przepisaną przez endo i leży w domu. Po zobaczeniu dwóch kresek mam odrazu zrobic wyniki i jeżeli będą podwyższone zacząć brać mocniejszą dawkę do wizyty u endo.
O, dziękuję za odpowiedź! Chyba też postaram się tak zabezpieczyć.Aneta2506 lubi tę wiadomość
👩💼 30 lat
💊 Prenacaps OVI💊Letrox 37,5 mcg💊Olej z wiesiołka 💊Pueria UNO💊NAC (3-7dc)
👨💼30 lat
💊Fertistim💊NAC
01.2022 - (5tc) cb 🤍
02.2022 - ⏸️(w 5 cyklu starań)
11.2022 - 🩵👶
01.2024 początek starań o 2 👶
01.2024 - (4/5tc) cb 🤍