W styczniu🥂💏seksik dla rozgrzania, wrześniem dzidziuś do bujania👶🏼🤱🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia84 wrote:W którym dniu cyklu zrobić lh prolaktyna i fsh?
Na pierwszej stronie są wypisane badania i kiedy je robićLolka997, Blond27 lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Skoro tak tu się namawiacie na sikanie a ja jednak nie mogę czekać do terminu 🐵 to będę od ok 9dpo sikać 😅💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Domi_naturelover wrote:Kurcze, mówisz, że od 9 dpo będzesz zaczynała maraton sikania i aż kusisz żeby jutro rano siknąć 😅 Tak "na oko" jutro 11/12 dpo. Temperaturę zamierzam rano zmierzyć po tej długiej przerwie, pewnie to już coś powie. Kurcze, sama nie wiem 😅
Nie chce Cie namawiać absolutnie, ale sikaj 😈😈😈Domi_naturelover, milam lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Cóż za diabełek tu się odzywa 😈😈
Domi siknij jutro.. Tak jak byłaś w pierwszej wersji zapisana 😈🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2022, 17:33
Domi_naturelover, Aneta2506 lubią tę wiadomość
-
Domi_naturelover wrote:Kurcze, mówisz, że od 9 dpo będzesz zaczynała maraton sikania i aż kusisz żeby jutro rano siknąć 😅 Tak "na oko" jutro 11/12 dpo. Temperaturę zamierzam rano zmierzyć po tej długiej przerwie, pewnie to już coś powie. Kurcze, sama nie wiem 😅
Domi_naturelover lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarchewka wrote:Czy możecie się podzielić wiedzą czy fertistim bierze się orzez cały cykl także po owulacji ? Czy kepiej zastąpić jakimś innym kwasem foliowym z dodatkami jak np. Prenatal Gels plus dha?
Fertistim to witaminy, inozytole i kwas foliowy - dobre przy PCOS czy IO. Bierze się go przez cały czas, nie słyszałam, żeby trzeba było odstawiać. Tylko tyle, że podobno w ciąży nie jest zbyt wskazany🙂 -
Milixx wrote:Cóż za diabełek tu się odzywa 😈😈
Domi siknij jutro.. Tak jak byłaś w pierwszej wersji zapisana 😈🍀
Ah no tak Blondyna, u Ciebie chodzi o leki faktycznie.
To jutro niech będzie sikanie nieoficjalne 😅😅😅 Facelle paskowy, czy testeo?Milixx lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Domi_naturelover wrote:Mi to w ogóle się daty pomyliły jak prosiłam o przesunięcie testowania, ale finalnie już i tak chciałam testować 11.01 by wynik był wiarygodny 😅
Ah no tak Blondyna, u Ciebie chodzi o leki faktycznie.
To jutro niech będzie sikanie nieoficjalne 😅😅😅 Facelle paskowy, czy testeo? -
Ja również postoje pod kibelkiem i pokibicuje ☺🤞
Domi_naturelover, Blond27 lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Domi_naturelover lubi tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:A ja powiem, że testeo 😁
A to siknę na oba, co się będę ograniczać, zaszalejmy 😅😅😅
Dzięki dziewczyny za wsparcie i kibicowanie!Milixx, Nati94, Zamieszana93, Marchewka, Lolka997, Aneta2506, Blondyna.B, Koteczka82, _Luna_, Landrynkaaaa, Gwiazdeczka 93, Jedna_z_Wielu, Paulina666, Emii, Agata97 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
-
Nati94 wrote:Czyli chyba polecasz☺️? Muszę zamówić zaraz a miałam zawsze niebieskie. Z ilu to dni? Ile razy dziennie robiłaś? 4 od dołu to był pik?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2022, 19:44
Nati94 lubi tę wiadomość
💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Starania o Nasze cudo ❤od lipca 2020 tak na luzie....
Styczeń 2022 zaczynamy starania tak na 100%... -
I ja będę kibicować pod kibelkiem. ✊✊✊
Chciałabym przespać najbliższe 10 dni i juz wiedzieć na czym stoję 😅😅Domi_naturelover lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego bobasa od 06.2021
03.22 - poronienie 7tc 💔
👩 28
AMH - 4,61
Hashimoto, owulacje są potwierdzone.
10.22 Drożność jajowodów ✅
Od 11.22 3x IUI ❌
03.2023 IVF - Ovaleap 125, Orgalutran, Gonapeptyl, IMSI +HBA
27.03 punkcja - 12 komórek (6 zapł., 6 mrozimy).
🧑 29
Hormony, USG jąder, posiewy ✅
Morfologia : 2.22 0% --> 5.22 1% --> 12.12 0% -
Milixx wrote:Paulina666 objawia się to takim dziwnym kucie raz na jakiś czas, tak jak by ktoś igiełki małe wkładał. Co może to oznaczać nie wiem. Jak się nie spokoi to będzie dzwonić do swojego gin i umowie się na wizytę, żeby zerknął czy nic się tam nie dzieje.
Domi oj tak, syn to mały fan traktorów. Co do testowania to zmieniam zdanie non stop 🤣🤣 zobaczymy jak to wyjdzie w tym tygodniu 😆💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Starania o Nasze cudo ❤od lipca 2020 tak na luzie....
Styczeń 2022 zaczynamy starania tak na 100%... -
Odkąd wróciliśmy do domu to co jakiś czas mnie zakuje w tej szyjce, takie dziwne uczucie. W poprzednich cyklach nie pamiętam żebym miała taki objaw 🤔🤷♀️ ciekawe czy to dobry znak 🤔