W styczniu🥂💏seksik dla rozgrzania, wrześniem dzidziuś do bujania👶🏼🤱🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
No to nie zdążyłam zatestowac, przyszła dziś rano 🙉, proszę mi wpisać Plus że cykl króciutki i nie zrobił mi wody z mózgu jak to czasem bywa
Wspólnie ustaliliśmy z mężem że jeszcze pół roku takich starań na luzie i jeśli nie pyknie to zaczynamy się intensywniej badać. Jeny, ale strasznie bym chciała żeby to nie musiało się wydarzyć. Przechodzę chyba jakąś żałobę po naszej byłej-niedoszłej płodności i jej wyobrażonych możliwościach. -
Ehh widzę, że dzień zaczął się w dość przygnębiającej atmosferze 😒 oby kolejne dni przyniosły więcej pozytywnych wiadomości, tym którym się nie udało, życzę powodzenia na ten cykl 🤞🏻Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
Starania naturalne od 01/2021
Poronienie zatrzymane 9/12 tc 11/2021 💔
Starania w klinice od 2023
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 7 tc 💔 -
Milixx wrote:Namisa z wielkim smutkiem wpisuje 🍹😔😔
Emii, MaA - jak u Was sytuacja ❔
U mnie tak jak pisałam test negatywny, ale 🐒 nadal brak, dziwny ten cykl, zaraz po odstawieniu luteiny brązowe plamienie, a ból brzucha jak na okres już kilka dni wcześniej, dzisiaj już bardziej tak jakby śluz zmieszany z krwią (sorki za obrazowy opis😉) więc myślę że dziś albo jutro okres się rozkręci ☹ -
Przykro mi dziewczyny, że zobaczylysce biel.
Domi, u Ciebie 9 dpo dopiero? Zatestuj też rano, nie widziałam nigdy nawet cienia cienia w 9 dpo rano, dopiero wieczorem😁 to bardzo wcześnie w ogóle, także jest duża szansa na II
Kluska, współczuję. Pozostaje trzymać kciuki, żeby nie była cp, ale trzymam też kciuki, bo może odbije?
Millix, do tej pory faworyt to bobo. Wczoraj zamówiłam z owulakami też testy horien ale one są chyba trochę jednak mniej czułe tzn nie wyłapią bety na poziomie np 10?
Millix, nie kusi Cię żeby sikać już dzisiaj albo jutro? To już 10 dpo??
-
Nati94 wrote:Millix, nie kusi Cię żeby sikać już dzisiaj albo jutro? To już 10 dpo??
Sama nie wiem ile tak naprawdę jest dpo - 9/10 a może 11 🤷🏻♀️ Kusić, kusi żeby siknąć ale boje się rozczarowania 😔 dlatego cierpliwie czekam 😄 W listopadzie przy cb cień cienia wyszedł mi już w 10 dpo. Jednak wole w tym cyklu poczekać do dnia 🐒. Oby mnie tylko za mocno nie kusiło do sikania 😈😈 muszę być twarda 😆Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2022, 13:33
Emii, czarneniebo, Nati94 lubią tę wiadomość
-
Kluska95 wrote:Dziewczyny u mnie beta w sobotę 218, dziś 260. Mam nadzieję, że to samoistnie poronienie, bo dziś dostałam jakiegoś plamienia znów, a nie ciąża pozamaciczna. Jutro idę na USG, mam nadzieję, że lekarz coś powie. 😭
Bardzo dziwna jest ta twoja sytuacja. Mam nadzieję że to nie pozamaciczna, będę trzymać kciuki. Informuj na bieżąco. ✊ -
nick nieaktualnyKluska95 wrote:Dziewczyny u mnie beta w sobotę 218, dziś 260. Mam nadzieję, że to samoistnie poronienie, bo dziś dostałam jakiegoś plamienia znów, a nie ciąża pozamaciczna. Jutro idę na USG, mam nadzieję, że lekarz coś powie. 😭
U mnie taki mały przyrost zwiastował biochem, ale może to chwilowy mniejszy przyrost i odbije jeszcze, różne cuda się zdarzają🍀 Trzymam kciuki!
Plus jest taki, że nawet jeśli to biochem to potem wszystko w miarę szybko wraca do normy i można się starać od razu po @. -
Paulina666 jeżeli masz możliwość to pewnie, że idź. Będziesz spokojniejsza jak zobaczysz wynik.
Kluska95 trzymam kciuki żeby to nie było cp i za to żeby beta jeszcze odbiła 🍀🍀 -
A ja mam pytanie do zaciazonych.. czy was także pobolewa tak ściska w pęcherzu i na wysokości łechtaczki 🤦🤦🤦 mnie siku goni co chwila i jeszcze mam takie delikatne skurcze wlasnie w okolicach łechtaczki czy to objaw ciąży?? A i jak wam się śpi bo mnie ostatnio kuźwa nie wygodnie ..a uwielbiam spać na brzuchu i dupa nie mogę
-
Madżi88 wrote:A ja mam pytanie do zaciazonych.. czy was także pobolewa tak ściska w pęcherzu i na wysokości łechtaczki 🤦🤦🤦 mnie siku goni co chwila i jeszcze mam takie delikatne skurcze wlasnie w okolicach łechtaczki czy to objaw ciąży?? A i jak wam się śpi bo mnie ostatnio kuźwa nie wygodnie ..a uwielbiam spać na brzuchu i dupa nie mogę
Ja chodzę częściej do toalety, ale nie jakoś przesadnie często. Mam lekkie skurcze ale macicy (coś jak na okres ale po kilku sekundach puszcza). Takich objawów jak piszesz to nie mam. Śpi mi się dobrze i na brzuchu i na boku👩🏼 26 l.
04.2021 histeroskopia 🩺
Starania od 07.2021❤️
08.2021 ciąża biochemiczna 💔
Hashimoto - uregulowane ✅
USG, cytologia, cykle, owulacja, morfologia ✅
11.2021 - bakteria Enterococcus w kanale szyjki macicy - wyleczone ✅
28.12.21 cień ⏸
01.01.22 ⏸
03.01.22 beta 131 🥰
05.01.22 beta 333 🥰
cudzie trwaj 🥰
czekamy na płeć 👧👶
11.04.22 Chłopiec 💙🚙
06.09.22 Wiktor 💙💙 -
Paulina666 wrote:Milixx tylko przeczytałam,że przy PCOS jest podwyższony więc nie wiem czy to ma sens 🤔
Tu się nie wypowiem bo się nie znam. Według mnie zawsze wszystko ma sens. Masz już wyniki? Może któraś z dziewczyn coś doradzi 😊