W styczniu🥂💏seksik dla rozgrzania, wrześniem dzidziuś do bujania👶🏼🤱🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojj myślałam, że będzie dziś wysyp 😔 ale póki @ nie ma nadzieja jest! ♥️
My już dziś rano nic nie zdzialalismy niestety, także pozostaje mi czekać 🙂 nie wiem nawet czy owu była czy będzie czy jak czy co 😭 eh...👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Koteczka82 wrote:A ja się załamałam, mam dosyć od kilku miesięcy ciagle wraca mi infekcja pęcherza i nerek 😭
Zawsze robię badania i biorę antybiotyk który działa, ale niestety ostatnio wygląda to tak, że kończę brać leki mija dwa tygodnie i znowu się zaczyna zakażenie 😭😭😭
I wczoraj znowu zaczęło mnie boleć przy sikaniu i bolą mnie plecy 😭😭😭 a tu płodne i jak tu działać 😢😢😢
Już nie wiem co jeszcze mogę zrobić żeby to nie wracało 🤷♀️ biorę żurawinę, probiotyk, d-mannose, urosept, piję zioła i ocet jabłkowy a i tak to wszystko razem 💩 daje. 😭DoMcia wrote:U mnie dziewczyny też biało.. juz się nie nastawiam od rana brzuch boli jak na @ więc chyba w tym miesiącu 🍹 tylko zastanawia mnie ta zamknięta szyjka🤔Natka2 wrote:Ojj myślałam, że będzie dziś wysyp 😔 ale póki @ nie ma nadzieja jest! ♥️
My już dziś rano nic nie zdzialalismy niestety, także pozostaje mi czekać 🙂 nie wiem nawet czy owu była czy będzie czy jak czy co 😭 eh...Natka2 lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Cześć staraczki!
U mnie się trochę podziało, dlatego przez spory cxaa nie wchodziłam na forum 😔 mąż w sobotę ma zabieg (nerki) jest na antybiotykach więc pewnie organizm nie ogarnie produkowania wartościowego nasienia
. W sobotę byliśmy na pogrzebie babci😔 dziś mnie coś bierze, źle samopoczucie, łamanie w kościach. Nieciekawie zaczal się ten rok. Oczywiście małpa przyszła bo jakby inaczej 😔
Od dziś biorę pierwszy raz lamette, trochę przeraziłam się czytając ulotkę, brałyście i było ok?
Muszę iść też na wymazy, u mojej Pani doktor kosztują 400 zł 😳
Postaram się Was nadrobić 😘
Starania od 03.2020
09.2021 👼🏼 Agatka - trisomia 22.
ONA
Hormony OK
Wymazy OK
ON
Mofrologia 3%
HBA 21%
fDNA 11%
-
Szyszka90 wrote:Cześć staraczki!
U mnie się trochę podziało, dlatego przez spory cxaa nie wchodziłam na forum 😔 mąż w sobotę ma zabieg (nerki) jest na antybiotykach więc pewnie organizm nie ogarnie produkowania wartościowego nasienia
. W sobotę byliśmy na pogrzebie babci😔 dziś mnie coś bierze, źle samopoczucie, łamanie w kościach. Nieciekawie zaczal się ten rok. Oczywiście małpa przyszła bo jakby inaczej 😔
Od dziś biorę pierwszy raz lamette, trochę przeraziłam się czytając ulotkę, brałyście i było ok?
Postaram się Was nadrobić 😘
Jednym antybiotyk nasienie psuje na 3 miesiące a innym w ogóle nie więc od razu nie gdybaj, że będzie źle przede wszystkim liczy się jego zdrowie i jak będzie miał tylko siłę to działajcie 🤞❤️ -
Natka2 wrote:My już dziś rano nic nie zdzialalismy niestety, także pozostaje mi czekać 🙂 nie wiem nawet czy owu była czy będzie czy jak czy co 😭 eh...
-
Aj tam, nie lubię takich wiadomości 😔 Ale dziewczyny, póki nie ma 🐒 to nadzieja jest.
Domi ta twoją temperatura ładnie urosła, może to nie bez powodu. Daj sobie jeszcze chwilę na obserwacje 🍀
Natka2 oj tak, te gdybanie jest najgorsze i ta bezsilność, że nie da się zrobić już nic więcej. Wierzę i trzymam kciuki żeby się jednak Wam udało wstrzelić w Twoją owulacje ✊🏼🍀Natka2 lubi tę wiadomość
-
Blondyna u mnie oprócz bólu jajnika w tym cyklu żadnych innych objawów. A, że jajnik boli mnie zawsze też po owu to nie wiem czy była czy będzie. W dodatku dziś mieliśmy ciężką noc, oboje budziliśmy się co chwilę i wstałam ostatecznie 6.30, a zawsze mierze temp 7.00, więc znowu temp niemiarodajne. Eh... No nic, jutro już powinno być widać po temp czy owu była czy nie 🙂 no i tescior o 11.👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec. -
U mnie temperatura lekko w dół 🤨 ale objawów @ brak
Lewy jajnik z którego prawdopodobnie była owu co jakiś czas pociąga, cycki nie bolą za to dużo śluzu wodno-kremowego - trzeba czekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2022, 09:50
14.02- beta 674🥰
15.03 - 1,9cm bejbika ❤️
26.03 - 3,6cm ❤️
12.04- 6,7 cm ❤️ USG prenatalne Ok
22.04 - wyniki NIFTY- ryzyka niskie / babyGIRL🥰💖 -
Domi_naturelover wrote:robiłaś te wszystkie posiewy i wymazy z pochwy (bakteriologia, chlamydia itp)? Może jest jakaś bakteria, która odpowiada za ciągle, nawracające infekcje?
Tak robiłam posiew i czysty, cytologia ok. Mąż w posiewie z nasienia miał bakterie i brał antybiotyk, ale bakterie były inne niż te które wychodzą u mnie w posiewie z moczu więc to nie od niego ☹️
U mnie ciągle wychodzi bakteria escherichia coli, którą mamy w przewodzie pokarmowym więc nie można się jej pozbyć z organizmu ale nie powinna włazić w drogi moczowe ☹️😢
Już nie wiem jak się tego cholerstwa pozbyć 😭Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
_Luna_ wrote:Milixx ja z tych pokazanych używałam bobo ale zawsze pokazywał mi kreskfabryczna i to było dla mnie takie mylące. Więc już go potem nie kupowałam żeby sie nie wkurzać. Może zamów dozz strumieniowy ? Polecam
Testy z doz mam 2 i leżą czekają na weekend 😄 Chciałam zamówić jakieś tańsze na allegro żeby może siknąć sobie w czwartek 😈😄 ale chyba się wstrzymam i dotrwam do piątkuKira lubi tę wiadomość
-
Szyszka90 wrote:Cześć staraczki!
Postaram się Was nadrobić 😘Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Dziewczyny,które zobaczyły dziś biel na testach, ja nadal trzymam za Was kciuki ✊✊ jeszcze macie trochę czasu ☺️❤️😘
Blond27, Domi_naturelover, czarneniebo, Olo323 lubią tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Hej hej dziewczyny a wiecie co łapcie 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
Milixx, Jedna_z_Wielu, Paulina666, pluto_nova, Lolka997, Olo323, Koteczka82, Domi_naturelover lubią tę wiadomość
-
Kurde u mnie pozytywny owulak, także duuuupa znowu będzie.... Szkoda słów z moja owulacja...dawno nie miałam tak długich cykli.👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Koteczek82 a może coś z nerkami? Córka często miała zakażenia układu moczowego i badali ją pod kątem chorób nerek.
DziewcYny póki nie ma @ jest szansa, testy miga być za wcześnie robione, trzymam kciuki nadal 😊 miałam mocne postanowienie testowania dopiero w terminie @ ale nie wiem czy czytając Was wytrzymam 😅 -
Milix, mi te z Testeo nie pokazywały żadnych fałszywych cieni wcześniej i pokazały ciążę już 10-11 dpo. 😊 Dlatego ja w niedzielę już zamawiałam je ponownie.👩💼 30 lat
💊 Prenacaps OVI💊Letrox 37,5 mcg💊Olej z wiesiołka 💊Pueria UNO💊NAC (3-7dc)
👨💼30 lat
💊Fertistim💊NAC
01.2022 - (5tc) cb 🤍
02.2022 - ⏸️(w 5 cyklu starań)
11.2022 - 🩵👶
01.2024 początek starań o 2 👶
01.2024 - (4/5tc) cb 🤍