W styczniu🥂💏seksik dla rozgrzania, wrześniem dzidziuś do bujania👶🏼🤱🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Lolka beta czasem może wyjść lekko powyżej 1 i to nie świadczy odrazu o ciąży.... Moze mnie zlinczujecie za to ale wydaje mi się że póki okres się nie spóźnia bez sensu się dodatkowo stresować i robić betę jak jest tak krótko po owulacji..... Wiem, że każda z nas chce być w ciąży i każda będzie 🥰 ale wkręcenie sobie na siłę że coś jest jak jeszcze nie ma potwierdzenie raczej nie wpływa pozytywnie na nasz organizm i samopoczucie. Jak nie dostaniesz okresu w dniu @ to idź na betę dzień po .... I już, a po co dopatrywać się cienia cieni czy bety poniżej poziomu.
Trzymam kciuki 😇😇😇😇😇Paulina1994, Lena887, Livka, jo_ana lubią tę wiadomość
Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
Blond27 wrote:Lolka beta czasem może wyjść lekko powyżej 1 i to nie świadczy odrazu o ciąży.... Moze mnie zlinczujecie za to ale wydaje mi się że póki okres się nie spóźnia bez sensu się dodatkowo stresować i robić betę jak jest tak krótko po owulacji..... Wiem, że każda z nas chce być w ciąży i każda będzie 🥰 ale wkręcenie sobie na siłę że coś jest jak jeszcze nie ma potwierdzenie raczej nie wpływa pozytywnie na nasz organizm i samopoczucie. Jak nie dostaniesz okresu w dniu @ to idź na betę dzień po .... I już, a po co dopatrywać się cienia cieni czy bety poniżej poziomu.
Trzymam kciuki 😇😇😇😇😇
Ja doskonale sobie zdaję sprawę, że ten wynik to jeszcze nie ciąża. Cieszy mnie, że po takim czasie coś drga, coś się dzieje…
Bo do tej pory nie działo się nic, a nic 🥺
Okres mam dostać 31.12/1.01, więc data nie sprzyja badaniu, ale 3.01 z chęcią dam się pochlastać igłą po żyłach 😂🤪Blond27 lubi tę wiadomość
Starania o pierwszy cud od 04.2021
Ja- 25, Leśniowski-Crohn (2 operacje), podejrzenie PCOS, LUF, IO
On- 30, okaz zdrowia...
28.01.2022 II
14.02.2022 2 Ktośki na pokładzie 🥰
24.02.2022 Ktosie... 💔😭
05.2022 zaczynam walkę od nowa 💪
13.05.2022- badanie drożności HyCoSy- OBYDWA DROŻNE 😍
Maj zakończony 8 cm torbielą..
06.2022- pierwsza stymulacja cyklu- Letrozol, pęcherzyk 23 mm na lewym jajniku ❤
+Ovitrelle =pęcherzyk pęknięty + 2 cm torbiel krwotoczna
Czerwiec zakończony betą o wyniku 1
07.2022- Letrozol, pęcherzyk na prawym jajniku, Ovitrelle, po 48h niepęknięty, 2xOvitrelle
Lipiec zakończony bielą na teście.
08.2022- PIERWSZE PODEJŚCIE DO IUI+hirudoterapia ❤️
Leki:
3-7 dc- Letrozol, NAC
do owulacji- dzięgiel chiński
Ovitrelle
stale- Euthyrox 25, inozytol, kurkumina -
Milixx takiego owulaka to ja u siebie nigdy nie widziałam 😀 mimo ze owu potwierdzone na monitoringu to albo mam turbo krótkie peaki albo moje siki są jakieś słabo wybarqiajace 😃
Cieszę sie ze powstał już nowy wątek 🥰 grudniowy był dla mnie dość przykry i mino ze trzymam mocno kciuki za wszystkie brzuchy to czytanie o bijących serduszkach którego nie dane było mi usłyszeć kończyło się płaczem
A tu nowy rok, nowa energia i nowa szansa 😀
Macie jakieś postanowienia noworoczne? Oprócz oczywistych 🤰🏻😂Milixx, Domi_naturelover lubią tę wiadomość
14.02- beta 674🥰
15.03 - 1,9cm bejbika ❤️
26.03 - 3,6cm ❤️
12.04- 6,7 cm ❤️ USG prenatalne Ok
22.04 - wyniki NIFTY- ryzyka niskie / babyGIRL🥰💖 -
Mój wieczór z winkiem 🍷🍷 Winko swojskiej roboty przez mojego tatę, pycha 😋😋
Przy okazji zestawienie dwóch owulaków z dzisiaj. Wydaje mi się że ten drugi już jest jaśniejszy 🤔 zobaczymy jak będzie wyglądał jutro. Czyżby pik był krótki i znowu go nie wyłapałam, hmm...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2021, 21:35
Lolka997, Landrynkaaaa, Domi_naturelover, Jedna_z_Wielu, Blondyna.B lubią tę wiadomość
-
tylko_czytam wrote:Macie jakieś postanowienia noworoczne? Oprócz oczywistych 🤰🏻😂
Ja nie mam postanowień noworocznych. Nie potrafię ich dotrzymać 😄 dlatego od dłuższego czasu nie planuje nic. Chcę tylko, żeby rok 2022 był bez większych problemów i smutków, żeby był w miarę łaskawy. Bo powiem szczerze, koncowka 2021 daje mi ostro w kość 😔 -
Milixx wrote:
Tak czy siak wykorzystaj dobrze to wino 😂😈😎Milixx lubi tę wiadomość
On- 30, okaz zdrowia...
28.01.2022 II
24.02.2022 Ktosie... 💔😭
06.2022- pierwsza stymulacja cyklu- Letrozol, pęcherzyk 23 mm na lewym jajniku ❤
07.2022- Letrozol, pęcherzyk na prawym jajniku, Ovitrelle, po 48h niepęknięty, 2xOvitrelle
Leki:
3-7 dc- Letrozol, NAC
Ovitrelle
Milixx wrote:
Dla mnie ten na górze to już pozytyw, a przed tym drugim może więcej piłaś? Do boju 💪😆😈Milixx lubi tę wiadomość
-
Bellinda właśnie starałam się nie pić nic przez ponad 3h. Nawet siku trzymałam około 3h 😄 No nic.. Czekamy do jutra, dzisiaj oczywiście wino wypije i dobrze je wykorzystam 💕💕🔥🔥🔥
Bellinda, Lolka997, Blond27 lubią tę wiadomość
-
Millix nie wiem dokładnie jak wybarwiają się te konkretne testy, które Ty robisz, ale jeśli podobnie jak np horieny, czyli kreski mogą być takie same i jest pik, to go właśnie wyłapałaś. Jeśli tak, jak facelle, to w facelle druga kreska musi być ciemniejsza od pierwszej(szit, zawsze mi się myli, która jest kontrolna i testowa 🙆🙆🤦). Podsumowując- udanego wieczoru 😈
Milixx lubi tę wiadomość
-
Milixx wrote:Bellinda właśnie starałam się nie pić nic przez ponad 3h. Nawet siku trzymałam około 3h 😄 No nic.. Czekamy do jutra, dzisiaj oczywiście wino wypije i dobrze je wykorzystam 💕💕🔥🔥🔥
Milixx lubi tę wiadomość
On- 30, okaz zdrowia...
28.01.2022 II
24.02.2022 Ktosie... 💔😭
Leki:
3-7 dc- Letrozol, NAC
Ovitrelle
U mnie testy bobo idą do paczkomatu. Wciąż nie mogę pojąć, jakim cudem w Rossmanie kosztują 12 zł, a na allegro 4 i to te same, z normalną datą ważności. Na allegro w cenie 4 testów z Rossmana, mam 11. Grażyna biznesu.
Milixx lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny 😊 testy mam testeo z allegro. Porównywałam dzisiejsze owulaki z listopadowymi i są identyczne jak wtedy gdy się udało więc owu tuż za rogiem 🔥 uciekam od Was.. Idę do męża 😈
Miłej nocki 😊Lolka997, Domi_naturelover, jo_ana, 910608 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, u mnie owu potwierdzona testem 21/12. Spodziewana miesiączka 4/01. Prosiłabym o dopisanie mnie do listy i trzymam za nas wszystkie kciuki!!
Milixx lubi tę wiadomość
👩💼 30 lat
💊 Prenacaps OVI💊Letrox 37,5 mcg💊Olej z wiesiołka 💊Pueria UNO💊NAC (3-7dc)
👨💼30 lat
💊Fertistim💊NAC
01.2022 - (5tc) cb 🤍
02.2022 - ⏸️(w 5 cyklu starań)
11.2022 - 🩵👶
01.2024 początek starań o 2 👶
01.2024 - (4/5tc) cb 🤍 -
Nati94 wrote:U mnie testy bobo idą do paczkomatu. Wciąż nie mogę pojąć, jakim cudem w Rossmanie kosztują 12 zł, a na allegro 4 i to te same, z normalną datą ważności. Na allegro w cenie 4 testów z Rossmana, mam 11. Grażyna biznesu.
Nooo w Rossmanie super marżę sobie robią...
Ja za to zamówiłam pierwszy raz pinki strumieniowe, bo nie pokazały mi ostatnio fałszywej kreski. I zapłaciłam za 12 sztuk coś koło 41 zł, a w rossku jeden 13... Choć nawet nie wiem kiedy będę miała szansę ich użyć 🙁Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2021, 22:49
Starania od kwietnia 2021--> udało się kwiecień 2022!
Hsg --> prawy jajowód niedrożny --> sHSG w styczniu - udrożniony. Stymulacja Clo od stycznia do kwietnia
21.04 - wyraźny cień 😲
22.04 - (10 dpo) ⏸️ 🌸🌸🌸🙂
16.05 - dzidzia ma 8 mm ❤️ 122
27.05 - dzidzia ma 1.6 cm
23.06 - dzidzia ma 5.91 cm, ❤️165, USG i pappa - wszystko w porządku🥰
13.07 - zdrowy chłopiec (Nifty)
14.07 - mały waży 140 g
18.08 - maluch waży 360g
22.09 - 762 g maluszka - Julian? ❤️
10.11 - 2050 g "maluszka"
28.2022 Julian na świecie 3340g ❤️❤️ -
Milixx wrote:
Ja zrobiłam drugiego owulaka i wyszedł słabszy 🙄 Jutro dojdą testeo, zobaczymy co to będzie 😇
tylko_czytam wrote:Milixx takiego owulaka to ja u siebie nigdy nie widziałam 😀 mimo ze owu potwierdzone na monitoringu to albo mam turbo krótkie peaki albo moje siki są jakieś słabo wybarqiajace 😃
Cieszę sie ze powstał już nowy wątek 🥰 grudniowy był dla mnie dość przykry i mino ze trzymam mocno kciuki za wszystkie brzuchy to czytanie o bijących serduszkach którego nie dane było mi usłyszeć kończyło się płaczem
A tu nowy rok, nowa energia i nowa szansa 😀
Macie jakieś postanowienia noworoczne? Oprócz oczywistych 🤰🏻😂
Ja mam! Dać radę w nowej pracy, którą zaczynam od stycznia 😅😊
A poza tym, marzy mi się powrót do nauki włoskiego i do muzyki, którą zaniedbałam szczególnie w ostatnim roku 😔🎤
Olaola wrote:Nooo w Rossmanie super marżę sobie robią...
Ja za to zamówiłam pierwszy raz pinki strumieniowe, bo nie pokazały mi ostatnio fałszywej kreski. I zapłaciłam za 12 sztuk coś koło 41 zł, a w rossku jeden 13... Choć nawet nie wiem kiedy będę miała szansę ich użyć 🙁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2021, 22:59
Milixx lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Hej! To i ja się zamelduję na nowym wątku o zacnym tytule Chciałam radośnie się wpisać na jakiś termin testowania, ale po kilku latach działania jak w zegarku mój organizm chyba wrócił na dawno zapomniany tryb nieregularny- wczoraj na monicie w 10 dc brak pecherzyka dominującego, historia jak z zeszłego cyklu. ALE! zeby nie było tak zle, to znienacka miałam sono HSG i rury drożne Wyleczyłam tez ząb (kanałowe, fujć). To teraz mogłaby się owulacja ruszyć 🤪
Milixx jakie Krechy przez duże K! Wow, kciuki
Posyłam kciuki wszystkim, styczeń będzie nasz!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2021, 23:47
Milixx, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość
17 cs
🏳
Marzenia o drugim cudzie pozostaną, może kiedyś same się spełnią. -
Domi_naturelover wrote:Ja mam! Dać radę w nowej pracy, którą zaczynam od stycznia 😅😊
A poza tym, marzy mi się powrót do nauki włoskiego i do muzyki, którą zaniedbałam szczególnie w ostatnim roku 😔🎤
Powodzenia! 😚 zazdroszczę bardzo, tez już za mną chodzi zmiana pracy, bo nie lubię stać w miejscu ale trzyma mnie umowa i możliwość powrotu po ewentualnej ciąży 🤷🏻♀️
Grałaś na czymś czy śpiewasz? ☺️
14.02- beta 674🥰
15.03 - 1,9cm bejbika ❤️
26.03 - 3,6cm ❤️
12.04- 6,7 cm ❤️ USG prenatalne Ok
22.04 - wyniki NIFTY- ryzyka niskie / babyGIRL🥰💖 -
Milixx wrote:
Wow widzę nawet pończocha na nogę wjechała 🙈
Ojj to będzie gorąca noc 😈 i oby owocna 🤞🏻🍀
Milixx lubi tę wiadomość
Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
Starania naturalne od 01/2021
Poronienie zatrzymane 9/12 tc 11/2021 💔
Starania w klinice od 2023
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 7 tc 💔 -
Cześć dziewczyny, jestem nowa na forum i trafiłam tutaj w poprzednim miesiącu. Podczytuję sobie różne wątki i chłonę wiedzę.
Proszę o wpisanie na 28.01 - planuję testować dopiero po terminie miesiączki. Co prawda to będzie dopiero nasz 2cs, w poprzednim podeszliśmy na luzie, ale widziałam u siebie wszystkie objawy i testowałam już 10dpo. W ogóle myśleliśmy, że to całe zachodzenie w ciąże jest takie proste i za pierwszym razem się uda powiemy rodzince na święta super wiadomość itd itd Na razie zamówiłam testy owulacyjne i będę testować w tym cyklu, bo jeszcze nie potrafię tak dobrze rozpoznać śluzu i pozostałych symptomów.
Trzymam kciuki za nas wszystkie PozdrowionkaMilixx lubi tę wiadomość
07.23 Misia 🩷👶