W styczniu🥂💏seksik dla rozgrzania, wrześniem dzidziuś do bujania👶🏼🤱🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
A u mnie dzisiaj znowu spadek nastroju 😔 Zasmuciła mnie ta wczorajsza biel. Przy cb miałam już cień w 10dpo a teraz nic, biel. Straciłam nadzieje, że ten cykl będzie tym szczęśliwym 😥 Za bardzo chce tego maluszka.. najgorsze jest to, że z drugą ciążą udało się w 1cs i teraz też myślałam, że szybko pójdzie. E tam 😔 Wiem, wiem. To dopiero 4cs ale mimo wszystko jest mi smutno 😔 Już bym chciała weekend żeby sytuacja się wyjaśniła na 🐒 albo ⏸. A tu jeszcze tyle czasu. Ta bezsilność jest dobijająca
-
Milixx przecież 10dpo to jeszcze bardzo wczesnie 😘 może sie jeszcze dobrze nie zagnieździło a może owulacja się przesunęła? Każde poczęcie może przecież wyglądać inaczej nie smutaj, jeszcze zobaczysz te 2 kreski 😘
Blond27, Olo323 lubią tę wiadomość
14.02- beta 674🥰
15.03 - 1,9cm bejbika ❤️
26.03 - 3,6cm ❤️
12.04- 6,7 cm ❤️ USG prenatalne Ok
22.04 - wyniki NIFTY- ryzyka niskie / babyGIRL🥰💖 -
Jak dla mnie kreseczka się zaczyna formować 😍😍
kropka_123 lubi tę wiadomość
-
Czytam i czytam i czytam... kobietki niech w końcu się posypią ⏸, normalnie czekam na te pozytywne posty, jak na pierwszą gwiazdkę!
U mnie wczoraj wizyta u ginekologa, poczekam chwilkę na wyniki cytologii, muszę skontrolować jak u mnie z prolaktyną, progesteronem i TSH.
Trzymam kciuki za Nas wszystkie! Niech się dzieje pozytywnie! 🙃🙂
Blond27, Gwiazdeczka 93, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Blond27 wrote:Dziękuję dziewczyny za kciuki 🥰🥰🥰🥰 Jak tylko zrobię test dam znać a jak wyjdzie pozytywny to polecę na betę odrazu wieczorem ahh marzenia 😄
Miłego dnia!Blond27 lubi tę wiadomość
👱♀️-39
4 lata starań
PCOS,bielactwo,MTHFR(C677)-układ hetero
MTHFR(A1298)-układ hetero,PAI-1 układ hetero,KIR-AA,HLAC-C1,C2❌
Kariotyp✅
-
tylko_czytam wrote:Milixx przecież 10dpo to jeszcze bardzo wczesnie 😘 może sie jeszcze dobrze nie zagnieździło a może owulacja się przesunęła? Każde poczęcie może przecież wyglądać inaczej nie smutaj, jeszcze zobaczysz te 2 kreski 😘
Wiem ja to wszystko wiem ale jednak jakiś taki smutek występuje. No nic biorę się za robotę 💻📑 i grzecznie czekam do weekendu 😊Blond27 lubi tę wiadomość
-
Milixx wrote:A u mnie dzisiaj znowu spadek nastroju 😔 Zasmuciła mnie ta wczorajsza biel. Przy cb miałam już cień w 10dpo a teraz nic, biel. Straciłam nadzieje, że ten cykl będzie tym szczęśliwym 😥 Za bardzo chce tego maluszka.. najgorsze jest to, że z drugą ciążą udało się w 1cs i teraz też myślałam, że szybko pójdzie. E tam 😔 Wiem, wiem. To dopiero 4cs ale mimo wszystko jest mi smutno 😔 Już bym chciała weekend żeby sytuacja się wyjaśniła na 🐒 albo ⏸. A tu jeszcze tyle czasu. Ta bezsilność jest dobijająca
Milixx ja robiłam w 11 dc i nie było nic, dzisiaj zrobiłam bo mam zaplanowana histeroskopie i jest cień cienia, wiec u Ciebie wszystko jeszcze przed Tobą. Trzymam kciuki 😊
Dziękuje dziewczyny za odp, jutro zrobię bete jeżeli okres się nie pojawi. Na jutro mój M tez ma zaplanowane badanie nasienia i nie wiem czy ma robić czy może jeszcze się wstrzymać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2022, 10:47
Milixx, Tititata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDomi_naturelover wrote:U mnie niestety znów biało, a na dodatek temperatura spadła, tyle było z ładnych, wysokich wartości :c
Odstawiam dupka i czekam na @.
Dzisiaj ja miałam słodko-gorzki sen. Śniły mi się oczywiście dwie krechy, z każdym testem coraz bardziej tłuściutkie i aż bordowe. Już w śnie się zorientowałam, że to tylko sen i było mi przykro 😅 i już wtedy wiedziałam, że dzisiejszy poranny test wyjdzie negatywny :cWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2022, 10:50
-
Aaaa u mnie dziś peak! 😁 A mąż jutro będzie na chwilę w domu, także jeszcze nie wszystko stracone! 😍
Milixx przepisz mnie proszę na 24.01, nie zatestuje w syna urodziny 18.01, bo bedzie z 6dpo, za to w mojej mamy urodziny 12dpo😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2022, 11:36
Blondyna.B, Milixx, pluto_nova, Koteczka82, Gwiazdeczka 93, Jedna_z_Wielu, Nati94, Paulina666, Jo!Zio, Aneta2506, Domi_naturelover, Lolka997, Okinny lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Milixx wrote:Natka2 fajnie, że nie wszystko stracone. U Ciebie musi być szczęśliwe zakończenie 😊
Blond27 lubi tę wiadomość
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Odbiegając od tematu starań.
Dziewczyny, czy któraś z Was bądź ktoś z Waszego otoczenia jest zarejestrowana/ny do DKMS? Czy któraś się spotkała z tym, że ktoś oddawał swój szpik dla chorego bliźniaka genetycznego?
Mój mąż jest zarejestrowany w DKMS od 2014r. i wczoraj dostał telefon, że znalazł się biorca i może komuś pomóc 😊 Powiem Wam, że do tej pory to do mnie nie dociera. To jest uczucie nie do opisania 😊 Na pewno jest zaskoczenie, strach i radość w jednym. Oczywiście mój P się zgodził i zaczyna całą procedurę związano z tym, żeby zostać dawcą. Mam nadzieje, że wszystko pójdzie dobrze 😊🍀 Wiecie, jak mąż się rejestrował, to czułam w kościach, że pewnego dnia zadzwonią.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2022, 12:05
Blond27, Paulina666, Gwiazdeczka 93, tylko_czytam, _Luna_, Nati94, Jo!Zio, czarneniebo, Aneta2506, Blondyna.B, Domi_naturelover, Lolka997, Agata97, Kasik85, Okinny, Livka, Olo323, milam lubią tę wiadomość
-
Milixx wrote:Odbiegając od tematu starań.
Dziewczyny, czy któraś z Was bądź ktoś z Waszego otoczenia jest zarejestrowana/ny do DKMS? Czy któraś się spotkała z tym, że ktoś oddawał swój szpik dla chorego bliźniaka genetycznego?
Mój mąż jest zarejestrowany w DKMS od 2014r. i wczoraj dostał telefon, że znalazł się biorca i może komuś pomóc 😊 Powiem Wam, że do tej pory to do mnie nie dociera. To jest uczucie nie do opisania 😊 Na pewno jest zaskoczenie, strach i radość w jednym. Oczywiście mój P się zgodził i zaczyna całą procedurę związano z tym, żeby zostać dawcą. Mam nadzieje, że wszystko pójdzie dobrze 😊🍀 Wiecie, jak mąż się rejestrował, to czułam w kościach, że pewnego dnia zadzwonią.Milixx, Aneta2506 lubią tę wiadomość
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Natka fajnie że nie wszystko stracone kciuki za zielony finał ✊✊✊
Natka2 lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Mój mąż jest zarejestrowany w DKMS od 2014r. i wczoraj dostał telefon, że znalazł się biorca i może komuś pomóc 😊 Powiem Wam, że do tej pory to do mnie nie dociera. To jest uczucie nie do opisania 😊 Na pewno jest zaskoczenie, strach i radość w jednym. Oczywiście mój P się zgodził i zaczyna całą procedurę związano z tym, żeby zostać dawcą. Mam nadzieje, że wszystko pójdzie dobrze 😊🍀 Wiecie, jak mąż się rejestrował, to czułam w kościach, że pewnego dnia zadzwonią.Milixx, Aneta2506 lubią tę wiadomość
👱♀️-39
4 lata starań
Kariotyp✅
-
Mój mąż jest zarejestrowany w DKMS od 2014r. i wczoraj dostał telefon, że znalazł się biorca i może komuś pomóc 😊 Powiem Wam, że do tej pory to do mnie nie dociera. To jest uczucie nie do opisania 😊 Na pewno jest zaskoczenie, strach i radość w jednym. Oczywiście mój P się zgodził i zaczyna całą procedurę związano z tym, żeby zostać dawcą. Mam nadzieje, że wszystko pójdzie dobrze 😊🍀 Wiecie, jak mąż się rejestrował, to czułam w kościach, że pewnego dnia zadzwonią.
Wow, co za historia! Kciuki! ☺️❤️Milixx lubi tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Mój mąż jest zarejestrowany w DKMS od 2014r. i wczoraj dostał telefon, że znalazł się biorca i może komuś pomóc 😊 Powiem Wam, że do tej pory to do mnie nie dociera. To jest uczucie nie do opisania 😊 Na pewno jest zaskoczenie, strach i radość w jednym. Oczywiście mój P się zgodził i zaczyna całą procedurę związano z tym, żeby zostać dawcą. Mam nadzieje, że wszystko pójdzie dobrze 😊🍀 Wiecie, jak mąż się rejestrował, to czułam w kościach, że pewnego dnia zadzwonią.
Wow ale super ❤️ Jestem zarejestrowana od dnia w którym skończyłam 18 lat, tez czekam na bycie dawca ale póki co trzeba się cieszyć ze mój genetyczny bliźniak jest zdrowy ☺️
Milixx, Aneta2506 lubią tę wiadomość
14.02- beta 674🥰
15.03 - 1,9cm bejbika ❤️
26.03 - 3,6cm ❤️
12.04- 6,7 cm ❤️ USG prenatalne Ok
22.04 - wyniki NIFTY- ryzyka niskie / babyGIRL🥰💖 -
Wynik proga 10,50ng/ml
pluto_nova, Blond27, Nati94, Jo!Zio, Gwiazdeczka 93, Milixx, Agata97, milam lubią tę wiadomość
👱♀️-39
4 lata starań
Kariotyp✅
-
Pani Miśka wrote:A jak on to odróżnił, że to nie ovitrelle? W charakterystyce produktu jest że może dawać pozytywny wynik testów ciążowych do 10 dni po podaniu. Dziewczyny często mają 9 dnia jeszcze cienie, czyli betę na poziomie kilku jednostek. Nie mówię, że nie miałaś biochema tyko ciekawa jestem skąď on wiedział która opcja tutaj wchodzi w grę 🤔?
mysle ze też patrzyła na prog, który jednak rósł.
a jesli chodzi o testy - tylko beta moze oznaczyc ciażę po ovitrelle i też często lekarze to sygnalizuja - nie test. W moim przypadku to sie potwierdza. W pt (9dnia) mialam dosyc widoczną kreskę na teście bobo 25ui, a praktyce beta byla juz negatywna - 4.
To moj kolejny raz po ovitrelle, ostatnio 9 dnia mialam wartośc o ile dobzre pamietam ok. 1,8.1 IUI - kwiecień 2022 ❌
2 IUI - maj 2022 ✅
21.05 - beta 31,6, progesteron 29,5
27.05 - pierwsza wizyta ✊
13.06 - jest ❤️
Ja 👩 34
PCOS, Hypoglikemia reaktywna
Rozjechane cytokiny
Czynnik V (R2) - homozygotyczny
MTHFR C677T, A1298C, PAI - 1 4G/5G - heterozygotyczny
KIR BX, brak 2DS3, 3DS1
On 🧔31
Wyniki nasienia - w granicach normy -
Ja jestem w DKMS odkąd tylko mogłam, namawiam każdego, wspaniała sprawa, bądź dumna z męża ❤️
Teraz byłam na wyciszeniu bo kp. Muszę się odezwać, że skończyłam kp ale są starania w trakcie, zobaczymy czy mnie aktywują.
Kropka, tam są II ❤️ pink strumieniowy raczej nie daje fałszywych cieni, biel to biel ✊✊
.
Kciuki za testowania, nie załamujcie się i do oporu, aż będą II 🤣
Ja dziś pozałatwiałam badania w pracy, szczególnie cieszę się z RTG bo po owulacji wolałabym uniknąć badań związanych z jakimkolwiek ryzykiem dla płodu. Jeszcze tylko medycyna pracy z wynikami i okulista 🙂 już niedługo wracam, jestem przerażona 🙆Milixx, Aneta2506 lubią tę wiadomość