X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W walentynki były hece ❤️ więc na betę w marcu lecę 🏃🏻‍♀️
Odpowiedz

W walentynki były hece ❤️ więc na betę w marcu lecę 🏃🏻‍♀️

Oceń ten wątek:
  • Olisska Autorytet

Wysłany: 17 marca, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju zobaczyłam z rana, ze mam dwie strony do nadrobienia i pomyślałam „ale super ktoś na pewno coś wysikał „ , a tu takie przykre wieści 😢 @Darrika przytulam mocno 🫂 dziewucho Ty nasza! Bardzo przykro, że znowu Cię to spotkało, podziwiam że nadal masz w sobie tyle pozytywnego myślenia, którym nas tutaj non stop zarażasz, oby historia się powtórzyła i zaskoczyło znów w kolejnym cyklu 🫶🏻 całe forum Ci tu mocno kibicuje ❤️

Darrika lubi tę wiadomość

2022 - 👶🏼 nasz mały cud po 30 cs (wcześniej jeden niedrożny jajowód, obniżone parametry nasienia i wysokie TSH)
    •niedoczynność tarczycy(euthyrox 25)
    09.24 - TSH 3,09
    11.24 - TSH 1,26
    03.25 - TSH 1,72

🤷🏼‍♀️Ona
    09.24- HSG oba jajowody drożne
    Badania 4dc
    FSH 6,44
    LH 3,24
    Estradiol 35
    Testosteron 26,62
    SHBG 31,70
    Prolaktyna 19,23
    AMH 4,72

💁🏼‍♂️On
    Ilość plemników 224 mln
    Koncentracja 44 mln
    Ruch a 35%, ruch b 33%
    Morfologia 18% 🔥

Aktualnie 20 cs o rodzeństwo 🥲
    1. Aromek + ovitrelle ❌
    2. Aromek + ovitrelle ❌
    3. Aromek + ocitrelle ⏳
    Team #rodzew2026
  • Nadzieja32 Autorytet

Wysłany: 17 marca, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś byłam pobrać krew na proga. I jak w ogóle mnie nie rusza pobranie krwi, bo i tak co tydzień, dwa muszę chodzić na sprawdzenie potasu, tak dziś jakoś tak się wbiła, że naprawdę bolało i boli do teraz 🤦‍♀️
    Tak wczoraj się zastanawiałam nad tą szyjką, że w nocy śniło mi się, że mi wypadła na zewnątrz i nie mogłam jej wcisnąć z powrotem 🤯🤯😂😂😂😂 chyba czas spróbować wyłączyć staraczkowy mózg do środy 😆😆

Czajnik, Powder, Default.owa, Dżozu, Olisska, ater, Meggi_**, DreamBee lubią tę wiadomość

👩31 🧔‍♂️38
    Starania od 01.2025
    PCOS, IBS, tężyczka utajona, nieregularne cykle, arytmia
    2016 usunięcie potworniaka jajnika, z zachowaniem jajnika
    2024 zabieg zamknięcia PFO

20.03. ⏸️ beta 26,5, progesteron 22,9

8.04 jest zarodek z bijącym ❤️
    29.04 2,56cm bobasa z tętnem 174 🥹
    21.05 badania prenatalne, zdrowy 6,5cm bobas 🥹
    27.05 wszystko dobrze, wyniki Sanco - zdrowa dziewczyna 🩷
    26.06 wszystko dobrze 🥹
    23.07 II prenatalne, wszystko prawidłowe i na swoim miejscu 🥹🩷
    preg.png
  • brilka Autorytet

Wysłany: 17 marca, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grazka0022 wrote:
    Ja też nie :D
    Brałam od 3 do 7 dc Clo, a potem od 7 (1 dzień się nałożyło i lekarz mówił, że tak ma być) do 9 dc Aromek
    I 10 dnia cyklu wizyta i od 10 dnia 3 dni aromek na noc i estrofem
    Także czuje się jak jakaś lekomanka :D
    A dobrze się czujesz na tylu lekach czy masz jakieś skutki uboczne?

Starania od 04/24

👩🏻 ✅ hormony, kariotyp, amh 3,74 (08/24) ➝ 2,45 (05/25), histeroskopia (04/25), p/c przeciwplemnikowe, ANA
    ❌ niedrożny kanał szyjki macicy po LEEP, niedrożny prawy jajowód, kir AA, cross match 31,4%, czynnik V R2 hetero, MTHFR (A1298) homo, hipoglikemia reaktywna, hiperinsulinemia, IO 😱

🧔🏻‍♂️ ✅ HBA 80%, SDF 7%, hormony, kariotyp, hla-c1
    ❌ oligospermia, podwyższony stres oksydacyjny

07/25 - kwalifikacja IVF 🍀✨
    30/07 - USG kontrolne, rozpisanie stymulacji
  • Siasi Autorytet

Wysłany: 17 marca, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja proszę o wpisanie na testowanie 31.03 🤭 Pierwszy raz załapie na podwójnie w jednym miesiącu.
    Mam jakiś dziwny cykl, dziś 12 dzień. W 9dc zalał mnie bardzo płodny, rozciągliwy śluz.
    Piersi swędzą od okresu.
    Nie kupowałam owulakow i w szafce nieszczęsne horieny. 10 i 11dc mocno się wybarwiły, ale to jeszcze nie PIK.
    Zakładam że owulka będzie wcześniej (o ile to nie cykl bezowulacyjny, bo raz przy bezowulacyjnym cyce bolały od okresu i cykl skończył się szybko po 20 dniach).
    Wczoraj w 11dc było serduszkowane i mamy nadzieję sobie teraz działać co dwa dni.
    Także dziewczyny wszystkie kciuki na pokład i jedziemy z tym tygodniem 🔥

Darrika, Zosia667, onalola, Nadzieja32, Marzycielka94, assialbnn, ater, Lisik, Mardotka, emciak, Haniaxoxo, Hope🍀, DreamBee lubią tę wiadomość

🧩 11cs o brakującego puzzelka. To nie jest nasza wiosna 💔
    ⏸️ Kwiecień 2025- 9dpo, cień cienia
    💌 (6t0d) pęcherzyk żółtkowy, z zarodkiem 3,6mm i echem serduszka
    💌 (7t0d) Zarodek 6.6mm, brak akcji serca 💔
    Wciąż walczymy o Ciebie 🖤

✅ szczęśliwa żona
    ✅ Zdrowy styl życia i życiowy wyuczony optymizm!

preg.png
  • Pacynka Ekspertka

Wysłany: 17 marca, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darrika, tulę mocno i życzę, aby jeden z tych cykli był szczęśliwy! Twój optymizm jest niesamowity - you go, girl! 🌼

Darrika, Deyansu lubią tę wiadomość

👩🏻'92 🧑🏻‍🦱'93
    13 cs starań o pierwsze 👶🏻

07.2025 - Ovitrelle
    kolejny cykl - Aromek+Ovitrelle? ⏳

AMH - 2,65 ng/ml (04.2025)
    Wit. D, Wit. B12, Kwas foliowy, Ferrytyna ✅
    MUCHa czysto ✅ (wyleczona ureaplasma)
    Skaczące TSH ❌ (Letrox 25)
    Lewy jajowód niedrożny ❌
    2017 - mini laparotomia, guzy łagodne na obu jajnikach

Badanie nasienia, posiew, USG ✅
  • Pacynka Ekspertka

Wysłany: 17 marca, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja32 wrote:
    Ja dziś byłam pobrać krew na proga. I jak w ogóle mnie nie rusza pobranie krwi, bo i tak co tydzień, dwa muszę chodzić na sprawdzenie potasu, tak dziś jakoś tak się wbiła, że naprawdę bolało i boli do teraz 🤦‍♀️
    Tak wczoraj się zastanawiałam nad tą szyjką, że w nocy śniło mi się, że mi wypadła na zewnątrz i nie mogłam jej wcisnąć z powrotem 🤯🤯😂😂😂😂 chyba czas spróbować wyłączyć staraczkowy mózg do środy 😆😆

Wiem, że sen musiał być straszny, ale jednocześnie parsknęłam trochę śmiechem jak to przeczytałam 😆 mózg jest pokręcony, a staraczkowy to już w ogóle do kwadratu 🙈

Nadzieja32 lubi tę wiadomość

👩🏻'92 🧑🏻‍🦱'93
    13 cs starań o pierwsze 👶🏻

07.2025 - Ovitrelle
    kolejny cykl - Aromek+Ovitrelle? ⏳

AMH - 2,65 ng/ml (04.2025)
    Wit. D, Wit. B12, Kwas foliowy, Ferrytyna ✅
    MUCHa czysto ✅ (wyleczona ureaplasma)
    Skaczące TSH ❌ (Letrox 25)
    Lewy jajowód niedrożny ❌
    2017 - mini laparotomia, guzy łagodne na obu jajnikach

Badanie nasienia, posiew, USG ✅
  • grazka0022 Autorytet

Wysłany: 17 marca, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brilka wrote:
    A dobrze się czujesz na tylu lekach czy masz jakieś skutki uboczne?

Szczerze mówiąc to dobrze, gorzej się czułam po aromku w tym 1 cyklu, bo miałam takie stany depresyjne, jakąś taką agresję w sobie i ogolnie słabo się czułam fizycznie i psychicznie.
    Teraz jest git, chyba organizm się musiał przyzywczaić ale też druga sprawa, że miałam 2 tygodnie wolne, więc akurat w sobotę na wieczór wzięłam ostatnią dawkę aromka, w niedziele i dziś tylko estrofem

Siasi lubi tę wiadomość

Start starania: Marzec 2024
    15 cykli:
    9 cykli naturalnych ❌
    5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌

👩25 lat
    👨27 lat
    🐶4 lata

04.06 - 🩸

📆
    I procedura IVF - Rekovelle 7 jednostek, Orgalutran 0,25 mg 🤞🍀
    13.06 - Podgląd pęcherzyków 🔍

"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się"
  • Katarena Ekspertka

Wysłany: 17 marca, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś

Darrika, bardzo mi przykro 💔 Podziwiam, że w tym wszystkim potrafisz zachować tyle optymizmu 🫂 lecisz z tą wredną @ i w kwietniu uciekamy wszystkie na fioletową stronę mocy 😁💪

Darrika, Deyansu lubią tę wiadomość

👩🏻 35 | 👨🏻 34

04.2023 👶🏼 K. 💙 4 CS

08.2024 zaczynamy PROJEKT RODZEŃSTWO🔥 🤞

01.2025 💔 cb
    02.2025 💔 cb
    03.2025 💔 cb

04.2025 9 cs "let the dream come true"

30.04 ⏸️🥹
    05.05 15dpo beta 261 prog 25 🥳
    07.05 beta 559 prog 22

preg.png
  • Katarena Ekspertka

Wysłany: 17 marca, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja32 wrote:

Parsknęłam na telefon 🤣😂

👩🏻 35 | 👨🏻 34

04.2023 👶🏼 K. 💙 4 CS

08.2024 zaczynamy PROJEKT RODZEŃSTWO🔥 🤞

01.2025 💔 cb
    02.2025 💔 cb
    03.2025 💔 cb

04.2025 9 cs "let the dream come true"

30.04 ⏸️🥹
    05.05 15dpo beta 261 prog 25 🥳
    07.05 beta 559 prog 22

preg.png
  • brilka Autorytet

Wysłany: 17 marca, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grazka0022 wrote:
    Szczerze mówiąc to dobrze, gorzej się czułam po aromku w tym 1 cyklu, bo miałam takie stany depresyjne, jakąś taką agresję w sobie i ogolnie słabo się czułam fizycznie i psychicznie.
    Teraz jest git, chyba organizm się musiał przyzywczaić ale też druga sprawa, że miałam 2 tygodnie wolne, więc akurat w sobotę na wieczór wzięłam ostatnią dawkę aromka, w niedziele i dziś tylko estrofem
    To dobrze, że w takim razie nie dopadły Cię skutki uboczne które wypisują w ulotkach i to mimo takiej intensywnej stymulacji 😃 Mnie zawsze stresuje czy nie będzie mnie boleć głowa, mam często migreny i dokładanie kolejnego wywoływacza mnie stresuje 😆

grazka0022 lubi tę wiadomość

Starania od 04/24

👩🏻 ✅ hormony, kariotyp, amh 3,74 (08/24) ➝ 2,45 (05/25), histeroskopia (04/25), p/c przeciwplemnikowe, ANA
    ❌ niedrożny kanał szyjki macicy po LEEP, niedrożny prawy jajowód, kir AA, cross match 31,4%, czynnik V R2 hetero, MTHFR (A1298) homo, hipoglikemia reaktywna, hiperinsulinemia, IO 😱

🧔🏻‍♂️ ✅ HBA 80%, SDF 7%, hormony, kariotyp, hla-c1
    ❌ oligospermia, podwyższony stres oksydacyjny

07/25 - kwalifikacja IVF 🍀✨
    30/07 - USG kontrolne, rozpisanie stymulacji
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 17 marca, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja32 wrote:

Co to za sen w ogóle skisłam ze śmiechu 🤣🤣🤣

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔
    👨‍👩‍👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)

12 cs 💔

14 cs start! Ostatnia próba ->🩸

Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza.
  • Dżozu Autorytet

Wysłany: 17 marca, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czajnik wrote:
    @Darrika, trzym się, wszystko jest po coś! I już tak szybko nawet rozkminilas sobie że może to po to żebyście wydłużyli starania :)
    Dziewczyny ja leżę teraz z nogami w górze haha pewnie wiecie o co chodzi, czytam forum i przypomniałam sobie raz ktoś mnie niedawno zapytał kiedy planujemy mieć dzieci i odpowiedziałam szczerze: dwa lata temu, a co 🤣
    I czuję się jak w cyrku, tak wewnątrz to w ogóle nie mam już nadziei i czuję ze naturalnie to się nie uda ale i tak próbujemy 🤡🤡🤡 miłego dnia dziewczyny!

Piekna odpowiedz, programuje ją wlaśnie w swoim mozgu ;D

Default.owa, Marzycielka94, Kirby, Iskiereczka00 lubią tę wiadomość

starania na luza od 2/24; 📣 1szy cykl Clostilbegyt i monitoring cyklu
    ⏸️ 10.07.2025 🤩
    beta hcg: 60,60 (11.07.2025) ---> 258 (14.07)
    tsh: 3,08 ---> 1,8
    prog: 13,06 ---> 13,9 (wjeżdża Cyclogest)
    👩34 / ; nieregularne cykle, bezowulacyjne; hipoglikemia reaktywna; łagodne objawy pcos?; migreny, trądzik, refluks? / sanprobi barrier, pueria uno, inozytol, selen, tran, potas, magnez, wątroba wołowa sproszkowana, pyłek pszczeli, chlorofil, laktoferyna, acerola /
    żelazo 94,4 (50 - 170 ug/dL) ✔️
    ferrytyna 18,8 (4,6 - 204) ng/mL 🔻🔻
    HOMA-IR 1,03 ✔️ tarczyca ✔️ cynk🔺selen 🔻homocysteina ✔️ D3 🔻B 12 ✔️ kwas foliowy✔️

‍🥸 41 / seminogram ✔️ ten fertil on, wit D, probiotyki
    🐕4 / niedobór masła
  • Default.owa Ekspertka

Wysłany: 17 marca, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja32 wrote:

O matko, aż się oplułam jak to przeczytałam.🤣
    Do mnie w weekend dzwoniła mama, ze śnił się jej jej zmarły tata i zawsze jej się śni, a potem coś idzie dobrze. Dziś wybiera się na operacje i ten sen ją trochę uspokoił. Ale ja tak podskórnie czuję, że pojawił się też w tym śnie ze względu na mnie.

Siasi, White1, Nadzieja32, Katarena, almost.there, Haniaxoxo, DreamBee lubią tę wiadomość

🧑🏻‍🦲 34 👩🏽 30 🐶 4

4 cs
    ⏸️ 10.24
    💔 11.24

2 cs
    ⏸️ 14.03
    💔 02.05 Florian 🩵

1 cs - wracamy do starań
    16.07 - Pęcherzyk dominujący 19 mm

👩🏻‍🦲 Morfologia 0% -> 2%
    Fragmentacja DNA 8%
    Kariotyp ✅️

👩🏽 Hashimoto -> Euthyrox 112
    Kariotyp ✅️
    Hormony wszelkiej maści ✅️
    Morfologia ✅️
    🟠 Mutacja c.3980A>G p.(His1327Arg) w układzie heterozygotycznym
    🟠 Genotyp heterozygotyczny 4G/5G polimorfizmu w genie SERPINE1

-> Acard 75 & heparyna
  • sandrac_94 Ekspertka

Wysłany: 17 marca, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darrika bardzo mi przykro 🫂 trzymam kciuki za kolejne cykle i mam nadzieję, że wszystko się uda szczęśliwie w najbliższych miesiącach tak jak pisałaś, że było z córeczką :)

Darrika lubi tę wiadomość

👩👨31 lat + 🐶 2 lata

- starania od 09.2023

ona:
    - suplementacja - omega3, pyłek pszczeli, chlorofil, b complex, wit D, cynk, magnez, NAC, kwas foliowy, wsparcie wątroby
    - badania krwi w normie (hormony, morfologia, homocysteina, wit D, kwas foliowy)
    - regularne cykle (28-30dni), owulacja potwierdzona usg
    - brak chorób przewlekłych
    - walka ze stresem

on:
    - suplementacja - wit D, kwas foliowy, koenzym q10, omega3, pyłek pszczeli
    - WZJG (aktualnie zaostrzenie, przyjmowanie cortiment mmx)
    - badanie nasienia (grudzień'24 -> kwiecień'25):
    * morfologia 2% -> 1%
    * ruchliwość A 1% -> 0%
    * ruchliwość B 29 % -> 11,5 %
  • Sreberko Autorytet

Wysłany: 17 marca, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darrika przytulam z całego serca 🫂 mój biochem z listopada dał mi szczęście w grudniu. Wierzę, że również Ciebie to spotka i maluch po prostu zmienił datę urodzenia.

grazka0022, Siasi, Olisska, sandrac_94, Darrika, onalola, Marzycielka94, Lisik, emciak, almost.there, Hope🍀, DreamBee, dailydamn lubią tę wiadomość

👱 35 🧑36
    2017 A 🩷🤱 39+2
    2018 Z 🩷🤱34+2

07.2024 ciąża pozamaciczna 💔
    11.2024 biochem 💔

17.12.2024 🫄
    Widzimy się w sierpniu M 🩷

preg.png
  • Siasi Autorytet

Wysłany: 17 marca, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sreberko jak miło, że do nas zaglądasz! Moja ulubiona mamo 3 córeczek. Mam nadzieję, że trzymasz za mnie kciuki, bo to moje marzenie; trzy córy 🤭 Ześlij na mnie garść wiruskow.
    Jak się czujesz, pracujesz czy jesteś w domku?

Marzycielka94, Sreberko, dailydamn lubią tę wiadomość

✅ szczęśliwa żona

preg.png
  • sandrac_94 Ekspertka

Wysłany: 17 marca, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja właśnie wchodzę w najgorszy okres - staraczkowy brain mode on 😅😅

Chociaż nie wiem czy wiązać nadzieję z tym cyklem, bo coś mi sie poprzesuwało i nie byłam w stanie wyłapać owulacji testami :/ Zazwyczaj mam owulacje w 15dc, ale 13dc byłam na monitoringu i pęcherzyk miał tylko 11mm. Gin powiedziała, że albo jestem tuż po albo jeszcze kilka dni przed owulacją i zrobiliśmy badania krwi. Na drugi dzień zadzwoniła, że z badań krwi nie wygląda żebym już była po owulacji, więc za pewne nastąpi za 2-3 dni. Robiłam testy z domowego laboratorium, ale nie udało mi się wyłapać piku - w poprzednich miesiącach nie miałam z tym problemu. Jedynie czym się pocieszam to fakt, że zaczęłam teraz więcej pić i może mocz był bardziej rozrzedzony? Pilnowałam, żeby minęło 2 godziny od picia.

👩👨31 lat + 🐶 2 lata

- starania od 09.2023

ona:
    - suplementacja - omega3, pyłek pszczeli, chlorofil, b complex, wit D, cynk, magnez, NAC, kwas foliowy, wsparcie wątroby
    - badania krwi w normie (hormony, morfologia, homocysteina, wit D, kwas foliowy)
    - regularne cykle (28-30dni), owulacja potwierdzona usg
    - brak chorób przewlekłych
    - walka ze stresem

on:
    - suplementacja - wit D, kwas foliowy, koenzym q10, omega3, pyłek pszczeli
    - WZJG (aktualnie zaostrzenie, przyjmowanie cortiment mmx)
    - badanie nasienia (grudzień'24 -> kwiecień'25):
    * morfologia 2% -> 1%
    * ruchliwość A 1% -> 0%
    * ruchliwość B 29 % -> 11,5 %
  • Siasi Autorytet

Wysłany: 17 marca, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do snów: moje psiaki, a mam dwa kundelki wczoraj jak to przy niedzieli były bardzo pobudzone. Dużo biegały i ciężko było mi je wieczorem ogarnąć. Co umyłam jednego to uciekał na zewnątrz i znowu była jazda żeby je złapać. Męża nie było to wiadomo co one robią z matką.
    W nocy Śniło mi się, że przyszedł do nas Lis 🦊 z pięknym ogonem i bawił się z moimi pieskami. Moj mądrzejszy kundelek zaprowadził nas do małych lisków i postanowiliśmy je przygarnąć. Więc miałam 2 psy, dużego lisa i 3 małe lisiątka.
    Nie przywiązuje się do snów bo już raz śniło mi się, że jestem w ciąży i dupa z tego.
    Chociaż zawsze jak śni mi się SP. Dziadziuś to dużo z nim rozmawiam, modle się i jadę na cmentarz. Wiem, że sny z Dziadziem mają w sobie moc i dużo za sobą niosą.

Darrika, Nadzieja32, Powder, Mardotka, Iskiereczka00, DreamBee lubią tę wiadomość

✅ szczęśliwa żona

preg.png
  • Default.owa Ekspertka

Wysłany: 17 marca, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siasi wrote:
    Co do snów: moje psiaki, a mam dwa kundelki wczoraj jak to przy niedzieli były bardzo pobudzone. Dużo biegały i ciężko było mi je wieczorem ogarnąć. Co umyłam jednego to uciekał na zewnątrz i znowu była jazda żeby je złapać. Męża nie było to wiadomo co one robią z matką.
    W nocy Śniło mi się, że przyszedł do nas Lis 🦊 z pięknym ogonem i bawił się z moimi pieskami. Moj mądrzejszy kundelek zaprowadził nas do małych lisków i postanowiliśmy je przygarnąć. Więc miałam 2 psy, dużego lisa i 3 małe lisiątka.
    Nie przywiązuje się do snów bo już raz śniło mi się, że jestem w ciąży i dupa z tego.
    Chociaż zawsze jak śni mi się SP. Dziadziuś to dużo z nim rozmawiam, modle się i jadę na cmentarz. Wiem, że sny z Dziadziem mają w sobie moc i dużo za sobą niosą.

Piękny sen. Ja mam tak z bratem, jak mi się śni to dużo z nim rozmawiam, a potem jadę w możliwie najszybszym terminie na cmentarzu. Ogólnie wiele prośb powierzam jemu, bo wiem, że gdzieś tam mam swojego prywatnego anioła stróża.

Siasi, Nadzieja32 lubią tę wiadomość

🧑🏻‍🦲 34 👩🏽 30 🐶 4

4 cs
    ⏸️ 10.24
    💔 11.24

2 cs
    ⏸️ 14.03
    💔 02.05 Florian 🩵

1 cs - wracamy do starań
    16.07 - Pęcherzyk dominujący 19 mm

👩🏻‍🦲 Morfologia 0% -> 2%
    Fragmentacja DNA 8%
    Kariotyp ✅️

👩🏽 Hashimoto -> Euthyrox 112
    Kariotyp ✅️
    Hormony wszelkiej maści ✅️
    Morfologia ✅️
    🟠 Mutacja c.3980A>G p.(His1327Arg) w układzie heterozygotycznym
    🟠 Genotyp heterozygotyczny 4G/5G polimorfizmu w genie SERPINE1

-> Acard 75 & heparyna
  • assialbnn Autorytet

Wysłany: 17 marca, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka233 wrote:
    Dziś 33 dc
    Cykle 30-32 dniowe
    Brak bolu przed okresem
    Dziś plamienie ale przy prawdzaniu szyjki
    Plamienie jasnoczerwone

Temperatura wskoczyła z 36.7 na 36.8
    Zawsze w dniu okresu Temperatura spadała

Dziś 13 dzień wyższych temperatur
    Beta badania po 11 dniach wyższych temperatur i wyniosła 1 (wiem, że za wczesnie)

Nie czuje się jak przed okresem
    Nie mam żadnych boli

Ktoś tak miał?
    Liczę że u was dostanę odpowiedź
    Zrób test, skoro jesteś po terminie miesiączki to wyjdzie wiarygodny, albo idź znów na betę to będziesz miała 100% pewności.

👩 33
    👱‍♂️ 36

👸 córka 2015

3cs🗓
    5.02 ⏸️
    28.02 💔 8tc

26.05- ⏸️🌷 10dpo

16.06- 0.53cm człowieka z bijącym serduszkiem ❤️🩵🩷
    6.07- 2,51 cm Ktosia z silnym serduszkiem ❤️
    15.07- 3,81cm 👶
    26.07- prenatalne 👍❤️ 6 cm Ktosia 🩵🩷

1.07- progesteron 20 ng/ml
    Besins(progesteron) 3x100mg
    Luteina 2x100mg

preg.png
‹‹ 136 137 138 139 140 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 porad, jak ubrać dziecko na zimowy spacer

Niekiedy zimowa aura za oknem może zniechęcać do spacerów... Tymczasem jest to świetny sposób na budowanie odporności, dotlenienie organizmu i zapewnienie aktywności fizycznej dla dziecka. Jak zatem przygotować się na zimowy spacer? Sprawdź 7 porad, jak ubrać dziecko!

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ