W walentynki były hece ❤️ więc na betę w marcu lecę 🏃🏻♀️
-
WIADOMOŚĆ
-
eRKow. wrote:Darrika, przykro mi bardzo 🫂 ale bardzo mnie cieszy Twoje pozytywne podejście. Mam nadzieję że któryś z tych cykli będzie tym właściwym już
Będziemy się starały czasowo tak samo, choć ja chyba będę miała dwa cykle na starania (ze względów pracy daje sobie czas na pozytywny test do końca maja). Niestety obecny cykl się przedłuża, a ja jak nigdy czekam na okres, bo im szybciej tym więcej szans na kolejne starania.
Dziś zrobiłam test i jest tam cien cienia, ale tak jak i ostatnio więc zaliczam go do negatywnych, a podejrzewam że wykrywają jakieś pozostałości bety po poronieniu.
To trzymam kciuki, może będzie nam razem raźniej i razem na fioletowa stronę wkrótce wrócimy i jeszcze pociągniemy inne staraczki za nami🤞
Pewnie jeszcze resztki bety wyłapują testy, patrząc po tym, że mi wyszedł totalny cienia cień dzień przed beta gdzie był wynik 3 to jednak one potrafią czasem naprawdę niskie wartości wyłapać. Oby ta @ lada dzień przyszła, żeby już się zaczął kolejny cykl, tak jak piszesz im szybciej tym lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca, 09:53
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Zosia667 wrote:Najgorzej jak Ci najbliższej są nadal po tej stronie, a mimo to nie czuje się ich wparcia 😔
Doskonale Cię rozumiem. My chcieliśmy o pierwszej ciąży powiedzieć teściom (z którymi na razie jeszcze mieszkamy), jak będziemy ochotę odbierać z sanatorium. Niestety zdarzyło się dosłownie w weekend przed poronienie. Powiedzieliśmy im o tym jak ich odbieraliśmy i poprosiliśmy o nie podnoszenie tematu, bo chcemy się najpierw sami z tego pozbierać. Co zrobiła moja teściowa? Dosłownie dwa dni później przyszła i zaczęła wypytywać, kiedy znów zaczniemy się starać, czy może coś dźwigałam, czymś się zdenerwowałam, no ogólnie widać było, że szuka winy we mnie. Na koniec rzuciła, że to musi mieć ogromny wpływ na kobiecą psychikę i sobie wyszła z pokoju, a ja się rozbeczałam.
Niestety czasami to właśnie u najbliższych brakuje wsparcia.🧑🏻🦲 34 👩🏽 30 🐶 4
4 cs
⏸️ 10.24
💔 11.24
2 cs
⏸️ 14.03
💔 02.05 Florian 🩵
1 cs - wracamy do starań
16.07 - Pęcherzyk dominujący 19 mm
👩🏻🦲 Morfologia 0% -> 2%
Fragmentacja DNA 8%
Kariotyp ✅️
👩🏽 Hashimoto -> Euthyrox 112
Kariotyp ✅️
Hormony wszelkiej maści ✅️
Morfologia ✅️
🟠 Mutacja c.3980A>G p.(His1327Arg) w układzie heterozygotycznym
🟠 Genotyp heterozygotyczny 4G/5G polimorfizmu w genie SERPINE1
-> Acard 75 & heparyna -
Dziewczyny, ja już po. Wyszłam z uśmiechem na twarzy. W macicy wszystko gra. Prawy jajnik z pęcherzykiem gotowym do owulacji. Na dniach. Mowi ze raczej jutro lub pojutrze wiec mamy działać. Lewy sobie wypoczywa. Zmartwiło mnie endometrium bo wynosi 7mm. Wolałabym więcej ale może jeszcze przez dwa dni urośnie? Ale najważniejsze dostałam skierowanie na HSG. Mam się umawiać na maj/czerwiec jak już stuknie ten rok starań. Generalnie on sam mi to HSG zrobi więc czuję się zaopiekowana i poprawił mi się humor top.
White1, sandrac_94, Donna89, Darrika, Sreberko, ater, AnMiPe, Marzycielka94, Katarena, grazka0022, kasialinkaa, Meggi_**, Olisska, Lisik, Powder, Loraa, onalola, Siasi, Zosia667, Nana11, Mardotka, Nayeli, beautifullady, almost.there, Haniaxoxo, Motylek93, Nadzieja32, Hope🍀, Deyansu, izzou97, Monnie, DreamBee, assialbnn, NinaB, dailydamn lubią tę wiadomość
14 cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼
4cs: 08.24 cb 4tc💔
6cs: 10.24 cb 6tc💔
Ona 👩🏼 (31lat):
cykle regularne: 30-34dni 🗓️
2023 2x histeroskopia- wycięcie polipa
HSG (czerwiec) dwa jajowody drożne ✅
Hormony, biochemia (lipiec) ✅
🧬mutacja MTHFR a1298c hetero
On 👨🏽(31lat):
badanie nasienia 🪱(czerwiec): Ilość: 60,6 mln ✅ żywe: 69% ✅ koncentracja: 10,1 mln/ml🔻A+B: 43,5% ✅; morfo 1,8%🔻pH: 8,3🔻
🔜 1.08 urolog/androlog -
@Darrika przytulam Cię z całego serduszka
( Jeśli masz ochotę to popłacz sobie i wyrzuć te emocje. Ale cieszę się że masz pozytywne podejście, szczerze wierzę że uda Ci się zajść w ciąże w tych 3 przyszłych cyklach! ❤️🩹 (ps. Ja jestem w 2 cyklu po poronieniu i też szczerze wierzę że uda mi się w tych 3 bo ponoć jest większa płodność 🙈)
@Siasi, @grazka trzymam kciuki za piękne pęcherzyki i udaną owulację! 🥹 Siasi w listopadzie zanim dowiedziałam się o ciąży przyśnił mi się piękny, biały lis. Kroczył na spacerze obok mniemoże to jakiś znak 🙈
@Belia cudownie, że wszystko w porządku! To teraz zostaje tylko działać 😎Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca, 10:06
Darrika, Siasi, Belia lubią tę wiadomość
👩🦳27 🧔♂️29
starania od 2023
12.24 9tc 💔👼
Endometrioza
PAI-1, MTHFR hetero
Niedoczynność tarczycy —> unormowana
Amh 1,16 🥲 -
Marzycielka94 wrote:Sreberko - nie znam Cię, ale Twoja wiadomość dała mi dużo nadziei i radości, żeby łagodnie wejść w ten tydzień starań i dobrego nastawienia ❤️
Życzę Ci wszystkiego dobrego, zdrówka i szczęśliwego rozwiązania ❤️Marzycielka94, Katarena, Meggi_**, Lisik, Czajnik, Marcia03, Siasi, Iskiereczka00, Belia, Mardotka, Nadzieja32, Hope🍀, Deyansu, izzou97, DreamBee lubią tę wiadomość
-
Darrika tulę mocno i w ogóle wow, jestem pod wrażeniem podejścia 😍 można się uczyć od Ciebie mentalu! Teraz na pewno się uda! ✨
Jednocześnie mocno wierzę, że dla każdej z nas jest możliwe zajście w ciążę, utrzymanie jej i urodzenie zdrowego bobo. I posiadanie rodziny z swoich marzeń 🍀
Ja nazamawiałam suple, żeby uzupełnić zapasy. Dorzuciłam jeszcze chlorofil taki do picia dodatkowo. I kombinuje co by tu jeszcze podziałać na ten mój niezbyt wysokim progesteron. Brała może któraś Chasteberry z Now Foods? ☺️Darrika, Marzycielka94, Dżozu, Powder lubią tę wiadomość
32🧝♀️33🧔🏻♂️
starania od II.24
pamiętaj jak wiele masz w sobie siły!✨
•nac, inozytol, magnez,D3, omega3, bcomplex, ubiquinol,olej z wiesiołka, vitex, pluskwica groniasta, cynk
•aktualnie wakacyjna przerwa🍆•
ale i tak team #rodzew2026✨🍓🍓 -
Default.owa wrote:Doskonale Cię rozumiem. My chcieliśmy o pierwszej ciąży powiedzieć teściom (z którymi na razie jeszcze mieszkamy), jak będziemy ochotę odbierać z sanatorium. Niestety zdarzyło się dosłownie w weekend przed poronienie. Powiedzieliśmy im o tym jak ich odbieraliśmy i poprosiliśmy o nie podnoszenie tematu, bo chcemy się najpierw sami z tego pozbierać. Co zrobiła moja teściowa? Dosłownie dwa dni później przyszła i zaczęła wypytywać, kiedy znów zaczniemy się starać, czy może coś dźwigałam, czymś się zdenerwowałam, no ogólnie widać było, że szuka winy we mnie. Na koniec rzuciła, że to musi mieć ogromny wpływ na kobiecą psychikę i sobie wyszła z pokoju, a ja się rozbeczałam.
Niestety czasami to właśnie u najbliższych brakuje wsparcia.Darrika, Default.owa lubią tę wiadomość
💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 34 🐶 🐶
🍼staranie na luzie od 03.2024
⏳monitorowane: 7cs
👩🏻🦱 ona
✅ jajowody drożne ✅ MUCHa czysto ✅ hormony w normie ✅ krzepliwość ok ✅ AMH 2,04 ✅ niedoczynność tarczycy (TSH 1,5 / fT4 18,40)
💊 pueria uno, witamina D3, magnez, kolagen, koenzym q10, d-inozytol, euthyrox
🧔🏻♂️ on
61,1mln → 84,7mln, koncentracja 25,5mln → 42,4mln✅ ruchliwość A 12,4% → 1,58%‼️ B 12,8% → 14,93% C 12% → 11,76% D 62,8% → 71,72%
aglutynacje i leukocyty (1,1)❗️
morfologia 2% → 0%❗️
HBA 80%
💊 pregna start on, androvit plus, witamina D3, magnez, d-inozytol, kolagen
🔜 29.07 wizyta w klinice -
Donna89 wrote:@Darrika przytulam Cię z całego serduszka
( Jeśli masz ochotę to popłacz sobie i wyrzuć te emocje. Ale cieszę się że masz pozytywne podejście, szczerze wierzę że uda Ci się zajść w ciąże w tych 3 przyszłych cyklach! ❤️🩹 (ps. Ja jestem w 2 cyklu po poronieniu i też szczerze wierzę że uda mi się w tych 3 bo ponoć jest większa płodność 🙈)
@Siasi, @grazka trzymam kciuki za piękne pęcherzyki i udaną owulację! 🥹 Siasi w listopadzie zanim dowiedziałam się o ciąży przyśnił mi się piękny, biały lis. Kroczył na spacerze obok mniemoże to jakiś znak 🙈
@Belia cudownie, że wszystko w porządku! To teraz zostaje tylko działać 😎
Trzymam kciuki żeby Ci się udało 🤞❤️😁 rano sobie popłakałam chwilę, ale już młoda wstała i przyszła I pytała co się stało, powiedziałam jej, że dzidzia jednak sobie poszła z brzuszka więc musimy próbować dalej na co ona "mama, nie martw się, najważniejsze, że mamy nasze kociaki" 😅
@Belia świetne wieści! To trzymamy kciuki za ten oby szczęśliwy cykl 🤞😍Siasi, Belia, Nayeli, beautifullady, Haniaxoxo, Nadzieja32, Deyansu, Monnie, assialbnn, CrazyDaisy lubią tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Jeszcze co do monitorowania cyklu a wyluzowania - dużo osób narzeka, że przy cyklach stymulowanych i monitoringu te starania stają się wymuszone, bo musi być dzisiaj, bo był zastrzyk itp. A jak dla mnie to idealne wyjście - nie trzeba nic monitorować, sprawdzać ani nic. Wiadomo z góry kiedy trzeba się starać, a sprowadza się to do dnia zastrzyku i dzień po nim. Dzięki temu do owulacji mam totalny luz, nie stresuję się tym, że ją przegapię, wiem dokładnie kiedy będzie. Na męża też dobrze działa, bo możemy serduszkować kiedy nam się chce i tylko te dwa dni w skali miesiąca wie, że wtedy trzeba.
grazka0022, Haniaxoxo, Nadzieja32, DreamBee lubią tę wiadomość
👧25.5 🧑26.5 🐈🐈 ⏳️05.24 💉01.25
👧 PCOS | AMH 6.16 | IO | hiperandrogenizm
MUCHa ✅️ drożność ✅️
🧑 HBA 78% | MAR 1% | DFI 19% | nasienie ✅️
❌️01.25-06.25 6 cykli Lametta + Zivafert
🔜 7 cykl stymulowany 🤞 -
Sreberko wrote:Dziękuję ❤️ moja droga była stosunkowo krótka, bo od kwietnia, ale intensywna i bolesna. Ciąża pozamaciczna, biochem. Obecna ciąża była bliźniacza przez chwilę, ale krwiak pokonał jedno maleństwo. Jestem wdzięczna za cud w brzuchu, za córki i wierzę, że gdzieś tam czuwają nad nami moje 3 stracone Aniołki. Dużo mi dało forum. Wsparcie dziewczyn, dobre słowo, kciuki, zrozumienie. Pokazujecie codziennie, że siła jest kobietą, że podnosimy się i walczymy mimo słabszych momentów. To jest niesamowite.
Darrika, Sreberko lubią tę wiadomość
✨ Starania od 09/24 (11 cs)
#rodzęw2026 🌷
👩 31
✔ USG, cytologia, MUCHa
✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
✔ LH, FSH, PRL, progesteron, estradiol
❓ owulacja
⬆️ testosteron 0,54 ng/ml + hirsutyzm
⬆️ homocysteina 10,89 umol/L
👨 36
⬆️ TSH, PRL, progesteron, estradiol
✔ USG
✔ koncentracja 45 mln/1 ml
⬇️ A i B = 30 %, morfologia 2 %
LIPIEC BĘDZIE NASZ 👶🏼🍼
🏩 1 cykl stymulowany: Letrozol + Zivafer
28.07 - 💉 beta HCG
08.25 - sono-HSG -
Siasi wrote:My z mężem doszliśmy już do ściany i też sobie powtarzamy, że statystycznie ZDROWA para może starać się 12 miesięcy. I to wcale nie oznacza, że coś jest z nami nie tak, jeśli przez 9 cykli nie pyklo. Tak na prawdę pierwsze 4cykle to było staranie bez zabezpieczenia, ale na ślepo. Myśleliśmy że owulacja zawsze jest w 14dc, a cykl zawsze trwa 28dni 😅
Najgorsza ściana była jak pojawił się u mnie cykl bezowulacyjny. Zaczęłam panikować, że coś nie działa, jestem zła i do dupy. Niestety nie trafiam na dobrych lekarzy i dla swojego zdrowia psychicznego postanowiłam do wakacji dać sobie luz. Jedyne co robię to owulaki. Zero wizyt i paniki.
Mąż bardzo wspiera, a ja na początku nie zauważałam jego emocji. Teraz pełen chill i co będzie to będzie. Inaczej bym zwariowała. Czas starań jest bardzo stresujący ale trzeba też odnaleźć siebie w tym trudnym dla nas czasie 😣
I to jest dobre podejście❤️ bo inaczej równia pochyła do szleństwa czeka, jeżeli człowiek czuje, że coś musi odpuścić badania, temperatury, owulaki czy cokolwiek innego to trzeba odpuść, głowa będzie lżejsza wtedy i chociażby ta ulga w staraniach była tylko mała, to lepsza niż żadna, to naprawdę trudny okres i uważam, że odwalamy tytaniczną prace naszą psychiką, że przez to przechodzimy i się nie poddajemy mimo tych wszystkich rozczarowań i kłód pod nogami.
Nawet już się nie odniosę do niektórych tekstów ludzi, bo to szkoda strzępić ryja. Brak empatii i jakiejś zwykłej ludzkiej przyzwoitości jest niestety na porządku dziennym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca, 10:17
Siasi lubi tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
@Darrika bardzo mi przykro. Tulę mocno i tak samo mocno kibicuję w kolejnych cyklach 🌷🌷🌷
@asialbn powodzenia w pracy. Ja po poronieniu wróciłam już po 5 dniach. Nikt nic nie wiedział (tzn. mogli się domyślać ale nie chciałam mówić i uszanowali to). Było mi ciężko ale z drugiej strony zajmowałam czymś myśli
Ale dzisiaj nastukałyście postów z rana ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca, 10:25
Darrika, assialbnn lubią tę wiadomość
31 👩34 🧔♂️
10 lat AH
05.2024 rozpoczęcie starań
11.2024 straciliśmy aniołka 7 tc 💔💔💔
01.2025 walczymy od nowa 🍀
04.05 ⏸️🥹🌷9dpo
05.05 beta 32,08 prog 40,20 🥳
07.05 beta 83,50 🥹🩷
10.05 beta 466,08 🥹🥰 prog 40,80🥰
15.05 beta 4000,48 🥰
22.05 USG puste jajo płodowe 😞
29.05 nasz mały cud 0,92 cm ❤️ ninja się chował ❤️🥷
12.06 2,2 cm fasoleczki ❤️😍
02.07 5,5 cm szalejącego bobka 😍
08.07 prenatalne ❤️ zdrowa dziewczynka 6,6 cm 🥰
☀️ zaświeciło słoneczko ☀️
-
White1 wrote:Jeszcze co do monitorowania cyklu a wyluzowania - dużo osób narzeka, że przy cyklach stymulowanych i monitoringu te starania stają się wymuszone, bo musi być dzisiaj, bo był zastrzyk itp. A jak dla mnie to idealne wyjście - nie trzeba nic monitorować, sprawdzać ani nic. Wiadomo z góry kiedy trzeba się starać, a sprowadza się to do dnia zastrzyku i dzień po nim. Dzięki temu do owulacji mam totalny luz, nie stresuję się tym, że ją przegapię, wiem dokładnie kiedy będzie. Na męża też dobrze działa, bo możemy serduszkować kiedy nam się chce i tylko te dwa dni w skali miesiąca wie, że wtedy trzeba.
Ja jeszcze nie miałam ani zastrzyku ani takiej owulki, ale dla mnie te monitoringi też równają się spokój, te testy owulacyjne są sory za wyrażenie ale o kant dupy rozbić, a tempki nie mierze, bo ja rano walczę o życieI jestem zbyt nie ogarnięta, żeby mierzyć, a w weekendy lubię spać do 9/10, więc nie chce mi się rano budzić, mierzyć tempki, bo jak tak robiłam to nie mogłam zasnąć ponownie... A tak to wszystko czarno na białym mam
White1 lubi tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
15 cykli:
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
04.06 - 🩸
📆
I procedura IVF - Rekovelle 7 jednostek, Orgalutran 0,25 mg 🤞🍀
13.06 - Podgląd pęcherzyków 🔍
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
White1 wrote:Jeszcze co do monitorowania cyklu a wyluzowania - dużo osób narzeka, że przy cyklach stymulowanych i monitoringu te starania stają się wymuszone, bo musi być dzisiaj, bo był zastrzyk itp. A jak dla mnie to idealne wyjście - nie trzeba nic monitorować, sprawdzać ani nic. Wiadomo z góry kiedy trzeba się starać, a sprowadza się to do dnia zastrzyku i dzień po nim. Dzięki temu do owulacji mam totalny luz, nie stresuję się tym, że ją przegapię, wiem dokładnie kiedy będzie. Na męża też dobrze działa, bo możemy serduszkować kiedy nam się chce i tylko te dwa dni w skali miesiąca wie, że wtedy trzeba.
Mam to samo tylko z testami owulacyjnymi. Po 10 latach AH i pierwszych cyklach rok temu na ślepo czuję się teraz bardzo pewnie. Wiem kiedy jest owulacja i czuję luz. W ogóle mnie to nie stresuje pod względem starań, że to musi być już. Wręcz przeciwnie. Cieszę się, że wiem w końcu kiedy ta owulacja jest i piki dodają mi pozytywnej ekscytacji
Właśnie teraz mam taką niemoc, pewnie jak przyjdą dni płodne i paski będą się wybarwiać od razu poprawi mi się humor 🌷
White1 lubi tę wiadomość
31 👩34 🧔♂️
10 lat AH
05.2024 rozpoczęcie starań
11.2024 straciliśmy aniołka 7 tc 💔💔💔
01.2025 walczymy od nowa 🍀
04.05 ⏸️🥹🌷9dpo
05.05 beta 32,08 prog 40,20 🥳
07.05 beta 83,50 🥹🩷
10.05 beta 466,08 🥹🥰 prog 40,80🥰
15.05 beta 4000,48 🥰
22.05 USG puste jajo płodowe 😞
29.05 nasz mały cud 0,92 cm ❤️ ninja się chował ❤️🥷
12.06 2,2 cm fasoleczki ❤️😍
02.07 5,5 cm szalejącego bobka 😍
08.07 prenatalne ❤️ zdrowa dziewczynka 6,6 cm 🥰
☀️ zaświeciło słoneczko ☀️
-
@Darrika tak mi przykro. 🫂 trzymam kciuki za kolejne cykle ❤️
@asiablnn mam nadzieję , że w pracy jest ok i dałaś radę
@eRKow ja miałam poronienie 21.02 w sobotę robiłam test i była ta jebitna biel . Więc może jeszcze coś tam bety u Ciebie zostało skoro miałaś cień . Też czekam na pierwszą @ i czekam na nią z niecierpliwością heh . Obyśmy za długo nie czekały heheDarrika, assialbnn lubią tę wiadomość
-
Nadzieja_95, beautifullady lubią tę wiadomość
Starania o rodzeństwo 🤰🏻
👦🏼05.2022 1CS (cięcie cesarskie)
Ona 👩🏻 IO, PCOS (AMH 5.38),niedoczynność tarczycy, Trombofilia❌ reszta z krwi ✅ MUCH✅ wymazy z szyjki✅ HSG-drożne ✅ KIR ✅ laparohistero ✅
On 🙋🏻♂️02.2025 nasienie: morfologia,HBA, fragmentacja, posiewy ✅
——————————————————-
🩷10cs (1 cykl na CLO, zivafert, utrogestan 3x300)
🩸09.06
🥚27.06 potrójna owulacja
🤞10.07 ⏸️
I beta 187,14. II beta 400,92. III beta 812,61
16.07 usg- kropek 🥹 -
@Darrika bardzo mi przykro. Wierzę, że zawsze coś się dzieje po coś, jeśli nie udało się tym razem, może to był znak, żebyś nie rezygnowała ze starań, bo jakaś dzidzia jest Ci pisana tylko musisz dłużej poczekać.
Jeśli o mnie chodzi to dałaś mi nadzieje, bo właśnie zaczynam nowy cykl i pomyślałam w weekend, że skoro Darrice się udało po 12cs to może i dla mnie jest nadzieja i może i to bedzie mój szczęśliwy cykl. A byłam w Twoich wątkach jesiennych kiedy prowadziłaś i był wysyp ciąż jak grzybów po deszczu i mam wrażenie, że od tamtego czasu już wszystkie dziewczyny przeniosły się na ciążowe forum tylko ja tu zaglądam i mało nicków kojarzę
Co do mówienia o ciąży jak już zajdę to chyba nikomu nie powiemy do 3 miesięcy co najmniej. Boję się, że coś pójdzie nie tak i wtedy będą wszyscy wiedzieć. Dodatkowo w weekend poznałam jakąś znajomą mojej mamy, w skrócie mówiąc starą babę, którą pierwszy raz widziałam na oczy i która od tematu jak fajnie, że mam rodzeństwo przeszła do tego, że na mnie już też czas i że powinnam już mieć dzieci. Nie wiem, co ludzie mają w głowach, żeby takie coś mówić do kogoś kogo się widzi pierwszy raz na oczy. Muszę chyba przygotować jakąś riposte na przyszłość bo takie słowa mnie zawsze blokują i nie wiem co odpowiedzieć.
grazka0022, Darrika, Monnie lubią tę wiadomość
Starania od 07.2024
👨⚕️Hashimoto
👉 wspomaganie progesteronem od 07.2025
🗓️ badanie drożności -> sierpień
💊 PregnaStart, Wit D, Witamina C, Witamina D, Pregna DHA, Endoover, Resveratrol, aspirin cardio -
Dziewczyny, bo widzę już któryś raz coś o grubości endometrium i aż się zainteresowałam - moje wyszło dzień po owulce 8mm. Lekarz nic nie powiedział. To jest ok? Są jakieś sposoby na pogrubienie go? Aż się zestresowałam 🙈
Właśnie wracam też z oznaczenia proga, zobaczymy co tam się dzieje w środku 7dpo. 💪🏻Haniaxoxo lubi tę wiadomość
💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 34 🐶 🐶
🍼staranie na luzie od 03.2024
⏳monitorowane: 7cs
👩🏻🦱 ona
✅ jajowody drożne ✅ MUCHa czysto ✅ hormony w normie ✅ krzepliwość ok ✅ AMH 2,04 ✅ niedoczynność tarczycy (TSH 1,5 / fT4 18,40)
💊 pueria uno, witamina D3, magnez, kolagen, koenzym q10, d-inozytol, euthyrox
🧔🏻♂️ on
61,1mln → 84,7mln, koncentracja 25,5mln → 42,4mln✅ ruchliwość A 12,4% → 1,58%‼️ B 12,8% → 14,93% C 12% → 11,76% D 62,8% → 71,72%
aglutynacje i leukocyty (1,1)❗️
morfologia 2% → 0%❗️
HBA 80%
💊 pregna start on, androvit plus, witamina D3, magnez, d-inozytol, kolagen
🔜 29.07 wizyta w klinice -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca, 10:54
👩28 👨30
12.05.2017 - 🤱 Lila
07.09.2024 - 👼 Maksymilian 17tc
30.12.2024 - cb 💔
25.01.2025 - cb 💔
24.02.2025 - ⏸️
9 dpo - beta 19,1
11 dpo - beta 53,4
13 dpo - beta 142,4
15dpo - beta 349,8
17dpo - beta 712,3
19dpo - beta 1459,3
22dpo - beta 5509,5
20.03 - mamy ❤️
22.05 - 130 gramów zdrowej Ady 🩷
08.07 - 500 gramów dziewczynki 🩷 -
Powder wrote:Dziewczyny, bo widzę już któryś raz coś o grubości endometrium i aż się zainteresowałam - moje wyszło dzień po owulce 8mm. Lekarz nic nie powiedział. To jest ok? Są jakieś sposoby na pogrubienie go? Aż się zestresowałam 🙈
Właśnie wracam też z oznaczenia proga, zobaczymy co tam się dzieje w środku 7dpo. 💪🏻Powder lubi tę wiadomość
32🧝♀️33🧔🏻♂️
starania od II.24
pamiętaj jak wiele masz w sobie siły!✨
•nac, inozytol, magnez,D3, omega3, bcomplex, ubiquinol,olej z wiesiołka, vitex, pluskwica groniasta, cynk
•aktualnie wakacyjna przerwa🍆•
ale i tak team #rodzew2026✨🍓🍓