W walentynki były hece ❤️ więc na betę w marcu lecę 🏃🏻♀️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam pytanie bo nigdy nie miałam żadnych boli w trakcie czy po stosunku. Pierwszy raz i oczywiście już szukam jaka może być przyczyna. Czy któraś z was miała? Przy przytulaniach? pierwszy raz mnie bolało a po czułam kucie w podbrzuszu i takie dziwne uczucie takiego nie wiem rozpierania??🤔..oczywiście się naczytałam że może to torbiel. Byłam u gina ostatnio nic nie mówił,że coś jest na rzeczy. Czy któraś tak miała ? Czy torbiel daje jakoś znać o sobie ?
-
@sandrac_94 tulę za biel i trzymam kciuki za jutro ♥️
@aga_42lata ubichinol można brać codziennie, to koenzym q10 i ja na przykład go biorę cały czas
@liliuszka_2024 ja czasem miewam takie bóle od lat i to zazwyczaj nic takiego, pomaga jak zmienimy pozycję albo po prostu jak się czasem najem to mnie „uwiera” coś w brzuchu 😛Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca, 19:50
sandrac_94, aga_42lata lubią tę wiadomość
31 👩34 🧔♂️
10 lat AH
05.2024 rozpoczęcie starań
11.2024 straciliśmy aniołka 7 tc 💔💔💔
01.2025 walczymy od nowa 🍀
04.05 ⏸️🥹🌷9dpo
05.05 beta 32,08 prog 40,20 🥳
07.05 beta 83,50 🥹🩷
10.05 beta 466,08 🥹🥰 prog 40,80🥰
15.05 beta 4000,48 🥰
22.05 USG puste jajo płodowe 😞
29.05 nasz mały cud 0,92 cm ❤️ ninja się chował ❤️🥷
12.06 2,2 cm fasoleczki ❤️😍
02.07 5,5 cm szalejącego bobka 😍
08.07 prenatalne ❤️ zdrowa dziewczynka 6,6 cm 🥰
☀️ zaświeciło słoneczko ☀️
-
Liliuszka_2024 wrote:Dziewczyny mam pytanie bo nigdy nie miałam żadnych boli w trakcie czy po stosunku. Pierwszy raz i oczywiście już szukam jaka może być przyczyna. Czy któraś z was miała? Przy przytulaniach? pierwszy raz mnie bolało a po czułam kucie w podbrzuszu i takie dziwne uczucie takiego nie wiem rozpierania??🤔..oczywiście się naczytałam że może to torbiel. Byłam u gina ostatnio nic nie mówił,że coś jest na rzeczy. Czy któraś tak miała ? Czy torbiel daje jakoś znać o sobie ?
ja miałam całkiem niedawno torbiele na obu jajnikach, bardziej opisałabym to jako kłujący ból po lewej i prawej stronie, i rzeczywiście zanim zaczęły się wchłaniać, to nie byłam w stanie się przytulać.
Torbiele dość szybko się robią i dość szybko znikają - mnie w ciągu jednego cyklu zniknęły.
A jak byłaś niedawno u gina i nic nie powiedział to znaczy, że chyba dobrze i ich nie masz 🙂starania o pierwsze od czerwca 2023
35l.👱🏻♀️ 32l.👨
03.2024 💔 9tc
07.24 cytologia, hpv negatywny (zabieg konizacji w 2022)✅
10.24 hormony OK, jajowody drożne✅
11.24 biocenoza, MUCHa✅ badania nasienia ✅
12.24 histeroskopia i biopsja endo ✅
02.25 - 06.25 4xIUI ❌ -
Kokosik wrote:@sandrac_94 tulę za biel i trzymam kciuki za jutro ♥️
@aga_42lata ubichinol można brać codziennie, to koenzym q10 i ja na przykład go biorę cały czas
@liliuszka_2024 ja czasem miewam takie bóle od lat i to zazwyczaj nic takiego, pomaga jak zmienimy pozycję albo po prostu jak się czasem najem to mnie „uwiera” coś w brzuchu 😛
Boże czas starań jest silniejszy😂 czas ucieka co chyba mnie dobija😏😬 -
Liliuszka_2024 wrote:Dziewczyny mam pytanie bo nigdy nie miałam żadnych boli w trakcie czy po stosunku. Pierwszy raz i oczywiście już szukam jaka może być przyczyna. Czy któraś z was miała? Przy przytulaniach? pierwszy raz mnie bolało a po czułam kucie w podbrzuszu i takie dziwne uczucie takiego nie wiem rozpierania??🤔..oczywiście się naczytałam że może to torbiel. Byłam u gina ostatnio nic nie mówił,że coś jest na rzeczy. Czy któraś tak miała ? Czy torbiel daje jakoś znać o sobie ?
U mnie tak bywa jak jelita dają o sobie znać👩31 🧔♂️38
Starania od 01.2025
PCOS, IBS, tężyczka utajona, nieregularne cykle, arytmia
2016 usunięcie potworniaka jajnika, z zachowaniem jajnika
2024 zabieg zamknięcia PFO
20.03. ⏸️ beta 26,5, progesteron 22,9
8.04 jest zarodek z bijącym ❤️
29.04 2,56cm bobasa z tętnem 174 🥹
21.05 badania prenatalne, zdrowy 6,5cm bobas 🥹
27.05 wszystko dobrze, wyniki Sanco - zdrowa dziewczyna 🩷
26.06 wszystko dobrze 🥹
-
Podziwiam Was za to, że przygotowania do ślubu to była dla Was przyjemność 🙈 ogólnie nasze wesele było super, najlepsze na jakim w życiu byłam i nie żałuję, ale nigdy więcej 😂 to ogarnianie, spotkania, żeby obgadać szczegóły, przymiarki sukni, mnie to męczyło, bo trzeba było to zgrać z pracą i życiem, a ja chciałam szybko wszystko załatwić, ale tak się niestety nie da. W ogóle managerka sali i kwiaciarka były tak zdziwione brakiem koloru przewodniego, że musiałam wymyślić, bo nie wiedziały co powiedzieć 😆😆😆 pomijając oczywiście obecne koszty tej przyjemności 🙈
Ja dziś się strachu najadłam. Z własnej głupoty, żeby nie powiedzieć brzydziej, miałam najprawdopodobniej spadek cukru. Za długa przerwa między posiłkami, bo nie wchodziło mi, a byłam w pracy i bałam się, żeby nie 🤢. I zaczęło się od osłabienia, potem zawroty głowy, mrowienie twarzy i rąk, szybsze bicie serca. Udało się opanować w domu, bez lekarza, ale teraz oczywiście się martwię czy to nie zaszkodzi kropce i czy nie stanie się najgorsze 🙄 mój mózg teraz to papka 🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca, 20:20
karczoch321, Kirby lubią tę wiadomość
👩31 🧔♂️38
Starania od 01.2025
26.06 wszystko dobrze 🥹
-
Mnie czasami coś zaboli, właśnie w podbrzuszu jakby, trochę w środku - tak dziwnie. Ale to są okazyjne i pojedyncze sytuacje, najczesciej zmiana pozycji pomaga
Ja tez dzis jakos 6/7 dpo i moj brajan szuka objawow, a ich kurde prawie nie ma i choćbym chciała to nic se nie wmówię 😬 czasami cos mnie faktycznie pociągnie, zakłuje w podbrzuszu, ale to w sumie tyle 😅
Humor i werwa dalej dopisuje, dziś bite 7 godzin działaliśmy w ogrodzie, zrobiliśmy grządki na warzywa, płotek do szklarni, przesadziłam 25 krzaków malin, aronie, porzeczki i inne cuda. Ogólnie mocno się narobiliśmy, ale pogoda taka piękna, że aż szkoda było nic nie porobić.
Jutro wyczuwam solidnego lenia 🤣
Jest 20, a ja już w łóżku w piżamie odpaliłam Disneya. Na deser czipsy i zaszalałam z lampą wina (Mucho Mas z Biedry - wiadomo, czerwone wytrawne, bo na endometrium 🤣 polecam, pycha!)
Darrika, Justa28, kasialinkaa, Powder, White1, Liliuszka_2024, Belia, NinaB, Olisska, Donna89, snieżka, ater, emciak lubią tę wiadomość
🙎♀️🧔♂️ 34 / 35
🍀 12 cs
💔 02.25 - 6tc / CP
💊 Pueria Uno, d-inozytol, omega 3, wiesiołek, witamina D, NAC, Q10, magnez, cynk, l-arginina, laktoferyna, kurkumina+piperyna, resweratrol + zioła Ojca Sroki
🦠05.25 ureaplasma - out 🤟
🔥06.25 - drożność
🎾luteina 50mg x2 ~ do 25.07 🤞 -
Nadzieja32 wrote:Podziwiam Wam za to, że przygotowania do ślubu to była dla Was przyjemność 🙈 ogólnie nadze wesele było super, najlepsze na jakim w życiu byłam i nie żałuję, ale nigdy więcej 😂 to ogarnianie, spotkania, żeby obgadać szczegóły, przymiarki sukni, mnie to męczyło, bo trzeba było to zgrać z pracą i życiem, a ja chciałam szybko wszystko załatwić, ale tak się niestety nie da. W ogóle managerka sali i kwiaciarka były tak zdziwione brakiem koloru przewodniego, że musiałam wymyślić, bo nie wiedziały co powiedzieć 😆😆😆 pomijając oczywiście obecne koszty tej przyjemności 🙈
Nas totalnie to przerosło, te wszystkie przygotowania, bycie w centrum uwagi itd i w ostatecznym planie po ceremonii w urzędzie mieliśmy zrobić wesele-grilla u nas na ogrodzie.
Koniec końców w sekrecie i na prawie-spontanie wzięliśmy ślub w Gruzji dwa miesiące wcześniej, a po wszystkim zadzwoniliśmy do rodzin pochwalić się co właśnie się wydarzyło 🫣
Ogólnie w sumie nikt się nie obraził, nawet rodzice, a wręcz wszyscy uznali, że super i bardzo w naszym stylu 🤣 totalnie the best day of my life!
Nadzieja32, Wianek, Marzycielka94, Lisik, Powder, Loraa, Donna89, Dżozu, ater, snieżka, Ola8999 lubią tę wiadomość
🙎♀️🧔♂️ 34 / 35
🍀 12 cs
💔 02.25 - 6tc / CP
💊 Pueria Uno, d-inozytol, omega 3, wiesiołek, witamina D, NAC, Q10, magnez, cynk, l-arginina, laktoferyna, kurkumina+piperyna, resweratrol + zioła Ojca Sroki
🦠05.25 ureaplasma - out 🤟
🔥06.25 - drożność
🎾luteina 50mg x2 ~ do 25.07 🤞 -
karczoch321 wrote:Nas totalnie to przerosło, te wszystkie przygotowania, bycie w centrum uwagi itd i w ostatecznym planie po ceremonii w urzędzie mieliśmy zrobić wesele-grilla u nas na ogrodzie.
Koniec końców w sekrecie i na prawie-spontanie wzięliśmy ślub w Gruzji dwa miesiące wcześniej, a po wszystkim zadzwoniliśmy do rodzin pochwalić się co właśnie się wydarzyło 🫣
Ogólnie w sumie nikt się nie obraził, nawet rodzice, a wręcz wszyscy uznali, że super i bardzo w naszym stylu 🤣 totalnie the best day of my life!
To już na samym weselu, mimo że też nie lubimy być w centrum uwagi, bawiliśmy się rewelacyjnie. Nie schodziliśmy z parkietu. Jedynie nie wiem co ludzie pomyśleli, bo ani razu nie pocałowaliśmy się przy gościach, jakoś tak nie umiemy jak wszyscy na nas patrzą 😆😆 ale wszyscy mówili, że bawili się dobrze, to może uwierzyli też, że naprawdę się kochamy i ten ślub był z miłości 😆
A co do bajki to 😍😍😍 mam dalmata w domu, to najkochańsze istoty na świecie ❤️Wianek, karczoch321 lubią tę wiadomość
👩31 🧔♂️38
Starania od 01.2025
26.06 wszystko dobrze 🥹
-
Donna89 wrote:Dziewczyny tak pół żartem, ostatnio widzę, że wiele z nas ma doła, dzisiaj wyskoczył mi filmik, że 29.03 to ponoć nów Księżyca wraz z zaćmieniem Słońca i kończą się stare schematy objawiające się spadkiem energii w ostatnim czasie i zaczyna się nowy etap życia do którego byliśmy ostatnimi miesiącami przygotowywani 😂 trzymam kciuki aby to właśnie było to i od kwietnia zaczęły się sypać dwie kreski na wszystkie strony! ❤️❤️❤️
karczoch321, Loraa, Donna89 lubią tę wiadomość
👩👨 41lat
👼💔czerwiec/2024 10 tc. poronienie zatrzymane
Miovelia PRO, Prenatal Primo, olej z wiesiołka, zioła o. Sroki, kwasy omega 3-6-9, Ubichinol, wit. C wit. E, Magnez, B-Complex
2025
🔹styczeń - 1cs bez stymulacji, był pecherzyk
🔹luty - 2cs Clostilbegyt + 💉Ovitrelle [13.02]+💉Gonapeptyl Daily 2ampułki [17.02], a potem grypa zniweczyła cykl
🔹marzec - 3cs - badania w 5dc. [TSH – 1,731 | FSH – 8,28 | LH – 5,13 | Estradiol – 214,0 | Prolaktyna – 17,45 | Testosteron – 44,5] wizyta u ginekologa 17.03 - brak pęcherzyków
🔹kwiecień - 4cs - Clostilbegyt |w 12dc. 3 pecherzyki | Ovitrelle [14 dc.] | 19dc. monitoring 1 pęcherzyk pękł -
Belia wrote:Mi też się włączył dziś na chwilę brajanek (10 dpo) bo zaczęło się ciągnięcie w podbrzuszu. Ale wiadomo może to być 🤰🏼 a może @ za rogiem 🤔 ale no już się opanowałam. Staram się o tym nie myśleć i wytrzymać jeszcze te kilka dni.
Belia lubi tę wiadomość
31🙆🏻♀️ 33🧔🏼
Starania od 10.24'
♂️:
Łuszczyca (Daivobet)
💊
Omega3, Witamina D, Magnez, Ten Fertil ON, Witaminy ADEK, Ubiquinol 200, Witamina B12
🔬
Rozszerzone badanie nasienia + fragmentacja DNA plemników + test HBA ⏳
♀️
Przewlekłe nieaktywne zapalenie żołądka, subkliniczna niedoczynność tarczycy (Euthyrox 50), PCOS (w trakcie diagnozy)
💊
Witamina D, Omega 3, Magnez, Witamina B6 i B12, Aktywny kwas foliowy Neofolic, NAC 600, Ubiquinol 200, Prena Caps Ovi, Zioła Ojca Grzegorza
🔬
Trombofilia wrodzona (m. cz. V Leiden, m. MTHFR, m. PAI-1), KIR ⏳
Beta HCG:
08.03.25- 68.60
10.03.25- 104.60
12.03.25- 147.50
14.03.25- 216.60
19.03.25- 1036.60
20.03.25- 1313.30
02.04.25 - zabieg abrazji, 8tc 💔 -
Nadzieja32 wrote:Podziwiam Was za to, że przygotowania do ślubu to była dla Was przyjemność 🙈 ogólnie nasze wesele było super, najlepsze na jakim w życiu byłam i nie żałuję, ale nigdy więcej 😂 to ogarnianie, spotkania, żeby obgadać szczegóły, przymiarki sukni, mnie to męczyło, bo trzeba było to zgrać z pracą i życiem, a ja chciałam szybko wszystko załatwić, ale tak się niestety nie da. W ogóle managerka sali i kwiaciarka były tak zdziwione brakiem koloru przewodniego, że musiałam wymyślić, bo nie wiedziały co powiedzieć 😆😆😆 pomijając oczywiście obecne koszty tej przyjemności 🙈
Ja dziś się strachu najadłam. Z własnej głupoty, żeby nie powiedzieć brzydziej, miałam najprawdopodobniej spadek cukru. Za długa przerwa między posiłkami, bo nie wchodziło mi, a byłam w pracy i bałam się, żeby nie 🤢. I zaczęło się od osłabienia, potem zawroty głowy, mrowienie twarzy i rąk, szybsze bicie serca. Udało się opanować w domu, bez lekarza, ale teraz oczywiście się martwię czy to nie zaszkodzi kropce i czy nie stanie się najgorsze 🙄 mój mózg teraz to papka 🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca, 20:55
Marzycielka94 lubi tę wiadomość
31🙆🏻♀️ 33🧔🏼
Starania od 10.24'
♂️:
Łuszczyca (Daivobet)
💊
Omega3, Witamina D, Magnez, Ten Fertil ON, Witaminy ADEK, Ubiquinol 200, Witamina B12
🔬
Rozszerzone badanie nasienia + fragmentacja DNA plemników + test HBA ⏳
♀️
Przewlekłe nieaktywne zapalenie żołądka, subkliniczna niedoczynność tarczycy (Euthyrox 50), PCOS (w trakcie diagnozy)
💊
Witamina D, Omega 3, Magnez, Witamina B6 i B12, Aktywny kwas foliowy Neofolic, NAC 600, Ubiquinol 200, Prena Caps Ovi, Zioła Ojca Grzegorza
🔬
Trombofilia wrodzona (m. cz. V Leiden, m. MTHFR, m. PAI-1), KIR ⏳
Beta HCG:
08.03.25- 68.60
10.03.25- 104.60
12.03.25- 147.50
14.03.25- 216.60
19.03.25- 1036.60
20.03.25- 1313.30
02.04.25 - zabieg abrazji, 8tc 💔 -
Powder wrote:Co do wesel, to swoje miałam teraz w grudniu, jesteśmy na etapie oglądania zdjęć z rodziną i znajomymi i też mam taką ogromną ochotę iść na wesele jako gość. Najeść się i pobawić. Wcześniej nie przepadałam za weselami, więc totalna odmiana 😂🙈
Właśnie z własnego wesela najbardziej żałuję, że nie było czasu pojeść 😂
Marty.Na, Marzycielka94, AnMiPe lubią tę wiadomość
👧🏻 '97 👦🏻 '96
🍼 starania o pierwsze dziecko od 10/2024
📆 cykl 27-28 dni
🩸 [03/2025] badania 7dpo:
– Progesteron: 25,59 ng/ml ✔️
🩺 [04/2025] badania 4dc:
– TSH: 1,691 µIU/ml ✔️
– FT3: 2,93 pg/ml ✔️
– FT4: 1,16 ng/dl ✔️
– FSH: 6,62 mIU/ml ✔️
– LH: 4,56 mIU/ml ✔️
– Prolaktyna: 25,30 ng/ml 🔶
– Ferrytyna: 19,99 ng/ml ❗
– Homocysteina: 7,94 µmol/l ✔️
– Wit. D3 (25(OH)): 33,00 ng/ml 🔶
💊 Suplementacja:
🌸 Kwas foliowy
🩸 Ascofer + Wit. C
🌿 Olej z wiesiołka
🔬 Wyniki partnera – seminogram [04/2025]:
- Objętość: 3,0 ml ✔️
- pH: 7,9 ✔️
- Koncentracja: 171,4 mln/ml ✔️
- Całkowita liczba: 517,7 mln ✔️
- Ruch postępowy (a + b): 50,5% ✔️
- Morfologia: 10% prawidłowych ✔️
- Upłynnienie, lepkość, aglutynacja: prawidłowe ✔️ -
Belia wrote:Mi też się włączył dziś na chwilę brajanek (10 dpo) bo zaczęło się ciągnięcie w podbrzuszu. Ale wiadomo może to być 🤰🏼 a może @ za rogiem 🤔 ale no już się opanowałam. Staram się o tym nie myśleć i wytrzymać jeszcze te kilka dni.
To widzę, że jesteśmy na podobnym etapie, u mnie ok 11 dpo, ale niestety nie powstrzymałam się i biel raziła w oczy, nie wiem dlaczego sobie to robię za każdym razem 😅 Chociaż akurat ból brzucha rozwiewa moje nadzieje, czuję wyraźnie, że to zbliżającą się @👧🏻 '97 👦🏻 '96
🍼 starania o pierwsze dziecko od 10/2024
📆 cykl 27-28 dni
🩸 [03/2025] badania 7dpo:
– Progesteron: 25,59 ng/ml ✔️
🩺 [04/2025] badania 4dc:
– TSH: 1,691 µIU/ml ✔️
– FT3: 2,93 pg/ml ✔️
– FT4: 1,16 ng/dl ✔️
– FSH: 6,62 mIU/ml ✔️
– LH: 4,56 mIU/ml ✔️
– Prolaktyna: 25,30 ng/ml 🔶
– Ferrytyna: 19,99 ng/ml ❗
– Homocysteina: 7,94 µmol/l ✔️
– Wit. D3 (25(OH)): 33,00 ng/ml 🔶
💊 Suplementacja:
🌸 Kwas foliowy
🩸 Ascofer + Wit. C
🌿 Olej z wiesiołka
🔬 Wyniki partnera – seminogram [04/2025]:
- Objętość: 3,0 ml ✔️
- pH: 7,9 ✔️
- Koncentracja: 171,4 mln/ml ✔️
- Całkowita liczba: 517,7 mln ✔️
- Ruch postępowy (a + b): 50,5% ✔️
- Morfologia: 10% prawidłowych ✔️
- Upłynnienie, lepkość, aglutynacja: prawidłowe ✔️ -
Donna89 dawaj to nowe rozdanie po tym zaćmionym księżycu, bo mój mąż mnie dzisiaj tak rozdrażnił, że iskry solidne leciały i siedzę na niego nadąsana cały dzień 😅😅😅
Donna89 lubi tę wiadomość
✨ Starania od 09/24 (11 cs)
#rodzęw2026 🌷
👩 31
✔ USG, cytologia, MUCHa
✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
✔ LH, FSH, PRL, progesteron, estradiol
❓ owulacja
⬆️ testosteron 0,54 ng/ml + hirsutyzm
⬆️ homocysteina 10,89 umol/L
👨 36
⬆️ TSH, PRL, progesteron, estradiol
✔ USG
✔ koncentracja 45 mln/1 ml
⬇️ A i B = 30 %, morfologia 2 %
LIPIEC BĘDZIE NASZ 👶🏼🍼
🏩 1 cykl stymulowany: Letrozol + Zivafer
28.07 - 💉 beta HCG
08.25 - sono-HSG -
W ogóle wiem, że to nie na temat, ale doradźcie mi proszę, gdzie mogę kupić jakieś ładne, wiosenne sukienki (byle nie z poliestru, bo się zapocę 😅) i w rozsądnej cenie? U mnie dzisiaj była pogoda na sukienkę, ale trochę bieda w szafie, wiem, że mnie zrozumiecie 😅✨ Starania od 09/24 (11 cs)
#rodzęw2026 🌷
👩 31
✔ USG, cytologia, MUCHa
✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
❓ owulacja
👨 36
✔ USG
LIPIEC BĘDZIE NASZ 👶🏼🍼
28.07 - 💉 beta HCG
08.25 - sono-HSG -
Dla mnie przygotowania do ślubu też były ciężkie, ja jestem perfekcjonistką, a wesele ma tyle czynników na które nie mamy wpływu, że masakra. Problemy z księdzem, z gośćmi, ich potwierdzaniem, pół rodziny pokłócona, więc kombinowanie z usadzeniem. No krew mnie zalewała. Ale koniec końców bawiłam się fantastycznie, goście też byli zachwyceni (moi rodzice przeżywali, że DJ, a nie zespół, a potem zachwyceni jak to się wytańczyli). Ogólnie powtórzyłabym, jakbym nie musiała tego jeszcze raz organizować.🤣 I wybrałabym cywilny, bo nauki przedślubne to czyste pranie mózgów było.🙈🧑🏻🦲 34 👩🏽 30 🐶 4
4 cs
⏸️ 10.24
💔 11.24
2 cs
⏸️ 14.03
💔 02.05 Florian 🩵
1 cs - wracamy do starań
16.07 - Pęcherzyk dominujący 19 mm
👩🏻🦲 Morfologia 0% -> 2%
Fragmentacja DNA 8%
Kariotyp ✅️
👩🏽 Hashimoto -> Euthyrox 112
Kariotyp ✅️
Hormony wszelkiej maści ✅️
Morfologia ✅️
🟠 Mutacja c.3980A>G p.(His1327Arg) w układzie heterozygotycznym
🟠 Genotyp heterozygotyczny 4G/5G polimorfizmu w genie SERPINE1
-> Acard 75 & heparyna -
Pozostając w temacie ślubnym to powiem Wam, że jak chodziliśmy na nauki, gdzie nam mówiono o pomiarze temperatury i badaniu śluzu miałam takie "WTF"????? No i przyszła kryska na matyska, bo poranek bez termometru to poranek stracony 🤣🤣🤣
karczoch321, Default.owa, Lisik, Wianek, Powder, Liliuszka_2024, Belia, Loraa, almost.there, Olisska, Darrika, snieżka, Daisy1, ater, emciak lubią tę wiadomość
✨ Starania od 09/24 (11 cs)
#rodzęw2026 🌷
👩 31
✔ USG, cytologia, MUCHa
✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
❓ owulacja
👨 36
✔ USG
LIPIEC BĘDZIE NASZ 👶🏼🍼
28.07 - 💉 beta HCG
08.25 - sono-HSG -
Marzycielka94 wrote:Pozostając w temacie ślubnym to powiem Wam, że jak chodziliśmy na nauki, gdzie nam mówiono o pomiarze temperatury i badaniu śluzu miałam takie "WTF"????? No i przyszła kryska na matyska, bo poranek bez termometru to poranek stracony 🤣🤣🤣🧑🏻🦲 34 👩🏽 30 🐶 4
4 cs
⏸️ 10.24
💔 11.24
2 cs
⏸️ 14.03
💔 02.05 Florian 🩵
1 cs - wracamy do starań
16.07 - Pęcherzyk dominujący 19 mm
👩🏻🦲 Morfologia 0% -> 2%
Fragmentacja DNA 8%
Kariotyp ✅️
👩🏽 Hashimoto -> Euthyrox 112
Kariotyp ✅️
Hormony wszelkiej maści ✅️
Morfologia ✅️
🟠 Mutacja c.3980A>G p.(His1327Arg) w układzie heterozygotycznym
🟠 Genotyp heterozygotyczny 4G/5G polimorfizmu w genie SERPINE1
-> Acard 75 & heparyna -
Default.owa wrote:Ja na naukach usłyszałam, że firmy produkujące antykoncepcję to mafie farmaceutycenę, tylko głupi ludzie stosują antykoncepcję i tylko pary, które ją stosują się rozwodzą. 🙈 A i że nie wystarczy się starać o dziecko, trzeba je jeszcze wymodlić. Także biada wszystkim niewierzącym.🤣
Ja już swoje dzisiaj wypłakałam to mnie bierze na śmieszki. W sumie to dzisiaj zobaczyłam 2 kreski tylko obie kontrolne i na osobnych testach 😅.
A wieczorem byłam na jodze z pieskami. Polecam. 90% pieski 10% joga. Piesek dla atencji.
Powder, Marty.Na, Marzycielka94, Default.owa, White1, Belia, Justa28, PaulinaNnn, Olisska, Donna89, Darrika, AnMiPe, Dżozu, ater, Meggi_**, emciak lubią tę wiadomość
16 cs
👫27
- Histeroskopia --> stan zapalny --> antybiotyk przez 3 cykle
- Obserwacja cyklu modelem Creightona
- Leczenie u Naprotechnologa
- HSG ✅
Endometrioza mała, głęboka
ANA1 dodatnie ❌ (Sulfazalazyna)
AMH 3,7
TSH 0,916 --> 3,5 ❌
Prolaktyna 23 ❌ (Dostinex)
Żelazo 89,8 --> 68
Ferrytyna 21,73 --> 40 (Feroplex, teraz Bioradix)
Wrzesień '25 --> Lipiodol prywatnie
Listopad? '25--> MRI oznaczenie ognisk endometriozy
Grudzień/Styczeń '26 --> Laparoskopia
Styczeń - Maj '26 --> pogłębiona diagnostyka immunologiczna/ genetyczna?
On : Morfologia 10% -->6%, Prena Care dla mężczyzn, Olej z czarnuszki
kwas foliowy, Koenzym Q10(ubiqinon), Estrovita skin (omega 3,6) wit. D, NAC, L-arginina, magnez +B6,B12, Prenacaps ovi, bioradix,Dostinex, Cyklogest, Sulfazalazyna, olej z wiesiołka, Bactrim forte, enterol, cholina