W walentynki były hece ❤️ więc na betę w marcu lecę 🏃🏻♀️
-
WIADOMOŚĆ
-
Treaclynat wrote:O kurcze, zaciekawiła mnie informacja, że drożność była wykonywana po biochemie. Chyba żyłam w przekonaniu, że jak doszło do zapłodnienie, to raczej z jajowodami wszystko ok 😧
Też byłam przekonana, że jak raz zaskoczyło to badania nie będzie, ale mój ówczesny lekarz uważał (może racja), że drugi jajowód mógł okazać się niedrożny i dlatego chciał sprawdzić. Może i dobrze bo mam z głowy 😉Treaclynat lubi tę wiadomość
-
assialbnn wrote:Podpisuje się pod tym co napisałaś w 100% ‼️
Nikt nie jest w stanie pojąć tego co czuje kobieta, która doświadczyła straty 😥 i teraz jak juz doświadczyłam tego osobiście wiem że gadanie "lepiej jak zdarzyło się to teraz gdy jest wczesnie niż później w większej ciąży" jest nie trafione i kobieta która doświadczyła straty nie powinna słyszeć takich słów... tylko tutaj spotkało mnie zrozumienie i wsparcie, bo nikt z mojego otoczenia nie wie co czuje w środku w związku z moją stratą 🥺 więc ogrom waszych słów wsparcia i obserwacja waszej walki pomimo niepowodzeń i strat znaczy dla mnie więcej niż tysiąc słów ❤️
Ja po kilku miesiącach od poronienia rozstałam się z partnerem i usłyszałam, że może i lepiej że tak się stało jak i tak teraz nie jesteśmy razem 🤯 -
Tak się teraz zaczęłam zastanawiać, nad tym moim podejrzeniem endometriozy. Miałam w planach zapisać się do Dr. Zaczyka na USG diagnostyczne, ale stwierdziłam że wstrzymam się do wizyty w kliince. A teraz nie wiem, może ogarnąć je jeszcze przed wizytą w klinice i do lekarza iść już z tym? Są jeszcze jakieś terminy na kwiecień to powinnam się wyrobić.👱♀️❤️👨29&38
Starania o pierwsze 👶🩷🩵
11 cs - oczekiwanie na II stymulację
⏸️ 0 razy
👱♀️
❌Endometrioza 1 stopnia z adenomiozą, podejrzenie polipa i stanu zapalnego
❌Hashimoto
✅MUCHa
✅ANA,ANA1,AMA,ASMA
✅Kariotyp
❌BX, jeden KIR implantacyjny
❌FSH 01.2025 (8,72) 03.2025 (15,70)
TSH (0,80)
Anty TPO (134) ❗
AMH (0,26)-->(0,14) ❌❌❌❌❌
👨
Koncentracja (114,4 mln)
Ruch szybki postępowy a (13,49 %)
Morfologia (2 %) ❌
🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
📆07.05.2025 - kwalifikacja do programu
📆09.05.2025 - start stymulacji I IVF
📆21.05.2025 - punkcja - pobrano 4 🥚komórki, 2 MII + biopsja endometrium, 0 ❄️
‼️EBV -> Odroczenie drugiej stymulacji
Czy w tym roku spotka mnie chociaż jedna dobra rzecz? -
Powder wrote:A ja się pochwalę, że jednak się namyśliłam i idę na monitoring 💪🏻 zwłaszcza, że znalazłam klinikę na mojej ulicy. 😅
Super! Ja też w tym tygodniu byłam, ładny pęcherzyk dominujący i endometrium i owulka powinna być w ten weekend 🙈 a Ty kiedy idziesz?Powder lubi tę wiadomość
👩🦳27 🧔♂️29
starania od 2023
12.24 9tc 💔👼
Endometrioza
PAI-1, MTHFR hetero
Niedoczynność tarczycy —> unormowana
Amh 1,16 🥲 -
karczoch321 wrote:A ja mam takie czysto hipotetyczne pytanie wybiegające w przyszłość.
Zakładając że do mojego wyjazdu w niedziele nie będzie ani dwóch kresek, ani okresu.
To jeśli kreski pojawią się np w poniedziałek albo wtorek to czy brać samodzielnie luteinę?
Ogólnie lekarz mi powiedział, że jak test wyjdzie pozytywny to żeby umawiać się na wizytę po jakieś wspomaganie, ale nie wiem na ile będę miała możliwość złapać jakąś teleporade na już w kolejnym tygodniu zza granicy. No i nie będę w stanie na miejscu pewnie nic zakupić.
A wracam w środę wieczorem, więc najszybsza wizyta to ewentualnie dopiero czwartek.
Luteiny zostało mi na mniej więcej tydzień brania. Ostatanio miałam zalecenie 2x dziennie po 100mg.
Ogólnie myślałam żeby w razie braku okresu po prostu nie testować i poczekać do powrotu, ale po pierwsze jeśli jednak będą kreseczki to wtedy wiadomo, że zrezygnuje z wina, no plus to zalecenie od lekarza…
Plus wolę zareagować, bo jeśli kresek nie będzie to nie chce „tracić” urlopu na zastanawianie się/martwienie sie tylko chcę dać się porwać gruzińskiej przygodzie haha
Co byście zrobiły na moim miejscu? Spakować te luteinę i wziąć ją samodzielnie plus w między czasie spróbować łapać online lekarza czy już poczekać do powrotu no i jeśli po kreskach dostanę krwawienia to traktować to jako Biochem…?
(Sorry za takie czarnowidztwo i wybieganie w przyszłość, ale jestem mistrzem wymyślania problemów i rozkminiania miliona opcji w czarnym scenariuszu 🤦♀️
Wzięłabym luteinę na pewno, lepiej mieć niż nie mieć w razie czego! Będziesz się zastanawiać na miejscu, ale bez stresu że w razie czego musisz kombinować, gdyby była potrzebnakarczoch321 lubi tę wiadomość
12.24 💔 6tc
01.25 💔 6tc
19.02 ⏸️
10.03 0, 53cm - serce bije!
31.03 2,5 cm - mały misio ❤️
14.04. prenatalne - 5,12 cm
25.04. 152 bpm, 13+2
14.06. ➡️ połówkowe -
Darrika wrote:U mnie chyba jakoś od 5 albo 6 dpo codziennie jakieś bóle, kłucie, ciągnięcia, lewy jajnik kilka razy bolał, dzisiaj też czułam trochę jajnik, ciągnęło mnie w pachwinie i czuje jakieś lekkie skurcze okresowe. I od rana mnie boli tak lekko gardło jakby mnie coś brać miało 🙄
Kurczaki, oby to żadne choróbsko nas nie dopadało albo @ 🥹🥹Darrika lubi tę wiadomość
👩🏼: 27l 🧑🏼🦱:29l
Starania od: 10.2024 na poważnie
👩🏼: hiperprolaktynemia
🧑🏼🦱: morfologia w normie
💊: Dostinex, jodid 100, Prenacare, Euthyrox 25, Duphaston, według zaleceń lekarza.
Badania 04.04:
Prolaktyna : 10 —> (zmniejszono dawkę Dostinex)
TSH : 3,5 —> Euthyrox 25
FT4 : 1,44 (podnosi się, do obserwacji wraz z TSH). Norma: 1-1,6
Ferrytyna : 25 (do podniesienia). Norma: 15-150
Żelazo : 22,6. Norma: 9-30,4 ✅
Witamina D3 : 46,90. Norma: 30-100✅
Witamina B12 : 425. Norma: 197-771✅
Badania 6.05:
TSH : 1,6 ✅ T4 : ✅
Prolaktyna : 30 ❌ ( po tygodniu przerwy od Dostinex )
26/06 : cykl bezowulacyjny, torbiel.
➡️ 16/06 : Pobranie posiewu z szyjki macicy
➡️ Badanie drożności jajowodów? -
PS. Przeszłam się właśnie szybko po szybkie zakupy podczas przerwy - ale SŁOŃCE!!! ♥️
Wiem, że to tylko na parę dni, ale człowiekowi tak jakoś lżej się robi na wiosnę 🌻🌻🌻Powder, Darrika, SanderkaA, ater, DreamBee, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
👱37 🧔42 + 😺😺
Starania od 02.2023
05.2023 - 5t 💔
08.2023 - 6t 💔
02.2024 - pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności
04.2024 - diagnoza trombofilii (PAI-1 i MTHFR [homo])
15.05.25 - pierwsze USG 7(6+1) - mamy 0,41cm i ❤️
26.05.25 - USG (7+4) - 1,40cm i ❤️ (tętno 150)
05.06.25 - USG (9+1) 2,35cm i ❤️
23.06.25 - USG (11+5) 5,33cm i ♥️
24.06.25 - NIFTY PRO - zdrowa dziewczynka 🩷
30.06.25 - Prenatalne 🤞🤞🤞
24.07.25 - następne USG 🤞🤞🤞
-
Donna89 wrote:Super! Ja też w tym tygodniu byłam, ładny pęcherzyk dominujący i endometrium i owulka powinna być w ten weekend 🙈 a Ty kiedy idziesz?
We wtorek, 13dc, czyli zgodnie z ich wyliczeniem idealnie tak powinnam iść przy 29-31 dniowych cyklach. Wyliczyłam z 30, X/2-2
Zobaczymy co tam zobaczą ciekawego 🤞🏻💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 34 🐶 🐶
🔮Staranie na luzie od 03.2024
🔥Staranie na pełnej od 02.2025
⏳5cs in progress 🍀🍓
👩🏻🦱 ona
🕰️ cykle 29-31 dni, faza lutealna 17 dni
✅ jajowody drożne ✅ MUCHa czysto ✅ hormony w normie
🩺 niedoczynność tarczycy (TSH 1,5 / fT4 18,40)
💊 pueria uno, witamina D3, magnez, kolagen, euthyrox
🧔🏻♂️ on
🔬 61,1mln, koncentracja 25,5mln (w 2,4ml)
🔬 ruch A+B 25%, morfologia 2%
💊 pregna start on, androvit, witamina D3, kolagen
🔜 30.06 ponowne badanie nasienia -
Marzycielka94 jaka widoczna kreseczka! Gratulacje! 🥳 w końcu nam wątek rusza!
brilka to poczucie zmarnowanego cyklu jest najgorsze
Karczoch ja bym wzięła luteinę ze sobą i działała tak jak czujesz ☺️
Lorra to bierz termin i działaj ☺️
Pogroziłam 🐒 testem i się wystraszyła i chyba coś rusza od rana, bo jest brązowe plamienie. Także test zostawiam na kwiecień i ma to być ten szczęśliwy 💝
W ogóle taka dziś piękna pogoda! Bardzo nastawia to pozytywnie ✨Powder, karczoch321, DreamBee, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
32🧝♀️33🧔🏻♂️
starania od II.24
pamiętaj jak wiele masz w sobie siły!✨
•nac, inozytol, magnez,D3, omega3, bcomplex, ubiquinol,olej z wiesiołka, zioła ojca Sroki
team #rodzew2026✨🍓🍓 -
Hej dziewczyny , mam pytanko.. czy to Wam wygląda na pik LH ? I jak myślicie, kiedy po piku najlepiej serduszkowac? 😊
https://ibb.co/XxZPCz6b👩34 👨39
11 cs o pierwszego maluszka
Niedoczynność tarczycy ➡️ letrox 50
USG ✅ Cytologia ✅ Morfologia ✅
TSH 1,2
AMH 1.3
Żelazo - 150
Ferrytyna - 36
D3 - 72
MTHFR C677T homo
Badanie nasienia ✅
Drożność - wrzesień
Suple 💊
D3 4000 , jod , omega3 , B complex, koenzym Q10, probiotyki -
Kokosik wrote:No niestety nie jest to takie łatwe, a stabilność finansowa jest dla mnie kluczowa. Nie mogę sobie pozwolić na brak pracy, to na pewno. Mam 3 miesiące wypowiedzenia, do tego pójście do innej nie zapewni mi umowy na czas nieokreślony.
Mój mąż ma własną firmę więc może nie mieć zleceń więc wtedy moja wypłata jest istotna na kredyt, opłaty czy jedzenie.
Czuję się w potrzasku.
Idealny scenariusz to taki, że zachodzę w ciążę, w drugim trymestrze informuje pracodawcę i odchodzę na upragniony macierzyński. I przechodzę na drugą sferę życia jakim jest bycie mamą. W tym czasie na spokojnie realizuje plan założenia własnej firmy bądź pracy zdalnej żeby móc po macierzyńskim zarabiać ale głównie zajmować się domem i dzieckiem. I to jest mój cel, jak zaszłam w ciążę w październiku to czułam niewyobrażalne szczęście i ulgę. Wiem, że w końcu poczuję to raz jeszcze. Tylko nie wiem kiedy i to jest najgorsze…
U mnie jest podobnie, z tym co też pisałaś później, że mała firma itd - u nas dosłownie pracujemy w domu szefa (jest wydzielony kawałek domu), ale ja mam problem, bo mam umowę tylko jeszcze kilka miesięcy. Jak chodziłam prosić o zmianę na czas nieokreślony, pod pozorem, że nie dostanę kredytu itd., to usłyszałam, że nie wiadomo jak będzie z robotą, nie ma zleceń za dużo póki co i niepewna sytuacja. Po kilku takich próbach stwierdziłam, że trudno, nie będę od tego uzależniać swojego pragnienia posiadania dziecka i najwyżej po macierzyńskim nie będę miała dokąd wrócić. Teraz nie wiem co się stanie, po pierwsze, czy ciąża się utrzyma, czy nie, no i czy jak się dowie szef, że jestem w ciąży to przedłuży mi umowę czy nie...
Praca jest dosyć stresująca, mam bardzo słaby dojazd, marne pieniądze za wykwalifikowane stanowisko, nie do końca robię tylko "w swoim" zawodzie, tylko jeszcze branże na około, bo trzeba często coś dorabiać albo poprawiać. Jedyne co, to pracownicy są naprawdę w porządku, w obecnym składzie zrobiliśmy sobie całkiem zgrany zespół, gdzie między nami wszystko działa, jest śmiesznie, jest wsparcie, jest wzajemne narzekanieRobimy czasem razem jakiegoś grilla albo i kajaki i to nawet wtedy z szefem. Więc przynajmniej jest jakikolwiek plus tej roboty.
Ale i tak nie wiem jak to się potoczy wszystko. Docelowo na pewno chciałabym pracować w innym miejscu, żeby bardziej się rozwijać, ale gdybym mogła wybrać i finansowo byłoby to możliwe (bo w tej chwili trochę ciężko), to zostać w domu i właśnie mieć jakiś swój mały biznes, albo dorabiać gdzieś z dobrym dojazdem na pół etatu, brzmi super.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca, 15:13
Kokosik lubi tę wiadomość
12.24 💔 6tc
01.25 💔 6tc
19.02 ⏸️
25.04. 152 bpm, 13+2
14.06. ➡️ połówkowe -
Mardotka wrote:Hej dziewczyny , mam pytanko.. czy to Wam wygląda na pik LH ? I jak myślicie, kiedy po piku najlepiej serduszkowac? 😊
https://ibb.co/XxZPCz6b
To już może być pik, a jeśli nie pik, to bardzo blisko, także serduszkować im szybciej tym lepiej
A potem po piku poprawić jeszcze dzień późniejWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca, 15:15
Mardotka lubi tę wiadomość
12.24 💔 6tc
01.25 💔 6tc
19.02 ⏸️
25.04. 152 bpm, 13+2
14.06. ➡️ połówkowe -
Mardotka wrote:Hej dziewczyny , mam pytanko.. czy to Wam wygląda na pik LH ? I jak myślicie, kiedy po piku najlepiej serduszkowac? 😊
https://ibb.co/XxZPCz6b
U mnie tak wyglądają piki, czasem są nawet mocniejsze. Ja bym serduszkowała tego samego dnia wieczorem i następnego jak starczy sił 😁
Mardotka lubi tę wiadomość
❤️21.05.2021❤️ 👧🏼 L.
👸🏻34 l. 🧔🏻34 l.
4 CS 🍀
Od miesiąca mocno działam dietą przeciwzapalną 🥗
4.12.2024 - wyjęta Mirena, starania o drugiego 🐥 - start.
6.12.2024 - ponad tygodniowy krwotok, wizyta na pogotowiu i nagła konieczność przerwania starań.
Połowa stycznia 2025 - zielone światło 💚 dla starań 🤞🏻 -
Dziewczyny, czy któraś ma pakiet Medicover? Ja od tego miesiąca jestem dopisana do pakietu męża i staram się ogarnąć aplikację 😅 przy umawianiu wizyty jak zaznaczam ginekologia - przygotowanie do ciąży albo potwierdzenie ciąży to nie mam możliwości umówienia wizyty tylko czat z położną 🤔 wiecie jak to działa? Potwierdzenie ciąży to będzie skierowanie na betę i dopiero potem można umówić się na normalną wizytę? A przygotowanie?31 👰🏼♀️ 33 🤵🏻
starania o pierwsze 👶🏼🍼 od 11.2024
01.2025 💔🪽 9tc
Jeżeli idziesz przez piekło, nie zatrzymuj się, idź dalej. Wszystko się kiedyś kończy - Winston Churchill.
14.05 ⏸️ 9 dpo 🌈✨
16.05 🌱 beta 27,5 mIU/ml; prog 29,000 ng/ml
19.05 🚀 beta 183 mIU/ml; prog 32,300 ng/ml
21.05 🪄 beta 489 mIU/ml
23.05 🎉 beta 1197 mIU/ml
31.05 💫 beta 12212 mIU/ml; prog 24,700 ng/ml
5.06 🩺 pierwsza wizyta 🌈 0,42cm dzidziusia z bijącym serduszkiem ❤️
13.06 🩺 7+3 🫛 CRL 1,24cm; FHR 150
24.06 🩺 9+0 🐻 CRL 2,25cm; FHR 137
17.07 🔜 kolejna wizyta ⏳🤞🏼
-
Paulina66 wrote:Dziewczyny, czy któraś ma pakiet Medicover? Ja od tego miesiąca jestem dopisana do pakietu męża i staram się ogarnąć aplikację 😅 przy umawianiu wizyty jak zaznaczam ginekologia - przygotowanie do ciąży albo potwierdzenie ciąży to nie mam możliwości umówienia wizyty tylko czat z położną 🤔 wiecie jak to działa? Potwierdzenie ciąży to będzie skierowanie na betę i dopiero potem można umówić się na normalną wizytę? A przygotowanie?
Ja ostatnio dowiedziałam się, że mimo iż w zakresie czatu z położną jest skierowanie na badania, to powiedziała mi, że nie da skierowania na usg, bo na badania obrazowe może tylko lekarz. 🤷🏻♀️ generalnie zależy czego potrzebujesz, ale dziewczyny pisały niedawno, że Medicover nie prowadzi diagnostyki niepłodności. Osobiście realizuję tam tylko badania krwi, jak już mi się uda cudem uzyskać skierowania. Ostatnio czekałam 2,5h na czat z endokrynologiem, gdzie niby miało być 60min, po czym nawet się nie doczekałam, bo wyrzuciło mnie przez błąd po ich stronie…💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 34 🐶 🐶
🔮Staranie na luzie od 03.2024
🔥Staranie na pełnej od 02.2025
⏳5cs in progress 🍀🍓
👩🏻🦱 ona
🕰️ cykle 29-31 dni, faza lutealna 17 dni
✅ jajowody drożne ✅ MUCHa czysto ✅ hormony w normie
🩺 niedoczynność tarczycy (TSH 1,5 / fT4 18,40)
💊 pueria uno, witamina D3, magnez, kolagen, euthyrox
🧔🏻♂️ on
🔬 61,1mln, koncentracja 25,5mln (w 2,4ml)
🔬 ruch A+B 25%, morfologia 2%
💊 pregna start on, androvit, witamina D3, kolagen
🔜 30.06 ponowne badanie nasienia -
Paulina66 wrote:Dziewczyny, czy któraś ma pakiet Medicover? Ja od tego miesiąca jestem dopisana do pakietu męża i staram się ogarnąć aplikację 😅 przy umawianiu wizyty jak zaznaczam ginekologia - przygotowanie do ciąży albo potwierdzenie ciąży to nie mam możliwości umówienia wizyty tylko czat z położną 🤔 wiecie jak to działa? Potwierdzenie ciąży to będzie skierowanie na betę i dopiero potem można umówić się na normalną wizytę? A przygotowanie?
Najlepiej bierz zwykłą wizytę, jeżeli nie ma ciąży i „opieka w ciąży”, jeżeli w ciąży jesteś, nawet jak ciąża niepotwierdzona. Ginekolodzy głównie na tych kategoriach przyjmują. Jak ja kiedyś wybrałam „potwierdzenie ciąży”, to i tak zmieniło mi na „opieka w ciąży” -
Dzięki. Póki co umówiłam zwykłą wizytę, mam nadzieję że w gabinecie będzie normalnie usg, bo też trafiłam na komentarze, że na tych wizytach z pakietu nie zawsze jest w gabinecie i na usg trzeba umawiać się oddzielnie (ale nie widzę takiej opcji w tej aplikacji). A co do tego przygotowania do ciąży to miałam nadzieję, że może da się wyprosić skierowania na jakieś badania skoro taka opcję czatu posiadają 😅31 👰🏼♀️ 33 🤵🏻
starania o pierwsze 👶🏼🍼 od 11.2024
01.2025 💔🪽 9tc
Jeżeli idziesz przez piekło, nie zatrzymuj się, idź dalej. Wszystko się kiedyś kończy - Winston Churchill.
14.05 ⏸️ 9 dpo 🌈✨
16.05 🌱 beta 27,5 mIU/ml; prog 29,000 ng/ml
19.05 🚀 beta 183 mIU/ml; prog 32,300 ng/ml
21.05 🪄 beta 489 mIU/ml
23.05 🎉 beta 1197 mIU/ml
31.05 💫 beta 12212 mIU/ml; prog 24,700 ng/ml
5.06 🩺 pierwsza wizyta 🌈 0,42cm dzidziusia z bijącym serduszkiem ❤️
13.06 🩺 7+3 🫛 CRL 1,24cm; FHR 150
24.06 🩺 9+0 🐻 CRL 2,25cm; FHR 137
17.07 🔜 kolejna wizyta ⏳🤞🏼
-
Paulina66 wrote:Dzięki. Póki co umówiłam zwykłą wizytę, mam nadzieję że w gabinecie będzie normalnie usg, bo też trafiłam na komentarze, że na tych wizytach z pakietu nie zawsze jest w gabinecie i na usg trzeba umawiać się oddzielnie (ale nie widzę takiej opcji w tej aplikacji). A co do tego przygotowania do ciąży to miałam nadzieję, że może da się wyprosić skierowania na jakieś badania skoro taka opcję czatu posiadają 😅
czat to też parodia, to znaczy polecam mieć kartę na komputerze i stabilny internet, bo w przeciwnym wypadku wywali cię z kolejki albo w trakcie wizyty. Na telefonie przełączenie aplikacji wyrzuca na inną, więc nawet załączenie zdjęcia bez wyrzucenia sesji graniczy z cudem. Kolejka do ginekologa na czacie to tak 1-2h (pokazuje przewidywane 60min). Czasem zlecają badania i nie powiedzą ci co masz w pakiecie czego nie, więc można się później lekko zdziwić. Na pobranie krwii ze skierowaniem trzeba się wcześniej umówić w osobnej zakładce Punkt pobrań. Jak masz pytania to śmiało
P.S. niby badania w pakiecie są darmowe, ale tylko ze skierowaniem i uwaga jeśli skierowanie jest od kliniki leczenia niepłodności, to mogą wbić jako płatne, bo niby jest to w pakiecie, ale leczenie i diagnozowanie niepłodności już nie 🤣 trochę się na tym przejechałam, jak zostawiłam 100zł za podstawy testosteron, który mam w pakiecie i lekarz na czacie wypisał mi skierowanie na podstawie papierów z kliniki.
👧25.5 🧑26.5 🐈🐈
⏳️05.24 💉01.25
👧 PCOS | AMH 6.16 | brak owulacji
🧑 HBA 78% | MAR 1% | DFI 19%
10.24 / 02.25
Ilość 300mln PH 8.1
Ruch A+B 26% -> 61%
Morfo 3% -> 4%
Żywe 68% -> 79%
06.25 wymazy MUCHa ✅️
❌️01.25 Lametta + Zivafert
❌️02.25 Lametta + Zivafert
❌️03.25 Lametta + Zivafert
❌️04.25 Lametta + Zivafert
❌️05.25 Lametta + Zivafert
🤞06.25 Lametta + Zivafert
🔜07.25 drożność -
U mnie lekarz jakoś w październiku mówił, że jak po pół roku się nie uda zajść to wtedy badanie drożności, ale był biochem i powiedział że na razie sobie darujemy, bo jest pewność że 1 jest drożny
Marzycielka94 lubi tę wiadomość
2 cs 11/24 cb 💔
06. 2025 9 cs z góry spisany na starty
Pregna start , pregna DHA, Wit D 2000j, Magne b6 forte , inozytol needed
Luteina 1x1
👨
Obniżona ruchliwość , morfologia 1%, agregacja..
30.06 androlog
Worek supli -
Darrika wrote:Ja bym wzięła luteinę ze sobą i ewentualnie próbowała złapać jakąś teleporade żeby ustalić dawkowanie w razie w, chociaż z drugiej strony jak masz poprzednie dawkowanie to wiesz co i jak i w razie dwóch kresek 🤞 możesz podziałać do czasu powrotu i wizyty, zaszkodzić nie zaszkodzi a co będziesz spokojniejsza to Twoje
Dzięki dziewczyny!! Widzę, że wszystkie odpowiedzi zgodne z tym co wymyśliłam, więc tak właśnie zrobię i spakują ją awaryjnie 🙌
Nefretam, biorę Pueria Uno plus reszta tego co w stopce.
Ale uznałam, że pakuję tylko Puerię i nic więcej, a mąż saszetki Fertistimu i też nic nie zabiera dodatkowo 👍
White1, Darrika lubią tę wiadomość
🙎♀️🧔♂️ 34 / 35
🍀 11 cs
💔 02.25 - 6tc
💊 Pueria Uno, d-inozytol, omega 3, wiesiołek, witamina D, NAC, Q10, magnez, cynk, l-arginina, laktoferyna, kurkumina+piperyna, resweratrol
🍵 zioła Ojca Sroki
🎾luteina 50mg x2
🔥06.25 - drożność