W walentynki były hece ❤️ więc na betę w marcu lecę 🏃🏻♀️
-
WIADOMOŚĆ
-
Darrika a sikałaś dziś? Czy tylko beta?
Darrika lubi tę wiadomość
2 cs 11/24 cb 💔
06. 2025 9 cs z góry spisany na starty
Pregna start , pregna DHA, Wit D 2000j, Magne b6 forte , inozytol needed
Luteina 1x1
👨
Obniżona ruchliwość , morfologia 1%, agregacja..
30.06 androlog
Worek supli -
Ritkaa wrote:Melduję że byłam na kontroli 2,5 tygodnia po poronieniu i wszystko wygląda super, oczyściłam się zupełnie, stymulowalam Letrozolem pod koniec krwawienia żeby normalna miesiączka przyszła jakos sprawnie a nie po 50 dniach i widać piękny pęcherzyk dominujący. Owulacja dziś lub jutro według gin. Nie będziemy się starać w tym cyklu, chociaż trochę mi się oczy zaświeciły... Ale jednak rozsądek wygrał. Poza tym mąż ma jakieś ptsd po tym wszystkim i zero serduszkowania na razie. Ale też później niż ja dopuścił do siebie emocje więc trochę mi ciężko ale rozumiem. W ciąży też nic nie było bo jakieś plamienia krwawienia i się baliśmy i wychodzi na to że ostatni raz coś było między nami w połowie stycznia
Zastanawia mnie że cały czas mam temperatury wysokie jak na mnie, charakterystyczne dla drugiej fazy cyklu, dzisiaj spadło do 36,6. Jutro pójdę sobie jeszcze zbadać betę czy spadła do zera i może progesteron bo może to on mi jeszcze ta tempke utrzymuje wysoko.
To dobre wieści, że wszystko oczyszczone i już owulacja wróciła ładna, ale rozumiem też, że może być Wam ciężko, z jednej strony odpuścić cykl a z drugiej tak jednak na świeżo jednak zawalczyć. Każdego cyklu przepuszczonego szkoda, ale czasem może właśnie ta przerwa i odpuszczenie wyjdzie na plus 🤞34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
onalola wrote:Darrika a sikałaś dziś? Czy tylko beta?
Nie, nie sikalam, tylko beta. Miałam przebłysk żeby skoczyć wczoraj do rosska I sikać, ale z drugiej strony to i po co? Teraz ten przyrost jest ważny, a test mi tylko mówi czy jestem w ciąży a nie jak bardzo 😅 tu wchodzą tak niskie wartości bety na moje, że już lepiej z tej krwi niż sikania 🤭onalola, Powder, assialbnn, NinaB, Deyansu, Meggi_**, Idawoll, Marzycielka94, Finch11, DreamBee, Haniaxoxo, dailydamn lubią tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
snieżka wrote:
Hej! Tu absolutnie nie jest tragicznie. Lekko obniżone parametry i to wszystko. Nawet moja ostra gin na morfologię zero macha ręką, że nie ma znaczenia. Poprawcie styl życia, poszukajcie supli (patrz: pamiętnik siesiepy, przepis szony z forum na zdrowe jajka), luźne bokserki i do przodu! Ostatnio nawet czytałam o polskim wynalazku na chłodzenie jajek - coolman czy coś takiego. Gotujcie z likopenem gdzie się da, smacznie i bez spiny (niech się chłop nie stresuje). Jedno badanie to za mało by wyrokować, infekcje nawet układu oddechowego pogarszają wyniki - dlatego warto je powtarzać nawet częściej niż co 3 miesiące, żeby uzyskać rzetelny obraz. Nasienie *można* poprawić!!!
Darrika - Twój organizm i cały Wszechświat robią wszystko żeby zmieścić się w terminach, jakie im narzuciłaś 🤭 Kciuki!!! 👍👍👍Dżozu, snieżka, DreamBee lubią tę wiadomość
-
Darrika wrote:Nie, nie sikalam, tylko beta. Miałam przebłysk żeby skoczyć wczoraj do rosska I sikać, ale z drugiej strony to i po co? Teraz ten przyrost jest ważny, a test mi tylko mówi czy jestem w ciąży a nie jak bardzo 😅 tu wchodzą tak niskie wartości bety na moje, że już lepiej z tej krwi niż sikania 🤭
a pisałaś jak dzisiaj z plamieniem, czy ustało?
trzymam kciuki za super przyrost bety 🤞
niech ta historia skończy się happy endem i nie trzymaj nas już w niepewności 😄 cały czas sprawdzam czy są nowe wiadomości 🤣Darrika, Deyansu lubią tę wiadomość
starania o pierwsze od czerwca 2023
35l.👱🏻♀️ 32l.👨
03.2024 💔 9tc
07.24 cytologia, hpv negatywny (zabieg konizacji w 2022)✅
10.24 hormony OK, jajowody drożne✅
11.24 biocenoza, MUCHa✅ badania nasienia ✅
12.24 histeroskopia i biopsja endo ✅
02.25 IUI Puregon+Ovitrelle, Cyclogest ❌
03.25 IUI Puregon+Ovitrelle, Cyclogest ❌
05.25 IUI Puregon+Ovitrelle, Cyclogest ❌
06.25 IUI Puregon+Ovitrelle, Cyclogest ❔
04.07 testowanie -
Darrika wrote:Nie, nie sikalam, tylko beta. Miałam przebłysk żeby skoczyć wczoraj do rosska I sikać, ale z drugiej strony to i po co? Teraz ten przyrost jest ważny, a test mi tylko mówi czy jestem w ciąży a nie jak bardzo 😅 tu wchodzą tak niskie wartości bety na moje, że już lepiej z tej krwi niż sikania 🤭
Racja. Zapytałam bo nie wiedziałam na czym stanęło wczoraj 😅Darrika lubi tę wiadomość
2 cs 11/24 cb 💔
Luteina 1x1
👨
30.06 androlog
Worek supli -
I dziewczyny moje forumowe siostry ❤️ ja nie wiem czy uda mi się oddać słowami jak bardzo Wam dziękuję, za to, że tak za mnie trzymacie kciuki I jesteście ze mną! Że nie traciłyście wiary, że nam się uda, kiedy ja już ją praktycznie straciłam.
Przepełnia mnie ogromna wdzięczność i tak mi ciepło na sercu wiedząc jak wiele osób mi kibicuję i trzyma kciuki, jak czytam Wasze wpisy to co chwilę się wzruszam bo czuje w tym tyle dobra i szczerości i jakoś tak się w ogóle dzięki temu mniej stresuje i czuję spokój 🥹 bardzo bardzo dziękuję, że jesteście ❤️Hope🍀, Elena20, White1, Powder, AnMiPe, Kinia92, Liliuszka_2024, Nana11, Migotka96, Loraa, NinaB, ater, Lisik, eRKow., Deyansu, Meggi_**, Agni97, Sreberko, Kaliope, Idawoll, SanderkaA, Chochlik12, cysterka95, Olisska, Dżozu, Marzycielka94, Mardotka, almost.there, DreamBee, Haniaxoxo, Mstka, kitka_, dailydamn, CrazyDaisy lubią tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
kitka_ wrote:a pisałaś jak dzisiaj z plamieniem, czy ustało?
trzymam kciuki za super przyrost bety 🤞
niech ta historia skończy się happy endem i nie trzymaj nas już w niepewności 😄 cały czas sprawdzam czy są nowe wiadomości 🤣
W sumie plamienie ciężko mi powiedzieć, nie jest jakieś mocne ani niepokojące, właściwie to jest lekko barwny śluz bym powiedziała, nie mam też żadnych bóli, które by mnie mogły stresować, od czasu do czasu coś jak na okres poczuje i tyle 🤷♀️ wczoraj około 11 właśnie coś śluzu mocniej zabarwionego wyszło na taki mocny różowy a później już tylko tak trochę ten podbarwiony właśnie, że ma taki kolor nie wiem jak go nazwać nawet coś pomieszany brąz z pomarańczowym 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca, 08:22
Elena20 lubi tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
❤️ mam nadzieję że Luxmed nie odwali i będą wyniki szybciutko 🤞🙌
Dziewczyny pijące inozytol, pijecie go cały cykl ? 🤔2 cs 11/24 cb 💔
Luteina 1x1
👨
30.06 androlog
Worek supli -
ellevv wrote:Powodzenia ✌🏻🤞🏻 Mnie też dziś czeka taka podobna rozmowa. Czy zostaje czy zwalniają 😅
ellevv lubi tę wiadomość
💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 34 🐶 🐶
🔮Staranie na luzie od 03.2024
🔥Staranie na pełnej od 02.2025
⏳6cs in progress 🍼
👩🏻🦱 ona
🕰️ cykle 29-31 dni, faza lutealna 17 dni
✅ jajowody drożne ✅ MUCHa czysto ✅ hormony w normie ✅ krzepliwość ok ✅ AMH 2,04
🩺 niedoczynność tarczycy (TSH 1,5 / fT4 18,40)
💊 pueria uno, witamina D3, magnez, kolagen, euthyrox
🧔🏻♂️ on
🔬 61,1mln, koncentracja 25,5mln (w 2,4ml)
🔬 ruch A+B 25%, morfologia 2%
💊 pregna start on, androvit, witamina D3, kolagen
🔜 27.06 ponowne badanie nasienia -
Darrika wrote:I dziewczyny moje forumowe siostry ❤️ ja nie wiem czy uda mi się oddać słowami jak bardzo Wam dziękuję, za to, że tak za mnie trzymacie kciuki I jesteście ze mną! Że nie traciłyście wiary, że nam się uda, kiedy ja już ją praktycznie straciłam.
Przepełnia mnie ogromna wdzięczność i tak mi ciepło na sercu wiedząc jak wiele osób mi kibicuję i trzyma kciuki, jak czytam Wasze wpisy to co chwilę się wzruszam bo czuje w tym tyle dobra i szczerości i jakoś tak się w ogóle dzięki temu mniej stresuje i czuję spokój 🥹 bardzo bardzo dziękuję, że jesteście ❤️
Teraz to ja się prawie zryczałam 🥰 Trzymamy kciuki mocno za dzisiejszą betę!🤞🤞🤞🤞
Niech rośnie wysoko 🍀
Ty pewnie będziesz dzisiaj co chwilę odświeżała stronę labu, a my tutaj wątek na ovu haha 🫣😄🤭 Czekamy ❤️Kinia92, Darrika, NinaB, Deyansu, DreamBee lubią tę wiadomość
👱♀️89🧑84 👰♀️🤵♂️🇬🇷🏝🌞 03.06.2018
Elena ♀️👶 (7cs) 🌞🌴 CC 01.07.2025
🫧23.10. 9dpo ⏸️ beta 8,23/50,63/297,12
🫧12.11. 6+1 ❤️ 0.35 cm CRL
🫧12.12. 10+3 Veracity Premium, niskie ryzyka, DZIEWCZYNKA 🩷
🫧19.12. 11+3 I prenatalne 🩺, niskie ryzyka
🫧 18.02. 20+5 badania połówkowe prawidłowe, Elena waży 392g 🍬🍭
🫧 08.04. 27+5 rośniemy 1250g słodkości 🎀🩷🧚♀️🍬🍭
🫧 29.04. 30+5 III prenatalne, 1767g, położenie miednicowe 🌷🩺
🫧 06.06. 3152g
🫧 16.06. 3600g
🫧 26.06. 3850g
Eliza ♀️👧(5cs) 🌞🌴11.07.2019 (3549g 58cm) 41+4 cc
-
Hej dziewczyny, daję znać, że czytam na bieżąco i kibicuję, ale jakoś trudniej było mi pisać.
Darrika! Nawet nie wiesz jak czekam na Twój wynik bety, mocno, mocno trzymam kciuki! 😍
Powder i ellev, powodzenia na rozmowie, oby jak najmniej niepotrzebnego stresu ❤️
Ritka i asialbnn 💗 przesyłam dużo miłości, oby już wkrótce było dobrze 😘😘😘
Powder, Darrika, ellevv, DreamBee lubią tę wiadomość
Starania od 10.2022
👩🏼 34
IO, niedrożny jajowód, przewlekłe zapalenie endometrium, endometrioza I stopnia + adenomioza
Kir AA
Brak przeciwciał blokujących (allo mlr)
04.24 metformina
05.24 drożność
06.24 histeroskopia
08.24 leczenie doksycyklina
01.25 leczenie metronidazol + tarivid
05.25 histeroskopia
🧔🏻♂️ 36
Nasienie w porządku
Hla C1
-
Elena20 wrote:Teraz to ja się prawie zryczałam 🥰 Trzymamy kciuki mocno za dzisiejszą betę!🤞🤞🤞🤞
Niech rośnie wysoko 🍀
Ty pewnie będziesz dzisiaj co chwilę odświeżała stronę labu, a my tutaj wątek na ovu haha 🫣😄🤭 Czekamy ❤️
Na spokojnie, w sobotę wyniki były chyba po 14, ale wtedy powiadomienie nie przyszło, może dlatego, że bez skierowania było, a teraz mam skierowanie więc myślę, że dostanę powiadomienie, mam dzisiaj taki dzień, że nie mam serio czasu wchodzić conchwile na luxmed 🤣 będę jeszcze musiał godzinę pracy wieczorem odrobić, bo do dentysty muszę się urwać wcześniej żeby młoda po drodze z przedszkola zgarnąć, a dopiero siadam do śniadania, wariactwo 😅Elena20, DreamBee lubią tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Darrika wrote:I dziewczyny moje forumowe siostry ❤️ ja nie wiem czy uda mi się oddać słowami jak bardzo Wam dziękuję, za to, że tak za mnie trzymacie kciuki I jesteście ze mną! Że nie traciłyście wiary, że nam się uda, kiedy ja już ją praktycznie straciłam.
Przepełnia mnie ogromna wdzięczność i tak mi ciepło na sercu wiedząc jak wiele osób mi kibicuję i trzyma kciuki, jak czytam Wasze wpisy to co chwilę się wzruszam bo czuje w tym tyle dobra i szczerości i jakoś tak się w ogóle dzięki temu mniej stresuje i czuję spokój 🥹 bardzo bardzo dziękuję, że jesteście ❤️Darrika, Elena20, NinaB, DreamBee lubią tę wiadomość
👩 33
👱♂️ 36
👸 córka 2015
3cs🗓
5.02 ⏸️
28.02 💔 8tc
26.05- ⏸️🌷 10dpo
27.05- progesteron 31 ng/ml
29.05- beta 60,66 mUI/ml 13dpo
31.05- beta 196,51 mUI/ml 15dpo❤️
progesteron 21 ng/ml
03.06- beta 868,53 mUI/ml 💜🤞
05.06- beta 1825,62 mUI/ml 💚
progesteron 18,9 ng/ml
07.06- beta 3968,72 mUI/ml 😍🩷
16.06- beta ok. 31 tyś mUI/ml 💚
progesteron 16 ng/ml ....
16.06- 0.53cm człowieka z bijącym serduszkiem ❤️🩵🩷
1.07- progesteron 20 ng/ml
Besins(progesteron) 3x100mg
-
Darrika trzymam mocno kciuki będzie dobrze . Pamiętam Cię z innych wątków bo zawsze jakoś ten cykl nam się prawie pokrywał.😉Daj znać jak odbierzesz wyniki.
Ja dziś oczywiście miałam przebłysk w rozmowie ze swoim,że jak się pojawi dziecko to wszystko się zmieni itp i może lepiej sobie odpuścić ..ale pewnie to wynik mojej małpy. 😂🫣 I za parę dni jak pojawia się te dni to pewnie będzie w drugą stronę 😂Darrika, DreamBee lubią tę wiadomość
-
Darrika trzymam kciuki 🤞🤞🤞
Darrika lubi tę wiadomość
👱♀️ 28 👨💼29 🐰🐰
12.2022 - rozpoczęcie starań
02.2024 - niepłodność, pierwsza wizyta u naprotechnologa
02.2024 - 08.2024 - szukanie przyczyn niepłodności, dieta, HSG - jajowody drożne
09.2024 - laparoskopia - wycięcie ognisk endometriozy głęboko naciekającej
02.01.2025 - lipiodol
18.01.2025 - ⏸️ 30cs
19.01.2025 - 💔😥
14.04.2025 - histeroskopia zabiegowa - wycięcie mikro polipów
5.05.2025 - wynik biopsji - przewlekłe zapalenie endometrium
Aktualnie 37cs
Endometrioza IV stopnia, Hashimoto, przewlekłe zapalenie endometrium -
Ritkaa wrote:Melduję że byłam na kontroli 2,5 tygodnia po poronieniu i wszystko wygląda super, oczyściłam się zupełnie, stymulowalam Letrozolem pod koniec krwawienia żeby normalna miesiączka przyszła jakos sprawnie a nie po 50 dniach i widać piękny pęcherzyk dominujący. Owulacja dziś lub jutro według gin. Nie będziemy się starać w tym cyklu, chociaż trochę mi się oczy zaświeciły... Ale jednak rozsądek wygrał. Poza tym mąż ma jakieś ptsd po tym wszystkim i zero serduszkowania na razie. Ale też później niż ja dopuścił do siebie emocje więc trochę mi ciężko ale rozumiem. W ciąży też nic nie było bo jakieś plamienia krwawienia i się baliśmy i wychodzi na to że ostatni raz coś było między nami w połowie stycznia
Zastanawia mnie że cały czas mam temperatury wysokie jak na mnie, charakterystyczne dla drugiej fazy cyklu, dzisiaj spadło do 36,6. Jutro pójdę sobie jeszcze zbadać betę czy spadła do zera i może progesteron bo może to on mi jeszcze ta tempke utrzymuje wysoko.
👩 33
👱♂️ 36
👸 córka 2015
3cs🗓
5.02 ⏸️
28.02 💔 8tc
26.05- ⏸️🌷 10dpo
27.05- progesteron 31 ng/ml
29.05- beta 60,66 mUI/ml 13dpo
31.05- beta 196,51 mUI/ml 15dpo❤️
progesteron 21 ng/ml
03.06- beta 868,53 mUI/ml 💜🤞
05.06- beta 1825,62 mUI/ml 💚
progesteron 18,9 ng/ml
07.06- beta 3968,72 mUI/ml 😍🩷
16.06- beta ok. 31 tyś mUI/ml 💚
progesteron 16 ng/ml ....
16.06- 0.53cm człowieka z bijącym serduszkiem ❤️🩵🩷
1.07- progesteron 20 ng/ml
Besins(progesteron) 3x100mg
-
Darrika, ja mam szczególny sentyment do Ciebie, bo trafiłam na forum w październiku kiedy prowadziłaś wątek ❤️ I naprawdę byłoby to dla mnie piękne, gdyby Ci się udało 🤞
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca, 09:47
NinaB, Darrika, Marzycielka94, DreamBee, dailydamn lubią tę wiadomość
👱♀️❤️👨29&38
Starania o pierwsze 👶🩷🩵
11 cs - oczekiwanie na II stymulację
⏸️ 0 razy
👱♀️
❌Endometrioza 1 stopnia z adenomiozą, podejrzenie polipa i stanu zapalnego
❌Hashimoto
✅MUCHa
✅ANA,ANA1,AMA,ASMA
✅Kariotyp
❌BX, jeden KIR implantacyjny
❌FSH 01.2025 (8,72) 03.2025 (15,70)
TSH (0,80)
Anty TPO (134) ❗
AMH (0,26)-->(0,14) ❌❌❌❌❌
👨
Koncentracja (114,4 mln)
Ruch szybki postępowy a (13,49 %)
Morfologia (2 %) ❌
🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
📆07.05.2025 - kwalifikacja do programu
📆09.05.2025 - start stymulacji I IVF
📆21.05.2025 - punkcja - pobrano 4 🥚komórki, 2 MII + biopsja endometrium, 0 ❄️
‼️EBV -> Odroczenie drugiej stymulacji
‼️ Helikobakter pylori
Czy w tym roku spotka mnie chociaż jedna dobra rzecz? -
@ Darrika nie czuj presji ale my wszystkie czekamy na dobre wieści 😊 niech to czekanie przyniesie Ci upragnione szczęście ❤️Przez tyle wątków dawałaś super dobrą energię i byłaś olbrzymim wsparciem. Może los tak chce żebyś nie opuszczała forum za szybko i pobyła chociaż z częścią z nas na fioletowej stronie, czego Tobie i nam wszystkim życzę😊
Ellevv i Powder kciuki za pozytywne efekty rozmów w pracy🤞🏼będzie dobrze, musi być!
Darrika, Elena20, Powder, Deyansu, NinaB, ellevv, DreamBee lubią tę wiadomość