Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale zazdro tego pokoiku :d u nas dla Ignasia mini koncik w sypialni póki co. Jak duży pokój będzie miał Adaś?
Co na obiad planujecie? U mnie chyba fit burgery.
Ja to się boję zdjęć fit brzuchów 😅 idę robić moja jogę poki mam siłę. O 15 mam zjazd... A planuje jeszcze burgerki zrobić na obiad. Z indyka i sama chce upiec bulki. Co to wyjdzie? Powiedziałam mężowi co myśli o burgerach na obiad i się biedny podjarał, że zamówimy 🤦🏼♀️ co Ci facecijoana, megson91, Lajni85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTen komplet dostalam jakos w styczniu dostalam od znajomych z pracy komplet ubran od 0 do pol roczku 😅😅 tak mi sie kojarzy ze to bylo wlasnie F F 😅
U nas dzis na obiad pierwszy w tym sezonie makaron z truskawkami 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2020, 10:25
Why.Not.Now lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja 2 miesiace po porodzie codziennie wieczor robila cwiczenia ABS (lekarz mi pozwolil)
I taki sie zrobil 🙉
No napewno pomoglo to ze cwiczylam wczesniej w ciazy tez cwiczylam ale no ten Abs tez pomogl
Co do karnacji tak jestem z tej ciemniejszej 😅
Fabi tez ( pamietacie jak to tesciowa powiedziala napatrzylam sie na cygana 🤦♀️)
No ale maz tez nie jest jakis jasny wiec to nie tylko po mnie ale po nas ogolnie 🤦♀️
Oczy raz mu wpadaja w niebieski a raz w braz ciekawe jakie mu sie wkoncu zrobia 😅😅😅😅 -
No właśnie zwykle wrzucasz zdjęcia z filtrami różnymi, ale tak mi się wydawało, że ma ciemną karnację. 😁
Ostatnio w ogóle czyściłam historię na przeglądarce i mialam milion zakładek 🤣 pełno zdjęć Waszych dzieci z zapodaj. Wszytkie się szybko zmieniają ale wydaje mi się że Fabianek najbardziej
-
Zanetka zazdro 😍😍😍
Ale opalenizna boska.. moja siostra jest sniada, ale w zime nigdy takiego odcienia skory nie ma. To samo brat, ktory wyglada jak cygan. Skad ja blondynka z bialym tylkiem 😅🤪
A moge prosic o zdjecie tego kompletu ?? 🥰 pliss, pliss 😘😘😘
Pokoik taki sredni 4 m na prawie 5..
Dostal ciut wiekszy niz sypialnia 😁 maly ksieciunio 😅
Na obiad typowo polsko schabowy (maz bedzie mnie wielbil) plus mlode ziemniaki i ogoras 😊Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O mamusiu, czyli to nie zniknie tak szybko? 😭06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
nick nieaktualnyKaga juz znasz 😅
Mi😅😅😅
Tylko u mnie ona nawet w ciazy nie byla jakac ciemna
Podobno blednie nawet do roku
Asia oczywiscie 😘
Wygrzebie go z ktorejs sterty pykne i podesle 😘
Moj synek dzis wariuje od rana🤦♀️
A tu maz w pracy okres daje znac po sobie (bardziej bolesne teraz mam)
Pomocy 😅😅😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 15:30
-
Wow jaki brzuch Żanetka!!! Ja o takim mogę tylko pomarzyć.
Też mam kreske, powyżej pępka już zbladła, ale poniżej dramat...
Why zrobiłaś smaka ta rolada, my dziś pierogi ruskie... Zażyczyłam sobie z cebulką, bo mąż podgrzewa 😂01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤ -
Jejku dziewczyny wiecie że ja mam tę krese aż po sam biust 😱😱😱
I jeszcze jest, blada ale jest, ja miałam ją bardzo mocną 😊
I potwierdzam, promka w Tesco jest bo niedawno wróciłam z zakupów ☺️ kupowanie bez przymierzania to masakra, kupiłam spodnie i są za male, nie wiem czy zwrócić czy czekać aż schudne 😂 -
Lajni wiesz ile ja mam ciuchów motywatorow 😂
Ale lepiej kupić za małe i chudnąć niż na odwrót 😁
Nie no wiadomo najlepiej kupić dobre 😂
Ale chyba będą kolejne do motywacji bo jestem za leniwa żeby iść zwrócić 😂