Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko dziewczyny, przeszyscie dziś same siebie w pisaniu ❤️
Przede wszystkim odniosę się do tych ciąż urojonych. Czytałam kiedyś o tym i oglądałam program. To straszne, jak bardzo kobieta musi pragnąć dziecka, żeby jej psychika, organizm i ciało przeszedł w tryb "ciąża" bez ciąży.. Gdzie brzuch rośnie, hormony wariują i na wizycie okazuje się że dziecka nie ma w brzuszku.. Brrr aż mnie ciary przeszły.. Nie wyobrażam sobie..
Ta historia o urodzeniu martwego dziecka.. To już w ogóle straszne. Też znajoma przez to przeszła.. W dodatku karetka zabrała ją z wesela siostry.. Powiem Wam że przez długi czas nie mogła się pozbierać, czemu ja się nie dziwię..
Lajni, kciuki ❤️ czekam na wieści ❤️
Mnie też jakoś te sesje z brzuszkiem nie przekonują.. Na pewno to piękna pamiątka aczkolwiek pewnie czułabym się jak dojna krowa z piłką plażową zamiast brzucha.. Ale żeby stanąć przed takim wyborem, najpierw mąż musi mnie zaciążyć a to jeszcze nie takie proste..
Słuchajcie, dziś jestem w 9dc, szyjka zmiękła, jajnik boli ale ja ciągle plamie. Chciałam się dziś na predce zapisać do jakiegoś gina tutaj w okolicy, bo te przedłużające się plamienia mnie martwią i przy okazji zrobiłabym ten wymaz ale nie mogę się nigdzie dostać i nie wiem co robić 😓
Ale z drugiej strony, chyba nie zrobię wymazu, skoro plamie ciągle, nie?Lajni85 lubi tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
A ja Wam powiem że mi sesje ciążowe mega się podobają 🙂 ale czyjeś, nie swoja...
Ja bardzo chciałam mieć taką pamiątkę ale szczerze przyznam że jak już miałam ładny brzuszek (co było latem praktycznie) to czułam się jak kupa, dosłownie jak kupa i jak taka wielka baba ☹️ którą z resztą byłam bo każdy mnie pytal czy przypadkiem nie noszę bliźniaków 😂
Pomyślimy o takiej sesji z drugą dzidzia może
Sesji po narodzinach też nie mieliśmy bo szybko wylądowaliśmy w szpitalu znowu 😞
Jedyne co to mieliśmy fotografa na chrzcinach i jestem zachwycona 😁 teraz chcemy na pewno na roczek fotografa zalatwic, pewnie umowie się z tą panią co robiła nam zdj na chrzest 🙂
Dlatego to moja kolejna motywacja do odchudzania żeby ładnie wyglądać na ten sesji ☺️ -
Mi się marzy sesja brzuszkowa na polu lawendy 💜💜💜💜💜
Poszukam może na olx lub vinted jakiejś sukienki, która będzie pasowała do klimatu 💜💜💜💜💜
Tak bardzo kocham kolor fioletowy 😂😂😂😂joana lubi tę wiadomość
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Abi, nadżerka to chyba nie, bo cytologia wyszła super, a chyba coś byłoby nie tak gdyby takowa była.. Chyba że się mylę?
Ale jajniki mnie tak nakurzają, że boję się że zrobi mi się jajecznica jak tylko mocniej klapne 😅 zwłaszcza że zaryzykowałam i w 3dc wzięłam 8tabletek letrozolu. Kto nie ryzykuje, nie pije szampana a ja nie będę bezczynnie siedziała i patrzyła jak moje szczęście gdzieś mi przemija. Trzymajcie kciuki żebym nie żałowała swojej decyzji.
Miss, mieliście fotografa na chrzcie i macie rewelacyjną pamiątkę, wciąż mam przed oczami to zdjęcie na którym jesteś taka mega szczęśliwa z malutką i mężem i boku ❤️MissKathy92, megson91, Lajni85 lubią tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Nie znam sie ale chyba cos w tym jest..
Ze cytologia moze byc oki a nadzerka moze byc tylko w obrazie..
Ale nie daje sobie za to reki uciac..
Milenka kciuki jak zawsze mocno zacisniete 😍Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Ja planów na razie nie mam, bo mała nadal chora
Kurcze zastanawiam się nad prezentem dla mamy na dzień matki 🤔 muszę przysiąść i czegoś poszukać. W ogóle dziwnie będzie obchodzić pierwszy dzień matki w życiu 🥰megson91, Why.Not.Now lubią tę wiadomość
-
Kaga wrote:Ja planów na razie nie mam, bo mała nadal chora
Kurcze zastanawiam się nad prezentem dla mamy na dzień matki 🤔 muszę przysiąść i czegoś poszukać. W ogóle dziwnie będzie obchodzić pierwszy dzień matki w życiu 🥰
Też nad tym myślałam 🙂 i też trochę pomyślałam, czy mój mąż coś wymyśli w imieniu Filipka 😂 nie oczekuje cudów...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2020, 09:41
megson91 lubi tę wiadomość
01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤ -
nick nieaktualny
-
To mój już się sprzedał, że zamówił mi charmsa do bransoletki pandory, bo promocja była 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️😂😂😂💜💜💜
Lajni85, joana lubią tę wiadomość
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
My zamowilismy mamie zestaw kremow, bo podejrzalam jej ostatnio, ze sie kończą... tylko to damy na urodziny bo ma 18.05.
Plus akurat robie fotoksiazke z naszymi fotkami slubnymi to dolozymi 😊 juz jako na dzien mamy do jakichs kwiatow i słodkości 😁
Ja raczej od męża nic nie dostanę hahha 😆 chyba, ze szczotke elektryczna Viledy, o ktorej ostatnio caly czas gadam.
Zreszta na preznt po urodzeniu też nie liczę 😂😂😂 ostatnio napomknelam, ze jest taki zwyczaj to zaczal sie śmiać czy ja mu dalam cos za poczęcie w grudniu 🤣🤣🤣🤣 romantyk 😁😁😁megson91, Lajni85 lubią tę wiadomość
Adaś
-
W weekend ruszamy na zakupy meblowe, ubraniowe itp 😁 tylko co ja zaloze na te zakupy 😅
A dzis beda wielkie porzadki jak pojdzie majster.. pokoj Adasia ma juz położona gladz 😄 teraz spieramy sie o kolor ścian 😝
Zdrowka dla Madzia 😘😘😘Kaga lubi tę wiadomość
Adaś
-
To ja mojemu trochę nawkręcałam, że jest taki zwyczaj po urodzeniu dziecka 😂 ale nie spodziewam się nic więcej niż kolejnego charmsa do bransoletki 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Lajni85, joana lubią tę wiadomość
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
30.12 💜
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
nick nieaktualnyMegson w stanach to norma ! Takie prezenty. Na netflixie jest taki serial tylko muszę nazwę poszukać😂
Tez pytałam co mi „Maksiu kupi” na dzień nabyto usłyszałam ze on nie świadomy i hajsu swojego nie ma🙈 a 500+ to co?
Dużo nie chce może bukiet kwiatów i wizyta u fryzjera 🤦🏼♀️🤦🏼♀️😂megson91, joana lubią tę wiadomość