Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda a ktory kawaler byl dla Helenki? 😁
Maks taki przystojniak, ze jemu każdy kolor pasuje 🥰 zreszta jak reszcie przystojniakow 😊
Co u Was?? U mnie zabiegany czas przez remont.. mebelki do pokoju już wybrane 😁Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
nick nieaktualny
-
Zwyczajnie chciał być starszy 😁 moze to właśnie amant dla niej 🥰😄
Milenka jak cos ja moge wtedy Ci oddać mojego syna na ziecia😁Lolcia14 lubi tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Ja dzisiaj byłam u kuzynki, ma 3 miesięcznego malucha. TAKI GRUBASEK jak go zoabczylam padlam prawie. A urodził sie ważąc 2700! I zrobiłam jeszcze zakupy we frisco. I chyba osiągnęłam mój limit wysiłkowy dzisiejszy bo padam. A i Mąż wróci od fryzjera taki przystojny
Lajni85, joana lubią tę wiadomość
-
Ja melduje się z patologii ciąży, kroplówki rozkurczające w dalszym ciągu pomagają max na godzinkę 😢 może jutro cokolwiek sensownego w końcu uda wie dowiedzieć i zdziałać 😢06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Megson wszystko będzie dobrze❤❤-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda trzymaj się, wszystkie tutaj jesteśmy razem z Tobą ❤️. Jesteście dzielne dziewczyny razem z Florką.
Jejku, biedny Fabi, współczuję, bo jak dziecko jest chore, albo ma zły humor to są dwa światy.
Jak sobie radzicie? Byliście u lekarza?megson91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak byla wizyta ma leki ale strasznie placzliwy jest jak nigdy
Nosimy go z mezem na zmiane i tulimy tylko
Co do szczepien my szczepimy ta stara metoda juz ruszylo byl szczepiony poczatkiem maja bo bylo opoznienie przez to wszystkomegson91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeściowa mnie oczywiscie tez przy tym wyprowadzila z rownowagi bo maz mial dzis wolne i sie umowil ze pojedzie do nich i pomoze tam cos na dzialce no ale wyszlo jak wyszlo i zadzwonil ze nie bedzie go dzis bo Fabi nam sie rozchorowal i ze w sobote przyjedzie to ta juz wywody ze a bo pewnie przeciag a bo za cienko go moze ubieraliscie to ze powietrze suche jak dobrze wie ze mamy nawilzacze w nocy nigdy nie ma wiecej niz 19 stopni bo tak zalecila spac pediatra ze dziecku sie wtedy lepiej oddycha
No ale oczywiscie musiala nam zarzucic ze sie dzieckiem zle zajmujemy🤦♀️
Maz zlapal nerwa powiedzial ze tak rozmawiac nie bedzie i sie rozlaczyl 🙉 -
Żanetka93 wrote:Co sie dzieje z Megson?
My mamy maly szpital
Fabi zaliczyl pierwsze w swoim zyciu chore gardełko 😥😥😥
Dostałam lek ostatniego rzutu na zatrzymanie porodu 🥺 jestem podłączona pod pompę z Atosibanem, poprawa jeżeli będzie widoczna, to po 3/4 strzykawkach. Póki co leci dopiero druga 🥺 Decyzja będzie za 2-3, jeżeli ten lek nie pomoże, to podejmą decyzje o rozwiązaniu ciąży 😢😢😢06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C