Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOoo to nawet niedaleko mnie, bo widzę adres, że ulica Bartla, a to na Klinach 😊
U niej robiłaś tę sesję Fabiego?
Jejku, dziewczyny, ja to planuje drugie chyba jak Helka będzie już miałam z 5 lat.
Odważnie, z końcem roku mieć roczne dziecko i ciąża do tego, a później dwukatek i taki maluch w domujoana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa (my) nie planuje wcale drugiego.😉
Moja przyjaciolka ma dzieci „rok po roku” i.. ma chyba depresje 😕 bylismy ost na spacerze wszyscy.. głowa mi pękała. A tu wyjazd wspólny do domku nad morze 🙄😪 teraz mysle czy to był dobry pomysł
Mojej mamy koleżanki corka po stracie dziecka (7mc) dalej kontynuowała urządzanie kącika 🥺 kupowała wyprawkę a nawet zapisała się do szkoły rodzenia..
smutne to jak taka osoba musi być nieszczesliwa 🥺😕 -
Zanetka a kiedy powtarzał?
Pewnie pisalas ale mi umknęło...
A moja kolezanka tak narzeka, ze teraz ciężko o takie badania..
Ale superowe sa teraz te sesje rodzinne 🥰 o takiej tez marzymy po narodzinach 😄 ktoras z Was planuje albo robila??
Ruda no wlasnie.. jak zobaczylam ten odcinek to az zmrozilo mi krew.. ze takie sa historie ☹
To straszne kreowac w glowie obraz ciazy czy dziecka w rzeczywistosci to tylko marzenia 😟😟😟😟
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Omg dziewczyny nie umiem się z Wami napisać, nie dość że grupa tak prężenie działa to jeszcze tutaj zaglądacie 😅😅😅😅
Ja chciałabym mieć drugie dziecko, ale zobaczymy. Na razie chce wrócić do pracy. Z jednej strony dwoje małych dzieci to masakra, ale z drugiej takie wyjście z pieluch i powrot do nich to też kiepsko. No i dzieci w podobnym wieku chyba zajmują się razem sobą podczas zabawy. 😁
Omg Why 😲😲😟😟 ale to musiało byc straszne... Co takie kobiet muszą przejść. 😢😢joana, Lajni85, Kate28 lubią tę wiadomość
-
Why to straszne 😪
U mnie kuzynka stracila dziecko podczas porodu.. a raczej zmarlo zaraz po narodzinach.
Tez na poczatku byla w depresji ale az takie rzeczy sie z nia nie dzialy 😪😪😪
W domu obok jest laska co ma rodzic teraz w czerwcu, ma dziecku juz urodzone w tamtym roku jakos na początku, czyli roznica mala.. a oprocz tego jeszcze niespelna chyba 4 latka..🙄Adaś
-
nick nieaktualny
-
A ja mogę też być na spotkaniu? Dziecka nie mam ale Kraków ❤
Ciąża urojona to musi być straszny stan...Kaga, joana, Lajni85, megson91 lubią tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
U nas znów wraca gorączka 😢 nigdy tyle jej nie trzymało po szczepieniu. Lekarka mówi, że jak do jutra nie przejdzie to mam przyjść.
Jejku kończę obiad i idę coś pocwiczyc, bo ostatnio się nie udawało przez to że mój maluszek tak cierpiał. 💔 Mamuśki wróciłyscie już do formy? Ćwiczycie regularnie?
Stokrotko jak u Ciebie macierzyństwo? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDolacze do was jak mi odbluja
Przesledzilam forum i ludzie piszą ze nawet tydzien mieli zablokowane 🤦♀️
W najgorszym wypadku zaloze drugie konto 😁
Kwestia dziecka i tego kto kiedy chce nastepne mysle ze tak duzo zalezy od tego jak kto przeszedl ciaze jakie jest dziecko pierwsze 😁
My chcemy tak jedno po drugim beda sobie rosly razem napewno to bedzie ciezkie no ale taka nasza dezycja tak chcemy zawsze chcielismy dwojke dzieci i nadal przy tym obstajemy😁
Pozniej czas na kariere 😅😅😅😅😅😅😅
W sumie to powiem wam ze my sie wogole nie zabezpieczamy
Poprostu mamy swiadomosc ze nie zasmuciloby nas to wiec... No taka dezycja😅
Narazie dostalam dzisiaj okres wiec jak widac nadal nie jest to takie latwe jak sie wydaje😅😅😅
Co do cwiczen tesknie za silownia bo tam sie czuje najlepiej ale... W domu robie tez treningi lub jak pozwala czas to biegam
😅😅😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2020, 10:25
-
nick nieaktualny
-
A ja siedzę i czuje mój prawy jajnik... okres powinnam mieć sobota -niedziela i zastanawiam się, czy nie odzywa sie ta torbiel... no cóż wizyta 25 więc jeszcze tylko półtora tygodnia ☺☺-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualny
-
Jak wrócę do domu to przed 18, cos zrobić w domu, jakiś obiad jak nie ma i robi się 20... kiedy ćwiczyć? 🤷♀️😢-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O matko dziewczyny ile naskrobałyście. Co do tych poronień... Ja obejrzałam u mamy lamy odcinek o kobiecie która poroniła bardzo bardzo późno i musiała urodzić to dzieciątko, a potem miała normalny połóg itd. nie powinnam była tego oglądać bo przecież sama jestem w ciąży... I teraz mam lekkie schizy jak mały się mniej rusza. Także wy nie oglądacie tego bo szkoda waszych nerwów. A kobiecie tak strasznie współczuję, płakałam cały odcinek. Dzielna jest, wyszła z tego, miała depresję a teraz ma 3 zdrowych dzieciaczków!
Żanetka ja zazdroszczę i figury i sexow bo u mnie o tu tu póki co cienko 😅
Mnie ciążowe sesje średnio kręcą, nie czuje się w ciąży źle ale nie chce takich fotek. Za to te dziecięce są śliczne. Tylko ja bym chciała przy okazji zrobić rodzinna :p
Kurcze ja do Krakowa mam 2,5h pociągiem. Może namowie męża na romantyczny weekend Teraz od 18 znosza te obostrzenia, jak będzie ładnie to posiedzimy na rynku czy gdzie tam lubicieLajni85, megson91 lubią tę wiadomość
-
Kas a moze to ten szczesliwy cykl 😁😁😁
Zanetka a jak spodenki od tej bluzy? Tak mi sie podoba, ze moze jak pokaze mezowi caly komplecik to podejchalby do jakiegos Tesco zobaczyc. Tym bardziej, ze podobno w tesco -40% wyprzedaz 🥰🥰🥰
U mnie dzis joga, ktora polecala Nada 😊
No i Pan niedlugo skonczy klasc gladzie 🥰🥰🥰 jupi, tylko mezus pomaluje i prawie gotowy pokoik Adasia🥰megson91 lubi tę wiadomość
Adaś