Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaś28 wrote:Samosiowa a co tam na wątku jest? Ale to mam rozumieć, że jakiś krok do przodu w staraniach?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2020, 19:33
-
Yhym 😊😊 Samosiowa ale zostałaś zdiagnozowana?
Iskierko dalas przelew z zus?-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualnyzOsIa88 wrote:Kaś czas pokaze czy to cos dało sa dwa super watki fajne dziewczyny ktore dlugo sie staraja maja fajne pomysly ten jeden szkoda troszke umiera ale moze przez takie reguly ze po zajsciu sie odchodzi a drugi to oczekujac na dwupak
Ja byłam na tym wątku "ciężkie chwile, długie starania" 🙂 dla mnie okazał się szczęśliwy czego również Tobie jak i innym staraczkom życzę z całego serca 💗
Kaś jeszcze nic nie dostałam. Babeczka podała mi datę 3.06 więc myślę że wtedy pieniążki zostaną zaksięgowane. -
Iskierko to musisz dac znac. A co z tym l4 co masz od maja?-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualnyNapisałam szefowi że nie mają tego zwolnienia w zusie i na tym koniec bo z jego strony cisza więc nie wiem czy via zadziałam z tym czy bd musiała znowu załatwiać to samo później 😒 widzę że jego księgowa jest tak nie ogarnięta albo to on myśli że mnie w uja zrobi z kasą nie wiem ale czekam na pieniądze. Po wizycie u gina czyli po 19 czerwca dostanę kolejne zwolnienie więc wtedy uderzę ponownie do zusu bo myślę że sytuacja się powtórzy...
-
Ja już po wizycie, zostawiliśmy ponad 800zl tam, ale przynajmniej porobili mi badania od razu, została mi jeszcze prolaktyna i w lipcu po miesiączce mam się zgłosić na drożność. A później na usg w 11 dniu cyklu w miesiącu, w którym będziemy chcieli insemimacje. Czyli sierpień albo wrzesień bo tak byśmy chcieli.
Pani doktor wywarła na mnie super wrażenie, wszystko opowiedziała, wytłumaczyła, doradziła. Jest moim zdaniem nie tylko miła ale i kompetenta. Z racji braku jakichkolwiek problemów z cyklami zaproponowała pierwsza insemimacje na cyklu naturalnym. Wgl cały personel mega miły 😊 mały problem tylko z dawcą będzie, bo jak narazie jest trzech, którzy prawie pasują.. Prawie bo dwóch to blondyni i zielone oczy a my jesteśmy 'ciemni' z mężem a trzeci z wyglądu okej ale wzrost duży a my niscy heh. No ale jak będzie moja grupa krwi to może będzie większy wybór wtedy.MilusińskaMilena, Phiczek, megson91 lubią tę wiadomość
-
Sisska no i to są piękne wieści ❤️ kiedy planujecie przystąpienie do iui? Bardzo się cieszę że w końcu coś Wam ruszyło i działacie 😙 teraz tylko zaciskam mocno kciuki 🍀🍀🍀🍀Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Dziękuję Milenka ❤️ chcielibyśmy w sierpniu podjeść 😊 może się uda 😊 ale to wszystko też zależy jakie będą wyniki badań moich. Może będzie okej 😊
Phiczek, MilusińskaMilena, megson91 lubią tę wiadomość
-
Kochana to zapowiada nam się ciekawe lato ❤️ Abi, jeśli wyniki męża wyjdą ok, będzie niedługo przystępować do iui. My najprawdopodobniej w lipcu podejdziemy i Wy w sierpniu ❤️ nawet sobie nie wyobrażasz jak mocno za nas wszystkie trzymam kciuki 🍀🍀🍀
Sisska, megson91 lubią tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Ja za Was również trzymam kciuki 😊😊 mam nadzieję, że na prawdę to lato będzie dla nas wszystkich szczęśliwe. Ale nic nie mówię już i nie planuje za bardzo bo u nas to plany nigdy ale to nigdy nie wychodzą, więc żeby nie zapeszać 😉
megson91 lubi tę wiadomość
-
Sisska, znam bardzo niewielu ludzi, których plany dochodzą do skutku 🙄 ale mimo wszystko trzymam kciuki. Pamiętaj, że jesteście coraz bliżej i teraz może być już tylko lepiej ❤️Starania od 06.2018
-
U nas może to iui w lipcu😁-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualny
-
Iskierko nie ma za co😘😘
To szykują się Nam 3 inseminacje. ❤
Sisska a jak Twój mąż przeszedł psychicznie wizytę w klinice?-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
Kaś28 wrote:Iskierko nie ma za co😘😘
To szykują się Nam 3 inseminacje. ❤
Sisska a jak Twój mąż przeszedł psychicznie wizytę w klinice?
Powiem Ci, że dobrze. Nawet trochę pożartowaliśmy gdy czekaliśmy na Panią embriolog żeby nam pokazała listę z dawcami. Byl dla mnie ogromnym wsparciem, chociaż widziałam, że też był trochę przerażony. Ale jest nastawiony pozytywnie, zdecydowany na to wszystko 😊 bałam się, że może będzie się chciał wycofać, ale nie, nadal chce i się nie może doczekać tego wszystkiego 😊 -
nick nieaktualny
-
I dobrze😁😁🍀🍀🍀🍀-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
-01.2020 start in-vitro ?