Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
Zaczynam starania o dzidziusia na poważnie:)
Do tej pory jakoś spontanicznie się nie udało:( a czas goni, w listopadzie zbliża się mija 30stka:(
Super, że Wam się udaje, jest nadzieja;) przyłączam się do dyskusji;)🙋♀️30 🙋🏻♂️34
AMH 1,5
początek starań 08.2020
10.2020 diagnoza->oligospermia ekstremalna ( koncentracja <1mln/ml)😥
01.2021 decyzja o in vitro🌈💪
02.2021 punkcja- mamy 5 ❄️
26.03.2021 transfer ❄️
BetaHCG 6dpt 44,4; 7dpt 82,9; 11 dpt 490; 19 dpt 7219🥰
26dpt> 10000 i mamy serduszko🥰🌈💛 -
Iskierko widzę, że ulało Ci się trollem z ovu😁😁😁
Siska jak okres?-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
Nadal nie mam 😭😭 jestem taka wściekła 😡 tak idealnie wszystko się układało.. Jakby @ była w terminie to dziś pewnie bym miała inseminacje.. Ale piersi mnie bolą od paru dni, to znaczy że okres będzie, pytanie tylko kiedy..
-
nick nieaktualnyKaś a bo mnie wkurza takie coś jak ktoś na każdym wątku dodaje to samo pytanie mimo iż uzyskał na nie odpowiedź. Czego się spodziewa że tu ją przebadają jak lekarze czy co? Dostała odpowiedź a jak dalej nie wie to do ginekologa i on wyjaśni i w razie czego da leki. Czasem ręce opadają 🤦♀️
Ale dobra tam z trollem Co tam u Ciebie? 🙂
I wgl u wszystkich z wątku bo widzę cisza tu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miałam iść dziś do lekarza, ale odwołałam wizytę, bo wczoraj się tak kiepsko czułam, ból gardła i ucha mnie dopadł i bałam się iść, bo nie wiadomo co to.. Dziś już tylko lekko gardło boli. A to pewnie po sobocie, bo na budowie sprzątaliśmy, był upał i wiatr duży i mnie musiało podwiać.. Chyba teraz będę czekać na @, piersi bolą to znaczy, że przyjdzie, zazwyczaj było 2tyg do okresu jak piersi zaczynały boleć. A teraz nie wiem.. Mam tylko nadzieję, że kolejny cykl będzie normalny i szczęśliwy, że się pierwsze podejście uda. I mam nadzieję, że zdążę przed wrześniem bo mi się badania kończą..
-
nick nieaktualny
-
Jestem pewna, mąż miał biopsje mtese i ona wykazała brak plemników, więc to nie możliwe, że nagle się pojawiły 😉 tym bardziej, że jest kariotyp nieprawidłowy i nie ma chromosomu, który odpowiada za produkcję plemników. Także pozostaje tylko czekać na @. Pewnie dlatego, że bardzo się cieszyłam, że już w te wakacje być może będę w ciąży, wszystko się poprzesuwało. U nas los zawsze tak płata figle. Nigdy nie może być dobrze, zawsze się coś musi zje....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZosiu to za tydzień już zobaczysz serduszko ☺️
Sisska ja też tak miałam wcześniej, wszystko pod górkę choć i u mnie zdarzył się cud w grudniu a czekałam na stymulacje i też się wkurzałam że @ nie przychodzi ale u Ciebie po takim czasie to sikaniec by wyszedł na bank ale pisałaś że nic z tego więc życzę Ci by @ przyszła jak najszybciej byście mogli działać 🍀 -
nick nieaktualny
-
Hej Zosiu to dobrze że świetnie się cZujesz, teraz czekamy z Tobą na serduszko Iskierki u Ciebie już nie długo koniec ciąży. Czas leci Sisska niestety los jest tak przewrotny że jak na coś czekamy to jak na złość. Oby okres już lada moment się pojawił. Ja mam jutro punkcję i chyba zaczynam się bać... Nie punkcji, raczej tego że komórki się nie zaplodnią lub będą się źle dzieliły... 😔
-
nick nieaktualny