Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs i Kaga gratulacje!
Kaga niemożliwe, żeby ovitrelle tak mocno się trzymał 14 dni trzymam kciuki za betę
Miss piękne zdjęcie
Ja powinnam iść w tym tygodniu na podgląd czy coś wyhodowałam, ale nie ma miejsc. Liczę, że ktoś się wykruszy w piątek. Jak nie to za tydzień we wtorek idę, ale wychodzi, że będzie poMissKathy92, Kaga lubią tę wiadomość
15.07.2020 ❤️ 37+0 ❤️ 2750g ❤️ 53cm ❤️ G ❤️
16.02.2023 ❤️ 40+2 ❤️ 3740g ❤️ 56cm ❤️ Z ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaga !!! Rewelacyjna beta !!!! Gratuluje !!!
Wiedziałam ze 14 dpo i taka gruba krecha może oznaczać jedno ! ))))
MissKathy - cudny widokWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 20:11
MissKathy92, Kaga lubią tę wiadomość
PCOS ??
Mutacje: MTHFR 677c-t hetero i PAI-1/4G hetero
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
MissKathy mam nadzieje ze tak dalej będzie ! Niezły początek roku i niezły początek lutego ))
MissKathy92 lubi tę wiadomość
PCOS ??
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
Dziewczyny ja jestem w takim szoku. Nie dość, ze pecherzyk nie byl rewelacyjny, nie chcial pęknąć to w dodatku ja przeszlam na scisla diete. Praktycznie codziennie katowałam się cwiczeniami tak że nie raz brakowalo tchu. Mąż kochał sie ze mna tylko dzien po zastrzyku, bo pozniej polazl na te piłkę i byl zmeczony. Dzis odebralismy paczke z suplementami dla męża, ja kupilam leki na stymulacje. I w dodatku nie mam ZADNYCH objawow. Przezylam prawdziwy szok.
Alexandra88, blair., Plamka_92, Esti lubią tę wiadomość
-
Kaga kochana oby najwięcej takich szoków ja też nie wierzyłam że mi się udało a jednak największe niespodzianki są wtedy kiedy ich się w ogóle nie spodziewamy
-
Może odpuściłas w tym miesiącu, zajelas się sobą i zaskoczyło ?
Kaga najważniejsze ze się udało będziesz powtarzać betę ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 20:21
Kaga lubi tę wiadomość
PCOS ??
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg.