Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hahaha Kaga nie żegnaj się jeszcze z mężem swoją drogą też mam tam pieprzyk, taki wypukły, ale jego wygląd się nijak nie zmienia, ciekawe czy w ciąży da jakieś objawy
Twój psiak na wino, mój jest fanem piwa i zawsze poluje jak ktoś maKaga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ag1988
mam węgielek
Afrykę ci zrobię na podwórku
Meża ci pokolorujemy na czarnuszka i będziesz miała Murzynka heheLajni85 lubi tę wiadomość
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPhia sexi ciuszki to podstawa mojej garderoby cos wpakujemy
Za nami tak chodzily jakies wakacje i chodzily ale nie moglismy sie zdecydowac gdzie a poza tym nie bylo jasnosci co do mojego urlopu jeszcze...
Bylismy ostatnio w biurze podrozy prawie kupilismy wycieczke do Grecji...
Ale jakos jeszcze sie wstrzymalismy i dzis sie udalo wykupic Hiszpanie na 10 dni ,
Az sie lepiej pracuje jak jest mysl ze beda wakacje -
nick nieaktualnyWe Włochach ja jestem zakochana! ❤❤❤
Uwielbiam wszystko co włoskie, zawsze chciałam mieć włoskiego męża i zostać tam na zawsze, cóż wyszło jak wyszło
Mieszkałam tam 3 lata i pracowałam i rzuciłam wszystko to co tam dla mojego ukochanego w Polsce!
No ale i tak we Włoszech jestem 3 razy w roku minimum, ale to też wiąże się z moją pracą, bo w Polsce pracuję dla Włochów.blair., Why_not_now87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Też bym chciała gdzieś lecieć ale u nas w tym roku nie da rady. Tyle kasy juz poszło na badania i klinikę. Jeszcze teraz chcemy do iui podchodzić. Może w przyszłym roku.
U mnie dziś 31 dc i @ brak. Brzuch dziwnie poboluje. I kluje jajnik. I sluz taki dziwny - cały czas rozciągliwy tylko bardziej metny.Starania od sierpnia 2018, sierpień 2019 Medart
32 lata
Drożność i budowa macicy i jajników ok.
Amh - 0,53 (stan na 2018) - raczej już niższe.
FSH - waha się, przeważnie okolice 10 - 11.
Hashimoto (bez leków, ustabilizowane)
Mutacja MTHFR układ heterozygotyczny.
Dieta bezglutenowa.
Nasienie ok.
- 1 iui - nieudane.
- słaba odpowiedź jajników na stymulacje ivf,
- 1 punkcja - 1 komórka - nieprawidłowa.
- 2 punkcja - 2 komórki - obie nieprawidłowe.
Pełna niepokoju. Pełna wiary. -
RudaMaruda25 wrote:We Włochach ja jestem zakochana! ❤❤❤
Uwielbiam wszystko co włoskie, zawsze chciałam mieć włoskiego męża i zostać tam na zawsze, cóż wyszło jak wyszło
Mieszkałam tam 3 lata i pracowałam i rzuciłam wszystko to co tam dla mojego ukochanego w Polsce!
No ale i tak we Włoszech jestem 3 razy w roku minimum, ale to też wiąże się z moją pracą, bo w Polsce pracuję dla Włochów.
Też kocham Włochy Zazdroszczę tak częstych wizyt! No i kuchnię włoską też kochamRudaMaruda25, Ag1988 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja planuje Grecję w tym roku.
I wróciłam na siłownie do treningów siłowych! Nie ma co żyć ciągłym przeświadczeniem, że to już ... zaczynam żyć normalnie jakby nigdy nicLajni85, Salome, blair., Esti lubią tę wiadomość
8cs ❤️
03.04.2020 Anastazja 💖 -
nick nieaktualny