Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
ABI90 wrote:Ja po wizycie, wieści następujące: endometrium 10.2mm owulacyjne, na prawym jajniku pęcherzyk 12mm a na lewym 11. Skoro cykle 31-32dni to jest Ok. W niedzielę kolejna wizyta i jeśli będzie chociaż 18mm to zastrzyk. Teraz czekam do niedzieli z wielką nadzieją że urośnie a i dzisiaj przyszedł mi pasek Św. Dominika a zaraz zbieramy się do kina tzn. W sumie na 19 30:)
Ag Karaiby super pomysł, choć chętnie też wrócę do Kenii... I chodzi za mną zwiedzenie Istambułu i Izraela, ale nie możemy planować, tylko bierzemy coś w ostatniej chwiliWhy_not_now87 lubi tę wiadomość
01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLajni85 wrote:Ag Karaiby super pomysł, choć chętnie też wrócę do Kenii... I chodzi za mną zwiedzenie Istambułu i Izraela, ale nie możemy planować, tylko bierzemy coś w ostatniej chwili
Karaiby i Izrael polecam dwa różne światy oba piękne ❤️Lajni85 lubi tę wiadomość
-
ABI90 wrote:Ja po wizycie, wieści następujące: endometrium 10.2mm owulacyjne, na prawym jajniku pęcherzyk 12mm a na lewym 11. Skoro cykle 31-32dni to jest Ok. W niedzielę kolejna wizyta i jeśli będzie chociaż 18mm to zastrzyk. Teraz czekam do niedzieli z wielką nadzieją że urośnie a i dzisiaj przyszedł mi pasek Św. Dominika a zaraz zbieramy się do kina tzn. W sumie na 19 30:)❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
nick nieaktualnySkoro wszystkie na wakacje się wybierają to ja też 11maj - Cypr. Oby fasolka nie była przeciwna i dała jeszcze odpocząć i nabrać sił matce
Choroba przechodzi i to bez leków !
A wczoraj zostałam ciocią 2150gramowego Nikosia ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2019, 18:27
Lajni85, MilusińskaMilena, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Why_not_now87 wrote:Skoro wszystkie na wakacje się wybierają to ja też 11maj - Cypr. Oby fasolka nie była przeciwna i dała jeszcze odpocząć i nabrać sił matce
Choroba przechodzi i to bez leków !
A wczoraj zostałam ciocią 2150gramowego Nikosia ❤️01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤ -
My w tym roku z mężem nie wybieramy się za granice. Może wybierzemy się na Polskie morze, a tak to pewnie spędzimy czas na działeczce bo tez trochę pracy nas tam czeka
Ja to jestem zakochana w Hiszpanii ! Może w przyszłym roku namowie męża żebyśmy się wybrali do Portugalii bo zawsze chciałam, ale jakoś nie było okazji.
U nas problem jest taki ze mąż nie lubi latać samolotami zawsze musimy wybierać wycieczki gdzie max czas lotu to 3-4 godziny heheWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2019, 18:36
PCOS ??
Mutacje: MTHFR 677c-t hetero i PAI-1/4G hetero
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
nick nieaktualny
-
My z kolei jeździmy do Krynicy Morskiej (w zeszłym roku akurat nie byliśmy) i tez trafiała nam się super pogoda ! ja to w ogóle lubię polskie morze, tak jak mówisz ma swój klimatPCOS ??
Mutacje: MTHFR 677c-t hetero i PAI-1/4G hetero
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
nick nieaktualny
-
My z kolei kochamy nasze polskie Tatry.. Jeśli do lata nic się nie zmieni w kwestii ciążowej to w wakacje znów staniemy na Rysach i chociaż w ten sposób będziemy bliżej nieba ❤️Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Tylko pozazdroscic...
Nam nigdy urlop nie wyszedl razem...
Bo zawsze cos sie dzialo... Jak nie kolezanka w szpitalu wyladowala to u mojego w starej pracy heh
Oby w tym roku sie udalo
Ale chcialabym najpierw jechac do Krakowa i Zakopca a później za granice
Bo te miejsca od zawsze chciałam zobaczyć a nigdy okazji nie było hehWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2019, 20:11
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
Phiczek wrote:Tylko pozazdroscic...
Nam nigdy urlop nie wyszedl razem...
Bo zawsze cos sie dzialo... Jak nie kolezanka w szpitalu wyladowala to u mojego w starej pracy heh
Oby w tym roku sie udalo
Ale chcialabym najpierw jechac do Krakowa i Zakopca a później za granice
Bo te miejsca od zawsze chciałam zobaczyć a nigdy okazji nie było heh01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle za to Gubalówka morskie oko<3
A jak ktos fanem chodzenia po gorach to wsio atrakcji
Mimo wszystko Zakopane ma swoj urok
Kocham je zima i wczesna wiosna ;P
A co do Krk? U nas poki co smog
Uwielbiam spacery nad wisla<3
Jesli chodzi o Krk wysylam CV jako przewodnik dla zwiedzajacych ;P
Dzis nudny wieczor buu
Maz ma nocke ja do pracy na rano
Taka platanina dzis miala wpasc przyjaciolka ale cos wypadlo i tak
Chyba trzeba uderzac w kimono ;} -
nick nieaktualny
-
Zakopane faktycznie okropne, zatłoczone ulice, chodniki brrr.. Ale jak ktoś lubi chodzić po górach to nie ma szans na nudę.. My zawsze wychodzimy w trasę koło 5-6 rano wracamy zmęczeni ale niesamowicie szczęśliwi 21-22.. Cudowna potęga gór, a moja najukochańsza hala Gąsienicowa mogłabym tak patrzeć i podziwiać..Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."