Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to nie jestem fanką chodzenia po górach ale chętnie bym wyskoczyła nad morze Pierwszy raz byłam nad morzem na Litwie- zrobiliśmy sobie z przyjaciółmi jednodniowy wypad A dwa lata temu w końcu dotarłam nad nasze polskie morze bo pojechaliśmy do siostry męża do Gdańska- zakochałam się od pierwszego wejrzenia byliśmy w Dębkach w klubie na plaży, wyszłam sobie w nocy połazic nad brzegiem i chciałam żeby ta noc trwała w nieskończoność
Nigdy nie byłam na wycieczce zagranicznej bo ciężko męża namówić- zawsze są ważniejsze wydatki ale jakoś nie cierpię bardzo z tego powodu
Natala fajnie że się odezwałaś lepiej opowiadaj jak i Ciebie? Ja co do starań już się nie wypowiemblair. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morze to chyba nie moj klimat heh
Albo zraze mam po tym jednym wypadzie xD
Jechac nad morze przez niemcy heh kiedys wam opowiem co my za gapy
A gory to cos dla mnie
Żanetka to moze jakis fajny hotelik zaproponujez.* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualny
-
No dziewczyny ja mieszkam na morzu to mogę się z każdą jadem podzielić2019 zdrowy syn - ciąża naturalna
3 straty - puste jajo x 2 i dodatkowy x
02.23 - I IVF - 1 blastka z dodatkowym x
03.03.23 - cykl po stymulacji - ciąża naturalna
12 dpo beta 27mlU/mL
16 dpo beta 244 mlU/mL
18 dpo beta 747 mlU/mL
oby tym razem dobrze się skończyło -
nick nieaktualnyPhia Krk caly w hotelach
Zalezy co chcecie odwiedzac
Podejrzewam ze serce Krki czyli rynek Wawel itp
Wiec dobrze sie zagniezdzic gdzies w centrum
Chociaz w centrum tez i ceny sa jakie sa wiec moze lepiej sie udac gdzies na pobocze
Polece Wam za to fajne knajpki
Tak jak Ruda pisze - Krk ma swoj urok tylko w rynku
Jest ten klimat krakowski ale cale miasto to sa jedne wielkie korki swiatla ludzie w biegu i wielkie budynki wkolo ...
My mieszkamy w okolicach Bronowic
Niedaleko Ikei...
Polubialm to miejsce chyba bym juz nie chciala w inny teren sie przemiescic -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo zależy czego od hotelu oczekujesz - czy ma być full ekskluzywny i z widokiem na Wawel ? Czy może być średni, ale nie za miliony monet
Swoją drogą Kraków ma chore ceny....
Gdyby któraś z was z kolei potrzebowała Hotelu w Białce Tatrzańskiej to mogę poratować, bo mamy swój sprawdzony od lat - Grand Tatry. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa pracuje w hotelu
Ale to hotel bardziej pracowniczy
W sensie odbywaja sie u nas szkolenia roznych firm/ pokazy itp kilkidniowe
Tala sala konferencyjna wraz z noclegiem restauracja itp
W sumie nie spalam nigdy w zadnym z Krakowskich hoteli to moze dlatego nie mam zdania
Lubie polecac cos co mam sprawdzone na wlasnej skorze hehe -
nick nieaktualny
-
O a ja z kolei jeśli chodzi o Kraków, to narzekam tylko na smog. Korki są jak w każdym dużym mieście. Za to jest naprawdę sprawna komunikacja miejska, więc jeżdżę tramwajem. A jak jest ciepło - rowerem. Bo i ścieżek rowerowych jest cała masa. Wielkich budynków jak w Wawie nie ma, a i ludzie są spokojniejsi, niż w stolicy i nie ma takiego pędu. Jest kilka fajnych dzielnic, oprócz centrum. Kazimierz, Podgórze, ostatnio Zabłocie. Nowa Huta jest dla mnie mega. Bardzo przestrzenna i zazieleniona - tak już się nigdzie nie buduje osiedli. Tak więc ja akurat Kraków polecam
Esti lubi tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
nick nieaktualnyJa mogę robić za przewodnika po Warszawie chociaż jak na osobę związana z bezpieczeństwem to mieszkam tam gdzie Słowik rządził chociaż na Warszawie to się znam jak z koziej d*** trąba bo ja jestem Poznanianka tylko przyszłam w listopadzie za mężem
Gdyby nie to że muszę i chce w tym roku zabrać psa to na pewno pojechałabym w moje ukochane Bieszczady ❤️Tasia888 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyClariethin wrote:Ja mogę robić za przewodnika po Warszawie chociaż jak na osobę związana z bezpieczeństwem to mieszkam tam gdzie Słowik rządził chociaż na Warszawie to się znam jak z koziej d*** trąba bo ja jestem Poznanianka tylko przyszłam w listopadzie za mężem
Gdyby nie to że muszę i chce w tym roku zabrać psa to na pewno pojechałabym w moje ukochane Bieszczady ❤️
Haha, ja w Bieszczady na każdy weekend majowy jeżdże już od takiego małego łebka. Bo z pochodzenia jestem "Karpaciok" i jak to mówię do wszystkich z Podkarpacia można wyjść, ale Podkarpacie z człowieka nigdy, bo to stan umysłu, moi znajomi w Krakowie mówią, że to nawet słychać po tym jak mówię, a mieszkam tu już xx lat.
Maria 87, mieszkałam w Nowej Hucie na os. Stalowym, jejku jakie tam były szerokie chodniki, zieleń, a i gdzie biegać miałam.. bo wokół zalewu Nowohuckiego
Ale teraz nie wyobrażam sobie w innym miejscu niż tu w Skotnikach, korki są okropne przy wyjeździe na Skawinę, ale to juz taki nie do końca Kraków.Salome lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa znowu za Huta nie przepadam;)
Rejony nie dla mnie
Sa rozne fajne rejony / osiedla itp
Ale tak myslac o osobach ktore jada z dala pozwiedzac bo to w sumie tylko centrum ich moze zaciekawic
Phia idzcie na kolacje na Wisle
Super klimat i widoki
Ktos pisal wczesniej o Wroclawiu.
Mi sie zdarzylo byc tam raz i bardzo mi sie spodobalo
Jak na miasto to az dziwne ze rzadzi tam taki spokoj
Czysto przyjemnie
Do tego to wielkie zoo
Urok wroclawia
Tez mi sie spodobalo to miejsce
Drugie w Polsce jakie mnie urzeklo i mam mega wspomnienia z tego miejsca to Sopot
Jedne z najlepszych wakacji w moim zyciu ;P -
Ja tez fanka chodzenia po górach nie jestem, wole zdecydowanie morze
Ale Kraków uwielbiam (wiem ze smog itp), byłam pare razy i zawsze miło wspominam
Mam sentyment tez do Torunia tak się z mężem wybraliśmy na wspólny pierwszy wypad ))
A co do Wrocławia to fajne miasto, klimatyczne, zoo super i to afrykarium !!!
Sopot tez lubię ale jednak poza sezonem molo fajne i można wybrać się na piesza wycieczkę do GdańskaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2019, 11:01
PCOS ??
Mutacje: MTHFR 677c-t hetero i PAI-1/4G hetero
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
nick nieaktualny