Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję Kaga! I wypocznij porządnie u mamy
MissKathy super taki odpoczynek!
Maria87, dokładnie tak jak jak napisała Paulina Nessa, dodam tylko że nam lekarz powiedział że teoretycznie do 7 dni wstrzemięźliwości, ale najlepiej to pomiędzy 2-5 dniMissKathy92, Salome, Kaga lubią tę wiadomość
-
Ag powodzenia! Trzymam za Ciebie kciuki. Teraz bedzie juz z gorki
Miss aach no moze, ja jakos w apce ustawilam sobie tygodnie biezace a nie ukonczone i sie myle tym bardziej ze USG wychodzi ciaza jeszcze mlodsza :p
Ja tez prawie w ogole odcielam sie w ten weekend od telefonu. Spedzilam go z rodzina -
Czasem potrzebne jest odcięcie się od elektroniki przynajmniej oczy będą wdzięczne
Kaga no właśnie ja też nie wiedziałam jak liczyć te tygodnie ale tak wyczytałam że pełne plus ileś dni to już kolejny tydzień więc teraz obie mamy 8 u mnie na dwóch usg ciąża starsza o 5 dni ale to chyba przez wczesną owuKaga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ag tak Cie udrożnią, że potem to tylko pozostanie działać z Mężem
Ruda trzymam kciuki!!!
Maria87 w laboratorium powiedzieli, że optymalnie 2 lub 3 doby abstynencji przed badaniem nasieniaSalome, Ag1988 lubią tę wiadomość
01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤ -
Paulina Nessa wrote:Dziewczyny zaczynam się denerwować.
Miałam brać leki przed iui a tu okres się spóźnia. Mam 33 dc gdzie moje cykle to 28-30. Cały czas mam dość dużo śluzu jak na mnie i to w dodatku rozciągliwy! Podbrzusze cały czas czuję i lewy jajnik boli parę dni już.
Miałam w tym cyklu hsg i antybiotyk bo chora byłam ale żeby tak się przesunęło? Nigdy nie miałam żadnych przesunięć nawet po antybiotyku. Mam regularne cykle.
Ponoć na owulkę się nie zapowiadało (w 10 dc tak powiedział lekarz i w 21 były pojedyncze pęcherzyki). Zatestowałam dziś i oczywiście biel.
A już bym chciała do tego iui się przygotowywać.
Ja mam cykle jak w zegarku, w tym miesiącu brałam antybiotyk i @ przesunął mi się aż o 5 dni ! Panikowała jak nie wiem.... także to na pewno wina antybiotyku.
8cs ❤️
03.04.2020 Anastazja 💖 -
A my bylismy dzis w kinie xD
No i na obiadku
Czas dla nas hehe
Nooo i zakupilam przy okazji 2 pary adidaskow hehe* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
Ag będzie dobrze - powodzenia to dokładnie kiedy masz hsg - jutro ?
Paulina Nessa - czasem tak jest ze @ się spóźnia, wiem ze już byś chciała żeby się pojawila żeby się przygotować, chwila cierpliwości i na pewno się pojawi
Maria czas abstynencji tak jak pisały dziewczyny od 2-7 dni, optymalnie od 3-5
My tez dzisiaj z mężem mieliśmy trochę czasu z rodzinka - najpierw obiadek u rodziców, a później spotkanie z przyjaciółmi mi przynajmniej weekend zleciał zdecydowanie za szybkoAg1988 lubi tę wiadomość
PCOS ??
Mutacje: MTHFR 677c-t hetero i PAI-1/4G hetero
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
Ja też w ten weekend odpoczywałam. Rodzice przyjechali z Lubelszczyzny. Byłam w wakacje w Bieszczadach i się zakochałam
Ja rozpoczęłam 11 tydzień w sobotę, w usg wychodzi mi tylko 1 dzień różnicy. Jeszcze trochę mnie mdłości męczą Ale mam mega spadek formy szybko się męczę i sapię jak stara baba.
Nam mówili że 7 dni przed badaniem bez seksu to za dużo..
Phiczek na czym byliście w kinie?Esti lubi tę wiadomość
II kreski 10.01
30.01 -
Kobiety Mafii
Jak dla mnie fajny hehe
Szło sie nieźle pośmiać
Obcinanie głów czy wiercenie w kolanach to nie koniecznie fajne ale o tak niezłyTasia888 lubi tę wiadomość
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ag będzie dobrze :* zobaczysz
Mnie już nic nie kłuję, tylko czuje coś w środku, jakby mnie rozpychalo.. Nie wiem czy to dobrze. Na przemian jem, pije i śpię jak tamagochi :p
Rano wysikalam bladziocha na teście z allegro, a nie podejrzewam go o super czułość
Trzymajcie kciuki!!!!Tasia888, Ag1988 lubią tę wiadomość
01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤ -
Lajni - trzymam kciuki za betę !
Ag - pewnie lepiej na spokojnie sobie wszystko przygotować
U mnie dzisiaj ostatnia tabletka orgametrilu... i mam nadzieje ze @ nie każe na siebie długo czekać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2019, 20:23
Lajni85, Ag1988 lubią tę wiadomość
PCOS ??
Mutacje: MTHFR 677c-t hetero i PAI-1/4G hetero
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
nick nieaktualny