Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Tsh 0.662
Ft3 2.5
Ft4 0.98
Te 3 sie zbytnio nie zmienilo ale reszta to ja nie wiem co tak podskoczyla...
Anty tg bylo 28 a teraz 44.33 (0.00-4.11)
Anty tpo bylo 0.28 a teraz 5.62 (0.00-5,61)
Ciekawe co na to endo powie.
Roznica 3 miesiecyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 13:28
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualnyŻanetka93 wrote:Teraz dojezdzam poza Krk;)
Nie wiem czy kojarzysz okolice Bochni
Dlatego tez czesty kontakt tel bo bez powodu nawet nie jade
Aaa wgl masz kogos kto ma jakakolwiek opinie o Parensie w Krk ?
Kojarzę okolice, to kawałek dojeżdżasz!
Ja chodzę do Pani doktor co przyjmowała kiedyś w Parens, ale już tam nie pracuje.
Natomiast jeśli chodzi o samą placówkę, to mogę z czystym sercem polecić Panią Doktor Esterę Kłosowicz, ja miałam podbramkową sytuację, moja Pani była na wakacjach i mi pomogła.
Znam też parę, którzy doczekali się maleństwa z jej pomocą.Żanetka93, Edi_28 lubią tę wiadomość
-
Ladinola - oby cykl przyniósł dobre wieści
Przeczytałam Twój pamiętnik i sporo przeszlasz - przykro mi. Ale najważniejsze ze się nie poddajesz i walczysz !Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 13:40
Phiczek, Ladinola lubią tę wiadomość
PCOS ??
Mutacje: MTHFR 677c-t hetero i PAI-1/4G hetero
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
Alexandra88 wrote:A to badania robi Ci za darmo czy musisz coś płacić ? (W sensie te zlecone na karowej).
Abi cena jak za taki komplet to spoko
W szpitalu normalnie na NFZ. Powiedziala, ze nawet tam inseminacje robia. Zdziwilam sie.
Ladinola witaj!
Dziewczyny czy ktoras ma ten ebook? zastanawiam sie czy kupic ale cena mnie przeraza. http://akademia-plodnosci.shoplo.com/kolekcja/frontpage/ebook-28-dni-do-plodnosci ten darmowy jadlospis za to jest bardzo spokoLadinola lubi tę wiadomość
-
Cena tego ebooka jest straszna, książki drukowane aż tyle nie kosztują... Ogólnie spoko, jeśli to komuś pomogło, ale te panie wg mnie nabijaja kasę na staraczkach.2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynada wrote:W szpitalu normalnie na NFZ. Powiedziala, ze nawet tam inseminacje robia. Zdziwilam sie.
Ladinola witaj!
Dziewczyny czy ktoras ma ten ebook? zastanawiam sie czy kupic ale cena mnie przeraza. http://akademia-plodnosci.shoplo.com/kolekcja/frontpage/ebook-28-dni-do-plodnosci ten darmowy jadlospis za to jest bardzo spoko
Cena jest okrutna moim zdaniem. -
nada wrote:W szpitalu normalnie na NFZ. Powiedziala, ze nawet tam inseminacje robia. Zdziwilam sie.
Ladinola witaj!
Dziewczyny czy ktoras ma ten ebook? zastanawiam sie czy kupic ale cena mnie przeraza. http://akademia-plodnosci.shoplo.com/kolekcja/frontpage/ebook-28-dni-do-plodnosci ten darmowy jadlospis za to jest bardzo spoko
Ooo kurde to faktycznie. Tyle za te badania trzeba płacić ze szok. Dobrze ze są lekarze którzy na NFZ wysyłają. Ja dam jeszcze szanse temu obecnemu ginowi, ale będę miała na uwadze Twoja Panią doktor
PCOS ??
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
Ale do nadrobienia od rana!
Z tego co wiem to można zrobić inseminację na nfz, jeśli wcześniej się nie podchodziło prywatnie.
A co wcześniejszego tematu to mój też woli rano. Ale nawet ovufriend podpowiadał chyba 2 dni temu że warto rano, bo po nocy jest więcej plemników
Ladinola czyli to był pozytyw wczoraj, super, teraz niech temperatura rośnie! -
Phiczek wrote:Tsh 0.662
Ft3 2.5
Ft4 0.98
Te 3 sie zbytnio nie zmienilo ale reszta to ja nie wiem co tak podskoczyla...
Anty tg bylo 28 a teraz 44.33 (0.00-4.11)
Anty tpo bylo 0.28 a teraz 5.62 (0.00-5,61)
Ciekawe co na to endo powie.
Roznica 3 miesiecy
Te anty wyniki Ci dosyć skoczyły, kiedy masz wizytę u endo? -
Ola a do kogo chodzisz? Trzymam kciuki, że jednak się uda i nie trzeba będzie już kombinować
Wydaje mi się, że na NFZ skoro w szpitalu. Musiałabym dopytać. Mi gin powiedziała, że po drożności mam zrobić test na wrogość śluzu, ale to już w klinice niepłodności.
no nic, to nie będę wydawać kasy, liczyłam na jakieś zniżki u nich, ale obserwuje insta i nic. Ale ten darmowy jadłospis polecam. Wciągam teraz prawie codziennie owsiankę z kakao przez nie Ogólnie dziewczyny robią też dużo dobrego non profit. Trzeba im przyznać. -
nada wrote:Ola a do kogo chodzisz? Trzymam kciuki, że jednak się uda i nie trzeba będzie już kombinować
Wydaje mi się, że na NFZ skoro w szpitalu. Musiałabym dopytać. Mi gin powiedziała, że po drożności mam zrobić test na wrogość śluzu, ale to już w klinice niepłodności.
no nic, to nie będę wydawać kasy, liczyłam na jakieś zniżki u nich, ale obserwuje insta i nic. Ale ten darmowy jadłospis polecam. Wciągam teraz prawie codziennie owsiankę z kakao przez nie Ogólnie dziewczyny robią też dużo dobrego non profit. Trzeba im przyznać.
Obecnie do dr Milewczyka, przyjmuje na Siennej.
Tez mam cicha nadzieje ze nie trzeba będzie kombinować
Zaciekawiała mnie z tym ebookiem - muszę spojrzeć na stronę do dziewczynWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 14:43
Edi_28 lubi tę wiadomość
PCOS ??
Cienkie endometrium
blair. wrote:Te anty wyniki Ci dosyć skoczyły, kiedy masz wizytę u endo?
Na 15 mam wizyte* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, mój Lekarz właśnie pracuje w szpitalu, więc to hsg miałam na nfz. Zobaczę co dalej wymyśli.. Może faktycznie dałoby radę żeby nam tą inseminację zrobił na nfz.. nie wiem czy w ogóle robi.. Dlatego Go nie zmieniam póki nie powie nam, że już nic dla nas nie wymyśli ...
nada lubi tę wiadomość
-
nada wrote:o wow! jakie ma odbre opinie ten doktor! ale chyba dostać się do niego ciężko.
No z terminami jest różnie niestety. Czasem ciężko się dostać i mało kto rezygnuje. Ale tez mnie skusiły opinie na jego temat
Zreszta on tez przyjmuje na Karowej z tego co widzę - tylko nie mówił o badaniach na NFZ - muszę się go o to spytać jak będę na wizycie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 14:58
PCOS ??
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg.