Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też rzadziej mam ochotę na wyjścia. U mnie dziś samotna sobota. Ja przez pewien czas miałam ciągle reklamy o endometriozie .
Remont... potrafi wykończyć psychicznie. Pamiętam jak pół roku szukałam płytek do kuchni i łazienki. Lampe do kuchni kupiliśmy chyba po dwóch lub trzech miesiącach od wprowadzenia się.
Ja staram się jak najmniej myśleć o staraniach. Ostanio to nawet nie dopuszczalam myśli, ze moze sie udac i czekałam tylko na okres, ktory zawsze przychodził.
Dzięki Żanetce i małym cudzie wiara zaczyna wracać ❤-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
Remont.. Brrrr mamy jeszcze jeden pokój do wyremontowania i jakoś mi nie spieszno.. Najgorsze było to że już mieszkaliśmy i jednocześnie robiliśmy remont.. Na raty.. Wszędzie kurz, bałagan.. O matko a jak darliśmy się na siebie.. A praktycznie nigdy się nie kłócimy.. 😁Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj zamowilam test na infekcje intymne zobaczymy co mi wyjdzie ma byc w srode zaplacilam kolo 13 zl za to. Wszyscy ni mowia w pracy ze schudlam gdyby wiedzieli ze codziennie chodze struta i mysle o tym wypowiedzeniu. I nie wiem czy zrobic przerwe w staraniach podczas zmiany pracy czy tez dzialac dalej.
Co do remontow ja je lubie choc mamy czasami rozne zdanie to jednak taka zmiana nawet pomalowanie scian sprawia ze nieszkanie odswiezone jest.
Dzisiaj dzien matki no coz ani mama nie jestem ani mamy juz nie mam:/ za to siostra ma urodziny wiec chociaz jej zloze zyczenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2019, 07:16
-
nick nieaktualnyRemont remontem, ale musieliśmy zrobić wszystko od początku.
Całe szczęście nie musieliśmy się szybko tam wprowadzać, weszliśmy na gotowe i takie totalnie wszystko skończone.
Ale nie powtórzyłabym tego za nic, ewentualnie jakieś małe malowania itp.
Wczoraj zostałam zaskoczona pytaniem, mama mnie zapytała, czy gdybym miała wybór albo nie mieć dzieci, albo od razu sześcioraczki tak jak ostatnio ta kobieta, to co bym wybrała?
I powiem szczerze, że sama nie wiem. Za to jak rozmawiałam przez telefon z mężem i mu to powiedziałam to od razu odkrzyknął, że lepiej szóstka. I jaki by dumny chodził, że za jednym zamachem zrobił taką robotę. -
nick nieaktualny
-
Niesamowite i jednocześnie przerażające 🙂 bo jak tu sobie poradzić z 6 dzieci, nakarm, wykąp, przebiera, utul.. Matko ile to pampersów idzie! 😁 Jednak niezmiennie, gdyby ktoś kazał mi wybierać 6 albo wcale, nie zawahałabym się 🙂 poza tym marzą nam się bliźniaki, choć bardziej wolałabym 2 😁Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
Hahah to mój mąż kiedyś tak mówił jak by to było fajnie gdyby tak nam się trafiły bliźnięta.. A potem jeszcze na zakończenie produkcji niby przypadkiem jeszcze jedno 😁 ehh marzenia.. A tu walka o to żeby mieć choć jedną taką maleńką istotkę w domu..Starania od 06.2018
-
Poza tym dziewczyny.. Dzień Matki, więc..
Wszystkim Przyszłym Mamom wszystkiego najlepszego, szczęśliwej ciąży i rozwiązania ❤️❤️❤️
Wszystkim tym które jeszcze walczą o fasolkę, życzę, aby to piękne święto było niebawem też Wasze (i moje 😁) ❤️❤️❤️Żanetka93, Kaga, MissKathy92 lubią tę wiadomość
Starania od 06.2018
-
nick nieaktualny
-
Żanetka, my z mężem doszliśmy do wniosku że jeśli już nam się uda, to o drugiego malucha będziemy się starać niemal od razu.. 🙂
Żanetka93 lubi tę wiadomość
Starania od 06.2018
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Za bardzo kocham dzieci żeby zrezygnować.. Dopóki głównymi kosztami będą tylko emocje, będę walczyć.. Gorzej jeśli okaże się że ratunkiem byłoby tylko in vitro na które zwyczajnie nas nie stać, musiałabym to przemyśleć.. Ale oczywiście będę się cieszyć jeśli Bóg da nam tylko jedno 🙂Starania od 06.2018
-
nick nieaktualnyJa nie wytrzymalam dziewczyny
Dzis tak piekny dzien dzien Mamy ze pomyslalam ze chyba nie bd lepszego terminu zeby oznajmic to mezowi...
Maz wrocil po nocy wzial prysznic poszedl sie przespac...
Ja zawsze wtedy przygotowuje nam sniadanie na poludnie
I tak bylo i dzis...
Ale obok jedzonka na srodku stolu postawilam pudeleczko...
W srodku wsadzilam moj test wynik bety plus wycielam.takie ladne serduszko skladane z czerwonej kartki i napisalam w nim : bedziesz tata
Gdy maz to zobaczyl stanely mu w oczach lzy...
Dopiero drugi raz je u niego widzialam
Wzial mnie na rece obrocil tak strasznie i powiedzial : kocham Was...
A pozniej dotknal mojego brzucha i powiedzial :
Wreszcie jestes
I najlepsze mowi do mnie : ej chyba juz kopie hahaha
A ja ze narazie to wzdeciaKaga, Kasztanek, nada, MissKathy92, Miska _a, Salome, Jane208 lubią tę wiadomość